Middlesex University
Παγκόσμια Διακυβέρνηση και Αειφόρος Ανάπτυξη MA (PG)
Middlesex University - Πανεπιστήμιο Middlesex

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 45 αποφοίτους του προγράμματος Global Governance and Sustainable Development MA (PG) στο Πανεπιστήμιο Middlesex για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
47 /100
45 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30000 £26500 £30500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £27000 - £32000 £21000 - £29000 £22500 - £35500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26506 £24514 £28116
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24888 - £29177 £18792 - £27897 £20130 - £32846

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Ένα θέμα παγκόσμιας σημασίας από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, η "αειφόρος ανάπτυξη" αναφέρεται στην "ανάπτυξη που ικανοποιεί τις ανάγκες του παρόντος χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την ικανότητα των μελλοντικών γενεών να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες" (Έκθεση Brundtland, 1987). Περιλαμβάνει την υπεύθυνη χρήση των περιβαλλοντικών πόρων και τη δημιουργία κοινωνικών και οικονομικών σχέσεων που το επιτρέπουν. Η βιώσιμη ανάπτυξη βρίσκεται στο επίκεντρο παγκόσμιων πολιτικών, όπως η Ατζέντα 21, η οποία προέκυψε από τη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για τη Γη το 1992 και οι 17 στόχοι βιώσιμης ανάπτυξης που κατοχυρώνονται σε ψήφισμα του ΟΗΕ από το 2015.

Η ποιότητα της διακυβέρνησης αναγνωρίζεται ολοένα και περισσότερο ως κεντρικό στοιχείο της βιώσιμης ανάπτυξης, η οποία απαιτεί την επίτευξη δίκαιων και νόμιμων αποτελεσμάτων σε μείζονα παγκόσμια κοινωνικοοικονομικά και περιβαλλοντικά ζητήματα, όπως η φτώχεια, η κλιματική αλλαγή, η επισιτιστική ασφάλεια και η απώλεια βιοποικιλότητας.

Γιατί να σπουδάσετε ΜΑ Παγκόσμια Διακυβέρνηση και Αειφόρος Ανάπτυξη στο Middlesex University;

Καθώς η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί πλέον έναν σημαντικό στόχο παγκόσμιας πολιτικής, οι διακυβερνητικές και κυβερνητικές υπηρεσίες, καθώς και οι εταιρείες του ιδιωτικού τομέα χρειάζονται επειγόντως επαγγελματίες που διαθέτουν το είδος των γνώσεων και των δεξιοτήτων που απαιτούνται για να διασφαλίσουν την εφαρμογή της στην πράξη. Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στοχεύει να σας παρέχει τις αναλυτικές δεξιότητες και να ενισχύσει τις γνώσεις σας όσον αφορά τα θέματα, τις προσεγγίσεις και τα μέσα παγκόσμιας διακυβέρνησης, ώστε να μπορέσετε να γίνετε ένας τέτοιος επαγγελματίας.

Θα εξερευνήσετε διάφορες προσεγγίσεις για τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνονται, εφαρμόζονται και αξιολογούνται διακυβερνητικές και εθνικές στρατηγικές, πολιτικές και έργα που αφορούν αυτά τα ζητήματα παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η κριτική προσέγγιση της μελέτης περιπτώσεων που χρησιμοποιείται στη διδασκαλία θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστείτε στον ιδιωτικό τομέα ή σε παγκόσμιους και εθνικούς δημόσιους ή τρίτους οργανισμούς που ηγούνται και διαχειρίζονται την αλλαγή σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον.

Το προσωπικό μας, συμπεριλαμβανομένης της διάσημης καθηγήτριας Sarah Bradshaw, ειδικού σε θέματα ανάπτυξης και φύλου, και της ειδικού σε θέματα περιβαλλοντικής πολιτικής Dr. Meri Juntti, είναι ειδικοί στους αντίστοιχους τομείς τους, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα εντυπωσιακά ερευνητικά τους χαρτοφυλάκια για να ενημερώσουν τη διδασκαλία τους.

Θα έχετε την ευκαιρία να υποβάλετε αίτηση για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας μέσω δύο διαφορετικών ενοτήτων πρακτικής άσκησης που προσφέρονται ως επιλογές στο πλαίσιο του προγράμματος. Μία επιλογή βραχυχρόνιας πρακτικής άσκησης σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας στο Λονδίνο και μία άλλη μεγαλύτερης διάρκειας επιλογή που μπορεί να αντικαταστήσει την ερευνητική διατριβή και μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, σε οποιονδήποτε οργανισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο εξωτερικό. Και οι δύο θέσεις πρακτικής άσκησης εξασφαλίζονται από τον φοιτητή, με την υποστήριξη των Υπηρεσιών Σταδιοδρομίας και του προσωπικού μας.

Η διεθνής σύνθεση των φοιτητών μας σας εκθέτει σε μια σειρά διαφορετικών πολιτισμικών και εθνικών απόψεων, προσφέροντας πολύτιμες γνώσεις και μια πραγματική βάση για τεκμηριωμένη συζήτηση.

Σημαντικότερα σημεία του μαθήματος

Έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε αίτηση για συναφείς ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και μάθησης με βάση την εργασία, οι οποίες σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε πρακτική άσκηση σε ιδρύματα όπως τα Ηνωμένα Έθνη, ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης και ΜΚΟ.

Μπορείτε να λάβετε μέρος στη σύμπραξη Brief Cases at Middlesex ως επιλογή πρακτικής άσκησης, όπου θα δουλέψετε σε μια σύντομη εργασία που έχει οριστεί από την The Heaven Company Ltd και θα λάβετε ανατροφοδότηση από μια ομάδα εκπροσώπων της βιομηχανίας.

Θα μάθετε από διεθνείς εμπειρογνώμονες στον τομέα της παγκόσμιας διακυβέρνησης και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Global Governance and Sustainable Development MA (PG) από Πανεπιστήμιο Middlesex

75% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6.5

Με τουλάχιστον 6,0 σε κάθε τμήμα

TOEFL (iBT) 87

Με τουλάχιστον 21 στην ακρόαση και γραφή, 22 στην ομιλία και 23 στην ανάγνωση

PTE Academic 58

Με τουλάχιστον 51 σε όλα τα στοιχεία

IELTS (Academic) 6.5

Με τουλάχιστον 6,0 σε κάθε τμήμα

TOEFL (iBT) 87

Με τουλάχιστον 21 στην ακρόαση και γραφή, 22 στην ομιλία και 23 στην ανάγνωση

PTE Academic 58

Με τουλάχιστον 51 σε όλα τα στοιχεία

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςGlobal Governance and Sustainable Development, MA (PG), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Πτυχίο με βαθμό άριστα 2:2, ή ισοδύναμο προσόν, σε συναφή τομέα, ιδίως στις κοινωνικές επιστήμες, την κοινωνική πολιτική, τις αναπτυξιακές σπουδές, τη γεωγραφία, την κοινωνιολογία, την πολιτική, το περιβάλλον και συναφή θέματα.

έξοδα

Δίδακτρα Παγκόσμια Διακυβέρνηση και Αειφόρος Ανάπτυξη MA (PG)

EU £97
Αγγλία £57
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £57
Σκωτία £57
Ουαλία £57
Channel Islands £57
Διεθνή £97

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Middlesex στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Middlesex σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #51 
  • #401 
  Κοινωνικές επιστήμες

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 27 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Middlesex

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Middlesex

Το Πανεπιστήμιο Middlesex ιδρύθηκε το 1973 και βρίσκεται στα περίχωρα του Λονδίνου, σε απόσταση περίπου 40 λεπτών με το μετρό. Το πανεπιστήμιο είναι γνωστό για την προσέλκυση μεγάλου αριθμού διεθνών φοιτητών κάθε χρόνο, γεγονός που καθιστά το πανεπιστήμιο μια διαφορετική εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους. Όσον αφορά τις δραστηριότητες εντός της πανεπιστημιούπολης, οι υποψήφιοι μπορούν να περιμένουν να βρουν μια βραβευμένη Φοιτητική Ένωση που κάνει το κάτι παραπάνω όταν πρόκειται για τη διοργάνωση εκδηλώσεων στην πανεπιστημιούπολη που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά.

Λίστα με 263 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Middlesex - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Middlesex

προπτυχιακοί φοιτητές:
12180
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2825
:
15005
 • Advice for New Uni Students | Middlesex University
 • Hear From A Student About Life At Middlesex University
 • Why our International students choose Middlesex
 • How You Learn | Middlesex University
 • What I Love About Studying | Middlesex University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Παγκόσμια ανάπτυξη (F86) MSc (PG) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - - - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Ψυχολογία και Αειφόρος Ανάπτυξη MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- - - £30160 - Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ισπανικά και βιώσιμη ανάπτυξη (έτος στο εξωτερικό) MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- - - £30160 - Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αειφόρος Ανάπτυξη MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - £26500 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γερμανικά και βιώσιμη ανάπτυξη (έτος στο εξωτερικό) MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- - - £30160 - Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και Αειφόρος Ανάπτυξη MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- - - £30160 - Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ρωσική γλώσσα και αειφόρος ανάπτυξη (έτος στο εξωτερικό) MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- - - £30160 - Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αειφόρος Ανάπτυξη MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- - - £30160 - Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αραβικά και αειφόρος ανάπτυξη MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- - - £30160 - Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κινηματογραφικές σπουδές και βιώσιμη ανάπτυξη MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- - - £30160 - Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης