London Metropolitan University
Διοίκηση αεροπορικών εταιρειών, αεροδρομίων και αερομεταφορών (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης) BSc (Hons)
London Metropolitan University - Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27153 £27297 £31519
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22568 - £32974 £20174 - £35659 £22788 - £43702

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να σπουδάσετε αυτό το μάθημα;

Το πτυχίο BSc (Hons) Airline, Airport and Aviation Management (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης) είναι ένα τετραετές πρόγραμμα σπουδών με ενσωματωμένο έτος θεμελίωσης (έτος 0), το οποίο έχει σχεδιαστεί με τη συμβολή ανώτερων στελεχών αερομεταφορών.

Είναι το ιδανικό ξεκίνημα για το πανεπιστήμιο, αν ενδιαφέρεστε να σπουδάσετε διοίκηση αερογραμμών, αεροδρομίων και αερομεταφορών σε προπτυχιακό επίπεδο, αλλά δεν μπορείτε να καλύψετε τις προϋποθέσεις εισαγωγής ή δεν έχετε τα παραδοσιακά προσόντα που απαιτούνται για την έναρξη ενός κανονικού πτυχίου.

Περισσότερα για αυτό το μάθημα

Το έτος θεμελίωσης στο τετραετές πτυχίο μας για τη διαχείριση αεροπορικών εταιρειών, αεροδρομίων και αερομεταφορών έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέψει να αποκτήσετε ζωτικές επιχειρηματικές δεξιότητες και να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας καθώς ξεκινάτε το πτυχίο σας.

Θα επικεντρωθεί στις γενικές αρχές των επιχειρήσεων και θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε αποτελεσματικές δεξιότητες επικοινωνίας, έρευνας και ανάλυσης δεδομένων. Έχει επίσης σχεδιαστεί για να αποτελέσει μια εισαγωγή στην ακαδημαϊκή ζωή, προετοιμάζοντάς σας για τα επόμενα έτη σπουδών σας και επιτρέποντάς σας να εξοικειωθείτε με διάφορα στυλ μάθησης.

Κατά τα επόμενα τρία έτη του πτυχίου σας θα επικεντρωθείτε περισσότερο στις αερομεταφορές, μελετώντας το ίδιο περιεχόμενο σπουδών και έχοντας την ίδια επιλογή μαθημάτων με όσους σπουδάζουν το πτυχίο μας Airline, Airport and Aviation Management BSc (Hons). Το διδακτικό προσωπικό μας έχει καλές διασυνδέσεις στον κλάδο των αερομεταφορών, επιτρέποντάς σας να μάθετε από ειδικούς στον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Αυτό το μάθημα μοιράζεται το έτος ίδρυσης με ορισμένα άλλα πτυχία μας με έτος ίδρυσης, επιτρέποντάς σας να μοιραστείτε ιδέες σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών κλάδων.

Εάν, μετά το έτος θεμελίωσης, αποφασίσετε ότι θα θέλατε να ειδικευτείτε σε ένα διαφορετικό αντικείμενο που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις, υπάρχει ευελιξία που σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό.

Θα αποφοιτήσετε με ένα πλήρες προπτυχιακό πτυχίο με τον ίδιο τίτλο και το ίδιο βραβείο με εκείνους που σπούδασαν το παραδοσιακό τριετές πρόγραμμα σπουδών.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Airline, Airport and Aviation Management (including foundation year), BSc (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Το μάθημα αποσκοπεί στην κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης του μάρκετινγκ στους σύγχρονους οργανισμούς και στο πλαίσιο των βιομηχανιών υλικών αγαθών και υπηρεσιών. Ο τομέας των υπηρεσιών αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό ποσοστό του ΑΕΠ και της απασχόλησης στις περισσότερες ανεπτυγμένες οικονομίες και ως εκ τούτου καθίσταται απαραίτητο για τους φοιτητές να αποκτήσουν εικόνα στον τομέα αυτό. Σε αυτή την ενότητα, οι φοιτητές εισάγονται σε μια σειρά από θεωρίες μάρκετινγκ, όπως η έννοια του μάρκετινγκ, η συμπεριφορά του καταναλωτή, η ανάλυση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, η έρευνα μάρκετινγκ και οι γνώσεις του καταναλωτή που εφαρμόζονται στο μάρκετινγκ υλικών αγαθών και υπηρεσιών.

Το επίκεντρο αυτής της ενότητας είναι η διοίκηση και η ανάπτυξη των φοιτητών ως στελεχών. Οι μάνατζερς είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη των πραγμάτων, για παράδειγμα, σχεδιάζουν, οργανώνουν, καθοδηγούν και συντονίζουν την εργασία των άλλων, προκειμένου να επιτευχθούν οι οργανωτικοί στόχοι αποτελεσματικά και αποδοτικά. Οι προκλήσεις της διοίκησης στο σημερινό διαρκώς μεταβαλλόμενο, ολοένα και πιο αβέβαιο, πολύπλοκο οικονομικό περιβάλλον απαιτούν από τους μάνατζερ να έχουν τις γνώσεις, την ικανότητα και τις δεξιότητες να αναλαμβάνουν δράση, όπως η διαχείριση πληροφοριών, η ανάθεση καθηκόντων, ο καθορισμός στόχων, η δημιουργία ομάδων, η παρακίνηση άλλων και, μαζί με πολλές άλλες δραστηριότητες, η επίτευξη οργανωτικής επιτυχίας.

Το μάθημα εισάγει τις βασικές αρχές της Arline Operations, τα τρέχοντα ζητήματα και τις εφαρμογές της στον κλάδο. Οι λειτουργίες των αεροπορικών εταιρειών παρουσιάζουν μια εντυπωσιακή διχοτομία. Κάθε μέρα, οι αεροπορικές εταιρείες μεταφέρουν με ασφάλεια εκατομμύρια επιβάτες σε όλο τον κόσμο. Συχνά, όμως, αποτυγχάνουν να αποδώσουν τα συνηθισμένα π.χ. το προσωπικό εδάφους να αργεί να ανοίξει τις πόρτες, απώλεια αποσκευών, εκατομμύρια λίρες σε χρόνια υποαπασχολούμενα αεροσκάφη κλπ.

Αυτή η ενότητα θα παρέχει μια επισκόπηση των σημαντικών λειτουργιών της διαχείρισης αεροδρομίων για την απρόσκοπτη λειτουργία του αεροπορικού συστήματος. Τα αεροδρόμια έχουν ζωτικό ρόλο στη διεκπεραίωση των αεροπορικών επιβατών και του αεροπορικού φορτίου, ώστε να διασφαλίζεται η ασφαλής και αξιόπιστη λειτουργία του αεροπορικού συστήματος. Τα αεροδρόμια είναι πολύπλοκες επιχειρήσεις και έχουν μια σειρά από χαρακτηριστικά, όπως είναι ιδιοκτήτες γης, παρέχουν υποδομές (τερματικούς σταθμούς και διαδρόμους), παρέχουν περιβάλλοντα λιανικής πώλησης, παρέχουν το επιχειρησιακό περιβάλλον για τις αεροπορικές εταιρείες. Φυσικά, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι εμπορικών αεροδρομίων, μικρά (τοπικά) αεροδρόμια, περιφερειακά αεροδρόμια, διεθνή αεροδρόμια και παγκόσμιοι κόμβοι κ.λπ.

Η ανάλυση δεδομένων αποτελεί κορυφαία επιχειρηματική προτεραιότητα. Προωθεί την ευκαιρία για βελτίωση των επιδόσεων και, με την πρόοδο της τεχνολογίας και του λογισμικού, τα δεδομένα παράγονται με ολοένα αυξανόμενο ρυθμό. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι δεξιότητες ανάλυσης επιχειρηματικών δεδομένων και λογισμικού συγκαταλέγονται στις κορυφαίες δεξιότητες πτυχιούχων που αναζητούν σήμερα οι εργοδότες. Το πρόγραμμα "Κατανόηση και διαχείριση δεδομένων" ανταποκρίνεται σε αυτές τις απαιτήσεις της αγοράς παρέχοντας τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για την αποτελεσματική χρήση ποσοτικών και στατιστικών αναλύσεων και αναπτύσσει τις δεξιότητες ερμηνείας και υποβολής εκθέσεων των φοιτητών.

Το επίκεντρο αυτής της ενότητας είναι να εξοπλίσει τους φοιτητές να κατανοήσουν τους οργανισμούς σε πλαίσια του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος και να τους δώσει τη δυνατότητα να αναλύσουν το μακροοικονομικό, μικροοικονομικό, εσωτερικό και εξωτερικό επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν. Η κατανόηση των περιβαλλόντων θα διευκολύνει την ερμηνεία των καταστάσεων και θα επιτρέψει τη λήψη αποφάσεων που προσθέτουν αξία στις επιχειρήσεις. Η ενότητα εστιάζει στις εξωτερικές και εσωτερικές επιρροές στους οργανισμούς και στην επίδραση που αυτές έχουν στις επιχειρηματικές πρακτικές.

Αυτή η ενότητα επαγγελματικής πρακτικής θα ενισχύσει την κατανόηση των φοιτητών για το τι σημαίνει να είσαι επαγγελματίας του κλάδου στο αντίστοιχο πλαίσιο. Αυτή η ενότητα θα υποστηρίξει την προετοιμασία για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία, ενθαρρύνοντάς τους να αναπτύξουν, να εφαρμόσουν στην πράξη και να αποδείξουν τις δεξιότητες και τις συμπεριφορές που οι εργοδότες θέλουν να δουν.

Αυτή η ενότητα θα δώσει μια επισκόπηση της σύγχρονης βιομηχανίας εμπορευματικών μεταφορών και των επιχειρησιακών προκλήσεων και ευκαιριών της. Η ενότητα θα επικεντρωθεί στο πώς έχει εξελιχθεί ο κλάδος και ποιοι είναι οι βασικοί παράγοντες σε αυτόν. Θα εξετάσει τις τάσεις στις υπάρχουσες και τις αναδυόμενες αγορές και τον αυξανόμενο ρόλο της τεχνολογίας στον τομέα. Η ενότητα θα εξετάσει επίσης τις σχετικές βασικές πτυχές της τιμολόγησης, όπως αυτές σχετίζονται τόσο με το κανονικό φορτίο όσο και με το μη κανονικό υπερμεγέθες φορτίο. Η ενότητα θα μελετήσει επίσης τα πρότυπα στις ροές κυκλοφορίας και, μια μελέτη των επίκαιρων θεμάτων που ισχύουν για τους διαχειριστές αεροπορικού φορτίου στο σημερινό ταραχώδες εμπορικό περιβάλλον.

Έτος 2

Ο ανθρώπινος παράγοντας (HF) και η κατανόηση των επιπτώσεών του στην απόδοση της ασφάλειας συνεχίζει να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται. Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ζωτικής σημασίας για την ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία όλων των πτυχών της αεροπορικής βιομηχανίας. Πρόσφατα, η καλύτερη κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς οδήγησε σε σημαντικά οφέλη για την ασφάλεια, με την πειθαρχία των ανθρώπινων παραγόντων να αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο κάθε προγράμματος διαχείρισης της ασφάλειας των αερομεταφορών. Αυτή η ενότητα εξετάζει πώς η κατανόηση των στάσεων, των συμπεριφορών και της ψυχικής ευεξίας του επιχειρησιακού προσωπικού μπορεί να συμβάλει στη μείωση των κινδύνων HF για την ασφάλεια των αερομεταφορών.

Η αεροπορική βιομηχανία διαθέτει έναν τεράστιο αριθμό αλληλοεξαρτώμενων παρατάξεων στο εσωτερικό της και αυτό οδηγεί σε τεράστιες επιχειρησιακές πολυπλοκότητες. Αυτό σε συνδυασμό με μια ιδιαίτερα ρυθμισμένη βιομηχανία, ένα ανταγωνιστικό και δυναμικό εξωτερικό περιβάλλον και ένα σημαντικό επίπεδο κυβερνητικής εμπλοκής έχει τη δυνατότητα να εκθέσει τόσο τις αεροπορικές εταιρείες όσο και τα αεροδρόμια σε ένα τεράστιο φάσμα κινδύνων και αβεβαιοτήτων, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Αυτή η ενότητα θα ασχοληθεί με το κρίσιμο ζήτημα του τρόπου με τον οποίο η τρέχουσα σκέψη σχετικά με την κλιματική αλλαγή και τη βιωσιμότητα θα επηρεάσει τις επιχειρήσεις και τον οργανισμό. Η ανάγκη δημιουργίας πιο βιώσιμων οργανισμών και επιχειρήσεων είναι θεμελιώδης για τις τρέχουσες και μελλοντικές στρατηγικές οργανωτικής ανάπτυξης. Είναι απαραίτητο για τους φοιτητές να κατανοήσουν την αυξανόμενη επιρροή της ατζέντας της βιωσιμότητας στη βιομηχανία. Η επιρροή αυτή λαμβάνει πολλές μορφές, από τις κυβερνητικές πολιτικές και τις διεθνείς συμφωνίες μέχρι τη μέτρηση των επιπτώσεων των οργανωτικών πρακτικών στην οικολογία και τις κοινότητες. Στο μέλλον, οι οργανισμοί, οι επιχειρήσεις, οι κοινότητες και τα άτομα θα πρέπει να κατανοούν και να αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις οικονομικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές επιπτώσεις τους. Αυτή η ενότητα θα εξετάσει τις τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις. Θα δώσει στους φοιτητές τα εφόδια να αντιμετωπίσουν την πρόκληση της δημιουργίας βιώσιμων μορφών επιχειρήσεων που λειτουργούν μέσα σε οικολογικά και κοινωνικοοικονομικά όρια.

Το Πανεπιστήμιο έχει πολιτική σύμφωνα με την οποία οι προπτυχιακοί φοιτητές πρέπει, να παρακολουθήσουν ένα μάθημα μάθησης με βάση την εργασία (WBL), δηλαδή ένα μάθημα που απαιτεί από αυτούς να βιώσουν άμεσα και να λειτουργήσουν στον πραγματικό κόσμο της εργασίας και να αναστοχαστούν πάνω σε αυτό το επεισόδιο προκειμένου να προσδιορίσουν τους τομείς δεξιοτήτων και γνώσεων που πρέπει να αναπτύξουν για την καριέρα τους.

Όλες οι επιτυχημένες αεροπορικές εταιρείες πρέπει να κατέχουν τη θέση τους στην αγορά και τις τεχνικές τους ικανότητες για να εξασφαλίσουν την επιτυχία και η διαχείριση των "ναύλων" είναι κεντρικό στοιχείο σε αυτό. Η τιμολόγηση και η διαχείριση των εσόδων βρίσκονται στο επίκεντρο των αρμοδιοτήτων κάθε αεροπορικής εταιρείας και συνεπώς είναι υψίστης σημασίας. Οι στρατηγικές θέσεις απαιτούν από τις αεροπορικές εταιρείες να κατανοούν το ανταγωνιστικό περιβάλλον και τα σημεία "τιμής" τόσο για τα ταξίδια αναψυχής όσο και για τα επαγγελματικά ταξίδια. Η τιμολόγηση και η διαχείριση των εσόδων είναι επομένως κρίσιμες για την επιβίωση στην παγκόσμια αγορά αεροπορικών ταξιδιών.

Ο κλάδος των αερομεταφορών και των ταξιδιών διαθέτει έναν τεράστιο αριθμό αλληλοεξαρτώμενων ομάδων και αυτό οδηγεί σε τεράστιες λειτουργικές πολυπλοκότητες. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με μια ιδιαίτερα ρυθμισμένη βιομηχανία, ένα ανταγωνιστικό και δυναμικό εξωτερικό περιβάλλον και ένα σημαντικό επίπεδο κυβερνητικής εμπλοκής, έχει τη δυνατότητα να εκθέσει τον τομέα αυτό και, τόσο τις αεροπορικές εταιρείες όσο και τα αεροδρόμια, σε ένα τεράστιο φάσμα κινδύνων και αβεβαιοτήτων, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Εξαιτίας της ίδιας της φύσης αυτών των κινδύνων, υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες και ανατρεπτικά γεγονότα και η ενότητα αυτή επιδιώκει να κατανοήσει πώς να τεθεί σε εφαρμογή μια συντονισμένη, αποτελεσματική αντίδραση που μετριάζει την επίδραση τέτοιων γεγονότων και ελαχιστοποιεί τη ζημία στους ενδιαφερόμενους ενός οργανισμού.

Η ενότητα εισάγει τα βασικά θέματα και την κατανόηση για την ανάπτυξη νέων διαδρομών. Η σημασία της ανάπτυξης δρομολογίων δεν μπορεί να υποτιμηθεί για τις εμπορικές αεροπορικές εταιρείες και είναι ένας συνδυασμός θεμάτων όπως οι διαθέσιμες αγορές και η ικανότητα της αεροπορικής εταιρείας να ξεκινήσει τις δραστηριότητές της στην αγορά με επιτυχία, κατανοώντας τους κρίσιμους παράγοντες όπως η επιλογή και η απόδοση των αεροσκαφών και η χρηματοδότηση.

Αυτή η ενότητα στοχεύει στην ανάπτυξη της ικανότητας των φοιτητών να κατανοούν και να εφαρμόζουν μεθόδους επίλυσης προβλημάτων και ανάλυσης σε σχέση με ζητήματα που μπορεί να προκύψουν σε τομείς επιχειρήσεων και διοίκησης.

Η συμβουλευτική είναι μεγάλη επιχείρηση και ο τομέας συνεχίζει να παρουσιάζει ισχυρή ανάπτυξη. Μόνο η βρετανική βιομηχανία συμβούλων απασχολεί περισσότερους από 80.000 επαγγελματίες και η αξία της εκτιμάται σε 12 δισεκατομμύρια ετησίως- καθιστώντας την τη δεύτερη μεγαλύτερη βάση συμβούλων στον κόσμο.

Αυτή η ενότητα μάθησης με βάση την εργασία δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να αναλάβουν μια σύντομη περίοδο επαγγελματικής δραστηριότητας είτε: απασχόληση μερικής απασχόλησης/διακοπών- πρακτική άσκηση- εθελοντισμός στον μη κερδοσκοπικό τομέα ή ένα έργο υπό την καθοδήγηση επαγγελματία/εργοδότη.

Έτος 3

Αυτή η ενότητα έχει ως στόχο να δώσει τη δυνατότητα στους φοιτητές να ολοκληρώσουν μια ερευνητική διπλωματική εργασία με επίκεντρο ένα επιλεγμένο θέμα ή ζήτημα κατάλληλο για το προπτυχιακό τους πτυχίο. Οι φοιτητές καλούνται να προβληματιστούν σχετικά με τα σχετικά ερευνητικά ερωτήματα, τις θεωρητικές έννοιες/υποθέσεις, την προηγούμενη βιβλιογραφία, τις ηθικές προσεγγίσεις, τις ερευνητικές μεθοδολογίες και τις αναλύσεις δεδομένων με ανεξάρτητο και πειθαρχημένο τρόπο. Οι φοιτητές αναμένεται να αναπτύξουν σε βάθος κατανόηση των επιλεγμένων ερευνητικών θεμάτων, των ερευνητικών μεθόδων/προσεγγίσεων και την ικανότητα να αναζητούν κατάλληλα δείγματα δεδομένων που απαιτούνται για την έρευνα σε ένα επιλεγμένο θέμα. Το μάθημα αποσκοπεί στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ανάλυσης, κριτικής σκέψης, αναφοράς και διαχείρισης χρόνου κατά την ανεξάρτητη ανάληψη και υποβολή εκθέσεων σχετικά με ένα ερευνητικό έργο.

Αυτή η ενότητα παρέχει μια ολοκληρωμένη και επικαιροποιημένη κατανόηση των εμπορικών σημάτων, της αξίας των εμπορικών σημάτων και της στρατηγικής διαχείρισης των εμπορικών σημάτων. Περιγράφει τις έννοιες και το πλαίσιο της επωνυμίας, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για το σχεδιασμό, την υλοποίηση εκστρατειών μάρκετινγκ, καθώς και τις δραστηριότητες για την οικοδόμηση, τη μέτρηση και τη διαχείριση της αξίας της επωνυμίας. Παρέχει στους σπουδαστές τα εργαλεία και τις τεχνικές για τη βελτίωση της μακροπρόθεσμης κερδοφορίας μέσω της δημιουργίας αποτελεσματικών στρατηγικών μάρκας.

Η λήψη χρηματοοικονομικών αποφάσεων είναι σημαντική για κάθε επιχείρηση. Αυτή η φυσική νοητική διαδικασία πρέπει να ενημερωθεί για να επιλέξει μια πορεία δράσης από διάφορες εναλλακτικές επιλογές. Ένα από τα βασικότερα στοιχεία που συμβάλλουν στη διευκόλυνση της υλοποίησης της επιχειρηματικής στρατηγικής σε έναν οργανισμό είναι τα χρηματοοικονομικά. Ο οικονομικός διευθυντής ενός οργανισμού διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων σχετικά με τη βέλτιστη αξιοποίηση των χρηματοοικονομικών πόρων και την αξιολόγηση των επιπτώσεων για τους μετόχους και τα άλλα ενδιαφερόμενα μέρη, καθώς και την ανάγκη για αποτελεσματική εταιρική διακυβέρνηση. Ως εκ τούτου, τα στελέχη απαιτούν κριτική κατανόηση των βασικών θεμάτων χρηματοοικονομικής διαχείρισης, των δεικτών απόδοσης της αεροπορίας και των μεθοδολογιών που αφορούν τα πλαίσια χρηματοοικονομικής διαχείρισης. Τα στελέχη χρησιμοποιούν αυτά τα εργαλεία όταν έρχονται αντιμέτωποι με τη λήψη οικονομικών αποφάσεων στο περιβάλλον των αεροπορικών επιχειρήσεων. Αυτή η ενότητα παρέχει στους φοιτητές γνώσεις σχετικά με τις προσεγγίσεις λήψης χρηματοοικονομικών αποφάσεων και τα συστήματα ελέγχου που χρησιμοποιούν οι αεροπορικές επιχειρήσεις για τη λήψη διοικητικών αποφάσεων.

Ο ρόλος αυτής της ενότητας είναι να εισαγάγει το ρόλο της στρατηγικής ανάλυσης και του σχεδιασμού για τις αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια, ώστε να καθοριστεί ένα βιώσιμο μέλλον για αυτούς τους εταίρους. Η ενότητα θα διερευνήσει τη ζωτική φύση της κατανόησης του εξωτερικού περιβάλλοντος και των ευκαιριών για ανάπτυξη και εξέλιξη ανάλογα με τις εσωτερικές ικανότητες και το εξωτερικό περιβάλλον.

Η ενότητα εισάγει τα βασικά θέματα και την κατανόηση του σχεδιασμού και της ανάπτυξης αεροδρομίων, που είναι μια σύνθετη ατζέντα που απαιτεί στρατηγική εποπτεία. Τα αεροδρόμια είναι μοναδικές επιχειρήσεις που έχουν πολλούς ενδιαφερόμενους και απαιτούν μοναδικά τοπική υποστήριξη καθώς και κυβερνητική υποστήριξη για να επιτύχουν.

Ενότητες

Αυτή η ενότητα επικεντρώνεται στις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία στις επιχειρήσεις. Παρέχει στους φοιτητές ευκαιρίες να αποκτήσουν επίγνωση των βασικών επικοινωνιακών,.

Αυτή η ενότητα εισάγει τους φοιτητές στον τρόπο λειτουργίας των πανεπιστημίων και στο πώς μπορούν να επιτύχουν στις σπουδές τους. Παρέχει μια επισκόπηση των ευκαιριών και των προκλήσεων στο πανεπιστήμιο. Η ενότητα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές τα κύρια στοιχεία της μαθησιακής διαδικασίας. Μια σημαντική διάκριση είναι ότι οι φοιτητές εισέρχονται στο πανεπιστήμιο για να μάθουν, όχι για να διδαχθούν, και αυτή η ενότητα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές καθοδήγηση στη διαδικασία της μάθησης. Εισάγει την έννοια του μαθησιακού κύκλου και των μαθησιακών στυλ. Παρέχει στους σπουδαστές μια επισκόπηση του τρόπου με τον οποίο η μνήμη αποθηκεύει πληροφορίες, καθώς και τη δυνατότητα ανάκλησης πληροφοριών που έχουν ήδη συναντήσει, έτσι ώστε οι σπουδαστές να μπορούν να βασιστούν σε αυτές και να τις αποθηκεύσουν εκ νέου ως νέες πληροφορίες.

Αυτή η ενότητα εισάγει τους φοιτητές στα πλαίσια των επιχειρήσεων. Οι επιχειρηματικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων της καινοτομίας, των λειτουργιών, του μάρκετινγκ, της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, της χρηματοοικονομικής και της λογιστικής, οι οποίες αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, μπορούν να γίνουν πλήρως κατανοητές μόνο όταν κατανοηθούν επίσης τα περιβαλλοντικά, οργανωτικά και στρατηγικά πλαίσια μέσα στα οποία λειτουργεί η επιχείρηση. Το επίκεντρο αυτής της ενότητας είναι η ανάπτυξη της κατανόησης από τους φοιτητές του τρόπου με τον οποίο οι επιχειρηματικοί οργανισμοί λειτουργούν και δραστηριοποιούνται στο ευρύτερο περιβάλλον. Οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να εξετάσουν τις διάφορες λειτουργίες των επιχειρήσεων και το σχετικό περιβάλλον τους. Θα αναλύσουν μια ποικιλία επιχειρηματικών καταστάσεων και περιπτώσεων. Η ενότητα αυτή εισάγει τους φοιτητές στην έννοια της παγκοσμιοποίησης όσον αφορά τον αντίκτυπό της σε κοινωνικοπολιτιστικούς, πολιτικούς, οικονομικούς και τεχνολογικούς παράγοντες. Ο κύριος στόχος της ενότητας είναι να εισαγάγει τους φοιτητές στον αντίκτυπο των διαφόρων πλαισίων στις ίδιες τις επιχειρήσεις και να τους δώσει ευκαιρίες να ενισχύσουν ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών και επιχειρηματικών δεξιοτήτων, όπως η εμπορική επίγνωση και η ευαισθησία όσον αφορά τους ανθρώπους και τους πολιτισμούς.

Αυτή η ενότητα έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές μια λεπτομερή επισκόπηση των αριθμητικών δεξιοτήτων και των δεξιοτήτων του Excel/φύλλου εργασίας που απαιτούνται για την ανάλυση δεδομένων στο επιχειρηματικό πλαίσιο, καθώς και για την αντιμετώπιση των αριθμητικών πτυχών των επιχειρήσεων και της διοίκησης. Το μάθημα περιλαμβάνει πτυχές των μαθηματικών, της στατιστικής και της τεχνολογίας των πληροφοριών που σχετίζονται όχι μόνο με το μάθημα της διοίκησης επιχειρήσεων αλλά και με όλα τα υπόλοιπα μαθήματα UG. Το μάθημα επικεντρώνεται στους αριθμούς και τα δεδομένα και τις τεχνικές υπολογισμού και ανάλυσής τους που οδηγούν στην κατανόηση πληροφοριών που σχετίζονται με τη λογιστική, τα χρηματοοικονομικά, τις επιχειρήσεις, την αεροπορία και τα οικονομικά. Οι φοιτητές θα χρησιμοποιήσουν μια σειρά από δυνατότητες του Excel για να υπολογίσουν, να αναλύσουν και να παρουσιάσουν αποτελεσματικά αριθμητικά δεδομένα.

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Θα αξιολογηθείτε κατά τη διάρκεια του έτους θεμελίωσης με διάφορους τρόπους, όπως ομαδικές εργασίες, εργασίες μαθημάτων, παρουσιάσεις και χαρτοφυλάκια. Θα αξιολογηθείτε με παρόμοιες μεθόδους στα επόμενα τρία έτη σπουδών σας, αλλά θα ολοκληρώσετε επίσης μια ερευνητική εργασία 8.000 λέξεων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAirline, Airport and Aviation Management (including foundation year), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διοίκηση αεροπορικών εταιρειών, αεροδρομίων και αερομεταφορών (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης) BSc (Hons)

Αγγλία £2310
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £2310
Σκωτία £2310
Ουαλία £2310
EU £3894
Διεθνή £3894
Channel Islands £3894
Ιρλανδία £3894

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Αυτά τα δίδακτρα ισχύουν για το ακαδημαϊκό έτος 2022/23. Τα δίδακτρα για τους νέους και τους επιστρέφοντες φοιτητές ενδέχεται να αλλάζουν κάθε χρόνο κατά ένα ποσό που καθορίζεται βάσει κυβερνητικού κανονισμού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προπτυχιακά δίδακτρα, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.londonmet.ac.uk/applying/funding-your-studies/undergraduate-tuition-fees/


Σημειώστε ότι, εκτός από τα δίδακτρα, ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον έξοδα για πράγματα όπως εξοπλισμός, υλικά, εκτυπώσεις, βιβλία, εκδρομές ή συνδρομές επαγγελματικών φορέων. Ενδέχεται επίσης να υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες που δεν αποτελούν επίσημα μέρος του μαθήματός σας και δεν απαιτούνται για την ολοκλήρωση του μαθήματός σας, αλλά που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες για παράδειγμα, προαιρετικές εκδρομές. Το κόστος αυτών των δραστηριοτήτων είναι επιπλέον των διδάκτρων σας και των τελών που ορίζονται παραπάνω και θα σας γνωστοποιείται κατά τη διοργάνωση της δραστηριότητας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο London Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 13 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ιδρύθηκε το 1848 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Λονδίνου. Το LMU απέχει μόλις 40 λεπτά με τα πόδια από το Camden Town ή 20 λεπτά με το μετρό από το κέντρο του Λονδίνου. Ορισμένα από τα οφέλη που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές επιλέγοντας το LMU περιλαμβάνουν μια ποικιλία από φοιτητικές εστίες σε διαφορετικές τιμές, αξιόπιστες υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και υπηρεσίες προσανατολισμού για τους πρόσφατα αφιχθέντες διεθνείς φοιτητές. Αυτό το ίδρυμα έχει επιλεκτικό πρότυπο εισαγωγής, οπότε συνιστάται να προετοιμαστείτε για τη συνέντευξή σας εγκαίρως!

Λίστα με 271 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο London Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

 • London Metropolitan University
 • Being an international student in London
 • Summer graduation 2019 - How does it feel to graduate?
 • Why I love London Met

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Sandwich) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
88% 10% 21% £12600 107 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωργία με διαχείριση καλλιεργειών (συμπληρωματικό πρόγραμμα) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Harper Adams
(Harper Adams University)
86% 0% 0% £11250 156 Νιούπορτ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων BA (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
75% 8% 4% £14000 103 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς επιχειρήσεις και διοίκηση με σύγχρονη γλώσσα με έτος στο εξωτερικό BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
82% 1% 4% £19500 126 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
75% 3% 25% £19500 121 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων (Εφοδιαστική Αλυσίδα) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
75% 8% 4% £14000 103 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά, Λογιστική και Διοίκηση με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
71% 1% 3% £19000 147 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού BA (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
77% 0% 10% £14250 109 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μελλοντική Διαχείριση Τροφίμων και Μαγειρικής με Ίδρυμα BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του West London
(University of West London)
87% 7% 6% £13250 102 Ealing Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων και λογιστική BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
80% 0% 3% £14800 115 - Oncampus πλήρους απασχόλησης