Royal Veterinary College University of London
Κτηνιατρική Νοσηλευτική BSc (Hons)
Royal Veterinary College University of London - Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων άλλες κτηνιατρικές επιστήμες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : άλλες κτηνιατρικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21000 £23500 £25000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £24000 £21000 - £25000 £20500 - £29000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε άλλες κτηνιατρικές επιστήμες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21525 £21433 £23263
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19198 - £23679 £17575 - £24837 £18725 - £27075

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πρόγραμμα BSc Veterinary Nursing είναι ένα τετραετές πρόγραμμα πλήρους φοίτησης που έχει σχεδιαστεί για να παράγει κτηνιατρικούς νοσηλευτές που διαθέτουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να συμβάλουν σημαντικά στην υγεία και την ευημερία των ζώων. Θα συμπληρώσετε 2100 ώρες πρακτικής άσκησης εντός των τριών πρώτων θεμελιωδών ετών του προγράμματος, όπου θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας σε ένα πραγματικό περιβάλλον. Στο τέλος αυτής της περιόδου (εφόσον έχετε εκπληρώσει τις απαιτήσεις αξιολόγησης), θα αποκτήσετε το επαγγελματικό σας προσόν κτηνιατρικής νοσηλευτικής, διαπιστευμένο από το Royal College of Veterinary Surgeons (RCVS). Κατά τη διάρκεια του τελευταίου σας έτους, θα αναλάβετε ένα ερευνητικό έργο σε έναν τομέα κλινικού ενδιαφέροντος και θα επιλέξετε από μια σειρά καινοτόμων ενοτήτων που διδάσκονται από εκπαιδευτές νοσηλευτών του RVC και παγκοσμίου φήμης κλινικούς ιατρούς του Νοσοκομείου Queen Mother για τα ζώα. Πρόκειται για ένα απαιτητικό πρόγραμμα σπουδών που παρέχει ένα ευρύ πρόγραμμα μάθησης και προσφέρει μια συναρπαστική εισαγωγή στην κτηνιατρική νοσηλευτική.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Veterinary Nursing, BSc (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Αυτή η ενότητα θα προετοιμάσει επίσης τον σπουδαστή για την πρακτική άσκηση και θα τον εισάγει στις απαιτήσεις του Βασιλικού Κολλεγίου Κτηνιατρικών Χειρουργών (RCVS) για τις δεξιότητες και ικανότητες της πρώτης ημέρας ενός εγγεγραμμένου κτηνιατρικού νοσηλευτή.

Αυτή η ενότητα περιλαμβάνει τα ακόλουθα θέματα: εισαγωγή στη συμπεριφορά των ζώων- ευζωία των ζώων- διαμονή των ζώων- χειρισμός και περιορισμός- εισαγωγή στις νοσηλευτικές τεχνικές- αξιολόγηση ασθενών - διαμόρφωση σχεδίων φροντίδας- διατροφή- φυλές και αναπαραγωγή- φαρμακευτική- βασικές αρχές ανατομίας και φυσιολογίας- συγκριτική ανατομία κοινών εξωτικών και πτηνών.

Αυτή η ενότητα περιλαμβάνει τα ακόλουθα θέματα: Υγεία και ασφάλεια - ασφαλής εργασία στο κτηνιατρείο- έλεγχος λοιμώξεων - νοσοκομειακή υγιεινή- προετοιμασία και υποβοήθηση κτηνιατρικών διαδικασιών- στόχοι και αρχές των πρώτων βοηθειών- αξιολόγηση και διαλογή του ασθενούς έκτακτης ανάγκης- νοσηλευτική φροντίδα ασθενών έκτακτης ανάγκης- βασικές αρχές ανατομίας και φυσιολογίας- συγκριτική ανατομία κοινών εξωτικών και πτηνών.

Έτος 2

Αυτή η ενότητα έχει σχεδιαστεί για να συνεχίσει να βασίζεται στην εισαγωγική ενότητα του πρώτου έτους και θα παραδίδεται παράλληλα με τις ενότητες του δεύτερου έτους για να συνεχίσει να αναπτύσσει τις ακαδημαϊκές δεξιότητες των φοιτητών. Θα αναπτυχθούν περαιτέρω οι στρατηγικές μελέτης στην ακαδημαϊκή συγγραφή, τον προβληματισμό και τη συνεργασία και την παρουσίαση.? Θα ενθαρρυνθεί ο προβληματισμός σχετικά με την πρακτική άσκηση και η εφαρμογή της προηγούμενης εμπειρίας στις θεωρητικές ενότητες. Οι σπουδαστές θα έχουν ευκαιρίες να συνεχίσουν να αναπτύσσουν το χαρτοφυλάκιο δεξιοτήτων της πρώτης ημέρας μέσω της παρακολούθησης των νοσοκομείων του Royal Veterinary College.

Αυτή η ενότητα σας δίνει μια εικόνα όλων των μεθόδων διαγνωστικής απεικόνισης και σας δίνει τη δυνατότητα να προετοιμάσετε μια σειρά από είδη βοηθώντας; με διάφορες διαγνωστικές διαδικασίες. Επιπλέον, θα καλύψει τη θεωρία και την πρακτική προκειμένου να είστε σε θέση να επεξεργάζεστε παθολογικά δείγματα για διαγνωστικούς σκοπούς. Καλύπτονται επίσης οι αρχές της παρασιτολογίας, της ιολογίας και της βακτηριολογίας και διερευνάται η κλινική σημασία.

Με βάση τις πτυχές των πρώτων βοηθειών που συζητήθηκαν στο πρώτο έτος, εισάγονται πιο εντατική νοσηλεία και η επείγουσα διαλογή των συστημάτων του σώματος για μια σειρά ειδών. Επανεξετάζεται το ισοζύγιο υγρών στο σώμα σε σχέση με τους κύριους ηλεκτρολύτες και την αντικατάστασή τους σε τεχνικές υγροθεραπείας. Εισάγεται η ιατρική της μετάγγισης και η τυποποίηση αίματος. Η εντατική νοσηλευτική φροντίδα του ασθενούς σε κρίσιμη κατάσταση απαιτεί εντατική παρακολούθηση και τεχνικές φροντίδας του ασθενούς..

Ο ρόλος του κτηνιατρικού νοσηλευτή στη λειτουργία μιας χειρουργικής σουίτας στο κτηνιατρείο περιλαμβάνει μια σειρά δραστηριοτήτων από τη διασφάλιση ενός ασηπτικού περιβάλλοντος έως τη βοήθεια στις χειρουργικές επεμβάσεις. Η ενότητα αυτή περιλαμβάνει επίσης πτυχές της μετεγχειρητικής κτηνιατρικής νοσηλευτικής φροντίδας για την ομαλή αποκατάσταση από τις χειρουργικές επεμβάσεις για μια σειρά ειδών.

Αυτή η ενότητα βασίζεται στο περιεχόμενο που καλύφθηκε στο πρώτο έτος και επικεντρώνεται στις παθοφυσιολογικές διεργασίες που εμπλέκονται στις ασθένειες και τις δυσλειτουργίες των ζώων. Η εφαρμοσμένη κλινική φαρμακολογία αποτελεί ουσιαστικό μέρος της νοσηλευτικής φροντίδας μιας σειράς ειδών. Η αναγνώριση των παρενεργειών των φαρμάκων και η αναγνώριση των εμποδίων στη συμμόρφωση αποτελούν βασικές πτυχές της κτηνιατρικής νοσηλευτικής. Η κατανόηση της απορρόφησης, της επίδρασης στον οργανισμό και της απέκκρισης των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία ποικίλων παθήσεων είναι απαραίτητη.

Η παρακολούθηση της αναισθησίας σε κτηνιατρικούς ασθενείς αποτελεί βασικό ρόλο για τον κτηνιατρικό νοσηλευτή. Απαιτείται η γνώση του εξοπλισμού για την παροχή αναισθησίας καθώς και των μεθόδων παρακολούθησης της αναισθησίας. Αυτή η ενότητα καλύπτει τις αρχές της αναισθησίας σε μια σειρά ειδών- από την προαναισθητική αξιολόγηση έως τη διατήρηση της αναισθησίας και την περίοδο ανάρρωσης. Θα εξεταστούν οι μέθοδοι βαθμολόγησης του πόνου και η φυσιολογία του πόνου. Θα καλυφθούν επίσης οι επιδράσεις των αναισθητικών και αναλγητικών φαρμάκων στη φυσιολογία του σώματος.

Έτος 3

Αυτή η ενότητα βασίζεται στις δύο προηγούμενες ενότητες Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, διασφαλίζοντας ότι ο απόφοιτος RVN διαθέτει τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη δια βίου μάθηση... Η έμφαση θα δοθεί στην κριτική εκτίμηση και αξιολόγηση των στοιχείων, την ανεξάρτητη μάθηση και τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων... Οι σπουδαστές αναμένεται να συμπληρώσουν τις δεξιότητες και ικανότητες της πρώτης ημέρας του RCVS, τις απαιτούμενες ώρες πρακτικής άσκησης... και θα αξιολογηθούν... αθροιστικά... σε ένα δείγμα αυτών των δεξιοτήτων σε μια αντικειμενική δομημένη κλινική εξέταση 16 σταθμών.

Αυτή η ενότητα εδραιώνει τη θεωρία και την πρακτική εμπειρία που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια του μαθήματος εξασφαλίζοντας ότι οι φοιτητές είναι προετοιμασμένοι να περιλάβουν τις ευθύνες ενός εγγεγραμμένου κτηνιατρικού νοσηλευτή. Το πλαίσιο της κλινικής διακυβέρνησης θα διερευνηθεί προσδιορίζοντας πώς αυτό μπορεί να βελτιώσει την κτηνιατρική πρακτική. Αναστοχασμός σχετικά με την επαγγελματική ταυτότητα και το μέλλον του επαγγέλματος. Η εργασία σε ένα κτηνιατρείο μπορεί να είναι αγχωτική και ενώ αυτό μπορεί αρχικά να αυξήσει την παραγωγικότητα, η ιδιαίτερα συναισθηματική φύση της εργασίας μπορεί να οδηγήσει σε άγχος και κόπωση από τη συμπόνια. Θα διερευνηθούν μέθοδοι αντιμετώπισης αυτής της πτυχής του ρόλου και θα ενθαρρυνθεί η ανάπτυξη στρατηγικών αντιμετώπισης. Οι εγγεγραμμένοι κτηνιατρικοί νοσηλευτές συμμετέχουν συχνά στη διαχείριση της πρακτικής και έτσι ενσωματώνεται μια εισαγωγή στη διοίκηση μιας επιχείρησης. Αυτή η ενότητα θα παρασχεθεί παράλληλα με τη δραστηριότητα πρακτικής άσκησης στο έτος 3, ώστε να μπορέσουν οι φοιτητές να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε πρακτικές καταστάσεις.

Έτος 4

Βασιστείτε στις δεξιότητες που αποκτήσατε στο μάθημα Επαγγελματικής Πρακτικής που σπουδάσατε στο τρίτο έτος ή στο μάθημα Εισαγωγή στην Έρευνα που σπουδάσατε στο "top-up" πτυχίο. Σε αυτή την ενότητα θα ενισχύσετε την ευαισθητοποίησή σας σε μια σειρά ερευνητικών μεθόδων. Θα εισαχθεί η στατιστική ανάλυση και θα αναλάβετε αναλύσεις μικρής κλίμακας των δεδομένων που συλλέξατε. Θα αναλάβετε επίσης μια σειρά από εργασίες που θα σας επιτρέψουν να εφαρμόσετε γενικές ερευνητικές δεξιότητες.

Να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητες που εξετάστηκαν στο μάθημα "Μέθοδοι έρευνας" για να διερευνήσετε έναν τομέα κλινικού ενδιαφέροντος και να παρουσιάσετε πληροφορίες και ευρήματα με τη μορφή εργασίας. Αυτό μπορεί να γίνει με την πρόταση ενός έργου για τη βελτίωση της κλινικής νοσηλευτικής πρακτικής ή με την εκτέλεση ενός έργου που βασίζεται σε μια υπόθεση σχετικά με την κλινική πρακτική. Στο τέλος αυτής της ενότητας θα έχετε εμπειρία στη διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας και θα είστε σε θέση να συνδέσετε τη θεωρία με την τρέχουσα πρακτική. Θα είστε σε θέση να αναπτύξετε περαιτέρω τις δεξιότητές σας στην κριτική ανάλυση και τον προβληματισμό.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Veterinary Nursing BSc (Hons) από Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

90% Νοσηλευτές κτηνιατρικής

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

συμπεριλαμβανομένης της Βιολογίας με βαθμό Β. Απαιτούμε επίσης "επιτυχία" στην πρακτική άσκηση φυσικών επιστημών για κάθε μάθημα, όταν λαμβάνετε το πρόγραμμα σπουδών των Αγγλικών. Δύο AS Levels με αντίστοιχους βαθμούς θα γίνουν δεκτά αντί για ένα από τα περαιτέρω μαθήματα (εκτός Βιολογίας) A Level. Οι γενικές σπουδές δεν γίνονται δεκτές.

Βλέπε "Scottish Advanced Higher".

Τα διπλώματα πρέπει να βασίζονται στις θετικές επιστήμες και να περιλαμβάνουν τουλάχιστον τα εξής: 15 πιστωτικές μονάδες επιπέδου 3 στη Βιολογία σε επίπεδο Merit ή υψηλότερο, 9 επιπλέον μονάδες επιπέδου 3 σε επίπεδο Merit ή υψηλότερο.

συμπεριλαμβανομένης της Βιολογίας με βαθμό Β εκτός από: 3 Highers με βαθμό C ή ανώτερο και τουλάχιστον πέντε National 5 με βαθμό C, συμπεριλαμβανομένων: Μαθηματικά και τουλάχιστον βαθμό Β στο: Αγγλικά, Βιολογία, Χημεία ή Φυσική.

Να περάσετε το Δίπλωμα IB με 544 στα μαθήματα του Ανώτερου Επιπέδου, συμπεριλαμβανομένης της Βιολογίας με βαθμό 5. Η τυπική προσφορά μας βασίζεται σε συγκεκριμένες απαιτήσεις για το μάθημα και όχι σε συνολική βαθμολογία. Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι δεν έχουν λάβει GCSE ή ισοδύναμο προσόν πριν από το IB, θα πρέπει: Μαθηματικά SL στην τάξη 4 SL English A Lang-Lit στην τάξη 5. Οι Μαθηματικές Σπουδές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τα Μαθηματικά.

Τα ακόλουθα Extended Diplomas επιπέδου 3 γίνονται επίσης δεκτά με συγκεκριμένες απαιτήσεις μονάδων (δείτε την ιστοσελίδα του RVC για λεπτομέρειες): Pearson "Applied Science" ή "Applied Science (Biomedical Science)", Pearson "Διαχείριση ζώων", City & Guilds 'Διαχείριση ζώων (επιστήμη)'.

συμπεριλαμβανομένης της βιολογίας στο H3. Εάν δεν επιτευχθεί στο H4 ως μέρος των ανωτέρω, απαιτείται το O3: Αγγλικά. Εάν δεν επιτευχθεί στο πλαίσιο των ανωτέρω, απαιτείται O4 σε: Μαθηματικά.

Οι υποψήφιοι που έχουν επιτύχει αυτό το προσόν με βαθμό C θα γίνονται δεκτοί με δύο A Levels, συμπεριλαμβανομένων των εξής: Βιολογία με βαθμό Β, Άλλο μάθημα της επιλογής σας (εκτός των Γενικών Σπουδών) με βαθμό Γ.

σε τρία κύρια μαθήματα συμπεριλαμβανομένης της Βιολογίας στον βαθμό Μ2.


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςVeterinary Nursing, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Κτηνιατρική Νοσηλευτική BSc (Hons)

Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £14190 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £10500 έτος 1
Διεθνή £14190 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 12 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Royal Veterinary College (RVC) είναι η μεγαλύτερη σχολή για την εκπαίδευση κτηνιάτρων στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Λόγω της εδραιωμένης φήμης του κολεγίου, οι επίδοξοι επαγγελματίες της φροντίδας των ζώων έρχονται από το εξωτερικό για να έχουν την ευκαιρία να μάθουν από την έμπειρη ομάδα καθηγητών που εργάζεται εδώ. Το κολέγιο διαχειρίζεται το Κέντρο Καινοτομίας Βιοεπιστημών του Λονδίνου, δίνοντας στους φοιτητές την ευκαιρία να εργαστούν ενδεχομένως ως ερευνητές.

Λίστα με 19 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Κτηνιατρική Νοσηλευτική Ιπποειδών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Hartpury και Hartpury College
(Hartpury University and Hartpury College)
97% 0% 5% £13000 136 Γκλόστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κτηνιατρική Νοσηλευτική BSc (Hons) Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Veterinary College University of London)
75% 0% 5% £14190 134 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κτηνιατρική Νοσηλευτική με αποκατάσταση μικρών ζώων (με πρακτική άσκηση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Harper Adams
(Harper Adams University)
93% 0% 0% £11250 143 Νιούπορτ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κτηνιατρική Νοσηλευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Hartpury και Hartpury College
(Hartpury University and Hartpury College)
97% 0% 5% £13000 136 Γκλόστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κτηνιατρική Νοσηλευτική (με πρακτική άσκηση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Harper Adams
(Harper Adams University)
78% 0% 0% £11250 129 Νιούπορτ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κτηνιατρική Νοσηλευτική (συμπληρωματική) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Harper Adams
(Harper Adams University)
78% 0% 0% £11250 129 Νιούπορτ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κτηνιατρική νοσηλευτική με συμπεριφορά ζώων συντροφιάς (με πρακτική άσκηση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Harper Adams
(Harper Adams University)
91% 0% 0% £11250 119 Νιούπορτ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κτηνιατρική Νοσηλευτική (Huntingdon) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
31% - 15% £14000 135 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κτηνιατρική Νοσηλευτική (Leeds) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
31% - 15% £14000 135 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κτηνιατρική Νοσηλευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
31% - 15% £14000 135 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης