London Metropolitan University
Εσωτερική αρχιτεκτονική και σχεδιασμός BA (Hons)
London Metropolitan University - Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Interior Architecture and Design BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο London Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Διαχείριση, Ηγεσία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
97 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29138 £27297 £31519
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24848 - £35191 £20174 - £35659 £22788 - £43702

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να σπουδάσετε αυτό το μάθημα;

Η αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων είναι μια ξεχωριστή, αυστηρή πρακτική που απαιτεί έναν εξειδικευμένο τρόπο σκέψης σχετικά με το πώς καταλαμβάνουμε πολύπλοκους χώρους και πώς τα στοιχεία του χώρου συνδυάζονται σε ανθρώπινη κλίμακα, τόσο για να φιλοξενήσουν όσο και για να ενθουσιάσουν. Η θέση αυτή σας διευκολύνει να αποκτήσετε ευχέρεια στη δημιουργική πράξη του σχεδιασμού, ενώ παράλληλα σας υποστηρίζει να αποκτήσετε καλή γνώση της επαγγελματικής σας πρακτικής.

Αυτό το μάθημα έλαβε 90% συνολική βαθμολογία ικανοποίησης των φοιτητών στην Εθνική Έρευνα Φοιτητών 2020.

Περισσότερα για αυτό το μάθημα

Μας γοητεύει ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι κατοικούν σε υπάρχοντες και νέους χώρους, τόσο στην κλίμακα του σπιτιού όσο και στην κλίμακα της πόλης. Η αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων είναι μια ξεχωριστή, αυστηρή πρακτική που απαιτεί έναν εξειδικευμένο τρόπο σκέψης για το πώς καταλαμβάνουμε πολύπλοκους χώρους και πώς τα στοιχεία του χώρου συνδυάζονται σε ανθρώπινη κλίμακα τόσο για να φιλοξενήσουν όσο και για να ενθουσιάσουν.

Ο συνεργατικός χαρακτήρας της επαγγελματικής πρακτικής καθοδηγεί αυτό το μάθημα. Είναι το μοναδικό μάθημα εσωτερικών χώρων όπου οι φοιτητές εργάζονται μαζί με τους φοιτητές αρχιτεκτονικής. Αυτή η σύνδεση υποστηρίζεται από το πώς και τι σπουδάζετε και από τους επαγγελματίες του σχεδιασμού που εργάζονται μαζί σας για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις δεξιότητες και τη σκέψη σας στο σχεδιασμό.

Θα αναπτύξετε εξειδικευμένες δεξιότητες στους τομείς του παρατηρητικού και χωρικού σχεδίου, του σχεδίου με υπολογιστή, της κατασκευής μοντέλων και των τεχνολογικών και υλικών ερευνών. Παράλληλα με τη δημιουργία σχεδιαστικών προτάσεων σας ζητάμε να ερευνήσετε, να αναλύσετε και να διατυπώσετε διεξοδικά την κουλτούρα και το πλαίσιο στο οποίο εφαρμόζεται η σχεδιαστική σας σκέψη.

Καθώς προχωράτε σε αυτό το μάθημα, θα αναπτύξετε τη δική σας ατομική έρευνα, τη δημιουργική σας προσέγγιση, την κριτική σας σκέψη και θα εμβαθύνετε στην κατανόηση των διαδικασιών σχεδιασμού. Σας ενθαρρύνουμε να συνδυάσετε τη διανοητική και δημιουργική φιλοδοξία με τη λεπτομερή ανάλυση της εργασίας σας και να δοκιμάσετε πώς να επικοινωνείτε αποτελεσματικά τις ιδέες σας στους συμμαθητές σας και στον ευρύτερο κόσμο.

Το πρόγραμμα διδασκαλίας μας συμπληρώνεται από εκπαιδευτικά ταξίδια, επισκέψεις στην πράξη, εργαστήρια σχεδιασμού και εβδομαδιαίες διαλέξεις από σχεδιαστές και αρχιτέκτονες. Όπου είναι δυνατόν, συνδεόμαστε με το Γραφείο Έργων, με άλλους τομείς του Πανεπιστημίου και με τους καθιερωμένους διεθνείς εταίρους μας.

Το μάθημα αποτελεί μέρος μιας σειράς βραβείων BA για εσωτερικούς χώρους, που συνδέονται με σχολές αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού.

Τι λένε οι μαθητές μας

"Ήταν πολύ χρήσιμο να καταλάβουμε πώς λειτουργούν τα πράγματα στην πραγματικότητα, έξω από την πανεπιστημιακή μας φούσκα. Συνεργάστηκα με την ομάδα εσωτερικών χώρων σε περίπου πέντε διαφορετικά έργα, κάνοντας σχέδια CAD και εργασίες στο Photoshop". Mariachiara Dal Pozzo για την TP Bennet, την πρακτική άσκηση του δεύτερου έτους της

"Οι καθηγητές είναι πολύ ενθουσιώδεις και προσπαθούν να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο.&quot,

"Το στούντιο σχεδιασμού είναι εξαιρετικό.&quot,

"Το London Met είναι μια πολύ πλούσια εμπειρία σπουδών λόγω της ποικιλίας του υπόβαθρου, των ηλικιών και των εμπειριών των φοιτητών.&quot,

"Ένα πολύ μεγάλο πανεπιστήμιο με πολλές εξαιρετικές εγκαταστάσεις και πολύ εξυπηρετικό προσωπικό.&quot,

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Interior Architecture and Design BA (Hons) από Πανεπιστήμιο London Metropolitan

25% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInterior Architecture and Design, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Εσωτερική αρχιτεκτονική και σχεδιασμός BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
EU £19250 έτος 1
Διεθνή £19250 έτος 1
Channel Islands £19250 έτος 1
Ιρλανδία £19250 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο London Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο London Metropolitan σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Αρχιτεκτονική, Κατασκευές & Σχεδιασμός

  • #21 
  • #27 
  Αρχιτεκτονική
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #31 
  • #39 
  Αρχιτεκτονική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 14 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ιδρύθηκε το 1848 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Λονδίνου. Το LMU απέχει μόλις 40 λεπτά με τα πόδια από το Camden Town ή 20 λεπτά με το μετρό από το κέντρο του Λονδίνου. Ορισμένα από τα οφέλη που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές επιλέγοντας το LMU περιλαμβάνουν μια ποικιλία από φοιτητικές εστίες σε διαφορετικές τιμές, αξιόπιστες υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και υπηρεσίες προσανατολισμού για τους πρόσφατα αφιχθέντες διεθνείς φοιτητές. Αυτό το ίδρυμα έχει επιλεκτικό πρότυπο εισαγωγής, οπότε συνιστάται να προετοιμαστείτε για τη συνέντευξή σας εγκαίρως!

Λίστα με 215 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο London Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
9920
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
1440
:
11360
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αρχιτεκτονική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • London Metropolitan University
 • Being an international student in London
 • Summer graduation 2019 - How does it feel to graduate?
 • Why I love London Met

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αρχιτεκτονική (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
79% 0% 7% £17500 126 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική / Αρχιτεκτονική (διεθνής) (RIBA Part 1) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
69% 10% 23% £16500 153 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική (με έτος επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου (με θεμελίωση) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική (με ολοκληρωμένα έτη ίδρυσης και επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική (με έτος πρακτικής άσκησης) BArch (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
81% 0% 3% £27250 178 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική και σχεδιασμός (με προπαρασκευαστικό εξάμηνο) BA (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £19250 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ναυτική αρχιτεκτονική με μηχανική ωκεανών BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £26700 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £16150 £17000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης