London South Bank University
Ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό στην αθλητική αποκατάσταση MSc (UG)
London South Bank University - Πανεπιστήμιο London South Bank

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων συναφής υγεία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Φυσικοθεραπεία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26000 £23500 £28500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £29000 £18000 - £28500 £22500 - £32500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε συναφής υγεία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £24708 £28144
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £25030 £21984 - £27263 £23821 - £31232

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το δυναμικό πρόγραμμα είναι επαγγελματικά διαπιστευμένο από τη Βρετανική Ένωση Αθλητικών Αποκαταστατών και Προπονητών (BASRaT), παρέχοντάς σας τις δεξιότητες για να εργάζεστε με ενεργά άτομα ή αθλητικές ομάδες όλων των ηλικιών, από το ερασιτεχνικό έως το κορυφαίο επίπεδο. Οι πτυχιούχοι αθλητικοί αποκαταστάτες μας (GSRs) εκπαιδεύονται για να είναι επαγγελματίες πρώτης ανταπόκρισης που εργάζονται δίπλα στο γήπεδο σε αθλητικές εκδηλώσεις και έχουν τα προσόντα να αξιολογούν και να αντιμετωπίζουν μυοσκελετικούς τραυματισμούς από το σημείο του τραυματισμού. Δίνεται μεγάλη έμφαση στην πρόληψη τραυματισμών και στη συνταγογράφηση ασκήσεων, συμπεριλαμβανομένου του προγραμματισμού για την επιστροφή στον αθλητισμό, την ενίσχυση της απόδοσης και τη βελτίωση της υγείας και της λειτουργίας σε πληθυσμούς με τραυματισμούς, ασθένειες και παθήσεις.

Εδώ στο LSBU θα σπουδάσετε σε μία από τις μεγαλύτερες σχολές υγείας και κοινωνικής φροντίδας της χώρας. Αυτό θα σας προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες να εξοικειωθείτε με την ευρύτερη κοινότητα της υγειονομικής περίθαλψης και με το πώς αυτή σχετίζεται με το έργο ενός ΕΕΥ. Επιπλέον, στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε την ιδιότητα του θεραπευτή αθλητικού μασάζ και να εγγραφείτε στην Ένωση Αθλητικού Μασάζ, καθώς και να έχετε το δικαίωμα να εγγραφείτε στο Μητρώο Επαγγελματιών Άσκησης (REPs). Θα παρακολουθήσετε επίσης το μάθημα Άμεσης Φροντίδας στον Αθλητισμό (Επίπεδο 2), το οποίο είναι διαπιστευμένο από την Ένωση Ποδοσφαίρου Ράγκμπι (RFU).

Υπάρχουν άριστες εγκαταστάσεις στο LSBU, όπως μια Ακαδημία Αθλητισμού, μια κλινική στο χώρο, και εργαστήρια κλινικών και ανθρώπινων επιδόσεων τελευταίας τεχνολογίας. Εκτός από τις κορυφαίες εγκαταστάσεις μας, η τοποθεσία μας στο κέντρο του Λονδίνου παρέχει εύκολη πρόσβαση σε μια σειρά από συναρπαστικές ευκαιρίες κλινικής πρακτικής άσκησης στον τομέα της υγείας, του αθλητισμού και της άσκησης, τις οποίες θα πραγματοποιήσετε ως αναπόσπαστο μέρος του μαθήματός σας, επιτρέποντάς σας να συνδυάσετε τη θεωρία με την τεκμηριωμένη πρακτική.

Το πρόγραμμα αυτό είναι επίσης διαθέσιμο ως τριετές προπτυχιακό πτυχίο.

Recognised by the British Association of Sport Rehabilitators and Trainers (BASRaT) for the purpose of bestowing the title of Graduate Sport Rehabilitator (GSR) and entering onto the Professional Standards Authority (PSA) in Health and Social Care Accredited Voluntary Register.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Integrated Masters in Sports Rehabilitation, MSc (UG) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Αυτή η ενότητα εισάγει τους φοιτητές στη θέση και την αξία της διεπαγγελματικής και συνεργατικής εργασίας στην παροχή υγείας και κοινωνικής φροντίδας. Το μάθημα στοχεύει να υποστηρίξει την ανάπτυξη των απαραίτητων δεξιοτήτων επικοινωνίας, προσωπικής, εταιρικής εργασίας και αναστοχαστικής πρακτικής που απαιτούνται για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών και των διαφορετικών πληθυσμών. Οι φοιτητές θα συνεργαστούν με άλλους φοιτητές του τομέα της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας, με δια ζώσης και διαδικτυακή διδασκαλία και σύνολα μάθησης δράσης.

Το μάθημα αυτό παρέχει στους φοιτητές βασικές γνώσεις για τη φυσιολογία και τη λειτουργία των συστημάτων του ανθρώπινου σώματος. Οι σπουδαστές θα διερευνήσουν επίσης την παθοφυσιολογία κοινών διαταραχών και ασθενειών που μπορεί να συναντήσουν στην πρακτική της αθλητικής αποκατάστασης.

Αυτή η ενότητα παρέχει στους φοιτητές μια σειρά από πρακτικές θεραπευτικές και κλινικές δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστούν κλινικά ως πτυχιούχος αθλητικής αποκατάστασης (GSR). Οι φοιτητές θα διδαχθούν θεμελιώδεις μεθόδους και προσεγγίσεις αξιολόγησης και θεραπευτικές δεξιότητες σε αυτή την κυρίως πρακτική ενότητα που θα περιλαμβάνει αθλητικό μασάζ, ηλεκτροθεραπεία, κρυο- και θερμοθεραπεία, taping και strapping. Οι φοιτητές θα διερευνήσουν επίσης τη λήψη κλινικών αποφάσεων. Στο πλαίσιο αυτής της ενότητας οι φοιτητές θα ξεκινήσουν επίσης με τις ώρες πρακτικής άσκησης, με 50 ώρες πρακτικής άσκησης αθλητικού μασάζ, καθώς και με τις θεμελιώδεις δεξιότητες μασάζ που ξεκινούν την εξέλιξή τους προς το επίπεδο 2 ή 3 της Ένωσης Αθλητικού Μασάζ (SMA).

Αυτή η ενότητα επιτρέπει στους σπουδαστές να αποκτήσουν κατανόηση της νευρομυοσκελετικής ανατομίας και της ανθρώπινης κίνησης. Οι ανατομικές γνώσεις θα εφαρμοστούν σε ένα πρακτικό περιβάλλον μέσω της χρήσης της ψηλάφησης, της παρατήρησης και της ανάλυσης της βασικής λειτουργίας και αξιολόγησης της κίνησης. Αυτές οι θεμελιώδεις γνώσεις θα αναπτυχθούν περαιτέρω μέσω της εφαρμογής σε νευρομυοσκελετικούς τραυματισμούς και κινήσεις.

Σε αυτό το μάθημα οι φοιτητές θα αναπτύξουν την κατανόηση των βασικών γνώσεων που διέπουν τη σωματική δραστηριότητα και τις παρεμβάσεις που βασίζονται στην άσκηση. Οι φοιτητές θα αναπτύξουν τις πρακτικές δεξιότητες για να αναλάβουν την αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης που σχετίζεται με την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της καρδιακής συχνότητας, της αρτηριακής πίεσης, της σύστασης του σώματος και της αξιολόγησης της υπομέγιστης άσκησης. Οι φοιτητές θα αναπτύξουν γνώσεις σχετικά με τις αντιδράσεις και τις προσαρμογές στην αερόβια άσκηση, καθώς και σε δραστηριότητες που αφορούν τη δύναμη, την ταχύτητα, την ευλυγισία και την ισχύ. Αυτή η ενότητα έχει σχεδιαστεί για να ευθυγραμμιστεί με το Register of Exercise Professionals (REPs) Level 2 Gym Instructor, ώστε να επιτρέπει την εγγραφή σε κατάλληλο σημείο του μαθήματος.

Έτος 2

Αυτή η ενότητα επεκτείνει την κατανόηση των σπουδαστών για την έννοια της τεκμηριωμένης πρακτικής και της έρευνας στην πράξη. Η ενότητα εξοπλίζει τους σπουδαστές με τις βασικές δεξιότητες και την κατανόηση για την αξιολόγηση των αποδείξεων και την αξιολόγηση της καταλληλότητάς τους για εφαρμογή στην πράξη. Διερευνώνται η διεξαγωγή έρευνας, οι ερευνητικές μέθοδοι, οι προσεγγίσεις στην ανάλυση και παρουσίαση δεδομένων, καθώς και οι γνώσεις και οι δεξιότητες που είναι προαπαιτούμενες για την κριτική αξιολόγηση και τη σύνθεση των στοιχείων.

Αυτή η ενότητα θα αναπτύξει τις γνώσεις των φοιτητών σχετικά με τις βασικές θεωρίες και έννοιες των νευρομυοσκελετικών και κοινών αθλητικών τραυματισμών, εστιάζοντας στις περιοχές των κάτω άκρων του αστραγάλου και του κάτω ποδιού, του γόνατος και του μηρού, της λεκάνης και του ισχίου. Οι φοιτητές θα αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες στην εφαρμογή της αξιολόγησης, της θεραπείας σε πρώιμο, μεσαίο και όψιμο στάδιο και της επιστροφής στη δραστηριότητα και στον αθλητισμό.

Αυτή η ενότητα θα αναπτύξει τις γνώσεις των σπουδαστών σχετικά με τις βασικές θεωρίες και έννοιες των νευρομυοσκελετικών και κοινών αθλητικών τραυματισμών, εστιάζοντας στις περιοχές των άνω άκρων και της σπονδυλικής στήλης, συμπεριλαμβανομένων του χεριού, του καρπού, του αγκώνα, του ώμου, του κορμού και της κοιλιάς, της σπονδυλικής στήλης και του αυχένα. Οι σπουδαστές θα αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες στην εφαρμογή της αξιολόγησης, της πρώιμης, μέσης και όψιμης θεραπείας και της επιστροφής στη δραστηριότητα και τον αθλητισμό. Στο πλαίσιο αυτής της ενότητας οι φοιτητές θα μάθουν επίσης τη θεωρία και την πρακτική της υδροθεραπευτικής αποκατάστασης στο νερό.

Οι σπουδαστές θα αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να εργάζονται σε περιβάλλοντα αθλητικών γηπέδων με την αξιολόγηση, τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων και τη διαχείριση τραυματισμών, μικρών και μεγάλων τραυματισμών, συμπεριλαμβανομένων των πρωτοκόλλων αναγνώρισης και διαχείρισης διάσεισης. Το μάθημα αυτό θα προετοιμάσει τους σπουδαστές για την πιστοποίηση RFU Immediate Care in Sport (ICIS) Level 2. Αυτό το μάθημα θα βασιστεί επίσης στις θεωρητικές και πρακτικές θεραπευτικές και κλινικές δεξιότητες του πρώτου έτους, με περαιτέρω τεχνικές μαλακών μορίων, όπως απελευθέρωση μαλακών μορίων, τριβές, νευρομυϊκή τεχνική, τεχνική μυϊκής ενέργειας, κινητοποιήσεις αρθρώσεων και τεχνικές ιδιοδεκτικής νευρομυϊκής διευκόλυνσης (PNF). Αυτές οι δεξιότητες, μαζί με περαιτέρω πρακτική εξάσκηση και εμπειρία, θα προετοιμάσουν τους σπουδαστές για την απόκτηση πιστοποίησης επιπέδου 4 της Ένωσης Αθλητικού Μασάζ (SMA).

Στόχος αυτής της ενότητας είναι η ανάπτυξη των πρακτικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την αξιολόγηση της ανθρώπινης κίνησης και ειδικότερα εκείνων που αφορούν τη βάδιση και τη λειτουργική κίνηση των κάτω άκρων. Οι τομείς που καλύπτονται περιλαμβάνουν την ανάλυση της κίνησης με τη χρήση υποκειμενικών και αντικειμενικών μεθόδων, όπως η ανάλυση 2/3D, η ηλεκτρομυογραφία και η ισοκινητική ανάλυση. Περιλαμβάνεται μια βαθύτερη κατανόηση του κύκλου της βάδισης, με ιδιαίτερη αναφορά στο ρόλο του ποδιού και του αστραγάλου, καθώς και στις κύριες αρθρώσεις των κάτω άκρων.

Η πρακτική άσκηση παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να αποκτήσουν ουσιαστική πρακτική εμπειρία σε μια σειρά από διαφορετικά περιβάλλοντα. Οι σπουδαστές θα αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στην αξιολόγηση και διαχείριση τραυματισμών και καταστάσεων σε διάφορα περιβάλλοντα και χώρους, όπως η δική μας κλινική διδασκαλίας, κλινικές αθλημάτων και τραυματισμών, αθλητικές ομάδες και γήπεδα σε αγώνες και εκδηλώσεις. Η πρόοδος και οι ικανότητες των σπουδαστών θα παρακολουθούνται και θα καταγράφονται μέσω του φακέλου πρακτικής άσκησης, ο οποίος θα τους βοηθήσει να συμπληρώσουν το ελάχιστο όριο των 150 ωρών για το δεύτερο έτος σπουδών τους, με στόχο να συμπληρώσουν συνολικά τουλάχιστον 400 ώρες μέχρι το τέλος του προγράμματος σπουδών.

Έτος 3

Αυτή η ενότητα αποσκοπεί στην εδραίωση και επέκταση των γνώσεων των φοιτητών σχετικά με τις ερευνητικές προσεγγίσεις και μεθόδους και στην ενίσχυση της ικανότητάς τους να είναι κριτικοί χρήστες των ερευνητικών στοιχείων. Το μάθημα εξετάζει τις φιλοσοφικές και θεωρητικές προοπτικές που διέπουν την έρευνα που σχετίζεται με την αθλητική αποκατάσταση, συμπεριλαμβανομένης της διερεύνησης του ερευνητικού σχεδιασμού και των βασικών πτυχών της συλλογής δεδομένων και της ερμηνείας τόσο των ποιοτικών όσο και των ποσοτικών αναλύσεων. Το μάθημα θα αναπτύξει πρακτικές δεξιότητες για τον εντοπισμό, την κριτική ανασκόπηση και τη σύνθεση ερευνητικών στοιχείων που σχετίζονται με την επαγγελματική πρακτική.

Οι φοιτητές θα αναπτύξουν τις γνώσεις και τις πρακτικές τους δεξιότητες στη βελτιστοποίηση των προγραμμάτων προπόνησης και αποκατάστασης, καθώς και τις μεθόδους για την ενίσχυση της απόδοσης μέσω του προγραμματισμού και της προπόνησης. Καλύπτονται μέθοδοι ελέγχου αθλητών και ατόμων για κινητικές διαταραχές, μυϊκή ανισορροπία και βασικούς δείκτες απόδοσης, με μεθόδους διόρθωσης, βελτίωσης και βελτιστοποίησης.

Αυτή η ενότητα εξετάζει τη διαχείριση και την αποκατάσταση σε μια σειρά ειδικών πληθυσμών, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο μια σειρά κλινικών καταστάσεων επηρεάζουν την ανθρώπινη απόδοση και αποκατάσταση. Η προαγωγή της υγείας και η διαχείριση του τρόπου ζωής εξετάζονται σε σχέση με τους ευρύτερους πληθυσμούς, γεγονός που καθιστά αναγκαία την ανάπτυξη πιο προηγμένης κλινικής λήψης αποφάσεων στο πλαίσιο αυτής της ενότητας.

Αυτή η ενότητα αποτελεί συνέχεια της πρακτικής άσκησης του έτους 2, όπου οι φοιτητές θα συνεχίσουν να αποκτούν περαιτέρω πρακτική εμπειρία κατά τη διάρκεια μιας σειράς πρακτικών ασκήσεων. Οι φοιτητές θα συνεχίσουν να συμπληρώνουν το χαρτοφυλάκιο της πρακτικής τους άσκησης, ενώ θα εφαρμόζουν την αύξηση των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους σε κλινικά και αθλητικά περιβάλλοντα και θα συμπληρώσουν την ελάχιστη απαίτηση των 400 ωρών. Θα ενθαρρυνθεί η εφαρμογή προηγμένων δεξιοτήτων στην αξιολόγηση, τη θεραπεία και τη λήψη κλινικών αποφάσεων, με σκοπό την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης του φοιτητή ως επαγγελματία.

Αυτή η ενότητα παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να αναπτύξουν τις βιοψυχοκοινωνικές προσεγγίσεις σε σχέση με τον τραυματισμό, την αποκατάσταση και την ανθρώπινη απόδοση. Επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της κατανόησης των ψυχολογικών παραγόντων που καθορίζουν την υγεία και την ευημερία σε ένα εύρος πληθυσμών, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων αθλητών, των αθλητικά ενεργών πληθυσμών, των υγιών και ανθυγιεινών πληθυσμών, και πώς αυτό επηρεάζει την πρακτική ενός Πτυχιούχου Αθλητικής Αποκατάστασης (ΠΑΑ).

Έτος 4

Αυτή η ενότητα δίνει τη δυνατότητα στο φοιτητή να σχεδιάσει και να διεξάγει μια σε βάθος έρευνα ενός θέματος που συμβάλλει στην επαγγελματική πρακτική. Παρέχει την ευκαιρία να εφαρμόσει την κατανόηση των ερευνητικών μεθόδων στη διερεύνηση και επιτρέπει την επίδειξη της ικανότητάς του να εργάζεται με σχετική αυτονομία κατά την ανάληψη ενός διαρκούς, σε βάθος έργου ανεξάρτητης μάθησης.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Integrated Masters in Sports Rehabilitation MSc (UG) από Πανεπιστήμιο London South Bank

100% Επαγγελματίες της θεραπείας

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Φυσικοθεραπεία

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα από τα εξής: μαθηματικά, βιολογία, φυσική, χημεία, βιολογία του ανθρώπου, αθλητικές επιστήμες/σπουδές, γυμναστική, χορός, ψυχολογία.

Από ένα δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στις θετικές επιστήμες

Από σχετικό αντικείμενο Επιστήμης της Αθλητικής Επιστήμης

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για διεθνείς και υποψήφιους από την ΕΕ: 6,5 συνολικά (συμπεριλαμβανομένου 7,0 στο γραπτό στοιχείο και ελάχιστη βαθμολογία 6,5 στο στοιχείο της ομιλίας, της ανάγνωσης και της ακρόασης)

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςIntegrated Masters in Sports Rehabilitation, MSc (UG), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό στην αθλητική αποκατάσταση MSc (UG)

EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Διαβάστε πληροφορίες για τα δίδακτρα και τη χρηματοδότηση στη διεύθυνση https://www.lsbu.ac.uk/study/undergraduate/fees-and-funding

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο London South Bank στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο London South Bank

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο London South Bank

Το London South Bank University (LSBU) ιδρύθηκε στο κεντρικό Λονδίνο το 1892 και προσφέρει μια μαθησιακή εμπειρία όπου οι φοιτητές λαμβάνουν μαθήματα μόνο από επαγγελματίες και ειδικούς με εκτεταμένη εργασιακή εμπειρία στους τομείς τους, εκτός ακαδημαϊκού πλαισίου. Η τοποθεσία της πανεπιστημιούπολης και οι ισχυρές στατιστικές απασχόλησης του LSBU συμβαδίζουν, καθώς η πλειονότητα των εκπαιδευομένων είναι σε θέση να βρει θέσεις πρακτικής άσκησης ή ακόμη και πλήρη απασχόληση μέσω του γραφείου της Υπηρεσίας Απασχολησιμότητας στο χώρο του πανεπιστημίου. Η διαμονή στις φοιτητικές εστίες τους παρέχει την πιο κοινωνική εμπειρία, αλλά η διαμονή εκτός πανεπιστημιούπολης είναι επίσης μια επιλογή λόγω των εκτεταμένων επιλογών δημόσιας συγκοινωνίας που υπάρχουν κοντά.

Λίστα με 96 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο London South Bank - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο London South Bank

 • Health and Social Care students talk about their experiences at London South Bank University (LSBU)
 • BA (Hons) English and Creative Writing at London South Bank University
 • Stephen Addison Student Entrepreneur at London South Bank University
 • ONCAMPUS London South Bank Student Experience
 • What International Students have to say about London South Bank University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

LSBU Main Site - Southwark Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Φυσικοθεραπεία MPhysio Πανεπιστήμιο Queen Margaret
(Queen Margaret University)
78% 0% 5% £15500 196 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία με έτος ίδρυσης Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
67% 0% 0% £19800 157 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
MPhysiotherapy (Sport and Exercise Medicine) MPhysio (Hons) MSc Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
81% 0% 0% £20118 £21124 169 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία MPhysio Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
94% 0% 5% £14000 219 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία με ολοκληρωμένο μάστερ Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
67% 0% 0% £23000 157 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κτηνιατρική φυσιοθεραπεία MVetPhys Writtle University College
(Writtle University College)
94% 5% 5% £12699 130 Τσέλμσφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία (προεγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο Queen Margaret
(Queen Margaret University)
78% 0% 5% £17900 196 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό στην αθλητική αποκατάσταση MSc (UG) Πανεπιστήμιο London South Bank
(London South Bank University)
28% 15% 1% - 120 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προχωρημένη επαγγελματική πρακτική στη φυσικοθεραπεία MSc Πανεπιστήμιο του Plymouth
(Plymouth University)
82% 0% 7% - 181 Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία (Προεγγραφή) MSc (PG) Πανεπιστήμιο του Plymouth
(Plymouth University)
82% 0% 7% - 181 Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης