Sheffield Hallam University
Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας BSc (Hons)
Sheffield Hallam University - Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 45 αποφοίτους του προγράμματος International Tourism and Hospitality Business Management BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
71 /100
45 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25500 £25000 £30500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £27000 £21500 - £26000 £24000 - £32000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26506 £24514 £28116
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24888 - £29177 £18792 - £27897 £20130 - £32846

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Παρακαλώ ελέγξτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Sheffield Hallam για τις τελευταίες πληροφορίες.

Περίληψη μαθήματος

 • Μελέτη των βασικών αρχών του παγκόσμιου τουρισμού και των επιχειρήσεων φιλοξενίας.
 • Ανάπτυξη ζωτικών δεξιοτήτων στο μάρκετινγκ, την ηγεσία και τη διαχείριση έργων.
 • Αξιοποιήστε ευκαιρίες για σπουδές στο εξωτερικό, απόκτηση εμπειριών και εκμάθηση μιας γλώσσας.
 • Παραδώστε ένα συμβουλευτικό έργο για έναν πελάτη του τουρισμού ή της φιλοξενίας.
 • Δημιουργήστε το δίκτυό σας μέσω των διαπιστεύσεων των επαγγελματικών μας φορέων και του Institute of Travel and Tourism.

Σε αυτό το μάθημα θα αναπτύξετε την επιχειρηματική σας ικανότητα στον τομέα της φιλοξενίας και τη στρατηγική σας σκέψη στην ανάπτυξη του τουρισμού. Θα γίνετε ένας κοινωνικά ευαισθητοποιημένος επαγγελματίας διαχείρισης που θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις αυριανές προκλήσεις βιωσιμότητας και στις ανάγκες των πελατών.

Πώς μαθαίνετε

Όλα τα προγράμματά μας είναι σχεδιασμένα γύρω από ένα σύνολο βασικών αρχών που βασίζονται στην εμπλοκή σας με τον κόσμο, στη συνεργασία με άλλους, στην πρόκληση να σκέφτεστε με νέους τρόπους και στην παροχή ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος στο οποίο μπορείτε να αναπτυχθείτε.

Οι βραβευμένοι καθηγητές μας έχουν αναλάβει καίριους διοικητικούς ρόλους στον τουρισμό και τη φιλοξενία. Συμμετέχουν σε επιδραστικές και κορυφαίες παγκοσμίως έρευνες. Θα είστε σε θέση να κατανοήσετε τις τελευταίες τάσεις και θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας σε ζωντανά έργα σε συνεργασία με συνεργάτες του κλάδου - γεγονός που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στους εργοδότες.

Σε κάθε έτος σπουδών θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον κλάδο. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για να αποκτήσετε πρόσβαση σε θέσεις πρακτικής άσκησης, ευκαιρίες εθελοντισμού και εργασιακής εμπειρίας μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνδέσμων μας με τη βιομηχανία.

Θα αναπτύξετε την κατανόηση της συμπεριφοράς των καταναλωτών, χρησιμοποιώντας βασικές μετρήσεις για τη λήψη ορθών τιμολογιακών και επιχειρηματικών αποφάσεων, καθώς και τη σκέψη για ένα βιώσιμο μέλλον για τον κλάδο. Θα αποκτήσετε επίσης τις στρατηγικές δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να διαμορφώσετε τον αυριανό κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας - συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης κρίσεων και του σχεδιασμού για την αβεβαιότητα. Αυτό θα συμπληρώσει μια βασική επιχειρηματική εστίαση - συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ, της διαχείρισης των ανθρώπων και των οικονομικών - για να είστε σίγουροι ότι είστε έτοιμοι για τη βιομηχανία.

Εφαρμοσμένη μάθηση

Πρακτική άσκηση

Θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πρακτική άσκηση διάρκειας ενός έτους μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου έτους σπουδών σας. Αυτό σας προσφέρει εμπειρία στον κλάδο για να προετοιμαστείτε για τη μελλοντική σας καριέρα - και σας επιτρέπει να αποφοιτήσετε με ένα εφαρμοσμένο επαγγελματικό δίπλωμα για να το προσθέσετε στο βιογραφικό σας σημείωμα.

Ζωντανά έργα

Σε κάθε έτος των σπουδών σας, θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε ζωντανά έργα για να αναπτύξετε τις δεξιότητες και την επαγγελματική σας εμπειρία. Προηγούμενοι φοιτητές έχουν ελέγξει πληροφορίες προσβασιμότητας για την Access for All, έχουν πραγματοποιήσει έρευνα αγοράς για την TUI UK and Ireland, έχουν επανεξετάσει την προσφορά φιλοξενίας στο Yorkshire Sculpture Park και έχουν συμβουλεύσει μια κοινωνική επιχείρηση σχετικά με την τροφοδοσία και τις υπαίθριες εκδηλώσεις της.

Τα ταξίδια στο πεδίο

Οι εκδρομές αποτελούν σημαντικό μέρος των σπουδών σας. Είναι η τέλεια ευκαιρία να συνδεθείτε με τους συμφοιτητές σας και να παρατηρήσετε πώς εφαρμόζεται η θεωρία στον πραγματικό κόσμο. Προηγούμενοι σπουδαστές έχουν απολαύσει μια διήμερη επίσκεψη στην αγορά τροφίμων του Malton και στο York - με ομιλίες από τον διευθυντή του ξενοδοχείου και μια ξενάγηση με φαντάσματα.

Ευκαιρίες δικτύωσης

Σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος θα συνεργαστείτε με φορείς του τουρισμού και της φιλοξενίας. Πολλές ενότητες περιλαμβάνουν προσκεκλημένους ομιλητές και θα επωφεληθείτε από τη στενή σχέση με τον κλάδο μέσω των δικτύων αποφοίτων μας και των δεσμών μας με επαγγελματικούς φορείς.

Διαγωνισμοί

Θα σας ενθαρρύνουμε και θα σας υποστηρίξουμε να λάβετε μέρος σε εξωτερικούς διαγωνισμούς. Πρόσφατα, μία από τις φοιτήτριές μας κέρδισε το περίφημο YCO Diamond Research Award - στο οποίο διαγωνίστηκαν 40 χώρες - με βάση την ερευνητική εργασία του τελευταίου της έτους. Άλλοι φοιτητές μας κέρδισαν τον διαγωνισμό συζήτησης στον διαγωνισμό Passion for Hospitality στο Λονδίνο και ένας από τους τελειόφοιτους φοιτητές μας κέρδισε το διάσημο βραβείο πρόκλησης Young Hoteliers Summit, που διοργανώθηκε από την École Hôtelière de Lausanne και τη Marriott International.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους International Tourism and Hospitality Business Management BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

77% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
6% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
3% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
2% Διοικητικά επαγγέλματα
2% Στοιχειώδη επαγγέλματα
1% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
1% Διδάσκοντες επαγγελματίες
1% Επαγγέλματα πωλήσεων
1% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
1% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

**Εργασία μαθήματος, πρακτική**

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα χρειαστείτε βαθμολογία IELTS 6,0 με τουλάχιστον 5,5 σε όλες τις δεξιότητες ή ισοδύναμο.

Υποτροφίες, εκπτώσεις και υποτροφίες μπορεί να είναι διαθέσιμες σε φοιτητές που σπουδάζουν αυτό το μάθημα.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInternational Tourism and Hospitality Business Management, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15860 έτος 1
Διεθνή £15860 έτος 1
EU £16655 έτος 1
Διεθνή £16655 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρά μας για τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου που ξεκινούν προπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης το 2024/2025 ρυθμίζονται από τη βρετανική κυβέρνηση και δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί. Ενδεικτικά, τα δίδακτρά μας για τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου που ξεκινούν προπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης το 2023/2024 είναι 9.250 λίρες ετησίως. Κατά τη διάρκεια του έτους πρακτικής άσκησης θα πληρώσετε μειωμένα δίδακτρα ύψους 1.200 λιρών.

Τα δίδακτρα για τους φοιτητές από το εξωτερικό/ΕΕ που ξεκινούν σπουδές πλήρους φοίτησης το 2023/24 είναι 16.655 λίρες ετησίως. Κατά τη διάρκεια του έτους πρακτικής άσκησης θα πληρώσετε μειωμένα δίδακτρα ύψους 1.200 λιρών.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam ιδρύθηκε το 1969 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Sheffield, στο Yorkshire and the Humber. Το Σέφιλντ είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, με το 60% αυτής να αποτελείται από ζωντανούς χώρους πρασίνου, όπως πάρκα της πόλης, κήπους και εξοχή. Το SHU υπερηφανεύεται για τη σημαντική θέση που κατέχει στο Sheffield ως πυλώνας της τοπικής οικονομίας, του εργατικού δυναμικού και των υποδομών. Αυτό αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι σχεδόν οι μισοί από τους εγγεγραμμένους φοιτητές αυτού του πανεπιστημίου προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, γεγονός που καταδεικνύει την προθυμία του να επενδύσει σε όλους τους φοιτητές του.

Λίστα με 315 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

προπτυχιακοί φοιτητές:
21265
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5175
:
26440
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιχειρήσεις και Διοίκηση": 4440 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • One Sheffield Hallam student's journey through university
 • A student's view of BA (Hons) Criminology at Sheffield Hallam University
 • A student's view of BA (Hons) Interior Architecture and Design at Sheffield Hallam University
 • Why I love Sheffield
 • My learning experience at Sheffield Hallam in 2020/21.
 • Why I chose to study at Sheffield Hallam University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Σάντουιτς) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
88% 8% 6% £12300 106 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Διοίκηση Τουρισμού) - Έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
76% 3% 23% £15750 124 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής διαχείριση τουρισμού με αεροπορικά ταξίδια με έτος ίδρυσης BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων BA (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
75% 8% 23% £15100 108 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £18628 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business Management BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £15100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και χρηματοοικονομικά BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £19600 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση τουρισμού (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £16520 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων με μάρκετινγκ με πρακτική άσκηση και έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά με Σπουδές Διοίκησης BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
- - - £32100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης