Queen Mary University of London
Προφορική Βιολογία MSc
Queen Mary University of London - Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το ΠΜΣ επικεντρώνεται στις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στη βιολογία και την υγεία του στόματος, ενώ παράλληλα καλύπτει τη βασική επιστήμη σε κλινικό πλαίσιο, δίνοντάς σας ένα ολοκληρωμένο αλλά και εξειδικευμένο βιοϊατρικό σύνολο δεξιοτήτων. Θα ανακαλύψετε τις τελευταίες εξελίξεις στη θεραπευτική οδοντιατρική, τη νανο-οδοντιατρική και τα οδοντιατρικά υλικά.

 • Σχεδιασμένο για πτυχιούχους οδοντιατρικών ή θετικών επιστημών

 • Εξετάζει προληπτικές ιατρικές τεχνικές και έρευνα εμπορικών προϊόντων, δίνοντάς σας ευέλικτες επιλογές σταδιοδρομίας

 • Αποκτήστε διεπιστημονικές ερευνητικές δεξιότητες που εκτιμώνται τόσο στη βιομηχανία όσο και στην ακαδημαϊκή κοινότητα.

 • Να μαθαίνετε από τους διακεκριμένους διεθνείς εμπειρογνώμονες μας και να έχετε τακτική επαφή μαζί τους καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

 • Σπουδάστε σε μία από τις κορυφαίες οδοντιατρικές σχολές του Ηνωμένου Βασιλείου: είμαστε πρώτοι στην έρευνα (REF 2014).

Αυτό το ΠΜΣ θα σας δώσει μια εμπεριστατωμένη βάση στη βιολογία του στόματος, συμπεριλαμβανομένων πρακτικών κλινικών εξηγήσεων των σημαντικότερων επιστημονικών εξελίξεων τόσο στις προληπτικές ιατρικές τεχνικές όσο και στην έρευνα εμπορικών προϊόντων.

Θα εξερευνήσετε τις τελευταίες εξελίξεις στη θεραπευτική οδοντιατρική: για παράδειγμα, μοντέλα για τη χορήγηση φαρμάκων από το στόμα. Θα μάθετε επίσης για τις εξελίξεις στη νανο-οδοντιατρική και τα οδοντιατρικά υλικά.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα αποκτήσετε μια καλή κατανόηση της οδοντιατρικής ανατομίας, της φυσιολογίας του στόματος και της οδοντιατρικής βιοφυσικής, καθώς και της βασικής βιοχημείας σε σχέση με την οδοντιατρική. Θα μελετήσετε επίσης τη χημεία των βιομινικών οστών και των συστατικών των δοντιών, την αιτιολογία της τερηδόνας και της διάβρωσης, τη βιοχημεία του σάλιου, τη μικροβιολογία του στόματος, την επιστήμη των οδοντιατρικών υλικών και τη σύγχρονη απεικόνιση με 2D και 3D ακτίνες Χ.

Εκτός από αυτές τις διαλέξεις της ενότητας, θα υπάρχουν επίσης διαλέξεις από κλινικούς ιατρούς για τρέχοντα θέματα της σύγχρονης κλινικής οδοντιατρικής, διασφαλίζοντας ότι θα είστε εξοικειωμένοι με τις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις, μοντέλα και έρευνες.

Θα εργάζεστε στην αιχμή της καινοτομίας σε αυτόν τον τομέα και θα ενθαρρύνεστε να ερευνάτε τομείς που θα μπορούσαν να έχουν πραγματικό όφελος για τους ασθενείς. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να ερευνήσετε φάρμακα που έχουν ελάχιστες παρενέργειες, μειώνοντας έτσι τον επιπολασμό της ξηροστομίας (ξηροστομία), μιας συχνής παρενέργειας των οδοντιατρικών φαρμάκων.

Δομή

 • Οκτώ υποχρεωτικές ενότητες

 • Διατριβή και ερευνητικό έργο

Παρακαλούμε ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Παρακαλούμε δείτε: www.qmul.ac.uk/international-students

Παρακαλούμε δείτε: www.qmul.ac.uk/scholarships

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςOral Biology, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Η ελάχιστη απαίτηση εισόδου είναι πτυχίο 2,2 του Ηνωμένου Βασιλείου ή το αντίστοιχο πτυχίο του εξωτερικού σε σχετικό αντικείμενο. Θα εξεταστούν πτυχία κλάδων όπως η Ιατρική, η Οδοντιατρική, η Χημεία, η Βιολογία ή συναφή θέματα στις Θετικές Επιστήμες. Διεθνείς υποψήφιοι: Οι φοιτητές από χώρες εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου συμβάλλουν στη διαμόρφωση μιας παγκόσμιας κοινότητας εδώ στο Queen Mary. Για λεπτομερείς απαιτήσεις εισδοχής ανά χώρα, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ενότητα International της ιστοσελίδας μας. Εάν η πρώτη σας γλώσσα δεν είναι τα αγγλικά, θα πρέπει να προσκομίσετε αποδεικτικά στοιχεία για τη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με τις απαιτήσεις εισαγωγής στην αγγλική γλώσσα εδώ. Η επάρκεια της αγγλικής γλώσσας στον γραπτό και προφορικό λόγο είναι απαραίτητη και οι μη φυσικοί ομιλητές της αγγλικής γλώσσας απαιτείται να έχουν ελάχιστη συνολική βαθμολογία IELTS 6,5 με γραπτή βαθμολογία 6,0 κατά την έναρξη των μαθημάτων. Άλλα διεθνή προσόντα μπορεί να γίνουν αποδεκτά, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Γραφείο Εισαγωγής για διευκρινίσεις. Εάν δεν πληροίτε τις γλωσσικές απαιτήσεις, μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ένα προπαρασκευαστικό πρόγραμμα που θα σας προετοιμάσει για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Καλοκαιρινά προ-εκπαιδευτικά προγράμματα του Queen Mary. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Εισαγωγών για βοήθεια. Η επεξεργασία των αιτήσεων γίνεται με την παραλαβή τους. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 3 Σεπτεμβρίου 2018. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα να λάβουμε περαιτέρω αιτήσεις μετά τη λήξη της προθεσμίας και να λάβουμε αποφάσεις σχετικά με τις αιτήσεις αυτές, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 31 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου

Το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου (QMUL) ιδρύθηκε το 1989 στην περιοχή Mile End του Λονδίνου. Αυτό το πανεπιστήμιο του Russell Group προσφέρει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών προηγμένης μοριακής απεικόνισης και του Barts and the London Genome Centre για την έρευνα του DNA, μεταξύ πολλών άλλων για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Το QMUL αποτελεί αναμφίβολα μια εξαιρετική επιλογή για κάθε φοιτητή που επιθυμεί να ακολουθήσει μια πορεία καριέρας στην επιστημονική έρευνα και αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως τέτοιο.

Λίστα με 384 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου

 • What is the best thing about studying at Queen Mary?
 • Queen Mary University of London students talk about their experiences of Clearing
 • Undergraduate study: Engineering at Queen Mary University of London
 • Joining Queen Mary – hear from our students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Οδοντιατρική Χειρουργική / Στοματική Επιστήμη MChD Πανεπιστήμιο του Leeds
(University of Leeds)
63% 0% 1% - 171 Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατροδικαστική Οδοντιατρική (MSc) MSc Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
63% 0% 1% £21950 171 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Στοματικές και Οδοντιατρικές Επιστήμες MSc (Res) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
63% 0% 1% £24600 171 Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οδοντιατρική εκπαίδευση MA Πανεπιστήμιο του Bedfordshire
(University of Bedfordshire)
63% 0% 1% £13275 171 Λούτον Oncampus μερική απασχόληση
Ενδοδοντία (οδοντιατρικές ειδικότητες) MSc Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
63% 0% 1% £45000 171 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προχωρημένη περιοδοντική πρακτική (Επαγγελματίας οδοντιατρικής φροντίδας) MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
63% 0% 1% £19380 171 Κόλτσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Περιοδοντολογία MSc (Clin) Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
63% 0% 1% £47000 171 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κλινική Οδοντιατρική (Παιδοδοντιατρική) MSc Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
63% 0% 1% £47000 171 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Στοματική και γναθοπροσωπική χειρουργική (Οδοντιατρικές ειδικότητες) PgDip Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
63% 0% 1% £36000 171 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ενδοδοντία MSc (Clin) Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
63% 0% 1% £47000 171 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης