Queen Mary University of London
Πτυχιακή μαθητεία ψηφιακών και τεχνολογικών λύσεων (αναλυτής δεδομένων) BSc (Hons)
Queen Mary University of London - Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Κερδίστε ενώ εκπαιδεύεστε για να γίνετε αναλυτής δεδομένων και αποφοιτήστε τόσο με πτυχίο BSc όσο και με τετραετή εργασιακή εμπειρία.

Οι αναλυτές δεδομένων συλλέγουν, οργανώνουν και μελετούν δεδομένα. Αναφέρουν τα συμπεράσματά τους και διατυπώνουν συστάσεις που είναι καθοριστικές για τη βελτίωση της επιχειρηματικής απόδοσης.

Αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα μαθητείας έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την PwC, για να σας βοηθήσει να επιταχύνετε την καριέρα σας στον τομέα της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων.

Θα σπουδάσετε το πρώτο εξάμηνο κάθε έτους στην πανεπιστημιούπολη του Queen Mary, μαθαίνοντας μαζί με άλλους φοιτητές.

Από το δεύτερο εξάμηνο κάθε έτους, μέχρι τις καλοκαιρινές διακοπές, θα συνεργάζεστε στενά με ειδικούς σε θέματα τεχνολογίας σε ένα από τα γραφεία της PwC στο Λονδίνο.

*Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα μαθημάτων είναι σωστές τη στιγμή της συγγραφής. Διερευνούμε συνεχώς τρόπους για να βελτιώνουμε την εκπαιδευτική μας προσφορά και να διατηρούμε τα προγράμματα που αντικατοπτρίζουν τη βιομηχανία. Ως εκ τούτου, οι ενότητες και η δομή των μαθημάτων για την είσοδο τον Σεπτέμβριο του 2024 ενδέχεται να αλλάξουν. Θα ενημερωθείτε για τυχόν σημαντικές αλλαγές.

Πώς να υποβάλετε αίτηση

Επί του παρόντος, η PwC είναι ο μοναδικός μας εταίρος-εργοδότης για το πρόγραμμα αυτό. Όλες οι αιτήσεις πρέπει να υποβάλλονται μέσω του UCAS (προσέξτε τις σχετικές προθεσμίες του UCAS).

Μετά την αίτησή σας

Το έντυπο UCAS θα εξεταστεί από ένα μέλος του προσωπικού υποδοχής. Μετά την εξέταση αυτή, ενδέχεται επίσης να σας καλέσουμε να συμπληρώσετε ορισμένες ηλεκτρονικές αξιολογήσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας ηλεκτρονικής συνέντευξης και ενός κέντρου αξιολόγησης.

Online συνέντευξη

Η ηλεκτρονική συνέντευξη διεξάγεται από την PwC και μπορεί να πραγματοποιηθεί σε τόπο και χρόνο που σας βολεύει, αρκεί να είναι σε επαρκή χρόνο πριν από το κέντρο αξιολόγησης (θα σας ενημερώσουμε για τις προθεσμίες). Θα έχετε την ευκαιρία να εξασκηθείτε στις ερωτήσεις και να μάθετε περισσότερα για την PwC μέσω της ολοκλήρωσης αυτής της άσκησης.

Κέντρο αξιολόγησης

Τα κέντρα αξιολόγησης διεξάγονται ηλεκτρονικά τον Μάρτιο και περιλαμβάνουν μια ομαδική άσκηση αξιολόγησης που διεξάγεται από την PwC. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ερωτήσεις και να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το [email protected] εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Η αξιολόγηση περιλαμβάνει συνήθως συνδυασμό εξετάσεων και εργασιών. Υπάρχουν πρακτικές εργασίες για τις εργαστηριακές ενότητες και φύλλα ασκήσεων ή γραπτές εργασίες για τις πιο θεωρητικές ενότητες.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις προσόντων

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Τα δίδακτρα για το μάθημα καλύπτονται από τον εργοδότη σας και την ESFA (Education and Skills Funding Agency). Σημειώστε ότι δεν θα είστε επιλέξιμοι για δίδακτρα ή δάνεια συντήρησης από την Εταιρεία Φοιτητικών Δανείων. Για να είστε επιλέξιμοι για χρηματοδότηση, πρέπει να πληροίτε τα κριτήρια επιλεξιμότητας χρηματοδότησης, όπως ορίζονται στον ιστότοπο της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου: https://www.gov.uk/guidance/apprenticeship-funding-rules Το QMUL και ο εργοδότης σας θα αξιολογήσουν την επιλεξιμότητά σας για να διεκδικήσετε χρηματοδότηση. Για να υποβάλετε αίτηση πρέπει να είστε: - πολίτης του Ηνωμένου Βασιλείου ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) - ή έχετε ζήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στον ΕΟΧ τα τελευταία τρία συναπτά έτη - ή πολίτης εκτός ΕΟΧ με άδεια από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου να ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο (όχι για εκπαιδευτικούς σκοπούς) και να έχει τη συνήθη διαμονή του στο Ηνωμένο Βασίλειο τουλάχιστον τα τρία προηγούμενα έτη πριν από την έναρξη της μαθητείας.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςDigital and Technology Solutions (Data Analyst) Degree Apprenticeship, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Πτυχιακή μαθητεία ψηφιακών και τεχνολογικών λύσεων (αναλυτής δεδομένων) BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Ο εργοδότης σας θα πληρώσει τα δίδακτρα του Queen Mary

Θα κερδίζετε μισθό κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στο Πανεπιστήμιο και θα λαμβάνετε επίσης αυξημένο μισθό κατά την ολοκλήρωση της μάθησής σας στο χώρο εργασίας με την PwC.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Πληροφορική

  • #23 
  • #31 
  Πληροφορική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #5 
  • #84 
  Πληροφορική
  THE Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστημίων ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2022]
  • #9 
  • #187 
  Πληροφορική
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 31 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου

Το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου (QMUL) ιδρύθηκε το 1989 στην περιοχή Mile End του Λονδίνου. Αυτό το πανεπιστήμιο του Russell Group προσφέρει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών προηγμένης μοριακής απεικόνισης και του Barts and the London Genome Centre για την έρευνα του DNA, μεταξύ πολλών άλλων για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Το QMUL αποτελεί αναμφίβολα μια εξαιρετική επιλογή για κάθε φοιτητή που επιθυμεί να ακολουθήσει μια πορεία καριέρας στην επιστημονική έρευνα και αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως τέτοιο.

Λίστα με 427 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
17055
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
8035
:
25090
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Πληροφορική και Τεχνολογία Πληροφοριών": Ακαδημαϊκό έτος 2020/21 - Ισοδύναμες εγγραφές φοιτητών πλήρους φοίτησης που δημοσιεύτηκαν από τη Στατιστική Υπηρεσία Ανώτατης Εκπαίδευσης (HESA) τον Ιανουάριο του 2023
 • Queen Mary University of London students talk about their experiences of Clearing
 • Undergraduate study: Engineering at Queen Mary University of London
 • Joining Queen Mary – hear from our students
 • What is the best thing about studying at Queen Mary?

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Business Information Technology (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία και Τεχνολογία Πληροφοριών BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία πληροφοριών και θρησκευτικές σπουδές BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία Πληροφοριών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £17600 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική & Χρηματοοικονομική και Τεχνολογία Πληροφοριών (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία της Πληροφορίας και Πολιτική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία και τεχνολογία πληροφοριών (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χορός και Τεχνολογία Πληροφοριών BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση της τεχνολογίας πληροφοριών για επιχειρήσεις (ITMB) με βιομηχανική πρακτική άσκηση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του West London
(University of West London)
- - - £16250 - Ealing Oncampus πλήρους απασχόλησης