London Metropolitan University
Σπουδές στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία BA (Hons)
London Metropolitan University - Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 25 αποφοίτους του προγράμματος Early Childhood Studies BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο London Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Παιδική Ηλικία και Νεολαία Σπουδές.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
80 /100
25 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Υγεία και Κοινωνική Φροντίδα

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Παιδική Ηλικία και Νεολαία Σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30000 £20500 £24000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £37000 £11500 - £27500 £15500 - £33000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Υγεία και Κοινωνική Φροντίδα (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21429 £18747 £21015
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £17440 - £25832 £13419 - £24171 £14765 - £27520

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να σπουδάσετε αυτό το μάθημα;

Το πτυχίο μας Early Childhood Studies BA ήταν ένα από τα πρώτα προγράμματα του είδους του στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο αναπτύχθηκε για να καλύψει τη ζήτηση για καλά καταρτισμένους ειδικούς στην προσχολική ηλικία που εργάζονται με μικρά παιδιά και τις οικογένειές τους σε όλους τους τομείς. Αυτό το προπτυχιακό πτυχίο θα σας δώσει τα εφόδια για να εφαρμόζετε αποτελεσματικές πρακτικές με παιδιά και οικογένειες σε διάφορες καταστάσεις και να ενεργείτε ως συνήγορος για τα δικαιώματα και την ευημερία τους.

Αυτό το μάθημα σας δίνει τη δυνατότητα να αποφοιτήσετε με ή χωρίς την ιδιότητα του Graduate Practitioner. Για να αποκτήσετε την ιδιότητα του επαγγελματία θα πρέπει να ολοκληρώσετε μια πρόσθετη ενότητα πρακτικής άσκησης στο τελευταίο έτος σπουδών σας. Η ιδιότητα του επαγγελματία θα ενισχύσει τις πιθανότητες απασχόλησής σας στον τομέα των παιδικών σπουδών και θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε ηγετικούς ρόλους ή/και σε μεταπτυχιακές σπουδές. Είμαστε ευθυγραμμισμένοι με τις μεταπτυχιακές ικανότητες του Δικτύου Πτυχίων Σπουδών για την Πρώιμη Παιδική Ηλικία (ECSDN) για την παροχή του προσόντος του επαγγελματία.

Αυτό το μάθημα έλαβε 91% συνολική βαθμολογία ικανοποίησης των φοιτητών στην Εθνική Έρευνα Φοιτητών 2020.

Περισσότερα για αυτό το μάθημα

Το πτυχίο BA Early Childhood Studies είναι μοναδικά σχεδιασμένο τόσο για έμπειρους επαγγελματίες όσο και για όσους είναι νέοι στον τομέα των σπουδών της πρώιμης παιδικής ηλικίας. Το επίκεντρο του μαθήματος είναι η μελέτη του παιχνιδιού, της ανάπτυξης και της μάθησης των παιδιών από τη γέννηση έως την ηλικία των έξι ετών σε ένα κοινωνικοπολιτισμικό πλαίσιο και οι επιπτώσεις που αυτό έχει για την πρακτική σε περιβάλλοντα πρώιμης παιδικής ηλικίας. Το μάθημα δίνει έμφαση στους δεσμούς μεταξύ θεωρίας και πρακτικής και δίνει μεγάλη αξία στην ανάπτυξη επαγγελματικών και ακαδημαϊκών γνώσεων. Περιλαμβάνει αξιολογημένη πρακτική, που σημαίνει ότι οι καθηγητές θα σας επισκέπτονται/αξιολογούν σε επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Θα λάβετε εξαιρετική ποιμαντική και ακαδημαϊκή υποστήριξη από τον καθηγητή και τον ακαδημαϊκό σας σύμβουλο, των οποίων η δουλειά θα είναι να διασφαλίσουν την πρόοδο των σπουδών σας και την προσαρμογή σας στην πανεπιστημιακή ζωή.

Κατά το πρώτο έτος, η εστίαση θα δοθεί στην ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες για ακαδημαϊκές σπουδές στο πανεπιστήμιο, συμπεριλαμβανομένης της ανάγνωσης, της γραφής και της κατασκευής επιχειρημάτων. Η μελέτη αυτών των ακαδημαϊκών δεξιοτήτων θα συνδεθεί με άλλα θέματα του μαθήματος, συμπεριλαμβανομένων των θεωρητικών προοπτικών της ολιστικής ανάπτυξης, της χρήσης του παιχνιδιού για την υποστήριξη της ανάπτυξης, της προστασίας των παιδιών και της ένταξης. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να αναλάβετε μια ενότητα πρακτικής άσκησης, η οποία θα απαιτεί να εργάζεστε για δύο ημέρες την εβδομάδα με παιδιά ηλικίας τεσσάρων έως πέντε ετών. Θα υποστηρίζεστε από έναν επόπτη της πρακτικής άσκησης, έναν επισκέπτη καθηγητή και έναν υπεύθυνο διασύνδεσης για την πρακτική άσκηση.

Το δεύτερο έτος θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη ερευνητικών δεξιοτήτων και στην ανάλυση βασικών πληροφοριών για την ανάπτυξη της παιδικής ηλικίας, όπως η βασική νομοθεσία, οι παιδαγωγικές προσεγγίσεις και τα προγράμματα σπουδών. Θα μάθετε επίσης πώς να συμμετέχετε σε αναστοχαστική συζήτηση για το πώς αυτές οι προσεγγίσεις στηρίζουν την ένταξη και τα δικαιώματα των παιδιών. Μπορεί να επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την επίσημη εργασιακή σας εμπειρία σε αυτό το στάδιο (αποκτώντας το ισοδύναμο προσόν του Επιπέδου 3 του Εκπαιδευτικού για την Προσχολική Ηλικία) ή να συνεχίσετε να εργάζεστε για την απόκτηση της ιδιότητας του Πτυχιούχου Πρακτικού, πραγματοποιώντας πρακτική άσκηση σε περιβάλλον με παιδιά κάτω των τριών ετών.

Στο τελευταίο έτος σπουδών σας θα αναλάβετε ένα ανεξάρτητο έργο βασισμένο στην πρακτική σας εμπειρία στην προσχολική ηλικία, το οποίο θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε τομείς του ακαδημαϊκού σας ενδιαφέροντος. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να αξιολογήσετε κριτικά τις τρέχουσες συζητήσεις για την ηγεσία και τη διαχείριση της πρακτικής στην πρώιμη παιδική ηλικία και να εξετάσετε τον αντίκτυπο αυτών στην ποιότητα της παροχής φροντίδας και εκπαίδευσης. Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα να συνεχίσετε να εργάζεστε προς την κατεύθυνση της ιδιότητας του Graduate Practitioner, η οποία θα σας απαιτήσει να πραγματοποιήσετε μια πρακτική άσκηση με μπλοκ σε ένα περιβάλλον με παιδιά ηλικίας έξι έως οκτώ ετών και να ολοκληρώσετε μια προφορική εξέταση σχετικά με την εμπειρία της πρακτικής σας άσκησης.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Early Childhood Studies BA (Hons) από Πανεπιστήμιο London Metropolitan

45% Στοιχειώδη επαγγέλματα
35% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEarly Childhood Studies, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Σπουδές στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία BA (Hons)

Αγγλία £2310
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £2310
Σκωτία £2310
Ουαλία £2310
EU £4400
Διεθνή £4400
Channel Islands £4400
Ιρλανδία £4400

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο London Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο London Metropolitan σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Παιδαγωγικά

  • #67 
  • #84 
  Παιδαγωγικά
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #71 
  • #87 
  Παιδαγωγικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 14 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ιδρύθηκε το 1848 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Λονδίνου. Το LMU απέχει μόλις 40 λεπτά με τα πόδια από το Camden Town ή 20 λεπτά με το μετρό από το κέντρο του Λονδίνου. Ορισμένα από τα οφέλη που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές επιλέγοντας το LMU περιλαμβάνουν μια ποικιλία από φοιτητικές εστίες σε διαφορετικές τιμές, αξιόπιστες υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και υπηρεσίες προσανατολισμού για τους πρόσφατα αφιχθέντες διεθνείς φοιτητές. Αυτό το ίδρυμα έχει επιλεκτικό πρότυπο εισαγωγής, οπότε συνιστάται να προετοιμαστείτε για τη συνέντευξή σας εγκαίρως!

Λίστα με 215 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο London Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
9920
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
1440
:
11360
 • London Metropolitan University
 • Being an international student in London
 • Summer graduation 2019 - How does it feel to graduate?
 • Why I love London Met

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ψυχολογία και Σπουδές στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bishop Grosseteste
(Bishop Grosseteste University)
- - - £12690 - Λίνκολν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παιδική ηλικία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Suffolk
(University of Suffolk)
69% 5% 5% £13992 123 Ίπσουιτς (Ίπσγουιτς) Oncampus πλήρους απασχόλησης
Early Childhood Studies BA (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £15100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Early Childhood Studies BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- - - £15400 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Early Childhood Studies BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
88% 3% 17% £15600 137 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μελέτες παιδικής ηλικίας με ποσοτικές ερευνητικές μεθόδους BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £23900 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σπουδές στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bishop Grosseteste
(Bishop Grosseteste University)
- - - £12690 - Λίνκολν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαίδευση, πολιτισμός και παιδική ηλικία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
73% 5% 9% £22680 165 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σπουδές στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία BA (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £17600 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μελέτες παιδικής ηλικίας BA (Hons) Πανεπιστήμιο τoυ West of Scotland
(University of the West of Scotland)
- - - £15250 - Πέισλι Oncampus πλήρους απασχόλησης