Liverpool Hope University
Διοίκηση επιχειρήσεων και υγεία και ευεξία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons)
Liverpool Hope University - Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 25 αποφοίτους Business Management and Health & Wellbeing (with Foundation Year) BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Σπουδές υγείας από το Πανεπιστήμιο Liverpool Hope για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Σπουδές υγείας.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
86 /100
25 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιχειρηματικές σπουδές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Σπουδές υγείας στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £20500 £25000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £28000 £17000 - £24500 £20000 - £31500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιχειρηματικές σπουδές (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24912 £24138 £28010
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21428 - £30009 £17829 - £31680 £20533 - £37935

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Πρόκειται για ένα τετραετές πτυχίο που διδάσκεται στην πανεπιστημιούπολη Hope Park. Το Θεμελιώδες Έτος στοχεύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας, έτσι ώστε μετά από ένα έτος να είστε εφοδιασμένοι με τις απαραίτητες δεξιότητες που απαιτούνται για τις σπουδές στο πλήρες πρόγραμμα σπουδών BA Hons.

Διοίκηση επιχειρήσεων

Ο κόσμος της Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι ταχέως κινούμενος και δυναμικός: οι επιχειρηματικοί οργανισμοί αντιμετωπίζουν πρωτοφανείς αλλαγές και πολύπλοκες προκλήσεις τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και παγκοσμίως. Αυτό απαιτεί από τους φοιτητές που εισέρχονται στον επιχειρηματικό τομέα να κατανοούν τη δυναμική του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και τον τρόπο με τον οποίο οι οργανισμοί λειτουργούν σε ολοένα και πιο αβέβαιες καταστάσεις.

Το πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Liverpool Hope University εξετάζει από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έως παγκόσμιες πολυεθνικές εταιρείες - δημόσιες, ιδιωτικές και μη κερδοσκοπικές - με έμφαση στις επιχειρηματικές αρχές, την οργανωτική δυναμική και τις διαδικασίες διαχείρισης.

Το Liverpool Hope Business School διαθέτει την περίφημη διαπίστευση AACSB και έχει αξιοζήλευτη φήμη για την ανάπτυξη φοιτητών με στέρεες θεωρητικές αρχές, βαθιά κατανόηση των σύγχρονων επιχειρηματικών πρακτικών και ενημέρωση από την πιο πρόσφατη έρευνα. Οι δεσμοί που έχουμε με τοπικές και εθνικές επιχειρήσεις, καθώς και οι δεσμοί με επαγγελματικούς φορείς, διασφαλίζουν ότι είστε καλά προετοιμασμένοι για τον κόσμο της εργασίας.

Αυτό το εμπεριστατωμένο πτυχίο σας δίνει την ευκαιρία να κατανοήσετε τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων και τον ηθικό και κοινωνικό αντίκτυπο που έχουν στις κοινότητες. Μια έμπειρη, εστιασμένη στους σπουδαστές ομάδα θα αναπτύξει την κατανόηση αυτού του επιχειρηματικού πλαισίου και θα αναπτύξει τις κρίσιμες επιχειρηματικές δεξιότητες και τις μεταβιβάσιμες ικανότητες που θα ζητήσουν οι μελλοντικοί εργοδότες.

Υγεία και ευεξία

Τα τελευταία χρόνια έχει αναγνωριστεί ευρέως η ανάγκη να προχωρήσουμε πέρα από την ιατρική με μεγαλύτερη έμφαση στην προαγωγή της υγείας και της ευημερίας. Νέες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και πολιτικές δίνουν σε αυτό το θέμα μεγαλύτερη προτεραιότητα από ποτέ. Το Health and Wellbeing είναι ένα ζωντανό, διεπιστημονικό πτυχίο στο οποίο θα εξερευνήσετε μια σειρά θεμάτων και συζητήσεων σχετικών με την υγεία και την ευημερία στη σύγχρονη κοινωνία.

Το πτυχίο βασίζεται σε μια σειρά επιστημονικών κλάδων, συμπεριλαμβανομένης της κοινωνιολογίας, της κοινωνικής πολιτικής και της ψυχολογίας, για να κατανοήσει τις βασικές προκλήσεις για την υγεία και την ευημερία στον 21ο αιώνα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα εξετάζετε βασικά ερωτήματα όπως ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την υγεία και την ευημερία; Πώς οι κοινωνικές εμπειρίες επηρεάζουν την υγεία και την ευημερία; Γιατί διαφορετικές κοινωνικές ομάδες βιώνουν διαφορετικά την υγεία και την ευημερία; Παράλληλα, αναπτύσσετε τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για την εργασία στον τομέα, μέσω της εργασίας σε μελέτες περιπτώσεων και ευκαιριών για εφαρμοσμένα ερευνητικά έργα στην τοπική κοινότητα.

Το πτυχίο σάς παρέχει την ευκαιρία να αναπτύξετε πρακτικές δεξιότητες, γνώσεις και γνώσεις σε μια σειρά θεμάτων που σχετίζονται με την υγεία και την ευημερία στη σύγχρονη κοινωνία. Με μεγάλη έμφαση στην κοινωνική δικαιοσύνη και την πρόνοια, θα σας δοθεί η δυνατότητα να εξελιχθείτε σε κριτικούς κοινωνικούς επιστήμονες που, ως απόφοιτοι, θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας προς όφελος της τοπικής σας κοινότητας και της κοινωνίας ευρύτερα.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Business Management and Health & Wellbeing (with Foundation Year) BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

35% Επαγγελματίες που ασχολούνται με την ποιότητα και τις κανονιστικές ρυθμίσεις
15% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Οι μαθητές αξιολογούνται με διάφορες μεθόδους. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τον παρεχόμενο σύνδεσμο του μαθήματος για περισσότερες πληροφορίες.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Σπουδές υγείας

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Για τους αλλοδαπούς φοιτητές, απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, με 6,0 τόσο στην ανάγνωση όσο και στη γραφή και κανένα επιμέρους στοιχείο κάτω από 5,5.

IELTS (Academic) 6

Για τους αλλοδαπούς φοιτητές, απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, με 6,0 τόσο στην ανάγνωση όσο και στη γραφή και κανένα επιμέρους στοιχείο κάτω από 5,5.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBusiness Management and Health & Wellbeing (with Foundation Year), BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διοίκηση επιχειρήσεων και υγεία και ευεξία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons)

EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £12500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι ορισμένα από τα μαθήματα μας ενδέχεται να έχουν πρόσθετο κόστος. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του μαθήματος για περισσότερες πληροφορίες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 8 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Το Liverpool Hope University, γνωστό και ως Hope, ιδρύθηκε το 1844 στο προαστιακό περιβάλλον της πόλης του Λίβερπουλ. Το Hope ανήκει επίσημα στη χριστιανική-οικουμενική θρησκεία και παρέχει χώρους για την άσκηση της πίστης σας, όπως το κτίριο EDEN και το Hope Chapel. Οι υποψήφιοι μπορούν να περιμένουν να βρουν εδώ 12 ερευνητικά κέντρα, 2 σύγχρονες βιβλιοθήκες με καταρτισμένο προσωπικό βιβλιοθηκονόμων και όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε ως φοιτητής. Όποτε χρειάζεστε λίγο χρόνο μακριά από την πανεπιστημιούπολη στον ελεύθερο χρόνο σας, το ζωντανό κέντρο του Λίβερπουλ απέχει μόλις 40 λεπτά με το λεωφορείο.

Λίστα με 1258 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

προπτυχιακοί φοιτητές:
4160
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
875
:
5035
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιχειρήσεις και Διοίκηση": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Student Life at Liverpool Hope
  • 1. Why study Education at Liverpool Hope University?
  • Liverpool: a students' view
  • History and Politics at Liverpool Hope University
  • Teacher Training at Liverpool Hope University
  • Law at Liverpool Hope University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Σάντουιτς) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
88% 8% 6% £12300 106 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Διοίκηση Τουρισμού) - Έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
76% 3% 23% £15750 124 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής διαχείριση τουρισμού με αεροπορικά ταξίδια με έτος ίδρυσης BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων BA (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
75% 8% 23% £15100 108 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £18628 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων και υγεία και ευεξία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Welsh in the Professional Workplace, Business and Management BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £16520 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business Management BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £15100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά, λογιστική και διοίκηση με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £20500 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση τουρισμού (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης