Queen Mary University of London
Big Data Science MSc
Queen Mary University of London - Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το κίνημα της επιστήμης των μεγάλων δεδομένων μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες του Διαδικτύου και οι ερευνητές σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν παραδοσιακά προβλήματα. Τα Μεγάλα Δεδομένα αναφέρονται στην ικανότητα αξιοποίησης των τεράστιων ποσοτήτων μη δομημένων δεδομένων που παράγονται συνεχώς από εταιρείες, χρήστες, συσκευές, και εξαγωγής βασικής κατανόησης από αυτά. Ο Επιστήμονας Δεδομένων είναι ένας επαγγελματίας υψηλής εξειδίκευσης, ο οποίος είναι σε θέση να συνδυάζει τις σύγχρονες τεχνικές της επιστήμης των υπολογιστών για την επεξεργασία μαζικών όγκων δεδομένων με σύγχρονες μεθόδους στατιστικής ανάλυσης για την εξαγωγή κατανόησης από μαζικές ποσότητες δεδομένων και τη δημιουργία νέων υπηρεσιών που βασίζονται στην εξόρυξη της γνώσης που κρύβεται πίσω από τα δεδομένα. Η αγορά εργασίας παρουσιάζει σήμερα έλλειψη εκπαιδευμένων επαγγελματιών με αυτό το σύνολο δεξιοτήτων και η ζήτηση αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια.

Εάν επιθυμείτε να ακολουθήσετε μια καριέρα ως επιστήμονας δεδομένων, αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για εσάς. Θα καλύψετε τα θεμελιώδη στατιστικά (π.χ. μηχανική μάθηση) και τεχνολογικά εργαλεία (π.χ. πλατφόρμες cloud, Hadoop) για την ανάλυση δεδομένων μεγάλης κλίμακας.

Το μάθημα αξιοποιεί την κορυφαία παγκοσμίως τεχνογνωσία στην έρευνα στο Queen Mary με τη στρατηγική μας συνεργασία με την IBM και άλλες κορυφαίες εταιρείες του τομέα της πληροφορικής για να προσφέρει στους φοιτητές ένα θεμελιώδες μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στον τομέα της Επιστήμης Δεδομένων.

Οι ενότητες του ΠΜΣ καλύπτουν τις ακόλουθες πτυχές:

  • Στατιστική μοντελοποίηση δεδομένων, οπτικοποίηση δεδομένων και πρόβλεψη

  • Τεχνικές μηχανικής μάθησης για ανίχνευση συστάδων και αυτοματοποιημένη ταξινόμηση

  • Τεχνικές επεξεργασίας μεγάλων δεδομένων για την επεξεργασία τεράστιου όγκου δεδομένων

  • Ειδικές τεχνικές για την εφαρμογή της Επιστήμης Δεδομένων σε διάφορους τομείς: Βιοτεχνολογία, ευφυής ανίχνευση και Διαδίκτυο των πραγμάτων.

  • Χρησιμοποιήστε έργα βασισμένα σε περιπτώσεις που δείχνουν την πρακτική εφαρμογή των δεξιοτήτων σε πραγματικά βιομηχανικά και ερευνητικά σενάρια.

Θα παρακολουθήσετε διαλέξεις που εξηγούν τις βασικές έννοιες, τεχνικές και εργαλεία που απαιτούνται για την ανάλυση δεδομένων μεγάλης κλίμακας. Οι εργαστηριακές συνεδρίες και τα σεμινάρια θα θέσουν αυτά τα στοιχεία στην πράξη μέσω της εκτέλεσης περιπτώσεων χρήσης που προέρχονται από πραγματικούς τομείς. Θα αναλάβετε επίσης ένα μεγάλο έργο όπου θα επιδείξετε την εφαρμογή των δεξιοτήτων της Επιστήμης Δεδομένων σε ένα σύνθετο σενάριο.

Το πρόγραμμα προσφέρεται από ακαδημαϊκούς των ερευνητικών ομάδων Networks, Centre for Intelligent Sensing, Risk and Information Management, Computer Vision και Cognitive Science της Σχολής Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών. Πρόκειται για μια ομάδα περισσότερων από 100 ερευνητών (ακαδημαϊκοί, μεταδιδακτορικοί, ερευνητές και διδακτορικοί φοιτητές), οι οποίοι διεξάγουν παγκοσμίως κορυφαία έρευνα στους τομείς της Ευφυούς Ανίχνευσης, της Ανάλυσης Δικτύων, των πλατφορμών επεξεργασίας μεγάλων δεδομένων, της Μηχανικής Μάθησης για την Αναγνώριση Προτύπων Πολυμέσων, της Ανάλυσης Κοινωνικών Δικτύων και της Ευρετηρίασης Πολυμέσων.

Αυτό το μάθημα είναι επίσης διαθέσιμο για την είσοδο τον Ιανουάριο του 2021. Για λεπτομέρειες επισκεφθείτε τη σελίδα μαθημάτων του ιδρύματος.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBig Data Science, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου

Το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου (QMUL) ιδρύθηκε το 1989 στην περιοχή Mile End του Λονδίνου. Αυτό το πανεπιστήμιο του Russell Group προσφέρει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών προηγμένης μοριακής απεικόνισης και του Barts and the London Genome Centre για την έρευνα του DNA, μεταξύ πολλών άλλων για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Το QMUL αποτελεί αναμφίβολα μια εξαιρετική επιλογή για κάθε φοιτητή που επιθυμεί να ακολουθήσει μια πορεία καριέρας στην επιστημονική έρευνα και αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως τέτοιο.

Λίστα με 427 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
17055
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
8035
:
25090
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Εφαρμοσμένη Πληροφορική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • What is the best thing about studying at Queen Mary?
  • Queen Mary University of London students talk about their experiences of Clearing
  • Undergraduate study: Engineering at Queen Mary University of London
  • Joining Queen Mary – hear from our students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιστήμη δεδομένων Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
83% 5% 1% £27000 167 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά και Επιστήμη Δεδομένων Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
82% 5% 5% £27000 167 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων MSc Πανεπιστήμιο του Warwick
(The University of Warwick)
- - - - - Κόβεντρι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσική με Επιστήμη Δεδομένων Msci (Hons) Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων με έτος ίδρυσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
- - - - - Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων με εφαρμοσμένη επιχειρησιακή πληροφορική με έτος θεμελίωσης Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
- - - - - Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη Επιστήμη Δεδομένων MSc (PG) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
MSc Επιστήμη Δεδομένων MSc Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £17500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Master of Data Science (Social Analytics) MSc Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £31500 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Data Science MSc (PG) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £15300 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης