De Montfort University
Αεροναυπηγική Μηχανική BEng (Hons)
De Montfort University - Πανεπιστήμιο De Montfort

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Aeronautical Engineering BEng (Hons) στο Πανεπιστήμιο De Montfort για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Αεροδιαστημική & Αεροναυπηγική Μηχανική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
79 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μηχανική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Αεροδιαστημική & Αεροναυπηγική Μηχανική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26000 £21500 £25500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £29000 £16500 - £27500 £19500 - £32000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μηχανική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29125 £32050 £37396
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24982 - £32443 £25785 - £37213 £30105 - £44675

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Κατακτήστε τις θεωρητικές, πειραματικές και υπολογιστικές δεξιότητες που απαιτούνται για σταδιοδρομία στην αεροναυπηγική βιομηχανία.

Η αεροναυπηγική μηχανική είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους στο Ηνωμένο Βασίλειο, με εκτεταμένες ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην έρευνα και την ανάπτυξη, τις δοκιμές και τη συντήρηση.

Το μάθημα αυτό καλύπτει τις βασικές αρχές της αεροναυπηγικής μηχανικής, συμπεριλαμβανομένης της πειραματικής και θεωρητικής αεροδυναμικής, του σχεδιασμού αεροσκαφών, της δυναμικής και του ελέγχου της πτήσης, της πρόωσης αεροσκαφών, των τεχνολογιών προσομοίωσης πτήσεων, των δομών αεροσκαφών και της υπολογιστικής αεροδυναμικής.

Οι ευκαιρίες απασχόλησης περιλαμβάνουν καριέρες στην αεροναυπηγική και την αεροδιαστημική, δηλαδή την αεροδυναμική αεροσκαφών, τον σχεδιασμό και τη συντήρηση ανεμογεννητριών, τη διαχείριση αερομεταφορών, τον αμυντικό τομέα, τη συντήρηση, την επισκευή και τις υπηρεσίες λειτουργίας αεροσκαφών (MRO).

Μπορείτε να σπουδάσετε αεροναυπηγική μηχανική είτε ως τριετές πρόγραμμα BEng (Hons), είτε ως τετραετές ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό. Στο τέλος του τρίτου έτους, έχετε την επιλογή να αποφοιτήσετε με BEng ή να συνεχίσετε τις σπουδές σας για ένα ακόμη έτος για MEng, εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις εξέλιξης.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Η διαπίστευση από το Institute of Engineering and Technology θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την πορεία σας προς την ιδιότητα του Chartered Engineer*.
 • Μέσω της διδασκαλίας σε μπλοκ, θα επικεντρωθείτε σε μία ενότητα κάθε φορά αντί για πολλές ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να επικεντρωθείτε στενά σε κάθε ενότητα και να απορροφήσετε το μαθησιακό υλικό σε μεγαλύτερο βάθος, ενώ παράλληλα θα συνεργάζεστε στενότερα με τους καθηγητές και τους συμμαθητές σας.
 • Μελετήστε μια σειρά θεμάτων, όπως δομές και υλικά αεροσκαφών, δυναμική και έλεγχος πτήσης και συστήματα πρόωσης αεροσκαφών.
 • Επωφεληθείτε από την ακαδημαϊκή τεχνογνωσία ερευνητών που έχουν εμπειρία συνεργασίας με διεθνή ιδρύματα όπως τα Εθνικά Αεροδιαστημικά Εργαστήρια της Ινδίας, το Κεντρικό Αεροϋδροδυναμικό Ινστιτούτο της Ρωσίας και την AMST-Systemtechnik GmbH της Αυστρίας.
 • Ο προσομοιωτής μας AIRFOX DISO είναι ενσωματωμένος στο πρόγραμμα παρέχοντας μια εμπειρία από πρώτο χέρι στις τεχνολογίες προσομοιωτών πτήσεων.
 • Χρησιμοποιήστε την εξοπλισμένη με όργανα εγκατάσταση αεροσήραγγας χαμηλής ταχύτητας για να κατανοήσετε τις βασικές αρχές της αεροδυναμικής, να δοκιμάσετε πρωτότυπα μοντέλα αεροσκαφών και να αποκτήσετε πειραματικές δεξιότητες σχετικές με την αεροναυπηγική και τις δοκιμές σε αεροσήραγγες.
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε τυποποιημένα για τη βιομηχανία πακέτα λογισμικού που χρησιμοποιούνται στις εφαρμογές και την έρευνα της αεροναυπηγικής μηχανικής, όπως τα MATLAB, ANSYS και OpenFOAM, τα οποία θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εργάζεστε με αυτοπεποίθηση στη βιομηχανία.
 • Γνωρίστε ομοϊδεάτες σας και αποκτήστε πρακτικές δεξιότητες συμμετέχοντας στις φοιτητικές μας εταιρείες, όπως η DMU Flyers.

Διαπιστευμένο από το Institution of Engineering and Technology (IET) για λογαριασμό του Engineering Council για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Incorporated Engineer και τη μερική κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered Engineer.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Aeronautical Engineering BEng (Hons) από Πανεπιστήμιο De Montfort

30% Επαγγέλματα πωλήσεων
13% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
9% Στοιχειώδη επαγγέλματα
9% Επαγγελματίες πληροφορικής
8% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
6% Διδάσκοντες επαγγελματίες
4% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
4% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
2% Διοικητικά επαγγέλματα
2% Επαγγέλματα πωλήσεων

Η αξιολόγηση περιλαμβάνει εξετάσεις (αθέατες και ανοικτού βιβλίου), τεστ φάσεων, συμπεριλαμβανομένων τεστ πολλαπλών επιλογών όπου χρειάζεται, ομαδικές παρουσιάσεις, ανάλυση μελετών περίπτωσης, ατομικές εργαστηριακές ασκήσεις καθώς και χαρτοφυλάκια εκθέσεων, συγγραφή εκθέσεων και δοκιμίων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.0
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAeronautical Engineering, BEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Αεροναυπηγική Μηχανική BEng (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15750 έτος 1
Διεθνή £15750 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £16250 έτος 1
Διεθνή £16250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Επισημαίνεται ότι τα δίδακτρα για τα επόμενα έτη σπουδών για τους συνεχιζόμενους φοιτητές υπόκεινται σε ετήσια αναθεώρηση. Οποιαδήποτε αύξηση των διδάκτρων θα είναι σύμφωνη με τον δείκτη RPI-X (που συνδέεται με τον δείκτη τιμών λιανικής πώλησης) και το ανώτατο όριο διδάκτρων που έχει καθοριστεί από την κυβέρνηση.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο De Montfort στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο De Montfort σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Μηχανική

  • #45 
  • #1028 
  Μηχανική
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 26 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο De Montfort

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο De Montfort

Το Πανεπιστήμιο De Montfort, συντομογραφία DMU, ιδρύθηκε το 1896 στη μικρή πόλη του Leicester, East Midlands. Αυτό το πανεπιστήμιο απολαμβάνει ιδιαίτερα ισχυρές στατιστικές απασχόλησης μετά την αποφοίτηση, οι οποίες μπορούν να εξηγηθούν από τη δέσμευσή του για πρακτική άσκηση σε όλους τους φοιτητές σε όλα τα μαθήματα. Οι ξένοι φοιτητές φροντίζονται καλά εδώ, καθώς λαμβάνουν μαθήματα προσανατολισμού που αποσκοπούν στην παροχή συμβουλών και καθοδήγησης σχετικά με τη διαβίωση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ παρέχονται δωρεάν μαθήματα αγγλικής γλώσσας για να ενημερωθούν όλοι οι νέοι φοιτητές.

Λίστα με 117 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο De Montfort - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο De Montfort

προπτυχιακοί φοιτητές:
19290
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4010
:
23300
 • Welcome to Leicester
 • International student Prabhav talks about his time at DMU
 • DMU students from around the world
 • DMU Vloggers: Arpith’s reasons to study at DMU
 • Joanna’s top five reasons to choose DMU

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αεροναυπηγική Μηχανική (με έτος πρακτικής άσκησης) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
84% 10% 5% £16750 100 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροδιαστημική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
- - - £15860 £16655 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροναυπηγική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
88% 10% 15% £16750 137 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροδιαστημική Μηχανική (Εκπαίδευση Ιδιωτικού Πιλότου) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - £29110 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροδιαστημική Μηχανική (με ένα έτος στη βιομηχανία) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - £25300 - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροδιαστημική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £28600 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροναυπηγική Μηχανική (με έτος πρακτικής άσκησης) BEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
53% 0% 1% £27250 162 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροδιαστημική Μηχανική με έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - £29110 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροδιαστημική Μηχανική με πρακτική άσκηση BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £21470 £23615 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροναυπηγική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
79% 11% 15% £15750 £16250 122 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης