Southampton Solent University
Ποινικές έρευνες με ψυχολογία BSc (Hons)
Southampton Solent University - Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 70 αποφοίτους Criminal Investigation with Psychology BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με ψυχολογία (μη ειδική) από το Πανεπιστήμιο Southampton Solent για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με ψυχολογία (μη ειδική).

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων ψυχολογία (μη ειδική)

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : ψυχολογία (μη ειδική) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20000 £20500 £22500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18500 - £22000 £15000 - £23500 £17000 - £29500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε ψυχολογία (μη ειδική) (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22543 £20900 £24533
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19778 - £25951 £15713 - £25462 £18577 - £30550

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Συνδυάζοντας την εγκληματολογική έρευνα με την εγκληματολογική ψυχολογία, αυτό το εξειδικευμένο πτυχίο έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει εξαιρετικά συναφείς δεξιότητες, γνώσεις και επαγγελματικές ικανότητες για μια σπουδαία καριέρα στην εγκληματολογία, την ποινική δικαιοσύνη και σε παρόμοιους τομείς.

Οι δεξιότητες που αναπτύσσονται συγκριτικά με τις απαιτήσεις της απασχόλησης στις έρευνες και την ψυχολογία, όπως η αναλυτική σκέψη, η διερεύνηση σκηνών εγκλήματος, η παρουσίαση αποδεικτικών μελετών και η κριτική σκέψη.

Το μάθημα ενημερώνεται τακτικά και ενημερώνεται από την πιο πρόσφατη θεωρία και εργασιακή πρακτική, χάρη στο έμπειρο διδακτικό προσωπικό που εργάζεται στον τομέα της ποινικής δικαιοσύνης και της εγκληματολογίας - διασφαλίζοντας ότι η διδασκαλία σας είναι επίκαιρη, σχετική με τον πραγματικό κόσμο και προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κλάδου.

Και είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα ειδικών προσκεκλημένων ομιλητών από τον κλάδο, ενισχύοντας τη μάθησή σας μέσω της πρακτικής κατανόησης των προκλήσεων και των προβληματισμών του κλάδου - και προσφέροντας ένα δίκτυο ευκαιριών απασχόλησης. Το μάθημα υποστηρίζεται επίσης από προαιρετικές επισκέψεις σε χώρους, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να διευρύνετε την οπτική σας γωνία για τον τομέα της ποινικής δικαιοσύνης.

Εκτός από την ανάπτυξη των προσωπικών σας δεξιοτήτων, θα αποκτήσετε μια σειρά από εξαιρετικά μεταβιβάσιμες δεξιότητες επικοινωνίας, ομαδικής εργασίας και αλληλεπίδρασης σε ομάδες, ώστε να ενισχύσετε την απασχολησιμότητά σας.

Και η μαθησιακή εμπειρία στο Solent αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό των μαθημάτων, παρέχοντας ευκαιρίες για προσωπικό και ομαδικό προβληματισμό, παράλληλα με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα διδασκαλία. Πολλοί από το προσωπικό είναι σημερινοί εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας και ακαδημαϊκοί που έχουν δημοσιεύσει σε σχετικούς τομείς, με πολιτική ανοικτών θυρών και πλούσια εμπειρία για να μοιραστούν.

Πού οδηγεί αυτό το μάθημα;

Αν αναζητάτε μια επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα των ποινικών ερευνών ή της ψυχολογίας, αυτό είναι το κατάλληλο μάθημα για εσάς.

Θα είστε σε θέση να αναλάβετε ρόλους στον τομέα της ποινικής δικαιοσύνης και σε συναφείς τομείς, ενώ οι αναλυτικές και ερευνητικές σας δεξιότητες, μαζί με μια σειρά μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων, θα σας βοηθήσουν να απασχοληθείτε σε ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών, όπως στις επιχειρήσεις και στον εθελοντικό τομέα.

Για ποιους είναι αυτό το μάθημα;

Το μάθημα αυτό είναι κατάλληλο για σπουδαστές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια πορεία σταδιοδρομίας στις έρευνες με ψυχολογική ή παρόμοια επαγγελματική/εθελοντική ιδιότητα.

Θα αποκτήσετε αναλυτικές και ερευνητικές δεξιότητες που μπορούν να μεταφερθούν σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών σταδιοδρομιών, καθώς και πολύτιμες διασυνδέσεις με τη βιομηχανία μέσω επισκέψεων σε εργοτάξια, προσκεκλημένων ομιλητών και των δικτύων των διδασκόντων στη βιομηχανία.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Criminal Investigation with Psychology BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Southampton Solent

20% Διδάσκοντες επαγγελματίες
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
0% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
0% Επαγγέλματα σχεδιασμού

Το μάθημα αξιολογείται με διάφορους τρόπους. Υπάρχουν γραπτές και προφορικές αξιολογήσεις, σύνταξη εκθέσεων, εξετάσεις, διαμορφωτική και συνοπτική ανατροφοδότηση, χαρτοφυλάκια και εργαστήρια, παρουσιάσεις και εκθέσεις εκδρομών. Οι αξιολογήσεις έχουν προσαρμοστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της βιομηχανίας και να λαμβάνουν υπόψη την ευρύτερη μαθησιακή σας πορεία - επιτρέποντας χρόνο για αυτοκριτική και προετοιμασία.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για ψυχολογία (μη ειδική)

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

με 5,5 σε κάθε επιμέρους στοιχείο.

TOEFL (iBT) 80

με τουλάχιστον 20 σε κάθε επιμέρους συστατικό.

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης στο Solent ως διεθνής υποψήφιος, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.solent.ac.uk/how-to-apply/entry-requirements/help-for-international-students.

Το Πανεπιστήμιο Solent προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες, επιδοτήσεις και υποτροφίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.solent.ac.uk/finance/grants-bursaries-scholarships/bursaries.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCriminal Investigation with Psychology, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ποινικές έρευνες με ψυχολογία BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1
EU £16125 έτος 1
Διεθνή £16125 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Southampton Solent στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Southampton Solent σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #62 
  • #75 
  Κοινωνιολογία
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 11 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Το Πανεπιστήμιο Southampton Solent ιδρύθηκε το 1855 στο κέντρο της πόλης του Σαουθάμπτον, στη Νοτιοανατολική Αγγλία. Αυτό το ίδρυμα ξεκίνησε την ύπαρξή του το 1856 ως ιδιωτική σχολή τέχνης και έκτοτε εξελίχθηκε σε ένα από τα σημαντικότερα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Σαουθάμπτον. Καθώς βρίσκεται τόσο κεντρικά, οι φοιτητές βρίσκονται άνετα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από διάφορες ανέσεις της πόλης. Ακόμα κι έτσι, το πανεπιστήμιο παρέχει αρκετές διευκολύνσεις ώστε ο φοιτητής να έχει ό,τι χρειάζεται επιτόπου, όπως ένα ιδιαίτερα δραστήριο γραφείο της Φοιτητικής Ένωσης, ένα Student Hub για συμβουλές καριέρας ή ακόμα και προσωπικές συμβουλές, καθώς και μια ποικιλία δημοφιλών εστιατορίων.

Λίστα με 203 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Southampton Solent - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Southampton Solent

προπτυχιακοί φοιτητές:
8110
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
625
:
8735
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αστυνομικές Σπουδές": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Students perspectives of living in Southampton
 • What our postgraduate students thought of their time at Solent
 • Why Solent? Marketing students share their view
 • "What I wish I'd known as a fresher"
 • Life at Solent - Norwegian students
 • Why Solent? Travel and tourism students share their view

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ποινικές έρευνες και μελέτες αστυνόμευσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
- - - £16250 - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αστυνόμευση και ποινικές έρευνες (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
89% 10% 19% £16750 125 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογική έρευνα με ψυχολογία με έτος θεμελίωσης κοινωνικών επιστημών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αστυνομικές σπουδές με ποινικές έρευνες με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
54% 0% 10% £15000 125 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Έγκλημα και έρευνα BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
92% 4% 15% £15000 130 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
64% 6% 20% £14900 73 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
64% 6% 18% £14900 122 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία, αστυνόμευση και έρευνες BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
- - - £15600 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης