Middlesex University
Αθλητισμός και Επιστήμη της Άσκησης BSc (Hons)
Middlesex University - Πανεπιστήμιο Middlesex

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 15 αποφοίτους του προγράμματος Sport and Exercise Science BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο Middlesex για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
80 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22438 £20448 £24818
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18849 - £25991 £15981 - £24541 £19498 - £30391

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Γιατί ένα πτυχίο αθλητικής επιστήμης είναι για εσάς

Αυτό το πτυχίο προσφέρει ένα ευρύ πεδίο σπουδών, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δημιουργήσετε τη δική σας πορεία καθώς μελετάτε όλες τις πτυχές της αθλητικής επιστήμης. Η μελέτη ενός συνδυασμού αθλητικών επιστημών και επιστημών άσκησης θα σας δώσει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και κατανόησης όσον αφορά τις επιστημονικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται στην αθλητική επιστήμη.

Καταταγμένο ως το κορυφαίο πανεπιστήμιο στο Λονδίνο για την Αθλητική Επιστήμη (The Complete University Guide 2020), το μάθημα αυτό διδάσκεται από ενεργούς επαγγελματίες του αθλητισμού που ασχολούνται με την προπόνηση, την αποκατάσταση και την απόδοση στον αθλητισμό. Διαθέτουμε εκτεταμένες βιομηχανικές διασυνδέσεις με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως η Ακαδημία Tottenham Hotspur, η Barnet FC, η Leyton Orient FC, η Health South USA και η Anatomie Sports Injury Clinic.

Το μάθημα διεξάγεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο StoneX Stadium, έδρα του συλλόγου ράγκμπι Saracens. Θα έχετε πρόσβαση στο ολοκαίνουργιο έργο ανακαίνισης της West Stand ύψους 23 εκατομμυρίων λιρών, το οποίο προσφέρει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ως κορυφαίο εκπαιδευτικό κέντρο και κέντρο υψηλών επιδόσεων για τη διδασκαλία και την ερευνητική αριστεία. Με μερικά από τα πιο προηγμένα μηχανήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα μπορείτε να αξιοποιήσετε τους νέους ειδικούς χώρους, τις σουίτες προσομοίωσης, τα εξειδικευμένα εργαστήρια και πολλά άλλα.

Υποστήριξη των αθλητών για να αποδώσουν

Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος θα αναπτύξετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να υποστηρίξετε τους αθλητές να αποδίδουν στο μέγιστο επίπεδο της απόδοσης τους, μειώνοντας παράλληλα τον κίνδυνο τραυματισμού. Θα αναπτύξετε την κατανόηση των εμβιομηχανικών και φυσιολογικών θεωριών, καθώς και τις ψυχολογικές σας δεξιότητες.

Θα ενσωματώσετε την επαγγελματική πρακτική στις σπουδές σας, καθώς θα συμπληρώνετε 50 ώρες πρακτικής άσκησης κάθε χρόνο. Αυτή είναι μια κρίσιμη ευκαιρία να αναπτύξετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας δουλεύοντας με αθλητές. Η διαθεσιμότητα των θέσεων πρακτικής άσκησης εξαρτάται από τους συνεργαζόμενους οργανισμούς και συνεργαζόμαστε στενά με τους εταίρους μας για να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες διαθέσιμες θέσεις ακόμη και κατά τη διάρκεια του COVID-19. Λόγω του COVID-19, ο συνολικός αριθμός των ωρών πρακτικής άσκησης που απαιτούνται για την περάτωση της ενότητας μπορεί να τροποποιηθεί υπό την καθοδήγηση των διαπιστευμένων επαγγελματικών φορέων ή του Πανεπιστημίου κατά περίπτωση.

Με την αποφοίτησή σας, θα είστε οπλισμένοι με τις τεχνικές και τις διαδικασίες που απαιτούνται για την ανάλυση και την ερμηνεία της ανθρώπινης κίνησης, της φυσικής κατάστασης και της ευεξίας. Ένα πτυχίο αθλητισμού και άσκησης σας προετοιμάζει για μια ικανοποιητική σταδιοδρομία.

Ένα εξατομικευμένο δίκτυο υποστήριξης

Η εξατομικευμένη προσέγγισή μας σας παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεστε για να πετύχετε ως φοιτητής. Όσο είστε προπτυχιακός φοιτητής ή φοιτητής ιδρυτικού έτους, θα έχετε έναν προσωπικό καθηγητή που σχετίζεται άμεσα με το μάθημά σας. Αν χρειάζεστε υποστήριξη με την ακαδημαϊκή γραφή, την αριθμητική και τις δεξιότητες βιβλιοθήκης, θα φροντίσουμε να σας την παρέχουμε. Οι βοηθοί μας στην Εκπαίδευση Φοιτητών και οι Ακαδημαϊκοί Βοηθοί Μεταπτυχιακών Σπουδών έχουν σπουδάσει το αντικείμενό σας και μπορούν να σας υποστηρίξουν με βάση τη δική τους εμπειρία.

Μόλις ολοκληρώσετε το πτυχίο, θα έχετε μια ιδανική βάση για να εξειδικευτείτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Προηγούμενοι απόφοιτοι έχουν εργαστεί ως προπονητές lifestyle, αθλητικοί διευθυντές, υπεύθυνοι αθλητικής ανάπτυξης και πολλά άλλα.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Sport and Exercise Science BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Middlesex

20% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
15% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Υπηρεσίες φροντίδας και ελέγχου ζώων
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

including 32 points in a Science subject or PE

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε συστατικό.

TOEFL (iBT) 72

Με τουλάχιστον 17 στην ακρόαση και τη γραφή, 20 στον προφορικό λόγο και 18 στην ανάγνωση

PTE Academic 51

Με τουλάχιστον 51 σε όλα τα στοιχεία

IELTS (Academic) 6

Με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε συστατικό.

TOEFL (iBT) 72

Με τουλάχιστον 17 στην ακρόαση και τη γραφή, 20 στον προφορικό λόγο και 18 στην ανάγνωση

PTE Academic 51

Με τουλάχιστον 51 σε όλα τα στοιχεία

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςSport and Exercise Science, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Αθλητισμός και Επιστήμη της Άσκησης BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
EU £15100 έτος 1
Διεθνή £15100 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Middlesex στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Middlesex σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Αθλητική Επιστήμη

  • #62 
  • #78 
  Αθλητική Επιστήμη
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 27 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Middlesex

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Middlesex

Το Πανεπιστήμιο Middlesex ιδρύθηκε το 1973 και βρίσκεται στα περίχωρα του Λονδίνου, σε απόσταση περίπου 40 λεπτών με το μετρό. Το πανεπιστήμιο είναι γνωστό για την προσέλκυση μεγάλου αριθμού διεθνών φοιτητών κάθε χρόνο, γεγονός που καθιστά το πανεπιστήμιο μια διαφορετική εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους. Όσον αφορά τις δραστηριότητες εντός της πανεπιστημιούπολης, οι υποψήφιοι μπορούν να περιμένουν να βρουν μια βραβευμένη Φοιτητική Ένωση που κάνει το κάτι παραπάνω όταν πρόκειται για τη διοργάνωση εκδηλώσεων στην πανεπιστημιούπολη που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά.

Λίστα με 263 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Middlesex - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Middlesex

προπτυχιακοί φοιτητές:
12180
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2825
:
15005
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιστήμες Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • How You Learn | Middlesex University
 • What I Love About Studying | Middlesex University
 • Advice for New Uni Students | Middlesex University
 • Hear From A Student About Life At Middlesex University
 • Why our International students choose Middlesex

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Υγεία, Διατροφή και Επιστήμη της Άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £15000 £16125 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητισμός και Επιστήμη της Άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
69% 1% 6% £15000 £16000 150 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και Επιστήμη του Αθλητισμού και της Άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 20% £12500 122 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητισμός και Επιστήμη της Άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
100% 5% 17% £17800 138 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Media &- Επικοινωνίες και Επιστήμη του Αθλητισμού και της Άσκησης (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 20% £12500 121 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη του αθλητισμού και της άσκησης (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
82% 5% 10% £18830 112 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Επιστήμη του Αθλητισμού και της Άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
85% 0% 20% £12500 116 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική φροντίδα και επιστήμη του αθλητισμού και της άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 20% £12500 130 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νηπιαγωγός και Επιστήμη του Αθλητισμού και της Άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 20% £12500 122 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και επιστήμη του αθλητισμού και της άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 20% £12500 118 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης