Sheffield Hallam University
Αεροδιαστημική Μηχανική BEng (Hons)
Sheffield Hallam University - Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 25 αποφοίτους του προγράμματος Aerospace Engineering BEng (Hons) στο Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Αεροδιαστημική & Αεροναυπηγική Μηχανική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
52 /100
25 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Αεροδιαστημική & Αεροναυπηγική Μηχανική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Αεροδιαστημική & Αεροναυπηγική Μηχανική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28000 £26500 £33500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £30000 £23500 - £35000 £28500 - £41500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Αεροδιαστημική & Αεροναυπηγική Μηχανική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29125 £32050 £37396
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24982 - £32443 £25785 - £37213 £30105 - £44675

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Παρακαλώ ελέγξτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Sheffield Hallam για τις τελευταίες πληροφορίες.

Περίληψη μαθήματος:

 • Ανάπτυξη των γνώσεων και της κατανόησης των αρχών και θεωριών της μηχανικής.
 • Σχεδιάστε, μοντελοποιήστε, προσομοιώστε, αναλύστε, δημιουργήστε πρωτότυπα, κατασκευάστε και κατασκευάστε καινοτόμα προϊόντα και αεροδιαστημικά συστήματα.
 • Ανάπτυξη δεξιοτήτων στις απαιτήσεις επιδόσεων, στις μεθοδολογίες σχεδιασμού και ανάλυσης.

Καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας θα υποβληθείτε σε αυστηρή εκπαίδευση στα όρια της αεροδιαστημικής τεχνολογίας, ώστε να γίνετε απόφοιτοι υψηλής εξειδίκευσης. Θα προετοιμαστείτε για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στην έρευνα και ανάπτυξη της αεροδιαστημικής, στην κατασκευή, στο σχεδιασμό προϊόντων, στις δοκιμές, στην εξυπηρέτηση, στη συντήρηση ή σε άλλες εμπορικές επιχειρήσεις μηχανικών.

Προσφέρουμε επίσης το πρόγραμμα BEng Honours Aerospace Engineering with Foundation Year, όπου σπουδάζετε ένα αρχικό έτος θεμελίωσης για να προετοιμαστείτε για τον κύκλο σπουδών.

Παρακαλούμε ακολουθήστε μας στο Twitter ή στο Instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα θέματα Μηχανικής στο Sheffield Hallam.

Πώς μαθαίνετε:

Όλα τα προγράμματά μας είναι σχεδιασμένα γύρω από ένα σύνολο βασικών αρχών που βασίζονται στην εμπλοκή σας με τον κόσμο, στη συνεργασία με άλλους, στην πρόκληση να σκέφτεστε με νέους τρόπους και στην παροχή ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος στο οποίο μπορείτε να αναπτυχθείτε.

Θα βιώσετε μια ποικιλία μαθησιακών περιβαλλόντων καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Χρησιμοποιώντας ένα ισορροπημένο μείγμα δραστηριοτήτων, θα αναπτύξουμε τόσο τις γνώσεις σας όσο και την κατανόηση πολύπλοκων θεμάτων, βοηθώντας σας να εξελιχθείτε σε έναν επαγγελματία της αεροδιαστημικής υψηλής αξίας.

Μαθαίνετε μέσω:

 • διαλέξεις
 • φροντιστήρια
 • σεμινάρια
 • εργαστηριακές συνεδρίες
 • συνεδρίες μέσω υπολογιστή
 • μάθηση βασισμένη σε δραστηριότητες
 • ομαδική εργασία
 • ατομική εργασία
 • εκδρομές στο πεδίο
 • διαλέξεις προσκεκλημένων
 • εξωσχολικές δραστηριότητες
 • να ενεργούν ως μέντορες ή πρεσβευτές των μαθητών

Εφαρμοσμένη μάθηση - Πρακτική άσκηση

Θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πρακτική άσκηση διάρκειας ενός έτους μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου έτους σπουδών σας. Είναι η ευκαιρία σας να εργαστείτε ως μηχανικός ή σχεδιαστής, εφαρμόζοντας όσα έχετε μάθει σε εμπορικό περιβάλλον. Θα μάθετε επίσης πώς λειτουργεί ο κλάδος και θα κάνετε πολύτιμες διασυνδέσεις για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία.

Διαθέτουμε μια αφοσιωμένη και έμπειρη ομάδα που θα σας βοηθήσει να βρείτε μια θέση εργασίας. Οι ισχυροί δεσμοί μας με τη βιομηχανία και η άριστη φήμη μας σημαίνουν ότι οι εταιρείες αναζητούν ενεργά τους φοιτητές μας για απασχόληση. Συχνά οι σπουδαστές επιστρέφουν από τις βιομηχανικές τους τοποθετήσεις με χορηγίες και προσφορές εργασίας. Προηγούμενοι φοιτητές μας έχουν εργαστεί σε ποικίλους τεχνικούς ρόλους για εταιρείες όπως η Rolls-Royce, η Airbus, η Boeing, η General Electric, η Meggitt Aircraft Braking Systems και το Υπουργείο Άμυνας.

Ζωντανά έργα

Εκτός από την πρακτική σας άσκηση, θα έχετε ευκαιρίες καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας να αποκτήσετε εξωσχολική εμπειρία σε διάφορα έργα στην αεροδιαστημική κοινότητα. Γίνετε μέλος των φοιτητικών αεροδιαστημικών συλλόγων μας, του ακαδημαϊκού διαστημικού δικτύου ή της ομάδας φόρμουλας - ή γίνετε πρεσβευτής φοιτητών ή ομότιμος φοιτητής. Μπορεί επίσης να έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε την εμπειρία εκπαιδευτικών προγραμμάτων, όπως η πιλοτική οδήγηση ή οι προσομοιώσεις σε υπολογιστή.

Ευκαιρίες δικτύωσης

Η εγγραφή στο μάθημα σημαίνει την ένταξη σε μια κορυφαία κοινότητα φοιτητών και ακαδημαϊκών της αεροδιαστημικής. Οι φοιτητές μας είναι γνωστοί στην αεροδιαστημική βιομηχανία για την αφοσίωση, το πνεύμα και την αίσθηση της ομαδικής εργασίας τους.

Διαγωνισμοί

Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες συμμετοχής σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς μηχανικής, όπως

τον διαγωνισμό Heavy Lift Challenge ή UAS - ο οποίος περιλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη δοκιμή ενός τηλεκατευθυνόμενου εναέριου οχήματος

το SAC (Spaceport America Cup) - μια εκδήλωση με έδρα τις ΗΠΑ όπου πανεπιστήμια συνεργάζονται για την κατασκευή και την πτήση ενός πυραύλου

Formula Student - όπου σχεδιάζετε και κατασκευάζετε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο για να το δοκιμάσετε σε έναν διαγωνισμό

Μηχανική χωρίς σύνορα - ένας διαγωνισμός για την εξεύρεση μιας μηχανικής λύσης σε ένα πρόβλημα στον αναπτυσσόμενο κόσμο

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Aerospace Engineering BEng (Hons) από Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

40% Επαγγελματίες πληροφορικής
15% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
10% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Επαγγελματίες πληροφορικής
10% Διοικητικά επαγγέλματα

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Εργασία μαθήματος **Εξετάσεις**

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα χρειαστείτε βαθμολογία IELTS 6,0 με τουλάχιστον 5,5 σε όλες τις δεξιότητες ή ισοδύναμο.

IELTS (Academic) 6

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα χρειαστείτε βαθμολογία IELTS 6,0 με τουλάχιστον 5,5 σε όλες τις δεξιότητες ή ισοδύναμο.

Υποτροφίες, εκπτώσεις και υποτροφίες ενδέχεται να είναι διαθέσιμες σε φοιτητές που σπουδάζουν αυτό το μάθημα.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAerospace Engineering, BEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Αεροδιαστημική Μηχανική BEng (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15860 έτος 1
Διεθνή £15860 έτος 1
EU £16655 έτος 1
Διεθνή £16655 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρά μας για τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου που ξεκινούν προπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης το 2024/2025 ρυθμίζονται από τη βρετανική κυβέρνηση και δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί. Ενδεικτικά, τα δίδακτρά μας για τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου που ξεκινούν προπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης το 2023/2024 είναι 9.250 λίρες ετησίως. Κατά τη διάρκεια του έτους πρακτικής άσκησης θα πληρώσετε μειωμένα δίδακτρα ύψους 1.200 λιρών.

Τα δίδακτρα για τους φοιτητές από το εξωτερικό/ΕΕ που ξεκινούν σπουδές πλήρους φοίτησης το 2023/24 είναι 16.655 λίρες ετησίως. Κατά τη διάρκεια του έτους πρακτικής άσκησης θα πληρώσετε μειωμένα δίδακτρα ύψους 1.200 λιρών.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam ιδρύθηκε το 1969 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Sheffield, στο Yorkshire and the Humber. Το Σέφιλντ είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, με το 60% αυτής να αποτελείται από ζωντανούς χώρους πρασίνου, όπως πάρκα της πόλης, κήπους και εξοχή. Το SHU υπερηφανεύεται για τη σημαντική θέση που κατέχει στο Sheffield ως πυλώνας της τοπικής οικονομίας, του εργατικού δυναμικού και των υποδομών. Αυτό αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι σχεδόν οι μισοί από τους εγγεγραμμένους φοιτητές αυτού του πανεπιστημίου προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, γεγονός που καταδεικνύει την προθυμία του να επενδύσει σε όλους τους φοιτητές του.

Λίστα με 315 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

προπτυχιακοί φοιτητές:
21265
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5175
:
26440
 • One Sheffield Hallam student's journey through university
 • A student's view of BA (Hons) Criminology at Sheffield Hallam University
 • A student's view of BA (Hons) Interior Architecture and Design at Sheffield Hallam University
 • Why I love Sheffield
 • My learning experience at Sheffield Hallam in 2020/21.
 • Why I chose to study at Sheffield Hallam University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αεροναυπηγική Μηχανική (με έτος πρακτικής άσκησης) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
84% 10% 5% £16750 100 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροδιαστημική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
- - - £15860 £16655 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροναυπηγική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
88% 10% 15% £16750 137 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροδιαστημική Μηχανική (Εκπαίδευση Ιδιωτικού Πιλότου) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - £29110 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροδιαστημική Μηχανική (με ένα έτος στη βιομηχανία) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - £25300 - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροδιαστημική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £28600 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροναυπηγική Μηχανική (με έτος πρακτικής άσκησης) BEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
53% 0% 1% £27250 162 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροδιαστημική Μηχανική με έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - £29110 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροδιαστημική Μηχανική με πρακτική άσκηση BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £21470 £23615 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροναυπηγική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
79% 11% 15% £15750 £16250 122 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης