London Metropolitan University
Εσωτερική αρχιτεκτονική και σχεδιασμός (Top-up) BA (Hons)
London Metropolitan University - Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Interior Architecture and Design (Top-up) BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο London Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Διαχείριση, Ηγεσία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
97 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29138 £27297 £31519
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24848 - £35191 £20174 - £35659 £22788 - £43702

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να σπουδάσετε αυτό το μάθημα

Πρόκειται για μια συμπληρωματική εκδοχή του πτυχίου μας Interior Design and Decoration BA (Hons). Το πτυχίο top-up είναι το τελευταίο έτος (επίπεδο 6) ενός προπτυχιακού προγράμματος σπουδών και απευθύνεται σε όσους έχουν βασικό πτυχίο, Higher National Diploma ή ισοδύναμο προσόν ή σε όσους επιθυμούν να σπουδάσουν το τελευταίο έτος του πτυχίου τους στο Λονδίνο.

Το μάθημα σας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τα υλικά για διακοσμητικά εσωτερικά περιβάλλοντα. Θα αξιοποιήσει το ευρύ φάσμα των πλαισίων της βιομηχανίας εσωτερικών χώρων, που καλύπτει οικιακούς, λιανικούς, εκθεσιακούς, ξενοδοχειακούς, ψυχαγωγικούς και δημόσιους χώρους.

Τα έργα σχεδιασμού που παρουσιάζονται σε αυτό το μάθημα διερευνούν ιδιωτικά, κοινοτικά, εμπορικά και βιώσιμα εσωτερικά περιβάλλοντα. Θα εξετάσετε τις χωρικές και υλικές σχέσεις σε επιφάνειες, έπιπλα, αντικείμενα και υφάσματα. Θα αναπτύξετε τόσο γραφικές όσο και εφαρμοσμένες δεξιότητες κατασκευής διακοσμητικών, ώστε να μπορέσετε να δοκιμάσετε, να δειγματολογήσετε και να αναπαραστήσετε τις ιδέες σας.

Χρησιμοποιώντας τις εργαστηριακές εγκαταστάσεις και την τεχνογνωσία της Σχολής Τέχνης, Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού, θα εργαστείτε με διαφορετικά υλικά (σκληρά και μαλακά) και προσεγγίσεις δημιουργίας σημάτων για να πειραματιστείτε και να συνεργαστείτε με άλλους φοιτητές και ειδικούς σε μια σειρά από συναφείς κλάδους (όπως έπιπλα, ταπετσαρίες, υφάσματα και μέταλλα), χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα τεχνικών υλικών με παραδοσιακές και ψηφιακές εργαστηριακές διαδικασίες.

Στην πιο πρόσφατη έρευνα Destinations of Leavers from Higher Education (DLHE), το 100% όλων των αποφοίτων του 2017 από αυτό το πρόγραμμα σπουδών εργάζονταν ή συνέχιζαν τις σπουδές τους εντός έξι μηνών.

Περισσότερα για αυτό το μάθημα

Ιστορικά, οι σχεδιαστές διακόσμησης εξέφραζαν μέσα από το έργο τους τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τις εξελίξεις της μόδας, σύμφωνα με τις τάσεις που χρωματίζουν την υλική μας κουλτούρα και την ιστορία του λαού μας. Σημαντικά αρχεία διατηρούνται σε ιδρύματα όπως το V&A, το Geffrye Museum και το RIBA, τα οποία μας επιτρέπουν να ερευνήσουμε τις πηγές, τις μεθόδους και τις προσεγγίσεις για τη σύγχρονη πρακτική.

Θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε και να αναπτύξετε ιδέες για ιστορικά και σύγχρονα πλαίσια, αποκτώντας γνώσεις γραφικών δεξιοτήτων και σύνθεσης, τεχνικών κατασκευής, διαδικασιών κατασκευής, σηματοδότησης, εξερεύνησης υλικών και πρακτικής για την οικεία και ιδιωτική ή δημόσια κλίμακα της εσωτερικής διακόσμησης. Ως αναπτυσσόμενος σχεδιαστής θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις γνώσεις για να αναπτύξετε αισθητικά και αισθητικά εξελιγμένα διακοσμητικά περιβάλλοντα που επικοινωνούν συναισθηματικά, πολιτισμικά, κοινωνικά και φυσικά με το κοινό σας.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα σας ζητηθεί να εξετάσετε και να τοποθετήσετε τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά σας σε σχέση με τον κλάδο, ώστε να αναπτύξετε ένα χαρτοφυλάκιο που θα εκφράζει την ατομική σας πρακτική. Το μάθημα λειτουργεί στο πλαίσιο ενός προγράμματος συναφών προπτυχιακών βραβείων εσωτερικού σχεδιασμού, συγκεντρώνοντας τις βέλτιστες πρακτικές από συναφείς τομείς. Τρία συναφή πτυχία BA (Εσωτερική αρχιτεκτονική και σχεδιασμός, Εσωτερικός σχεδιασμός, Εσωτερικός σχεδιασμός και διακόσμηση) σας δίνουν τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις θεμελιώδεις πτυχές του σχεδιασμού εσωτερικών χώρων, μέσα από τον ιδιαίτερο φακό του δομημένου περιβάλλοντος, του πελάτη και/ή της διακόσμησης και της λεπτομέρειας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Interior Architecture and Design (Top-up) BA (Hons) από Πανεπιστήμιο London Metropolitan

25% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Αξιολογείστε μέσω των παρουσιάσεων του χαρτοφυλακίου σας, εικονογραφημένων εγγράφων, μιας διπλωματικής εργασίας, δοκιμίων, εργασιών σεμιναρίων και εξετάσεων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInterior Architecture and Design (Top-up), BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Εσωτερική αρχιτεκτονική και σχεδιασμός (Top-up) BA (Hons)

Αγγλία £2310
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £2310
Σκωτία £2310
Ουαλία £2310
EU £4815
Διεθνή £4815
Channel Islands £4815
Ιρλανδία £4815

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι, εκτός από τα δίδακτρα, ενδέχεται να υπάρχουν πρόσθετα έξοδα για πράγματα όπως εξοπλισμός, υλικά, εκτυπώσεις, βιβλία, εκδρομές ή συνδρομές επαγγελματικών φορέων. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες που δεν αποτελούν επίσημα μέρος του μαθήματός σας και δεν απαιτούνται για την ολοκλήρωση του μαθήματός σας, αλλά τις οποίες μπορεί να θεωρείτε χρήσιμες (για παράδειγμα, προαιρετικές εκδρομές). Το κόστος αυτών των δραστηριοτήτων είναι επιπλέον των διδάκτρων σας και των τελών που ορίζονται παραπάνω και θα σας γνωστοποιείται κατά τη διοργάνωση της δραστηριότητας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο London Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο London Metropolitan σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Αρχιτεκτονική, Κατασκευές & Σχεδιασμός

  • #21 
  • #27 
  Αρχιτεκτονική
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #31 
  • #39 
  Αρχιτεκτονική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 14 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ιδρύθηκε το 1848 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Λονδίνου. Το LMU απέχει μόλις 40 λεπτά με τα πόδια από το Camden Town ή 20 λεπτά με το μετρό από το κέντρο του Λονδίνου. Ορισμένα από τα οφέλη που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές επιλέγοντας το LMU περιλαμβάνουν μια ποικιλία από φοιτητικές εστίες σε διαφορετικές τιμές, αξιόπιστες υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και υπηρεσίες προσανατολισμού για τους πρόσφατα αφιχθέντες διεθνείς φοιτητές. Αυτό το ίδρυμα έχει επιλεκτικό πρότυπο εισαγωγής, οπότε συνιστάται να προετοιμαστείτε για τη συνέντευξή σας εγκαίρως!

Λίστα με 215 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο London Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
9920
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
1440
:
11360
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αρχιτεκτονική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • London Metropolitan University
 • Being an international student in London
 • Summer graduation 2019 - How does it feel to graduate?
 • Why I love London Met

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αρχιτεκτονική (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
79% 0% 7% £17500 126 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική / Αρχιτεκτονική (διεθνής) (RIBA Part 1) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
69% 10% 23% £16500 153 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική (με έτος επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου (με θεμελίωση) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική (με ολοκληρωμένα έτη ίδρυσης και επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική (με έτος πρακτικής άσκησης) BArch (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
81% 0% 3% £27250 178 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική και σχεδιασμός (με προπαρασκευαστικό εξάμηνο) BA (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £19250 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ναυτική αρχιτεκτονική με μηχανική ωκεανών BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £26700 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £16150 £17000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης