London Metropolitan University
Μάθημα νομικής πρακτικής PgDip
London Metropolitan University - Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Legal Practice Course PgDip στο Πανεπιστήμιο London Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Διαχείριση, Ηγεσία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
97 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29138 £27297 £31519
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24848 - £35191 £20174 - £35659 £22788 - £43702

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να σπουδάσετε αυτό το μάθημα;

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα Legal Practice Course (LPC) του London Met έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει για απασχόληση ως ασκούμενος δικηγόρος, παρέχοντας μια στέρεη βάση στις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται σε αυτή τη σταδιοδρομία. Εγκεκριμένο από την Solicitor Regulation Authority (SRA), το μάθημα αυτό μπορεί να σπουδάσει κανείς με πλήρη ή μερική φοίτηση την ημέρα ή το βράδυ.

Περισσότερα για αυτό το μάθημα

Εάν έχετε ολοκληρώσει το ακαδημαϊκό στάδιο της νομικής εκπαίδευσης, το μεταπτυχιακό δίπλωμα Legal Practice Course θα σας παρέχει το επαγγελματικό στάδιο της εκπαίδευσης που απαιτείται για να αποκτήσετε τα προσόντα ενός δικηγόρου. Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου έχει μακρόχρονη φήμη για την εκπαίδευση δικηγόρων και ήταν ένα από τα πρώτα πανεπιστήμια που επικυρώθηκε για τη διεξαγωγή του LPC.

Το μάθημα μιμείται τη φύση της εργασίας που θα συναντούσατε στη νομική πρακτική και παρακολουθεί τους πελάτες σε διάφορες νομικές συναλλαγές και δικαστικές ακροάσεις. Βασίζεται στο ουσιαστικό δίκαιο που θα έχετε ήδη μάθει και περιλαμβάνει τη μελέτη τόσο του δικαίου όσο και της διαδικασίας στους κύριους τομείς της πρακτικής.

Θα μάθετε επίσης τις καθημερινές δεξιότητες της πρακτικής νομικής έρευνας, της συνέντευξης και της παροχής συμβουλών, της συγγραφής, της σύνταξης και της υπεράσπισης. Αυτό θα σας προετοιμάσει για τη μετέπειτα επαγγελματική σας κατάρτιση και πρακτική άσκηση ως δικηγόρος.

Η πλειονότητα των καθηγητών του LPC του London Met είναι εξειδικευμένοι δικηγόροι με εκτεταμένη πρακτική εμπειρία. Θα βρείτε όλους τους καθηγητές μας φιλικούς και προσιτούς.

Τα μαθήματα είναι ιδιαίτερα διαδραστικά σε μικρές ομάδες τρίωρων συνεδριών και συμπληρώνονται με διαδικτυακά τεστ, διαλέξεις επανάληψης και υλικό.

Παρόλο που ορισμένες διαλέξεις που καλύπτουν πιο σύνθετα θέματα θα είναι διαθέσιμες μέσω διαδικτύου, η έμφαση δίνεται στη δια ζώσης διδασκαλία και στην ατομική ανατροφοδότηση. Αυτό είναι σύμφωνο με τη συντριπτική ανατροφοδότηση των φοιτητών που προτιμούν τα οφέλη από τη ζωντανή επαφή με τους καθηγητές και τους συμφοιτητές τους. Μαθαίνετε κάνοντας σε αυτό το μάθημα.

Το μάθημα διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας αίθουσας πόρων LPC (LC2-33) με μια ειδική αίθουσα LPC που περιέχει κείμενα επαγγελματιών και πόρους πληροφορικής, καθώς και αίθουσες διδασκαλίας με εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής εγγραφής. Τα υλικά και οι μελέτες περιπτώσεων παρέχονται στο τέλος του μαθήματος.

Η ομάδα επαγγελματικής σταδιοδρομίας θα είναι επίσης στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας, είτε αναζητάτε σύμβαση κατάρτισης, είτε κάνετε αίτηση για πρακτική άσκηση ή άλλες ευκαιρίες pro bono για να βελτιώσετε τις προοπτικές απασχόλησής σας.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα σπουδών νομικής πρακτικής σε ανταγωνιστικές τιμές που παρέχεται από πανεπιστήμιο του Λονδίνου με ευέλικτες επιλογές σπουδών. Μετά την ολοκλήρωση του LPC, υπάρχει η δυνατότητα υποβολής αίτησης για ένα top-up LLM στη νομική πρακτική με την ολοκλήρωση των ενοτήτων Μεθοδολογία νομικής έρευνας και Διπλωματική εργασία νομικής πρακτικής.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Legal Practice Course PgDip από Πανεπιστήμιο London Metropolitan

25% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Οι μέθοδοι αξιολόγησης έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να αντικατοπτρίζουν τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται σήμερα οι δικηγόροι και περιλαμβάνουν αξιολογήσεις δεξιοτήτων και εξετάσεις με ανοικτό βιβλίο.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςLegal Practice Course, PgDip, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Θα πρέπει να είστε κάτοχος πτυχίου νομικής, με βαθμό τουλάχιστον άριστα δεύτερης τάξης ή (εάν δεν είστε πτυχιούχος νομικής) του μεταπτυχιακού διπλώματος νομικής ή των κοινών επαγγελματικών εξετάσεων με μέσο όρο τουλάχιστον 50%. Πριν από την εγγραφή τους στο πρόγραμμα, οι υποψήφιοι θα πρέπει επίσης να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για την ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού σταδίου της εκπαίδευσης με τη μορφή επιστολής ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Solicitors Regulation Authority (SRA) ή επιστολής από το πανεπιστήμιο που σας χορήγησε το πτυχίο, στην οποία θα αναφέρεται ότι το προπτυχιακό σας πτυχίο είναι αναγνωρισμένο πτυχίο νομικής (το οποίο θα εκδοθεί με την ολοκλήρωση του πτυχίου σας) ή ότι έχετε ολοκληρώσει και περάσει και τα επτά βασικά μαθήματα GDL/CPE εντός του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού προσπαθειών (όχι περισσότερες από τρεις). Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι κατέχουν την αγγλική γλώσσα.

έξοδα

Δίδακτρα Μάθημα νομικής πρακτικής PgDip

Αγγλία £5750 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £5750 έτος 1
Σκωτία £5750 έτος 1
Ουαλία £5750 έτος 1
EU £5750 έτος 1
Διεθνή £5750 έτος 1
Channel Islands £5750 έτος 1
Ιρλανδία £5750 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι, εκτός από τα δίδακτρα, ενδέχεται να υπάρχουν πρόσθετα έξοδα για πράγματα όπως εξοπλισμός, υλικά, εκτυπώσεις, βιβλία, εκδρομές ή συνδρομές επαγγελματικών φορέων. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες που δεν αποτελούν επίσημα μέρος του μαθήματός σας και δεν απαιτούνται για την ολοκλήρωση του μαθήματός σας, αλλά τις οποίες μπορεί να θεωρείτε χρήσιμες (για παράδειγμα, προαιρετικές εκδρομές). Το κόστος αυτών των δραστηριοτήτων είναι επιπλέον των διδάκτρων σας και των τελών που ορίζονται παραπάνω και θα σας γνωστοποιείται κατά τη διοργάνωση της δραστηριότητας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο London Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο London Metropolitan σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Νομικά

  • #21 
  • #29 
  Νομικά
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #59 
  • #75 
  Νομικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 14 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ιδρύθηκε το 1848 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Λονδίνου. Το LMU απέχει μόλις 40 λεπτά με τα πόδια από το Camden Town ή 20 λεπτά με το μετρό από το κέντρο του Λονδίνου. Ορισμένα από τα οφέλη που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές επιλέγοντας το LMU περιλαμβάνουν μια ποικιλία από φοιτητικές εστίες σε διαφορετικές τιμές, αξιόπιστες υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και υπηρεσίες προσανατολισμού για τους πρόσφατα αφιχθέντες διεθνείς φοιτητές. Αυτό το ίδρυμα έχει επιλεκτικό πρότυπο εισαγωγής, οπότε συνιστάται να προετοιμαστείτε για τη συνέντευξή σας εγκαίρως!

Λίστα με 215 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο London Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
9920
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
1440
:
11360
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Νομική Πρακτική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • London Metropolitan University
 • Being an international student in London
 • Summer graduation 2019 - How does it feel to graduate?
 • Why I love London Met

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Δίκαιο και νομική πρακτική DipHE Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Ανάμεικτα πλήρους απασχόλησης
DPLP - Επαγγελματική νομική πρακτική PgDip Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £9400 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο και νομική πρακτική CertHE Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Ανάμεικτα πλήρους απασχόλησης
Νομική πρακτική PgDip Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
- - - £15600 £16400 - Σουόνσι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάθημα νομικής πρακτικής PgDip Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £5750 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Μάθημα νομικής πρακτικής PgDip Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική νομική πρακτική (PGDip) PgDip Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - - - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική νομική πρακτική: SQE 1 PgDip Πανεπιστήμιο Nottingham Trent
(Nottingham Trent University)
- - - - - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομική πρακτική Grad Dip Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- - - - - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική νομική πρακτική (PGDip) Μερικής Φοίτησης PgDip Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - - - Νταντί Oncampus μερική απασχόληση