London Metropolitan University
Δίκτυα υπολογιστών και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο MSc
London Metropolitan University - Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Computer Networking and Cyber Security MSc στο Πανεπιστήμιο London Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Διαχείριση, Ηγεσία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
97 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29138 £27297 £31519
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24848 - £35191 £20174 - £35659 £22788 - £43702

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να σπουδάσετε αυτό το μάθημα;

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Computer Networking and Cyber Security περιλαμβάνει πιστοποίηση της Cisco και έχει σχεδιαστεί για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν καριέρα στο χώρο των δικτύων υπολογιστών και της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα αναπτύξετε την ικανότητα να σχεδιάζετε και να διαχειρίζεστε ισχυρά συστήματα δικτύωσης και ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Η διατήρηση της ασφάλειας των συστημάτων υπολογιστών είναι ένα από τα πιο δύσκολα καθήκοντα της εποχής μας. Για να σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε στην πρόκληση αυτή, αυτό το ΠΜΣ παρέχει γνώσεις σχετικά με τις πιο πρόσφατες αρχές, εργαλεία και τεχνικές ασφάλειας, οι οποίες διδάσκονται από εξειδικευμένο προσωπικό σε ένα ειδικό εργαστήριο ασφάλειας πληροφορικής. Θα αποκτήσετε επίσης κατανόηση των αρχών που διέπουν τις αποτελεσματικές προσεγγίσεις για την άμυνα στον κυβερνοχώρο ως απάντηση σε μια επίθεση στον κυβερνοχώρο.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές από τον κλάδο θα συμπληρώσουν το διδακτικό προσωπικό και θα ενισχύσουν και θα προκαλέσουν τις γνώσεις σας σχετικά με τη δικτύωση υπολογιστών και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Περισσότερα για αυτό το μάθημα

Αυτό το μεταπτυχιακό σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να συνδυάσετε τις γνώσεις των τεχνολογιών δικτύωσης με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και να αποκτήσετε πιστοποίηση της Cisco. Ένας τέτοιος συνδυασμός είναι ελκυστικός για τους εργοδότες που αναζητούν ολοένα και περισσότερο αποφοίτους σε αυτόν τον τομέα.

Η αυξανόμενη διεθνής συναίνεση είναι ότι απαιτούνται αυξημένες δεξιότητες ασφάλειας στον κυβερνοχώρο προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο αριθμός και η πολυπλοκότητα των ψηφιακών απειλών. Οι κυβερνήσεις, οι εταιρείες και οι μεγάλοι και μικροί οργανισμοί αναγνωρίζουν ότι αυτό αποτελεί προτεραιότητα και, ως εκ τούτου, αναζητούν αποφοίτους υψηλού επιπέδου για να εργαστούν στον τομέα αυτό.

Ο όμιλός μας για την τεχνολογία επικοινωνιών ήταν ένας από τους πρώτους πανεπιστημιακούς ομίλους στο Ηνωμένο Βασίλειο που έλαβαν τη διαπίστευση της Ακαδημίας Δικτύωσης της Cisco το 1998. Από τότε, διεξάγουμε βραχυπρόθεσμα και απογευματινά μαθήματα πιστοποίησης Cisco CCNA και CCNP. Πρόκειται για δύο από τις πιο αναγνωρισμένες επαγγελματικές πιστοποιήσεις που αποτιμώνται στη δικτύωση υπολογιστών και στους συναφείς κλάδους.

Αρκετές από τις ενότητες τόσο του CCNA όσο και του CCNP είναι επί του παρόντος ενσωματωμένες στο πρόγραμμα MSc Computer Networking and Cyber Security, επιτρέποντάς σας να μάθετε τη σχετική πιστοποίηση της Cisco.

Οι δέκα πρακτικές συνεδρίες θα διεξαχθούν σε εξειδικευμένα εργαστήρια με σύγχρονο εξοπλισμό τεχνολογίας δικτύων, συμπεριλαμβανομένου του εργαστηρίου μας για την ασφάλεια της πληροφορικής. Οι προσκεκλημένοι ομιλητές από τον κλάδο θα συμπληρώσουν το διδακτικό προσωπικό του London Met και τους εξειδικευμένους εκπαιδευτές της Cisco.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Computer Networking and Cyber Security MSc από Πανεπιστήμιο London Metropolitan

25% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Η μέθοδος αξιολόγησης για κάθε ενότητα περιγράφεται με σαφήνεια στον ατομικό οδηγό της ενότητας που σας διατίθεται στην αρχή του εξαμήνου. Για κάθε ενότητα υπάρχει ειδικός δικτυακός τόπος που σας παρέχει ολοκληρωμένο μαθησιακό και διδακτικό υλικό, συμπεριλαμβανομένων ασκήσεων εργαστηρίου. Οι υπεύθυνοι των ενοτήτων χρησιμοποιούν τακτικά αυτόν τον ιστότοπο για να επικοινωνούν μαζί σας και να σας παρέχουν γενική ανατροφοδότηση, οδηγίες για τη σύνταξη τεχνικών εκθέσεων/αποτελεσματικών παρουσιάσεων και την τήρηση ημερολογίων. **Τα μαθήματα χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό των ακόλουθων μορφών αξιολόγησης:** Εκθέσεις και παρουσιάσεις μελετών περίπτωσης, εργαστηριακά βιβλία εργασίας/ημερολόγια, αθέατες εξετάσεις, μερικώς θεατές εξετάσεις και ατομικά vivas.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςComputer Networking and Cyber Security, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Θα πρέπει να έχετε:

ένα πτυχίο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (2:2) του Ηνωμένου Βασιλείου (ή ισοδύναμο) στη δικτύωση υπολογιστών και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, την ασφάλεια υπολογιστών, την επιστήμη των υπολογιστών, την πληροφορική, την ηλεκτρονική και τις επικοινωνίες ή σε στενά συναφή κλάδο.

θα ληφθούν επίσης υπόψη οι υποψήφιοι με σχετική επαγγελματική εμπειρία

Σημειώστε ότι οι ενότητες δικτύωσης βασίζονται στο πρόγραμμα σπουδών CISCO CCNP και αξιολογούνται πολύ πρακτικά. Σας συνιστούμε να μελετήσετε το CISCO CCNA ή να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοί στη διαμόρφωση συσκευών CISCO πριν εγγραφείτε, ώστε να εξασφαλίσετε την επιτυχία σας σε αυτό το πρόγραμμα MSc.

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου διαθέτει μια καθιερωμένη Ακαδημία Cisco και μπορεί να παρέχει συμβουλές σχετικά με την εκπαίδευση και τις πιστοποιήσεις της CISCO.

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα. Οι αιτούντες που χρειάζονται φοιτητική βίζα επιπέδου 4 ενδέχεται να χρειαστεί να προσκομίσουν ένα Secure English Language Test (SELT), όπως το Academic IELTS. Οι ελάχιστες γλωσσικές απαιτήσεις του Πανεπιστημίου για την είσοδο σε μεταπτυχιακά διδακτικά μαθήματα απαιτούν επιτυχία στην αγγλική γλώσσα στο GCSE με βαθμό C ή ανώτερο, ή εξέταση IELTS με ζώνη 6.0 ή ανώτερη με ελάχιστη βαθμολογία 5.5 σε κάθε τμήμα, ή ισοδύναμο τίτλο αγγλικής γλώσσας.

έξοδα

Δίδακτρα Δίκτυα υπολογιστών και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο MSc

Αγγλία £1170
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £1170
Σκωτία £1170
Ουαλία £1170
EU £2020
Διεθνή £2020
Channel Islands £2020
Ιρλανδία £2020

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι, εκτός από τα δίδακτρα, ενδέχεται να υπάρχουν πρόσθετα έξοδα για πράγματα όπως εξοπλισμός, υλικά, εκτυπώσεις, βιβλία, εκδρομές ή συνδρομές επαγγελματικών φορέων. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες που δεν αποτελούν επίσημα μέρος του μαθήματός σας και δεν απαιτούνται για την ολοκλήρωση του μαθήματός σας, αλλά τις οποίες μπορεί να θεωρείτε χρήσιμες (για παράδειγμα, προαιρετικές εκδρομές). Το κόστος αυτών των δραστηριοτήτων είναι επιπλέον των διδάκτρων σας και των τελών που ορίζονται παραπάνω και θα σας γνωστοποιείται κατά τη διοργάνωση της δραστηριότητας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο London Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο London Metropolitan σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Πληροφορική

  • #91 
  • #114 
  Πληροφορική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 14 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ιδρύθηκε το 1848 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Λονδίνου. Το LMU απέχει μόλις 40 λεπτά με τα πόδια από το Camden Town ή 20 λεπτά με το μετρό από το κέντρο του Λονδίνου. Ορισμένα από τα οφέλη που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές επιλέγοντας το LMU περιλαμβάνουν μια ποικιλία από φοιτητικές εστίες σε διαφορετικές τιμές, αξιόπιστες υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και υπηρεσίες προσανατολισμού για τους πρόσφατα αφιχθέντες διεθνείς φοιτητές. Αυτό το ίδρυμα έχει επιλεκτικό πρότυπο εισαγωγής, οπότε συνιστάται να προετοιμαστείτε για τη συνέντευξή σας εγκαίρως!

Λίστα με 215 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο London Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
9920
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
1440
:
11360
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Προστασία και Ασφάλεια Υπολογιστικών Συστημάτων και Δεδομένων": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • London Metropolitan University
 • Being an international student in London
 • Summer graduation 2019 - How does it feel to graduate?
 • Why I love London Met

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο (ολοκληρωμένο μάστερ) Msci (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο MEng (Hons) Πανεπιστήμιο τoυ West of Scotland
(University of the West of Scotland)
- - - £18000 - Πέισλι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών (Ασφάλεια πληροφοριών) με έτος στη βιομηχανία Msci (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
67% 4% 5% £25200 134 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική με ασφάλεια στον κυβερνοχώρο (με ένα έτος στη βιομηχανία) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
70% 3% 0% £28800 171 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών (Ασφάλεια πληροφοριών) Msci (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
67% 4% 0% £25200 138 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική με ασφάλεια στον κυβερνοχώρο MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
70% 3% 0% £28800 173 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και ψηφιακή εγκληματολογία MEng Πανεπιστήμιο Leeds Beckett
(Leeds Beckett University)
74% 5% 7% - 132 Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ασφάλεια δικτύων και πληροφοριών MSc Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £16200 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κυβερνοασφάλεια MSc Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £27000 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο MSc Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14700 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης