BPP University
Μάθημα νομικής πρακτικής LPC
BPP University - Πανεπιστήμιο BPP

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το Legal Practice Course, γνωστό και ως LPC, είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που συνήθως σπουδάζεται μετά από ένα προπτυχιακό πτυχίο ή ένα πρόγραμμα μετατροπής σε νομικό.

Εάν επιθυμείτε να γίνετε δικηγόρος, το LPC μας προσφέρει τις πρακτικές γνώσεις και την εμπορική επίγνωση για να πετύχετε στην πράξη. Επικεντρωνόμαστε στις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να εξασφαλίσετε σύμβαση κατάρτισης.

Η μάθησή σας βασίζεται σε προσομοιωμένα χαρτοφυλάκια πελατών, ώστε να αποκτήσετε τις νομικές δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες και οι υπεύθυνοι προσλήψεων. Μάθετε από εξειδικευμένους δικηγόρους που μπορούν να σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε την καριέρα σας, με συνδέσεις με δικηγορικά γραφεία και εσωτερικές ομάδες σε κάθε επίπεδο.

  • Την προσέγγισή μας εμπιστεύονται τα μεγαλύτερα νομικά γραφεία του Ηνωμένου Βασιλείου

  • Διαθέτουμε απαράμιλλες σχέσεις με πάνω από 150 κορυφαία δικηγορικά γραφεία, 60 από τα οποία στέλνουν όλους τους εκπαιδευόμενους τους αποκλειστικά σε εμάς για το LPC.

  • Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται τέσσερις από τις πέντε εταιρείες του μαγικού κύκλου και η κοινοπραξία City Consortium - μια ομάδα δικηγορικών εταιρειών υψηλού κύρους+

Έτσι, όταν το επάγγελμα μας εμπιστεύεται, μπορείτε να το κάνετε κι εσείς.

Γιατί να σπουδάσετε το πρόγραμμα νομικής πρακτικής (LPC) με την BPP;

  • Εξερευνήστε τους τομείς πρακτικής που ταιριάζουν με τους στόχους της καριέρας σας, μέσω του ευρέος φάσματος μαθημάτων επιλογής και της πρωτοποριακής ενότητας Νομικής Τεχνολογίας.

  • Αποκτήστε πρακτική νομική εργασιακή εμπειρία, συμβουλεύοντας πραγματικούς πελάτες μέσω του βραβευμένου μας Κέντρου Pro Bono.

  • Αναβαθμίστε το LPC σας σε ένα πλήρες μεταπτυχιακό δίπλωμα χωρίς επιπλέον κόστος, ολοκληρώνοντας δύο επιπλέον επιχειρηματικές ενότητες ή ένα έργο με επίκεντρο τον επαγγελματία++

  • Λάβετε εξειδικευμένη υποστήριξη με αιτήσεις για συμβάσεις κατάρτισης, εικονικές συνεντεύξεις και συμβουλές για βιογραφικά σημειώματα από τη βραβευμένη Υπηρεσία Σταδιοδρομίας μας.

  • Μοναδικές ευκαιρίες καθοδήγησης, καθοδήγησης και πρακτικής άσκησης μέσω της συνεργασίας μας με την Aspiring Solicitors, με εργοδότες όπως η Reed Smith, η American Express και η Network Rail+++

  • Με την Εγγύηση Καριέρας μας, κερδίστε μια σύμβαση κατάρτισης εντός έξι μηνών από την ολοκλήρωση του LPC μας ή βελτιώστε το νομικό σας βιογραφικό σημείωμα με ένα επιπλέον μάθημα, δωρεάν++++

+Από τον Σεπτέμβριο του 2020. ++ Ισχύουν οι όροι και οι προϋποθέσεις. +++Εφόσον πληρούνται τα κριτήρια επιλεξιμότητας για τις υπηρεσίες Aspiring Solicitors. ++++ Ισχύουν οι προϋποθέσεις T&Cs.

Θα αξιολογηθείτε με διάφορες μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων γραπτών και προφορικών εξετάσεων (είτε με ανοικτό βιβλίο είτε με συγκεκριμένο επιτρεπόμενο υλικό). Δεν υπάρχουν εξετάσεις με κλειστά βιβλία στο LPC ή LLM Legal Practice (Solicitors).

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Η Νομική Σχολή BPP προσφέρει μια σειρά αποκλειστικών υποτροφιών που είναι ανοικτές σε όλους τους φοιτητές της BPP.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςLegal Practice Course, LPC, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Οι προϋποθέσεις εισόδου για τη φοίτηση στο πρόγραμμα νομικής πρακτικής (LPC) στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου BPP είναι οι εξής: - Πτυχίο νομικής με βαθμό τουλάχιστον 2,2 ή ανώτερο - Πτυχίο μη νομικής κατεύθυνσης τουλάχιστον 2,2 ή ανώτερο και GDL, CPE ή παρόμοιο προσόντα όπως το CILEx - Εάν επιθυμείτε να σπουδάσετε το fast-track LPC, θα πρέπει να έχετε βαθμό πτυχίου 2,1. Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας: Εάν η αγγλική δεν είναι η μητρική σας γλώσσα και δεν έχετε πτυχίο με βαθμό άριστα που χορηγήθηκε στην αγγλική γλώσσα, θα πρέπει να προσκομίσετε πιστοποιημένη απόδειξη της ικανότητάς σας στη γραπτή και προφορική αγγλική γλώσσα τουλάχιστον IELTS 6.5 (συνολικά) ή ισοδύναμο. Εξαιρέσεις: Οι απόφοιτοι του BPTC που υποβάλλουν αίτηση για το LPC μπορεί να είναι επιλέξιμοι για απαλλαγές και μειωμένα δίδακτρα όταν υποβάλλουν αίτηση με τη Διαπίστευση Προηγούμενης Μάθησης (APL). Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στην ομάδα υποδοχής μας.

έξοδα

Δίδακτρα Μάθημα νομικής πρακτικής LPC

Διεθνή £13038
EU £13038
Αγγλία £13038
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £13038
Σκωτία £13038
Ουαλία £13038
Channel Islands £13038

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο BPP

Το Πανεπιστήμιο BPP είναι ένα ιδιωτικά χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε το 1992 στην πόλη του Μάντσεστερ της Αγγλίας. Το κέντρο σπουδών του BPP στο Μάντσεστερ βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της πόλης, λιγότερο από 5 λεπτά με τα πόδια από τον σιδηροδρομικό σταθμό Manchester Oxford Road. Οι φοιτητές νομικής εδώ έχουν πρόσβαση σε αίθουσες προσομοίωσης δικαστηρίων, καθώς και σε μια έμπειρη και ενημερωμένη ομάδα υπηρεσιών σταδιοδρομίας, στην οποία οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να βασιστούν.

Λίστα με 15 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο BPP - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο BPP

  • BPP Manchester.mp4

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μαθήματα νομικής πρακτικής (LPC) LPC Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16300 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάθημα νομικής πρακτικής LPC Πανεπιστήμιο BPP
(BPP University)
- - - £17706 - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο και νομική πρακτική DipHE Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάθημα νομικής πρακτικής (LPC) LPC Πανεπιστήμιο της Νομικής
(The University of Law)
- - - £14150 - Γκίλντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάθημα νομικής πρακτικής PgDip Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £16874 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάθημα νομικής πρακτικής LLM Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
- - - £15050 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάθημα νομικής πρακτικής PgDip Πανεπιστήμιο του Sunderland
(University of Sunderland)
- - - - - Σάντερλαντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομική πρακτική PgDip Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
- - - - - Σουόνσι Oncampus μερική απασχόληση
Μάθημα νομικής πρακτικής LLM Πανεπιστήμιο Northumbria
(Northumbria University)
- - - - - Νιουκάστλ Oncampus μερική απασχόληση
Μάθημα νομικής πρακτικής LLM Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus μερική απασχόληση