Sheffield Hallam University
Εγκληματολογία και ψυχολογία BSc (Hons)
Sheffield Hallam University - Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 85 αποφοίτους του προγράμματος Criminology and Psychology BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: ψυχολογία (μη ειδική).

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
82 /100
85 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων ψυχολογία (μη ειδική)

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : ψυχολογία (μη ειδική) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £19000 £23000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £24000 £15500 - £22500 £19000 - £28000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε ψυχολογία (μη ειδική) (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22543 £20900 £24533
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19778 - £25951 £15713 - £25462 £18577 - £30550

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Παρακαλείστε να ελέγχετε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Sheffield Hallam για τις τελευταίες πληροφορίες.

Περίληψη μαθήματος:

 • Σπουδάστε σε ένα τμήμα που έχει λάβει το βραβείο αριστείας της Βρετανικής Εταιρείας Εγκληματολογίας για τη διδασκαλία.
 • Αποκτήστε κριτική κατανόηση των βασικών τομέων της εγκληματολογίας και της ψυχολογίας, ενώ παράλληλα αναπτύσσετε μεταβιβάσιμες δεξιότητες που θα σας υποστηρίξουν στη μελλοντική σας σταδιοδρομία.
 • Βελτιώστε την απασχολησιμότητά σας, εργαζόμενοι σε πραγματικές πρακτικές ασκήσεις και μελέτες περιπτώσεων.

Αποκτήστε μια εγκληματολογική και ψυχολογική προοπτική σχετικά με τα αίτια και τις συνέπειες του εγκλήματος και της παραβατικής συμπεριφοράς και εξετάστε τρόπους θεραπείας και διαχείρισης των παραβατών. Με τη μελέτη τόσο της εγκληματολογίας όσο και της ψυχολογίας, θα αποκτήσετε μια ευρεία, διεπιστημονική κατανόηση των πραγματικών εφαρμογών της εγκληματολογικής και ψυχολογικής θεωρίας στις εμπειρίες της ζωής, την ανθρώπινη συμπεριφορά και τις εργασιακές εμπειρίες.

Πώς μαθαίνετε:

 • διαλέξεις και σεμινάρια
 • συζήτηση και διάλογος στην τάξη
 • ομαδικές εργασίες
 • εργασίες
 • προσομοίωση και ανάλυση μελετών περίπτωσης

Θα επωφεληθείτε από το διδακτικό προσωπικό που δραστηριοποιείται στην εγκληματολογική και ψυχολογική έρευνα και υποστηρίζεται από ερευνητικά κέντρα όπως το Κέντρο Helena Kennedy για τη Διεθνή Δικαιοσύνη. Χάρη σε αυτή τη συμμετοχή μπορούμε να προσφέρουμε διδασκαλία και περιεχόμενο μαθημάτων που είναι ενημερωμένα και πολύ υψηλού επιπέδου. Η ομάδα του προσωπικού εγκληματολογίας και ψυχολογίας φέρει μαζί της ένα εύρος και βάθος γνώσεων και δεξιοτήτων, ορισμένοι από την επαγγελματική πρακτική, από όλους τους τομείς της ποινικής δικαιοσύνης και της ψυχολογίας (συμπεριλαμβανομένης της αστυνομίας, της υπηρεσίας φυλακών, της επιτήρησης, των οργανώσεων νεολαίας, των δομών ψυχικής υγείας και των φιλανθρωπικών τομέων), άλλοι από ακαδημαϊκό και ερευνητικό υπόβαθρο. Αυτό μας επιτρέπει να παρέχουμε υψηλής ποιότητας μάθηση των βασικών πτυχών και των δύο κλάδων, καθώς και μια σειρά από εξειδικευμένα θέματα και τομείς σπουδών.

Εφαρμοσμένη μάθηση - Πρακτική άσκηση

Για να μεγιστοποιήσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας σε αυτόν τον τομέα, θα έχετε διάφορες ευκαιρίες για μάθηση που σχετίζεται με την εργασία κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Η απασχολησιμότητα και οι ευκαιρίες πρακτικής άσκησης ενσωματώνονται και στα τρία έτη του προγράμματος σπουδών. Αυτές περιλαμβάνουν ενότητες και δραστηριότητες πρακτικής άσκησης φοιτητών σε φορείς ποινικής δικαιοσύνης/τρίτου τομέα, εργασίες έργων με εξωτερικούς φορείς, ενότητες προσομοίωσης και εθελοντική εργασία μέσω της έκθεσης απασχολησιμότητας. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε συμβουλές και υποστήριξη για την επαγγελματική σταδιοδρομία ειδικά για το πτυχίο.

Διεθνείς ευκαιρίες

Θα έχετε την ευκαιρία να σπουδάσετε στο εξωτερικό κατά το δεύτερο εξάμηνο του δεύτερου έτους σας, σε ιδρύματα της Αυστραλίας, των ΗΠΑ ή του Καναδά.

Ευκαιρίες δικτύωσης

Το μάθημα αυτό επωφελείται από τους δεσμούς του με το Κέντρο Helena Kennedy για τη Διεθνή Δικαιοσύνη, γεγονός που διασφαλίζει ότι η διδασκαλία επικεντρώνεται άμεσα και έμμεσα σε θέματα ηθικής και κοινωνικής δικαιοσύνης που σχετίζονται με τον κοινωνικό αποκλεισμό/ενσωμάτωση μιας σειράς ευάλωτων ομάδων, καθώς και στην προώθηση της κοινωνικής πρόσβασης σε όλους τους διαθέσιμους κοινοτικούς πόρους. Σας παρέχεται υποστήριξη σχετικά με τη σταδιοδρομία από ειδικούς του τμήματος, οι οποίοι σας βοηθούν στην πρόσβαση σε ευκαιρίες για πτυχιούχους.

Η διδασκαλία μας έχει αναπτυχθεί για να παρέχει ένα πρόγραμμα σπουδών "πραγματικού κόσμου" και έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώσει βασικές μεταβιβάσιμες δεξιότητες που θα βοηθήσουν τους φοιτητές στην αναζήτηση μελλοντικών θέσεων εργασίας για πτυχιούχους ή ευκαιριών για περαιτέρω σπουδές. Για να το επιτύχουμε αυτό, συνεργαζόμαστε με εργοδότες και άλλους βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς για να επηρεάσουμε σημαντικά ζητήματα της τοπικής περιοχής, γεγονός που ενισχύει τις ευκαιρίες επιτυχίας των φοιτητών, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να συνεργαστούν με υποψήφιους εργοδότες, ενώ παράλληλα εφαρμόζουν τις γνώσεις τους στην τοπική κοινωνία, προκειμένου να επηρεάσουν θετικά μια σειρά από φορείς και άτομα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ευκαιρίες που απευθύνονται σε νέους, οργανισμούς που σχετίζονται με τις φυλακές, οργανισμούς κοινοτικής δικαιοσύνης, υπηρεσίες κατάχρησης ουσιών, υπηρεσίες γυναικών, υπηρεσίες θυμάτων κ.λπ.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Criminology and Psychology BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

21% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
12% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
8% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
6% Στοιχειώδη επαγγέλματα
6% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
4% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
4% Επαγγέλματα πωλήσεων
2% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

**Εργασίες, εξετάσεις, πρακτική άσκηση**

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

This must include at least two A levels or equivalent BTEC National qualifications. For example: BBC at A Level. DMM in BTEC Extended Diploma. A combination of qualifications, which may include AS Levels, EPQ and general studies

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6.5

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα χρειαστείτε βαθμολογία IELTS 6,5 με ελάχιστο 6,5 στην ανάγνωση και τη γραφή και 5,5 σε όλες τις άλλες δεξιότητες, ή ισοδύναμο.

IELTS (Academic) 6.5

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα χρειαστείτε βαθμολογία IELTS 6,5 με ελάχιστο 6,5 στην ανάγνωση και τη γραφή και 5,5 σε όλες τις άλλες δεξιότητες, ή ισοδύναμο.

Υποτροφίες, εκπτώσεις και υποτροφίες ενδέχεται να είναι διαθέσιμες σε φοιτητές που σπουδάζουν αυτό το μάθημα.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCriminology and Psychology, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Εγκληματολογία και ψυχολογία BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15860 έτος 1
Διεθνή £15860 έτος 1
EU £16655 έτος 1
Διεθνή £16655 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρά μας για τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου που ξεκινούν προπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης το 2024/2025 ρυθμίζονται από τη βρετανική κυβέρνηση και δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί. Ενδεικτικά, τα δίδακτρά μας για τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου που ξεκινούν προπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης το 2023/2024 είναι 9.250 λίρες ετησίως. Κατά τη διάρκεια του έτους πρακτικής άσκησης θα πληρώσετε μειωμένα δίδακτρα ύψους 1.200 λιρών.

Τα δίδακτρα για τους φοιτητές από το εξωτερικό/ΕΕ που ξεκινούν σπουδές πλήρους φοίτησης το 2023/24 είναι 16.655 λίρες ετησίως. Κατά τη διάρκεια του έτους πρακτικής άσκησης θα πληρώσετε μειωμένα δίδακτρα ύψους 1.200 λιρών.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #48 
  • #451 
  Κοινωνικές επιστήμες
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]
  • #61 
  • #501 
  Κοινωνικές επιστήμες

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]
  • #46 
  • #58 
  Κοινωνιολογία
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam ιδρύθηκε το 1969 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Sheffield, στο Yorkshire and the Humber. Το Σέφιλντ είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, με το 60% αυτής να αποτελείται από ζωντανούς χώρους πρασίνου, όπως πάρκα της πόλης, κήπους και εξοχή. Το SHU υπερηφανεύεται για τη σημαντική θέση που κατέχει στο Sheffield ως πυλώνας της τοπικής οικονομίας, του εργατικού δυναμικού και των υποδομών. Αυτό αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι σχεδόν οι μισοί από τους εγγεγραμμένους φοιτητές αυτού του πανεπιστημίου προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, γεγονός που καταδεικνύει την προθυμία του να επενδύσει σε όλους τους φοιτητές του.

Λίστα με 315 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

προπτυχιακοί φοιτητές:
21265
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5175
:
26440
 • One Sheffield Hallam student's journey through university
 • Why I love Sheffield
 • My learning experience at Sheffield Hallam in 2020/21.
 • Why I chose to study at Sheffield Hallam University
 • A student's view of BA (Hons) Criminology at Sheffield Hallam University
 • A student's view of BA (Hons) Interior Architecture and Design at Sheffield Hallam University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιολογία διατήρησης και εγκληματολογία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 7% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία με Δίκαιο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
65% 6% 10% £16700 120 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και Κοινωνιολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
75% 5% 7% £20500 171 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και Κοινωνιολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
73% 0% 0% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνιολογία και Εγκληματολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
64% 0% 0% £19500 160 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο με Εγκληματολογία LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
69% 9% 20% £16500 130 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία με πρακτική άσκηση και έτος ίδρυσης κοινωνικών επιστημών BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία με εγκληματολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
79% 5% 16% £16085 135 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και αγγλική γλώσσα BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
73% 0% 7% £12500 118 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία και Εγκληματολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
100% 0% 0% £16520 124 - Oncampus πλήρους απασχόλησης