Liverpool Hope University
Χορός και ανθρώπινη βιολογία BA (Hons)
Liverpool Hope University - Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 20 αποφοίτους Dance and Human Biology BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Χορός από το Πανεπιστήμιο Liverpool Hope για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Χορός.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
84 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Βιοεπιστήμες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Χορός στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £19000 £21000 £25000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £17000 - £24000 £14000 - £23500 £22500 - £29500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Βιοεπιστήμες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21532 £20462 £24453
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £17937 - £25986 £15300 - £25977 £18338 - £30931

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Χορός

Ο χορός μπορεί να περιγραφεί ως μια ρευστή μορφή τέχνης. Μεταβάλλεται συνεχώς, εκτίθεται σε διαφορετικά πολιτισμικά πλαίσια, σωματικές ιστορίες και φυσικές πειθαρχίες, καθώς και επηρεάζεται από πολιτικά και κοινωνικά κινήματα. Αυτό το πτυχίο στοχεύει να εξερευνήσει το χορό ως ζωντανή κοινωνική πρακτική και δυναμική μορφή τέχνης, εξετάζοντας πώς ο χορός σε όλους τους ανατολικούς και δυτικούς πολιτισμούς έχει καλλιεργηθεί μέσω παραδοσιακών πρακτικών εκπαίδευσης καθώς και πιο σύγχρονων πολιτιστικών επιρροών.

Το Dance at Liverpool Hope εξετάζει τα σώματα, τις τεχνικές, τις παραστάσεις και τις ιστορίες που συνθέτουν τη σημερινή πρακτική του χορού τόσο από μια ενσωματωμένη προοπτική - ως πηγή για την ανάπτυξη υλικού - όσο και από μια στοχαστική θέση, συνδυάζοντας θεωρητικές και πρακτικές προσεγγίσεις για τη μάθηση. Η ομάδα χορού είναι όλοι επαγγελματίες επαγγελματίες και ενεργοί ερευνητές, των οποίων οι εξειδικευμένες δεξιότητες αντιστοιχούν στους ποικίλους τομείς της χορογραφίας ειδικών χώρων, του πολυπολιτισμικού χορού και της σωματικής πρακτικής. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε δίπλα σε επαγγελματίες επισκέπτες χορογράφους και καλλιτέχνες χορού, να δώσετε παραστάσεις στο θέατρο Capstone για το κοινό, καθώς και να αναπτύξετε μια συνεπή πρακτική στο στούντιο μέσω ατομικών και ομαδικών σεμιναρίων και τακτικών μαθημάτων και εργαστηρίων χορού.

Ανθρώπινη Βιολογία

Η ανθρώπινη βιολογία είναι ένας διαρκώς εξελισσόμενος κλάδος της επιστήμης που περιλαμβάνει τη μελέτη του ανθρώπινου σώματος, τις αλλαγές που συμβαίνουν κατά την ασθένεια και την αλληλεπίδραση μεταξύ του ανθρώπου και του περιβάλλοντός του. Έχοντας αυτό κατά νου, το πρόγραμμα σπουδών Ανθρώπινης Βιολογίας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα σύγχρονο και δυναμικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να προκαλεί τους φοιτητές σε μια ευρεία βάση, αλλά με βάθος σε τομείς εξειδίκευσης του προσωπικού.

Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει τους βασικούς κλάδους της ανατομίας, της κυτταρικής βιολογίας, της μοριακής βιολογίας, της φυσιολογίας και του μεταβολισμού. Αυτά θα παραδίδονται στο πλαίσιο των σύγχρονων θεμάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένων της γήρανσης, της παχυσαρκίας, του καρκίνου, των μολυσματικών και μη-επικοινωνιακών χρόνιων ασθενειών. Οι σπουδαστές θα επωφεληθούν από τη συμβολή ερευνητικά ενεργών επιστημόνων από όλο το φάσμα των κλάδων της Σχολής Επιστημών Υγείας. Αυτό θα υποστηρίξει την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου, καινοτόμου και εφαρμοσμένου προγράμματος σπουδών που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του προγράμματος σπουδών της Σχολής Επιστημών Υγείας. Οι απόφοιτοι θα αποφοιτήσουν από το πρόγραμμα με ένα πλήρως ολοκληρωμένο σύνολο δεξιοτήτων και με εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα τυποποιημένων και εξειδικευμένων εργαστηριακών τεχνικών. Οι απόφοιτοι θα αποκτήσουν εμπειρία, ικανότητα και αυτοπεποίθηση μέσω της μάθησης σε μικρές ομάδες, δίνοντας εξειδικευμένες και μεταβιβάσιμες δεξιότητες, που θα τους επιτρέψουν να επιτύχουν σε μια ανταγωνιστική και απαιτητική αγορά εργασίας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Dance and Human Biology BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

15% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5%
5% Επαγγέλματα πωλήσεων

Οι μαθητές αξιολογούνται με διάφορες μεθόδους. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τον παρεχόμενο σύνδεσμο του μαθήματος για περισσότερες πληροφορίες.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Χορός

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Για τους αλλοδαπούς φοιτητές, απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, με 6,0 τόσο στην ανάγνωση όσο και στη γραφή και κανένα επιμέρους στοιχείο κάτω από 5,5.

IELTS (Academic) 6

Για τους αλλοδαπούς φοιτητές, απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, με 6,0 τόσο στην ανάγνωση όσο και στη γραφή και κανένα επιμέρους στοιχείο κάτω από 5,5.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςDance and Human Biology, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Χορός και ανθρώπινη βιολογία BA (Hons)

EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £12500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι ορισμένα από τα μαθήματα μας ενδέχεται να έχουν πρόσθετο κόστος. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του μαθήματος για περισσότερες πληροφορίες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 8 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Το Liverpool Hope University, γνωστό και ως Hope, ιδρύθηκε το 1844 στο προαστιακό περιβάλλον της πόλης του Λίβερπουλ. Το Hope ανήκει επίσημα στη χριστιανική-οικουμενική θρησκεία και παρέχει χώρους για την άσκηση της πίστης σας, όπως το κτίριο EDEN και το Hope Chapel. Οι υποψήφιοι μπορούν να περιμένουν να βρουν εδώ 12 ερευνητικά κέντρα, 2 σύγχρονες βιβλιοθήκες με καταρτισμένο προσωπικό βιβλιοθηκονόμων και όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε ως φοιτητής. Όποτε χρειάζεστε λίγο χρόνο μακριά από την πανεπιστημιούπολη στον ελεύθερο χρόνο σας, το ζωντανό κέντρο του Λίβερπουλ απέχει μόλις 40 λεπτά με το λεωφορείο.

Λίστα με 1258 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

προπτυχιακοί φοιτητές:
4160
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
875
:
5035
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Βιολογία του Ανθρώπου": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Student Life at Liverpool Hope
  • 1. Why study Education at Liverpool Hope University?
  • Liverpool: a students' view
  • History and Politics at Liverpool Hope University
  • Teacher Training at Liverpool Hope University
  • Law at Liverpool Hope University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ανθρώπινη βιολογία και δίκαιο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 10% 6% £12500 105 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρώπινη Βιολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
90% 5% 15% £14900 129 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρώπινη βιολογία και τουρισμός BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 5% 5% £12500 131 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρώπινη βιολογία (συμπεριλαμβανομένου του έτους στο εξωτερικό) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £22100 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χορός και ανθρώπινη βιολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 5% £12500 131 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και ανθρώπινη βιολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 7% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρώπινη διατροφή BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- - - £16905 - Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρώπινη βιολογία και κοινωνιολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 7% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και ανθρώπινη βιολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 5% £12500 105 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και ανθρώπινη βιολογία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 7% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης