Queen Margaret University
Φυσικοθεραπεία MPhysio
Queen Margaret University - Πανεπιστήμιο Queen Margaret

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Φυσικοθεραπεία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Φυσικοθεραπεία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £24500 £28000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £26000 £23500 - £26000 £25500 - £29500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Φυσικοθεραπεία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £24708 £28144
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £25030 £21984 - £27263 £23821 - £31232

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι φυσικοθεραπευτές είναι επαγγελματίες υγείας που χρησιμοποιούν ανθρωποκεντρικές προσεγγίσεις για να κάνουν τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων. Οι φυσικοθεραπευτές εργάζονται σε ένα ευρύ φάσμα πλαισίων και επικεντρώνονται στη διαχείριση και πρόληψη προβλημάτων που σχετίζονται με την κίνηση και τη λειτουργία σε όλη τη διάρκεια της ζωής.

Στο πρώτο έτος θα μελετήσετε μια σειρά μαθημάτων που θα σας εφοδιάσουν με τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες για την πρακτική άσκηση της φυσιοθεραπείας. Τα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν: ανατομία, φυσιολογία, εμβιομηχανική, πτυχές της ψυχολογίας, επαγγελματική πρακτική, βασικές δεξιότητες αξιολόγησης, συνήθεις παρεμβάσεις φυσιοθεραπείας και τεκμηριωμένη πρακτική. Μια σύντομη πρακτική άσκηση θα σας εισαγάγει στην εφαρμογή της θεωρίας στην πράξη.

Στο δεύτερο έτος, περαιτέρω ενότητες θα διευρύνουν τις δεξιότητές σας σχετικά με την καρδιοαναπνευστική, νευρολογική και μυοσκελετική φυσιοθεραπεία. Θα διευρύνετε την κατανόησή σας για την υγεία και την ευημερία και το ρόλο του επαγγελματία υγείας στην επιρροή της αλλαγής της συμπεριφοράς υγείας. Θα ενθαρρυνθείτε να αναπτύξετε τις ικανότητές σας για κριτική σκέψη και χρήση πληροφοριών για την υποστήριξη των σπουδών σας. Μια περαιτέρω πρακτική άσκηση θα σας δώσει την ευκαιρία να συνεχίσετε τη μάθησή σας στην πράξη.

Το τρίτο έτος αναπτύσσει περαιτέρω τις δεξιότητές σας, ώστε να εξετάσετε τη διαχείριση ατόμων με πιο σύνθετες παθήσεις. Θα διευρύνετε την αντίληψή σας για την υγειονομική περίθαλψη και θα αμφισβητήσετε την κατανόησή σας για την αγωγή και την προαγωγή της υγείας. Δύο περαιτέρω πρακτικές ασκήσεις θα διευρύνουν τις πρακτικές σας γνώσεις.

Στο τελευταίο έτος, θα εδραιώσετε τις πρακτικές, θεωρητικές και επαγγελματικές σας δεξιότητες μέσω πανεπιστημιακής και πρακτικής μάθησης (PBL). Θα διερευνήσετε πώς η ανάπτυξη ηγετικών, καινοτόμων και επιχειρηματικών δεξιοτήτων μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της σύγχρονης υγειονομικής και κοινωνικής περίθαλψης. Επιπλέον, θα συνεργαστείτε με έναν επιβλέποντα για να σχεδιάσετε, να εκτελέσετε και να αξιολογήσετε ένα ερευνητικό έργο μικρής κλίμακας.

Και κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών, μέρος της μάθησής σας θα πραγματοποιείται σε διάφορα πραγματικά περιβάλλοντα υγείας και κοινωνικής φροντίδας. Θα συνεργαστείτε (με την υποστήριξη ενός εγγεγραμμένου φυσιοθεραπευτή) με ασθενείς, τους φροντιστές και τις οικογένειές τους, καθώς και με άλλους επαγγελματίες υγείας και κοινωνικής φροντίδας. Αυτές οι πρακτικές ασκήσεις είναι ανεκτίμητες και θα εμπλουτίσουν τη μάθησή σας σε όλα τα επίπεδα του κύκλου σπουδών. Ενδέχεται να τοποθετηθείτε σε χώρους σε ολόκληρη τη Σκωτία και θα πρέπει να καλύψετε τα σχετικά έξοδα μετακίνησης και διαμονής.

Η φυσικοθεραπεία είναι ένα απαιτητικό μάθημα και σας συνιστούμε να ερευνήσετε διεξοδικά την καριέρα σας και να εξετάσετε το ενδεχόμενο να παρακολουθήσετε την εργασία σας πριν έρθετε στο QMU.

Accredited by the Chartered Society of Physiotherapy (CSP).

Approved by the Health and Care Professions Council (HCPC) for the purpose of providing eligibility to apply for registration with the HCPC as a physiotherapist.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Physiotherapy MPhysio από Πανεπιστήμιο Queen Margaret

95% Επαγγελματίες της θεραπείας

Η διδασκαλία θα γίνεται με διαλέξεις, σεμινάρια, πρακτικά εργαστήρια και εργαστήρια. Εκτός αυτών των ωρολογιακών συνεδριών θα πρέπει να συνεχίσετε να μαθαίνετε μέσω κατευθυνόμενης και αυτοκατευθυνόμενης μελέτης. Θα αξιολογηθείτε με διάφορες μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων πρακτικών εξετάσεων και γραπτών εργασιών στο τέλος κάθε ενότητας ή εξαμήνου. Για πλήρεις λεπτομέρειες δείτε την καταχώριση του μαθήματος στην ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε δείτε παρακάτω μια ιδέα για τη διδασκαλία, τη μάθηση και την αξιολόγηση αυτού του μαθήματος για την είσοδο το 2020. Οι πληροφορίες για το 2021 θα προστεθούν στην ιστοσελίδα του φορέα παροχής μαθημάτων όταν είναι διαθέσιμες.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Δύο από τη Βιολογία, τη Φυσική, τη Χημεία και τα Μαθηματικά σε επίπεδο A-Level ή ισοδύναμο. Αγγλικά και Μαθηματικά με βαθμό C ή 4 στο GCSE.

Απαιτείται Β στη βαθμολογούμενη ενότητα: HNC Applied Sciences HNC Φροντίδα και διοικητική πρακτική HNC Γυμναστική, υγεία και άσκηση HNC Αθλητική προπόνηση και ανάπτυξη Άλλα μαθήματα μπορεί να είναι κατάλληλα

Απαιτείται CB σε διαβαθμισμένες μονάδες: HND Applied Biological Sciences HND Sports Therapy Άλλα μαθήματα μπορεί να είναι κατάλληλα

Αγγλικά και δύο από τη Βιολογία, τη Φυσική, τη Χημεία και τα Μαθηματικά σε επίπεδο Higher ή ισοδύναμο. Αγγλικά και Μαθηματικά με βαθμό C στο επίπεδο National 5.

Απαιτείται καλή επιτυχία στα μαθήματα θετικών επιστημών. Αξιολογείται σε ατομική βάση.

Δύο από τη Βιολογία, τη Φυσική, τη Χημεία και τα Μαθηματικά σε ανώτερο επίπεδο ή ισοδύναμο.

Συνιστάται να σπουδάσετε στον τομέα των εφαρμοσμένων επιστημών

Αγγλικά και δύο από τη Βιολογία, τη Φυσική, τη Χημεία και τα Μαθηματικά σε ανώτερο επίπεδο ή ισοδύναμο. Αγγλικά και Μαθηματικά στο απλό επίπεδο O4 ή στο ανώτερο επίπεδο H5.


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPhysiotherapy, MPhysio, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Φυσικοθεραπεία MPhysio

Σκωτία £1820 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15500 έτος 1
Διεθνή £15500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Φοιτητές από την Αγγλία, τη Βόρεια Ιρλανδία, την Ουαλία και τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας: Τα τέλη πλήρους φοίτησης θα χρεώνονται για τα τρία πρώτα έτη σπουδών. Το τέταρτο έτος είναι δωρεάν.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen Margaret στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 10 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen Margaret

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen Margaret

Στην ανατολική πλευρά του Εδιμβούργου βρίσκεται το Πανεπιστήμιο Queen Margaret, όπου οι φοιτητές συγκεντρώνονται για να ακολουθήσουν τη σταδιοδρομία τους στην πανεπιστημιούπολη του Musselburgh. Ως ένα σχετικά νέο πανεπιστήμιο (2007), το ίδρυμα αυτό έχει ήδη κερδίσει σημαντική αναγνώριση της Πανεπιστημιακής Κατάταξης από οργανισμούς όπως το QS, και σημειώνεται ιδιαίτερα για τις σημαντικές ερευνητικές συνεισφορές στους τομείς της Παγκόσμιας Υγείας και Ανάπτυξης και του Λόγου και της Γλώσσας. Όσοι επιλέγουν να σπουδάσουν εδώ μπορούν να αναμένουν καλά χρηματοδοτούμενα τμήματα και εγκαταστάσεις με τις τελευταίες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των υπερσύγχρονων εργαστηρίων τους για όσους σπουδάζουν ιδίως ιατρικούς κλάδους. Το Φοιτητικό Χωριό των 800 φοιτητών τους που βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά από το εμπορικό πάρκο Fort Kinnaird εξασφαλίζει επίσης ότι όσοι φοιτούν έχουν πολλές κοινωνικές ευκαιρίες για να συμπληρώσουν το πολυάσχολο πρόγραμμά τους.

Λίστα με 62 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen Margaret - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

  • Ten reasons to choose Queen Margaret University
  • Student Story - Events & Festival Management at Queen Margaret University
  • Interview with student Tommaso Leonelli, BA (Hons) Business Management

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Queen Margaret University, Edinburgh
map marker Προβολή χάρτη
Queen Margaret University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Φυσικοθεραπεία MPhysio Πανεπιστήμιο Queen Margaret
(Queen Margaret University)
78% 0% 5% £15500 196 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία με έτος ίδρυσης Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
67% 0% 0% £19800 157 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
MPhysiotherapy (Sport and Exercise Medicine) MPhysio (Hons) MSc Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
81% 0% 0% £20118 £21124 169 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία MPhysio Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
94% 0% 5% £14000 219 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία με ολοκληρωμένο μάστερ Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
67% 0% 0% £23000 157 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κτηνιατρική φυσιοθεραπεία MVetPhys Writtle University College
(Writtle University College)
94% 5% 5% £12699 130 Τσέλμσφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία (προεγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο Queen Margaret
(Queen Margaret University)
78% 0% 5% £17900 196 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό στην αθλητική αποκατάσταση MSc (UG) Πανεπιστήμιο London South Bank
(London South Bank University)
28% 15% 1% - 120 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προχωρημένη επαγγελματική πρακτική στη φυσικοθεραπεία MSc Πανεπιστήμιο του Plymouth
(Plymouth University)
82% 0% 7% - 181 Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία (Προεγγραφή) MSc (PG) Πανεπιστήμιο του Plymouth
(Plymouth University)
82% 0% 7% - 181 Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης