London Metropolitan University
Ιατρική γονιδιωματική MSc
London Metropolitan University - Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να σπουδάσετε αυτό το μάθημα;

Το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα σπουδών Medical Genomics MSc θα σας φέρει σε επαφή με τη μετα-γονιδιωματική εποχή, μετά την επαναστατική ανακάλυψη που είναι η αλληλούχιση του ανθρώπινου γονιδιώματος. Τα δεδομένα που παράγονται τώρα παράγουν γνώσεις με εκπληκτικό ρυθμό και η εξατομικευμένη ιατρική είναι προ των πυλών. Οι ειδικευμένοι και ταλαντούχοι βιολόγοι που είναι ικανοί να αναλύουν, να επεξεργάζονται και να καινοτομούν έχουν αυξανόμενη ζήτηση από τους εργοδότες. Αν είστε απόφοιτος θετικών επιστημών που θέλει να εξειδικευτεί και να αποκτήσει εργασία σε αυτόν τον τομέα, τότε μπορείτε να γίνετε μέρος της νέας χρυσής εποχής της ιατρικής γονιδιωματικής με αυτό το μεταπτυχιακό.

Περισσότερα για αυτό το μάθημα

Σε αυτό το μάθημα, θα ενισχύσετε τις γνώσεις σας σχετικά με τη γονιδιωματική επιστήμη από την άποψη της υγείας. Καθώς οι γενετικές εξετάσεις γίνονται μέρος των ιατρικών αξιολογήσεων ρουτίνας και χρειάζονται περισσότεροι γενετιστές για την εκτέλεση των εξετάσεων, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας μέσω μοναδικών ερευνητικών έργων, εξαιρετικής διδασκαλίας και εγκαταστάσεων υψηλής ποιότητας.

Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις του London Met περιλαμβάνουν ένα επιστημονικό κέντρο αξίας 30 εκατομμυρίων λιρών με 280 θέσεις εργασίας και εξειδικευμένα εργαστήρια όπου μπορείτε να διεξάγετε έρευνα και να βελτιώσετε την πρακτική σας εμπειρία. Αυτό θα ενισχύσει σημαντικά την απασχολησιμότητά σας μετά την αποφοίτησή σας.

Το ενεργό ερευνητικό προσωπικό μας θα πλαισιώσει προσκεκλημένους λέκτορες από οργανισμούς όπως το Barts Health NHS Trust, το Imperial College London, το King's College London, το University College London, το St George's Hospital και το Brunel University. Διατηρούμε επίσης στενή συνεργασία με το διάσημο Κολομβιανό Ινστιτούτο Προώθησης της Ανώτατης Εκπαίδευσης (ICFES), παρέχοντάς σας την ευκαιρία να εγγραφείτε στο συναρπαστικό διεθνές πρόγραμμα ανταλλαγής εργασίας.

Αυτές οι διασυνδέσεις με πανεπιστήμια υψηλού κύρους σημαίνουν ότι θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε και να συζητήσετε τις επιλογές σταδιοδρομίας σας, να εξασφαλίσετε πρακτική άσκηση ή να υποβάλετε αίτηση για σπουδές. Όταν αποφοιτήσετε, θα έχετε επίσης το δικαίωμα να γίνετε μέλος της Royal Society of Biology, με την οποία εγγράφουμε αυτό το μάθημα για να διαπιστευτεί στο εγγύς μέλλον.

Η κοντινή τοποθεσία του Πανεπιστημίου στην εντυπωσιακή αγορά εργασίας του γονιδιώματος και της επιστήμης στο Λονδίνο σημαίνει ότι θα είστε σε καλή θέση για καριέρα μετά την αποφοίτησή σας. Η ομάδα καριέρας και απασχολησιμότητας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το βιογραφικό σας σημείωμα και θα σας βοηθήσει στην αναζήτηση εργασίας μετά την αποφοίτηση από το ΠΜΣ Ιατρική γονιδιωματική.

Θα εξεταστείτε χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων αξιολόγησης. Θα σας ζητήσουμε να γράψετε εργαστηριακές αναφορές, να κάνετε παρουσιάσεις, να δώσετε γραπτές εξετάσεις, να λάβετε μέρος σε συζητήσεις, να απαντήσετε σε κουίζ και να βιώσετε εικονικά εργαστήρια μέσω ασύγχρονης ηλεκτρονικής μάθησης, να φτιάξετε αφίσες και να υπερασπιστείτε την εργασία σας προφορικά.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMedical Genomics, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Θα πρέπει να διαθέτετε πτυχίο πρώτης τάξης (2.2) του Ηνωμένου Βασιλείου σε κατάλληλο αντικείμενο (π.χ. βιολογία, βιοϊατρική επιστήμη, βιολογική επιστήμη ή ιατρική γενετική). Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι κατέχουν την αγγλική γλώσσα. Οι υποψήφιοι που χρειάζονται φοιτητική βίζα επιπέδου 4 ενδέχεται να χρειαστεί να προσκομίσουν ένα Secure English Language Test (SELT), όπως το Academic IELTS.

έξοδα

Δίδακτρα Ιατρική γονιδιωματική MSc

Αγγλία £1035
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £1035
Σκωτία £1035
Ουαλία £1035
EU £1805
Διεθνή £1805
Channel Islands £1805
Ιρλανδία £1805

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι, εκτός από τα δίδακτρα, ενδέχεται να υπάρχουν πρόσθετα έξοδα για πράγματα όπως εξοπλισμός, υλικά, εκτυπώσεις, βιβλία, εκδρομές ή συνδρομές επαγγελματικών φορέων. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες που δεν αποτελούν επίσημα μέρος του μαθήματός σας και δεν απαιτούνται για την ολοκλήρωση του μαθήματός σας, αλλά τις οποίες μπορεί να θεωρείτε χρήσιμες για παράδειγμα, προαιρετικές εκδρομές. Το κόστος αυτών των δραστηριοτήτων είναι επιπλέον των διδάκτρων σας και των τελών που ορίζονται παραπάνω και θα σας γνωστοποιείται κατά τη διοργάνωση της δραστηριότητας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο London Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 13 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ιδρύθηκε το 1848 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Λονδίνου. Το LMU απέχει μόλις 40 λεπτά με τα πόδια από το Camden Town ή 20 λεπτά με το μετρό από το κέντρο του Λονδίνου. Ορισμένα από τα οφέλη που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές επιλέγοντας το LMU περιλαμβάνουν μια ποικιλία από φοιτητικές εστίες σε διαφορετικές τιμές, αξιόπιστες υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και υπηρεσίες προσανατολισμού για τους πρόσφατα αφιχθέντες διεθνείς φοιτητές. Αυτό το ίδρυμα έχει επιλεκτικό πρότυπο εισαγωγής, οπότε συνιστάται να προετοιμαστείτε για τη συνέντευξή σας εγκαίρως!

Λίστα με 271 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο London Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

 • London Metropolitan University
 • Being an international student in London
 • Summer graduation 2019 - How does it feel to graduate?
 • Why I love London Met

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιολογικές επιστήμες (προαιρετικές κατευθύνσεις: Οικολογία και περιβαλλοντική διαχείριση/Γενομική/Φαρμακολογία/Προ-ιατρική) MSc Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
82% 0% 20% £14000 100 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατρική γονιδιωματική MSc Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
82% 0% 20% £1805 100 Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Ιατρική γονιδιωματική MSc (PG) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
82% 0% 20% £14000 100 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γονιδιωματική MSc Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
82% 0% 20% £10500 100 Σαουθάμπτον Oncampus μερική απασχόληση
Ανάλυση δεδομένων στη γονιδιωματική της υγείας MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
82% 0% 20% £18800 100 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενετική και γονιδιωματική MSc (Res) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
82% 0% 20% - 100 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Καρκίνος και μοριακή παθολογία και γονιδιωματική PgDip Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
82% 0% 20% - 100 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γονιδιωματική και πειραματική ιατρική MSc (Res) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
82% 0% 20% - 100 Εδιμβούργο Oncampus μερική απασχόληση
Γονιδιωματική και Ιατρική Ακριβείας MSc Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
82% 0% 20% - 100 Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοπληροφορική και υπολογιστική γονιδιωματική MSc Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
82% 0% 20% - 100 Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης