London Metropolitan University
Εικονογράφηση και κινούμενα σχέδια BA (Hons)
London Metropolitan University - Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 130 αποφοίτους Illustration and Animation BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Σπουδές σχεδιασμού από το Πανεπιστήμιο London Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Σπουδές σχεδιασμού.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
20 /100
130 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Σπουδές σχεδιασμού

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Σπουδές σχεδιασμού στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £21000 £23500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £15000 - £25000 £15000 - £27500 £15500 - £29500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Σπουδές σχεδιασμού (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21677 £19587 £22905
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19470 - £25018 £14606 - £24123 £17163 - £29162

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να σπουδάσετε αυτό το μάθημα;

Το πτυχίο εικονογράφησης και κινούμενων σχεδίων BA είναι εστιασμένο στη βιομηχανία, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας και να βελτιώσετε τις δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να ασκήσετε το επάγγελμα του εικονογράφου και του animator. Με έμφαση στις ψηφιακές πλατφόρμες, καθώς και στις πιο παραδοσιακές μορφές εικονογράφησης, το πρόγραμμα σπουδών αγκαλιάζει τις συνεχείς εξελίξεις στον τρόπο με τον οποίο ασκείται η εικονογράφηση, η οποία δεν περιορίζεται πλέον στη σελίδα, αλλά κατοικεί σε έναν δυναμικό, τρισδιάστατο ψηφιακό κόσμο.

Το 100% των φοιτητών σε αυτό το μάθημα δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από τις ευκαιρίες μάθησης στο μάθημα και ότι τους επέτρεψε να εξερευνήσουν ιδέες ή έννοιες σε βάθος (Εθνική Έρευνα Φοιτητών 2020).

Περισσότερα για αυτό το μάθημα

Βασισμένες σε μια βάση αφήγησης, σχεδίασης και δημιουργίας εικόνων, οι θεμελιώδεις δεξιότητες της εικονογράφησης και της κινούμενης εικόνας διδάσκονται μέσω μιας ποικιλίας μέσων. Θα επωφεληθείτε από τη μάθηση στο στούντιο, τις συνεργασίες με τη βιομηχανία και θα ενθαρρυνθείτε να δημοσιεύετε το έργο σας καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας.

Θα σπουδάσετε στο μοναδικό σύστημα στούντιο της Σχολής Τέχνης, Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού στο Ανατολικό Λονδίνο και θα χρησιμοποιήσετε ένα απαράμιλλο φάσμα δημιουργικών εγκαταστάσεων για να δημιουργήσετε το έργο σας - συμπεριλαμβανομένων φωτογραφικών στούντιο, στούντιο χαρακτικής, κεραμικής και ξυλουργικής, καθώς και τεχνολογιών όπως τρισδιάστατη εκτύπωση, εκτύπωση με ριζόγραφο και κοπή με λέιζερ.

Είτε δημιουργείτε ένα zine, μια αφήγηση για μια start-up είτε μια ταινία μικρού μήκους για ψηφιακή δημοσίευση, αυτό το μάθημα αφορά την αφήγηση ιστοριών και τη σύνδεση με ποικίλα ακροατήρια. Ένα καθοριστικό χαρακτηριστικό του μαθήματος είναι η εστίασή του σε διεπιστημονικά έργα, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε ένα τεράστιο εύρος διαφορετικών μέσων.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα εργαστείτε συνήθως σε διάφορες εργασίες που θα αναλάβει ο πελάτης. Θα σας ενθαρρύνουμε να κινηθείτε μεταξύ της συμβατικής εικονογράφησης, του animation και των σύγχρονων γραφικών τεχνολογιών, με έμφαση στο επικοινωνιακό και εκφραστικό σχέδιο, τη μεταξοτυπία, την τυπογραφία, τη βιβλιοδεσία, την επιστολογραφία, το animation με σχέδιο και stop motion, την προβολική χαρτογράφηση, καθώς και την ψηφιακή και τρισδιάστατη εικονογράφηση, χρησιμοποιώντας το πιο πρόσφατο λογισμικό του κλάδου.

Ο κύκλος μαθημάτων είναι υπερήφανος για την παραγωγή ευέλικτων δημιουργών τόσο σε καλλιτεχνικό όσο και σε εμπορικό επίπεδο. Ένας τυπικός προορισμός για τους αποφοίτους μπορεί να είναι ο τομέας της εικονογράφησης, του animation, της διαφήμισης, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, των εκδόσεων, του καθηλωτικού θεάτρου, των οπτικών εφέ και της καλλιτεχνικής εγκατάστασης.

Θα μάθετε μέσα από τα ειδικά στούντιό μας, τα οποία επιμελούνται κορυφαίοι επαγγελματίες, όπως οι Nous Vous, Rachel Gannon, Emily Evans, Studio Cecilie και Gilles. Μπορούμε να παρέχουμε εξαιρετικές συνδέσεις με τον κλάδο και να προβλέπουμε τις νέες εξελίξεις στον τομέα, διατηρώντας παράλληλα τον σεβασμό στην παράδοση. Μια σειρά διαλέξεων υψηλού προφίλ - οι Hothouse Talks - σας προσφέρει την ευκαιρία να συνομιλήσετε με οραματιστές στον τομέα της εικονογράφησης και της οπτικής επικοινωνίας.

Τι λένε οι μαθητές μας

"Διανοητικά διεγερτικό. Έμαθα νέες τεχνικές και διευρύνθηκε η κατανόησή μου για το θέμα. Έκανα μερικές πραγματικά καλές διασυνδέσεις,

"Οι καθηγητές είναι το αποκορύφωμα του Πανεπιστημίου. Μπορείτε να δείτε το πάθος που έχουν για την τέχνη και το σχέδιο, καθώς και το πάθος να μας διδάξουν,

"Ο καθηγητής της διατριβής μου με έβαλε σε μια άνετη θέση και με βοήθησε πολύ με τη συγγραφή.&quot,

"Η νέα ιδέα του στούντιο είναι πραγματικά επιτυχημένη και ο υπεύθυνος του στούντιο μου είναι απολύτως καταπληκτικός.&quot,

"Μια απίστευτα διαφορετική διατομή μαθητών. Ένα πραγματικό κίνητρο για να θέλουν να δουλέψουν σκληρά και να παράγουν ένα εκπληκτικό φάσμα εργασιών μέσω του διαλόγου με τους καθηγητές... Η ευκαιρία να βρω τον εαυτό μου, και παρά το γεγονός ότι τώρα έχω διαφορετικά κίνητρα σταδιοδρομίας, να υποστηρίζομαι πλήρως από όλο το προσωπικό μέσα και γύρω από το αντικείμενο. Μια τεράστια βιβλιοθήκη που εκτείνεται σε τρία διαφορετικά κτίρια. Ένα πανεπιστημιακό ήθος που πρεσβεύει την πραγματική κοινωνική ισότητα,

"Εξαιρετικοί καθηγητές και λέκτορες. Υπήρχε ένα καλό εύρος εγκαταστάσεων, οι οποίες εποπτεύονται καλά από εξυπηρετικούς τεχνικούς και καθηγητές.&quot,

"Σίγουρα έμαθα πολλά κατά τη διάρκεια των τριών χρόνων μου, απέκτησα αυτοπεποίθηση στη δουλειά μου και γνώρισα μερικούς εξαιρετικούς ανθρώπους.&quot, Εθνική έρευνα φοιτητών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Illustration and Animation BA (Hons) από Πανεπιστήμιο London Metropolitan

20% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
20% Διοικητικά επαγγέλματα
15% Επαγγελματίες πρόνοιας
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςIllustration and Animation, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Εικονογράφηση και κινούμενα σχέδια BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
EU £19250 έτος 1
Διεθνή £19250 έτος 1
Channel Islands £19250 έτος 1
Ιρλανδία £19250 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο London Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 14 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ιδρύθηκε το 1848 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Λονδίνου. Το LMU απέχει μόλις 40 λεπτά με τα πόδια από το Camden Town ή 20 λεπτά με το μετρό από το κέντρο του Λονδίνου. Ορισμένα από τα οφέλη που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές επιλέγοντας το LMU περιλαμβάνουν μια ποικιλία από φοιτητικές εστίες σε διαφορετικές τιμές, αξιόπιστες υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και υπηρεσίες προσανατολισμού για τους πρόσφατα αφιχθέντες διεθνείς φοιτητές. Αυτό το ίδρυμα έχει επιλεκτικό πρότυπο εισαγωγής, οπότε συνιστάται να προετοιμαστείτε για τη συνέντευξή σας εγκαίρως!

Λίστα με 215 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο London Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
9920
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
1440
:
11360
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Παραστατική Κινηματογραφία (Animation)": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • London Metropolitan University
 • Being an international student in London
 • Summer graduation 2019 - How does it feel to graduate?
 • Why I love London Met

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εικονογράφηση και κινούμενα σχέδια BA (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
20% 5% 0% £19250 144 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνικές τέχνες Computer Animation BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- - - £18800 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψηφιακό animation με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
72% 0% 15% £16085 131 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
71% 7% 11% £16750 131 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation (με έτος επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
61% 7% 5% £17500 134 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- 5% 5% £15000 £16125 105 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation (σε απευθείας σύνδεση) BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- 5% 10% £15000 126 Χάι Ουίκαμ Online πλήρους απασχόλησης
Animation BA (Hons) Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich
(Norwich University of the Arts)
70% 20% 4% £18000 145 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κινουμένων σχεδίων με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation (με ολοκληρωμένα έτη θεμελίωσης και επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
61% 7% 5% £17500 134 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης