Buckinghamshire New University
Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο (ολοκληρωμένο μάστερ) Msci (Hons)
Buckinghamshire New University - Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 25 αποφοίτους Cyber Security (Integrated Masters) Msci (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Μηχανική λογισμικού, ανάπτυξη & προγραμματισμός από το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Μηχανική λογισμικού, ανάπτυξη & προγραμματισμός.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Χρήση υπολογιστή

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μηχανική λογισμικού, ανάπτυξη & προγραμματισμός στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £23500 £26500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £25500 £17500 - £28500 £21000 - £33000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Χρήση υπολογιστή (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27961 £25489 £30091
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23885 - £33047 £18348 - £32603 £21339 - £39812

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι ένας ολοένα και πιο σημαντικός τομέας για να οικοδομήσει κανείς μια ικανοποιητική καριέρα. Θα σας υποστηρίξουμε από την πρώτη ημέρα, διασφαλίζοντας ότι θα φύγετε από το BNU ως "έτοιμος για εργασία" απόφοιτος. Για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας, έχουμε επενδύσει σε άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια υπολογιστών στην πανεπιστημιούπολη High Wycombe, τα οποία θα σας επιτρέψουν να εξελίξετε την κατανόησή σας σε διάφορους τομείς της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, των υπηρεσιών πληροφορικής και της διαχείρισης κινδύνων, όπως: ασφάλεια δικτύων, ευφυή συστήματα, υπολογιστικό νέφος και έλεγχος ασφάλειας.

Ένα ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό σας επιτρέπει να αποκτήσετε την ίδια χρηματοδότηση με τους προπτυχιακούς φοιτητές και να ξεχωρίσετε σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας. Οι εργοδότες αναζητούν όλο και περισσότερο εργαζόμενους με τις προηγμένες τεχνικές δεξιότητες και την εξειδικευμένη κατανόηση που παρέχει ένα ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.

Γιατί να μελετήσετε αυτό το θέμα;

Τώρα είναι μια συναρπαστική στιγμή για να ενταχθεί κανείς στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις στρέφονται σε ψηφιακά συστήματα και συστήματα τεχνολογίας πληροφοριών. Με την άνευ προηγουμένου πρόσβαση στις πληροφορίες, έχει σημειωθεί σημαντική αύξηση των παραβιάσεων και επιθέσεων στα συστήματα, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση για εξειδικευμένους ειδικούς με δεξιότητες στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, οι οποίοι θα συμβάλουν στην εφαρμογή των στρατηγικών που απαιτούνται για την προστασία των συστημάτων και των δεδομένων ΤΠ.

Το MSci (Hons) στην Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο έχει σχεδιαστεί ειδικά από τους ειδικούς ακαδημαϊκούς μας για να αντικατοπτρίζει την τρέχουσα επικαιρότητα του τομέα, τις απαιτήσεις των εργοδοτών και της βιομηχανίας. Διερευνά τις ιδιαίτερα απαιτητικές τεχνικές και διοικητικές τεχνολογίες ασφάλειας, τις τάσεις και τις πολιτικές για να σας προετοιμάσει για απασχόληση σε αυτόν τον ταχέως εξελισσόμενο τομέα.

Γιατί να σπουδάσετε στο BNU;

Όλες οι ενότητες έχουν σχεδιαστεί με τη συμβολή βασικών φορέων και εμπειρογνωμόνων του κλάδου, όπως η Ομάδα Ασφάλειας Επικοινωνιών-Ηλεκτρονικής (CESG), μια ομάδα στο πλαίσιο του Κυβερνητικού Αρχηγείου Επικοινωνιών του Ηνωμένου Βασιλείου (GCHQ), καθώς και το Πλαίσιο Δεξιοτήτων Ασφάλειας Πληροφοριών του Ινστιτούτου Επαγγελματιών Ασφάλειας Πληροφοριών (IISP).

Οι ενότητες ευκαιρίας αποτελούν βασικό μέρος του προγράμματος σπουδών του BNU. Θα επιλέξετε μαθήματα τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο έτος από μια ευρεία επιλογή σε τομείς όπως η βιωσιμότητα, η επιχειρηματικότητα, η δημιουργικότητα, οι ψηφιακές δεξιότητες, η προσωπική ανάπτυξη, η συμμετοχή των πολιτών, η υγεία και η ευημερία και η απασχόληση. Οι ενότητες ευκαιρίας έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν τη δυνατότητα να αναπτυχθείτε έξω από τα παραδοσιακά όρια του γνωστικού σας αντικειμένου και να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε περαιτέρω από το πλήθος στους μελλοντικούς εργοδότες.

Τι θα σπουδάσω;

Το μάθημα αφορά τις επαγγελματικές δεξιότητες και τις δεξιότητες αντιμετώπισης των πελατών που είναι απαραίτητες για την απασχόληση σε βιομηχανίες πληροφορικής. Οι ενότητες παρέχουν επίσης ευκαιρίες προετοιμασίας για τα προγράμματα επαγγελματικής πιστοποίησης των παγκόσμιων βιομηχανιών, όπως η Amazon AWS, η Microsoft, η Hewlett-Packard και η Cisco. Θα είστε σε θέση να εξασκηθείτε στην τεχνολογία που παρέχει ο παγκόσμιος ηγέτης του cloud Amazon AWS και θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τις επίσημες εξετάσεις πιστοποίησής του (προαιρετικό για τους φοιτητές). Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Dr Rafid Al-Khannak.

Στο πρώτο έτος θα μελετήσετε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως αρχιτεκτονικές υπολογιστών, προγραμματισμό, ψηφιακές τεχνολογίες, δικτύωση και διαχείριση απειλών και κινδύνων στον κυβερνοχώρο, ώστε να εδραιώσετε την κατανόηση των θεμελίων της πληροφορικής και της ασφάλειας.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους σπουδών σας, θα διευρύνετε την κατανόησή σας και θα αναπτύξετε τις δεξιότητές σας μέσω θεμάτων, όπως ο σχεδιασμός βάσεων δεδομένων, η ασφάλεια πληροφοριών, τα συστήματα ανοικτού κώδικα, η μηχανική λογισμικού, τα συστήματα δικτύων (Cisco) και τα ευφυή συστήματα.

Στο τρίτο έτος, θα μελετήσετε διάφορα θέματα, από τα συστήματα βασισμένα στη γνώση στην τεχνητή νοημοσύνη έως τη διασφάλιση ποιότητας και τον έλεγχο, τον έλεγχο ασφάλειας και τη μάθηση μηχανών.

Το τελευταίο έτος θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε θέματα που βασίζονται σε αυτό που σας ενδιαφέρει, οι επιλογές περιλαμβάνουν τη διαχείριση κινδύνων, την ασφάλεια στο cloud, την επιχειρησιακή συνέχεια και την ανάκαμψη από καταστροφές. Θα εργαστείτε επίσης σε ένα μεγάλο έργο ή μια εκτεταμένη γραπτή εργασία της επιλογής σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εξερευνήσετε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει σε μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Cyber Security (Integrated Masters) Msci (Hons) από Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

20% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
20% Στοιχειώδη επαγγέλματα
15% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών

Στο Buckinghamshire New University θέλουμε να προωθήσουμε ένα διαδραστικό και επικεντρωμένο στους φοιτητές στυλ διδασκαλίας, όπου έχουμε έναν συνδυασμό επίσημων διαλέξεων, φροντιστηρίων, πρακτικών εργαστηριακών ασκήσεων, σεμιναρίων και προσκεκλημένων ομιλητών για να ενισχύσουμε την εμπειρία της μάθησης. Είμαστε υπερήφανοι για τις διασυνδέσεις μας στον κλάδο και καλωσορίζουμε διάφορους προσκεκλημένους ομιλητές, οι οποίοι μοιράζονται τις πραγματικές τους εμπειρίες, ενημερώνουν για τις τρέχουσες πρακτικές, τις ευκαιρίες καριέρας και σας βοηθούν να προετοιμαστείτε για την επαγγελματική ζωή ως επαγγελματίας της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των ολοκληρωμένων μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών είναι η εργασία του τελευταίου έτους, η οποία θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε προηγμένες τεχνικές και επαγγελματικές δεξιότητες που απαιτούνται για την έρευνα ή άλλες πρακτικές σταδιοδρομίες. Οι αξιολογήσεις συνδέονται, όπου είναι δυνατόν, με πραγματικές συνθήκες και περιορισμούς, ώστε να μπορείτε να αποδείξετε στην πράξη τις δεξιότητες που έχετε αναπτύξει. Θα χρησιμοποιηθεί μια ποικιλία μεθόδων αξιολόγησης, συμπεριλαμβανομένων γραπτών εργασιών, εργασιών στην τάξη, εργαστηρίων, παρουσιάσεων και επίσημων γραπτών και πρακτικών εξετάσεων. Είστε κάτι περισσότερο από ένας αριθμός στο BNU, και είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού σας ταξιδιού. Έχουμε θεσπίσει τακτικές ώρες επικοινωνίας με τους καθηγητές μας και σας παρέχουμε ανατροφοδότηση καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Μηχανική λογισμικού, ανάπτυξη & προγραμματισμός

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης στο Buckinghamshire New University ως διεθνής υποψήφιος, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/international.

Το Buckinghamshire New University προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/fees-and-funding/financial-support-bursaries-and-scholarships.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCyber Security (Integrated Masters), Msci (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο (ολοκληρωμένο μάστερ) Msci (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα περισσότερα μαθήματα συνεπάγονται κάποια πρόσθετα έξοδα που δεν καλύπτονται από τα δίδακτρά σας.

Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από οικονομική υποστήριξη μέσω υποτροφίας ή υποτροφίας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ενότητα Οικονομική υποστήριξη, υποτροφίες και υποτροφίες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Σχετικά με το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Το Buckinghamshire New University, επίσης γνωστό ως Bucks, ιδρύθηκε το 1893, στην πόλη High Wycombe της Νοτιοανατολικής Αγγλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει επιλέξει να χωρίσει τις ακαδημαϊκές του προσφορές σε επτά ξεχωριστές σχολές, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο ότι οι μαθησιακοί πόροι, όπως οι βιβλιοθήκες, βρίσκονται στις αντίστοιχες περιοχές τους, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός και να αυξηθεί επίσης η ευκολία αναζήτησης του υλικού που χρειάζεται ο φοιτητής. Το Bucks έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε το Silver Award από το TEF.

Λίστα με 191 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

προπτυχιακοί φοιτητές:
16465
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
860
:
17325
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Προστασία και Ασφάλεια Υπολογιστικών Συστημάτων και Δεδομένων": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • 5 reasons to study at Bucks New University
 • Tips for International Students and Life at BNU
 • Why our students chose Buckinghamshire New University
 • Bucks in One Word
 • Joe || Nursing Experience at Bucks New University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Buckinghamshire New University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο (F87) MSc Ανοικτό Πανεπιστήμιο
()
- - - - - - Online μερική απασχόληση
Επιστήμη των υπολογιστών με ασφάλεια στον κυβερνοχώρο (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) MSc Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
68% 4% 3% £20080 142 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική με ασφάλεια στον κυβερνοχώρο MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του York
()
70% 3% 0% £28800 173 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική με ασφάλεια στον κυβερνοχώρο Msci (Hons) Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
82% 4% 5% £20080 140 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική με ασφάλεια στον κυβερνοχώρο (με ένα έτος στη βιομηχανία) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του York
()
70% 3% 0% £28800 171 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών με ασφάλεια στον κυβερνοχώρο MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
- - - £27400 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο (ολοκληρωμένο μάστερ) Msci (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο MEng (Hons) Πανεπιστήμιο τoυ West of Scotland
(University of the West of Scotland)
- - - £18000 - Πέισλι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών (Ασφάλεια πληροφοριών) με έτος στη βιομηχανία Msci (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
67% 4% 5% £25200 134 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών (Ασφάλεια πληροφοριών) Msci (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
67% 4% 0% £25200 138 - Oncampus πλήρους απασχόλησης