Liverpool Hope University
Οικονομικά και Επιστήμη του Αθλητισμού και της Άσκησης BA (Hons)
Liverpool Hope University - Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 35 αποφοίτους Economics and Sport & Exercise Science BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με βιοεπιστήμες (μη ειδικές) από το Πανεπιστήμιο Liverpool Hope για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με βιοεπιστήμες (μη ειδικές).

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
84 /100
35 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : βιοεπιστήμες (μη ειδικές) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £18500 £19500 £23000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £15500 - £24000 £14500 - £23000 £19500 - £28000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26492 £24388 £30666
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22160 - £30857 £19026 - £30536 £23047 - £39199

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Σημειώστε ότι τα πτυχία Combined Honours στο Liverpool Hope University μοιράζονται 50/50. Αυτό σημαίνει ότι και τα δύο μαθήματα θα μελετηθούν εξίσου.

Οικονομία

Είναι μια συναρπαστική εποχή για να σπουδάσει κανείς Οικονομικά: διεξάγονται μεγάλες ιδεολογικές συζητήσεις, πολιτικές αποφάσεις και τεχνολογικές αλλαγές που επηρεάζουν τη ζωή μας, από την κατεύθυνση της παγκοσμιοποίησης και του διεθνούς εμπορίου και των εμπορικών περιορισμών μέχρι τις τάσεις της οικονομικής ανισότητας, το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, το μισθολογικό χάσμα μεταξύ των δύο φύλων, τις μεταναστευτικές ροές, την οικονομική ολοκλήρωση και τις χρηματοπιστωτικές κρίσεις.

Το πρόγραμμά μας Οικονομικά θα εμβαθύνει σε μια εις βάθος μελέτη πραγματικών οικονομικών ζητημάτων όπως τα παραπάνω, βασισμένο σε στέρεα θεμέλια μιας εκλεκτικής οικονομικής θεωρίας και στην κατανόηση του τρόπου διαμόρφωσης της οικονομικής πολιτικής. Αυτό θα επιτρέψει στους φοιτητές να αποκτήσουν τις αναλυτικές και κριτικές δεξιότητες αξιολόγησης που απαιτούνται για να αναγνωρίζουν πώς τα εθνικά και παγκόσμια ζητήματα επηρεάζουν την ευημερία μιας κοινωνίας.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές την εμπειρία, τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να επιτύχουν στην αγορά εργασίας, δίνοντας μεγάλη έμφαση στις αναλυτικές, ποσοτικές και ερευνητικές δεξιότητες που εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους εργοδότες. Θα αναπτύξει επίσης την ικανότητα του φοιτητή να εφαρμόζει τις έννοιες, τις θεωρίες και τις ποσοτικές μεθόδους σε αποφάσεις επιχειρήσεων και δημόσιας πολιτικής, σε ένα ευρύ φάσμα πλαισίων.

Σε αυτό το μάθημα, οι φοιτητές θα μελετήσουν μια σειρά από τομείς, όπως ποσοτικές μέθοδοι, οικονομετρία, ενδιάμεση μικροοικονομική και μακροοικονομική, ιστορία της οικονομικής σκέψης, τραπεζικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και διεθνή οικονομικά και χρηματοοικονομικά.

Επιστήμη του Αθλητισμού και της Άσκησης

Το πτυχίο μας βασίζεται στους βασικούς κλάδους της επιστήμης του αθλητισμού και της άσκησης, δηλαδή την ψυχολογία, τη φυσιολογία και τη εμβιομηχανική, και εξετάζει λεπτομερώς τρία βασικά ερωτήματα από διεπιστημονική σκοπιά. Πώς ανταποκρίνεται το ανθρώπινο σώμα στους διάφορους τύπους άσκησης, πώς

μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα της προπόνησης στην απόδοση στον αθλητισμό και την άσκηση και πώς μπορεί η σωματική δραστηριότητα να μειώσει και να προλάβει ασθένειες;

Σπουδάστε μαζί μας και θα έχετε πλήρη πρόσβαση στο υπερσύγχρονο κτίριο επιστημών υγείας και αθλητικού συγκροτήματος πολλών εκατομμυρίων λιρών, το οποίο περιλαμβάνει ειδικό ερευνητικό χώρο και νέα εργαστήρια διδασκαλίας. Αυτή η εγκατάσταση στεγάζει υπερσύγχρονο εξοπλισμό όπου θα μάθετε να διεξάγετε πλήρη φυσιολογικά, ψυχολογικά και εμβιομηχανικά προφίλ της ανθρώπινης αθλητικής απόδοσης χρησιμοποιώντας ανάλυση εκπνεόμενων αερίων ανά αναπνοή, ανάλυση αίματος, αγγειακό και καρδιακό έλεγχο, ανάλυση σύστασης σώματος, παρακολούθηση με τα μάτια, ηλεκτρομυογραφία και καταγραφή κίνησης, για να αναφέρουμε μόνο μερικά από αυτά.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Economics and Sport & Exercise Science BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

20% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
20% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
15% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες

Οι μαθητές αξιολογούνται με διάφορες μεθόδους. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τον παρεχόμενο σύνδεσμο του μαθήματος για περισσότερες πληροφορίες.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για βιοεπιστήμες (μη ειδικές)

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Για τους αλλοδαπούς φοιτητές, απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, με 6,0 τόσο στην ανάγνωση όσο και στη γραφή και κανένα επιμέρους στοιχείο κάτω από 5,5.

IELTS (Academic) 6

Για τους αλλοδαπούς φοιτητές, απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, με 6,0 τόσο στην ανάγνωση όσο και στη γραφή και κανένα επιμέρους στοιχείο κάτω από 5,5.

Οι διεθνείς υποψήφιοι θα πρέπει να ανατρέξουν στην ενότητα International της ιστοσελίδας μας: http://www.hope.ac.uk/international
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEconomics and Sport & Exercise Science, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Οικονομικά και Επιστήμη του Αθλητισμού και της Άσκησης BA (Hons)

EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £12500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι ορισμένα από τα μαθήματα μας ενδέχεται να έχουν πρόσθετο κόστος. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του μαθήματος για περισσότερες πληροφορίες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation
 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Liverpool Hope σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Αθλητική Επιστήμη

  • #47 
  • #61 
  Αθλητική Επιστήμη
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 8 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Το Liverpool Hope University, γνωστό και ως Hope, ιδρύθηκε το 1844 στο προαστιακό περιβάλλον της πόλης του Λίβερπουλ. Το Hope ανήκει επίσημα στη χριστιανική-οικουμενική θρησκεία και παρέχει χώρους για την άσκηση της πίστης σας, όπως το κτίριο EDEN και το Hope Chapel. Οι υποψήφιοι μπορούν να περιμένουν να βρουν εδώ 12 ερευνητικά κέντρα, 2 σύγχρονες βιβλιοθήκες με καταρτισμένο προσωπικό βιβλιοθηκονόμων και όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε ως φοιτητής. Όποτε χρειάζεστε λίγο χρόνο μακριά από την πανεπιστημιούπολη στον ελεύθερο χρόνο σας, το ζωντανό κέντρο του Λίβερπουλ απέχει μόλις 40 λεπτά με το λεωφορείο.

Λίστα με 1258 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

προπτυχιακοί φοιτητές:
4160
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
875
:
5035
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Οικονομικά": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student Life at Liverpool Hope
 • 1. Why study Education at Liverpool Hope University?
 • Liverpool: a students' view
 • History and Politics at Liverpool Hope University
 • Teacher Training at Liverpool Hope University
 • Law at Liverpool Hope University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Οικονομικά με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
82% 5% 0% £20600 151 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
85% 0% 15% £14900 90 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά με Ψυχολογία (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- 2% 7% £20500 118 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία και Οικονομικά (Περιφερειακή Επιστήμη) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
78% 0% 20% £22350 116 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και Κλιματική Αλλαγή BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
91% 10% 5% £16520 118 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δράμα και Οικονομικά (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
76% 5% 5% £12500 119 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά με Ψυχολογία (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
87% 7% 4% £20500 112 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
100% 5% 5% £15400 127 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομία και πολιτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
84% 7% 10% £20500 115 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και Οικονομετρία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
76% 5% 0% £20500 170 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης