Middlesex University
Ηλεκτρονικός Μηχανικός με έτος θεμελίωσης BEng (Hons)
Middlesex University - Πανεπιστήμιο Middlesex

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 45 αποφοίτους του προγράμματος Electronic Engineering with Foundation year BEng (Hons) στο Πανεπιστήμιο Middlesex για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
47 /100
45 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30000 £26500 £30500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £27000 - £32000 £21000 - £29000 £22500 - £35500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26506 £24514 £28116
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24888 - £29177 £18792 - £27897 £20130 - £32846

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Γιατί να σπουδάσετε ηλεκτρονική μηχανική μαζί μας

Στον σημερινό τεχνολογικά εξελισσόμενο κόσμο, η πρακτική μας προσέγγιση θα σας τοποθετήσει στην πρώτη γραμμή της επόμενης γενιάς ηλεκτρονικών μηχανικών, όπου θα έχετε σημαντικό αντίκτυπο στη σύγχρονη ζωή.

Το πτυχίο μας σας παρέχει τις εξειδικευμένες δεξιότητες, τις γνώσεις και την πρακτική εμπειρία που χρειάζεστε για να επιτύχετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, επιτρέποντάς σας να σχεδιάζετε τα ηλεκτρονικά συστήματα που διαμορφώνουν τον τρόπο ζωής μας. Θα αποκτήσετε μια ευρεία κατανόηση τόσο των ψηφιακών όσο και των αναλογικών ηλεκτρονικών συστημάτων. Θα βελτιώσετε επίσης την ικανότητά σας να επιλύετε προβλήματα και θα μάθετε να χρησιμοποιείτε επαγγελματικές μεθόδους και λογισμικό για την κατασκευή σύνθετων ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και συστημάτων.

Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας στην ηλεκτρονική μηχανική

Η ηλεκτρονική μηχανική έχει ορατό αντίκτυπο στη σύγχρονη ζωή - από τα smartphones μέχρι τα έξυπνα αυτοκίνητα και όλα τα ενδιάμεσα. Θα σχεδιάζετε και θα κατασκευάζετε σύνθετα ηλεκτρονικά κυκλώματα και συστήματα σε ένα τσιπ χρησιμοποιώντας μια σειρά μεθόδων και εργαλείων λογισμικού, εφαρμόζοντας μια προσέγγιση της μηχανικής συστημάτων στην επίλυση προβλημάτων, ανοίγοντας ευκαιρίες σταδιοδρομίας οπουδήποτε εμπλέκεται η αυτοματοποίηση.

Υπό την καθοδήγηση της ομάδας μας εμπειρογνωμόνων του κλάδου σε εργαστήρια υψηλής τεχνολογίας, θα μάθετε τις εξειδικευμένες δεξιότητες που χρειάζεστε για να επιτύχετε σε μια ποικιλία ρόλων που κυμαίνονται από τον ασύρματο και ψηφιακό σχεδιασμό και τη σχεδίαση δικτύων έως τον σχεδιασμό δικτύων, την ανάπτυξη εφαρμογών και υπηρεσιών κινητού διαδικτύου.

Το Πανεπιστήμιο Middlesex είναι τοπική ακαδημία της Cisco και πανεπιστημιακοί εταίροι των Arm, Opnet και Xilinx, εγκεκριμένο κέντρο εκπαίδευσης 5G της Huawei, ακαδημία LABVIEW με τους φοιτητές να έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εξειδικευμένα ψηφιακά και ασύρματα εργαστήρια εξοπλισμένα με λογισμικό, υλικό και εργαλεία βιομηχανικών προτύπων. Παρέχεται όλο το βασικό λογισμικό που απαιτείται για τη μελέτη του μαθήματος, συμπεριλαμβανομένων των MATLAB, LabVIEW, SolidWorks κ.λπ.

Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί μια ποικιλία καινοτόμων μαθησιακών δραστηριοτήτων και στρατηγικών αξιολόγησης για να εμπλέξει τους σπουδαστές στη μαθησιακή διαδικασία και να τους βοηθήσει να αναπτύξουν αυτοπεποίθηση στις διαπροσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, στην επίλυση προβλημάτων και στην ομαδική/ομαδική εργασία, όπως απαιτεί ο κλάδος.

Για να υποστηρίξετε την επαγγελματική σας επιτυχία, θα δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο εργασιών καθ' όλη τη διάρκεια του πτυχίου σας και θα λαμβάνετε τακτικά διαλέξεις από προσκεκλημένους και ανατροφοδότηση έργων από επαγγελματίες του κλάδου, με την επιλογή να περάσετε ένα έτος σε πρακτική άσκηση στον κλάδο.

Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς μηχανικής υψηλού κύρους για να ενισχύσουν την εμπειρία τους και τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους και θα έχουν πρόσβαση στις ειδικές εγκαταστάσεις μας, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με εξοπλισμό βιομηχανικών προδιαγραφών στα ηλεκτρονικά, τη μηχατρονική, τη ρομποτική και τις λύσεις δικτύωσης.

Πάρτε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να πετύχετε

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα έχετε εξατομικευμένη υποστήριξη από τον προσωπικό σας καθηγητή, τον βοηθό μάθησης φοιτητών και τον ακαδημαϊκό βοηθό αποφοίτων. Η εμπειρία τους από πρώτο χέρι στο αντικείμενό σας σημαίνει ότι κατανοούν πώς να σας υποστηρίξουν καλύτερα.

Δεσμευόμαστε επίσης να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όταν πρόκειται να ξεκινήσετε την καριέρα σας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Electronic Engineering with Foundation year BEng (Hons) από Πανεπιστήμιο Middlesex

75% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε συστατικό.

TOEFL (iBT) 72

Με τουλάχιστον 17 στην ακρόαση και τη γραφή, 20 στον προφορικό λόγο και 18 στην ανάγνωση

PTE Academic 51

Με τουλάχιστον 51 σε όλα τα στοιχεία

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςElectronic Engineering with Foundation year, BEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ηλεκτρονικός Μηχανικός με έτος θεμελίωσης BEng (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
EU £15100 έτος 1
Διεθνή £15100 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Middlesex στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 27 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Middlesex

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Middlesex

Το Πανεπιστήμιο Middlesex ιδρύθηκε το 1973 και βρίσκεται στα περίχωρα του Λονδίνου, σε απόσταση περίπου 40 λεπτών με το μετρό. Το πανεπιστήμιο είναι γνωστό για την προσέλκυση μεγάλου αριθμού διεθνών φοιτητών κάθε χρόνο, γεγονός που καθιστά το πανεπιστήμιο μια διαφορετική εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους. Όσον αφορά τις δραστηριότητες εντός της πανεπιστημιούπολης, οι υποψήφιοι μπορούν να περιμένουν να βρουν μια βραβευμένη Φοιτητική Ένωση που κάνει το κάτι παραπάνω όταν πρόκειται για τη διοργάνωση εκδηλώσεων στην πανεπιστημιούπολη που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά.

Λίστα με 263 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Middlesex - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Middlesex

προπτυχιακοί φοιτητές:
12180
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2825
:
15005
  • How You Learn | Middlesex University
  • What I Love About Studying | Middlesex University
  • Advice for New Uni Students | Middlesex University
  • Hear From A Student About Life At Middlesex University
  • Why our International students choose Middlesex

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ηλεκτρική Μηχανική Ισχύος BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
- - - £14500 £15200 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρονική Μηχανική (συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £22750 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρονικός Μηχανικός (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £22750 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρονική Μηχανική BEng (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
88% 0% 5% £25200 107 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρονικός Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών με ένα έτος στο εξωτερικό BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £28600 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρονική και Ηλεκτρολογική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
93% 20% 10% £17600 125 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
86% 13% 5% £14500 £15200 174 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (Σάντουιτς) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- 10% 5% £12600 122 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρονικός μηχανικός με ένα έτος στη βιομηχανία BEng (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
88% 0% 5% £25200 140 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών με έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
84% 3% 0% £29110 159 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης