Kingston University
Ιατροδικαστική Επιστήμη BSc (Hons)
Kingston University - Πανεπιστήμιο Kingston

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21025 £22394 £25260
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18043 - £24555 £17766 - £26526 £20398 - £30716

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Λόγοι για να επιλέξετε το Kingston

 • Το μάθημα αυτό είναι διαπιστευμένο από την Chartered Society of Forensic Sciences για τα συστατικά πρότυπα στην ερμηνεία, αξιολόγηση και παρουσίαση αποδεικτικών στοιχείων, την εργαστηριακή ανάλυση και τη διερεύνηση τόπων εγκλήματος. Όταν αποφοιτήσετε, θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για να γίνετε Associate της Chartered Society of Forensic Sciences.

 • Αυτό το μάθημα έλαβε 100 τοις εκατό συνολική ικανοποίηση των φοιτητών (Εθνική Έρευνα Φοιτητών 2020).

 • Το Πανεπιστήμιο Kingston είναι το Νο 1 στο Λονδίνο στις Βιοεπιστήμες (Guardian League Table 2021).

 • Διαθέτουμε εγκαταστάσεις αιχμής στην ανάλυση DNA, την αρχαιολογία, την αμφισβήτηση εγγράφων, την τοξικολογία και την επιβεβαίωση ναρκωτικών. Ο εξοπλισμός βασίζεται σε αυτό που χρησιμοποιείται σε πραγματικές εξετάσεις. Υπάρχει επίσης ένα καθορισμένο σπίτι για τον τόπο του εγκλήματος.

Περί αυτού του μαθήματος

Πώς συλλέγονται επιστημονικά στοιχεία από μια σκηνή εγκλήματος; Πώς αναλύονται και χρησιμοποιούνται σε μια έρευνα; Πώς ερμηνεύονται και παρουσιάζονται στο δικαστήριο;

Το μάθημα αυτό σας προετοιμάζει για μια καριέρα σε αυτόν τον ολοένα και πιο σημαντικό τομέα. Οι μελέτες περιπτώσεων, οι εργασίες πεδίου και οι εργαστηριακές εργασίες καλύπτουν όλες τις πτυχές της διερεύνησης μιας σκηνής εγκλήματος. Αυτές περιλαμβάνουν την επεξεργασία σκηνών εγκλήματος, την εγκληματολογική αρχαιολογία, τα ναρκωτικά, την τοξικολογία, το DNA, τα σωματικά υγρά, την εντομολογία, τις ίνες, τη διερεύνηση πυρκαγιών και τη βαλλιστική. Θα έχετε επίσης μια εισαγωγή στο ποινικό δίκαιο, η οποία περιλαμβάνει αντεξέταση σε μια εικονική αίθουσα δικαστηρίου.

Τα εξειδικευμένα θέματα περιλαμβάνουν την ανάλυση μοτίβων αίματος (BPA), την εκπαίδευση εμπειρογνωμόνων, τις απομιμήσεις και τις πλαστογραφίες, καθώς και την ανάλυση ιχνών αποδεικτικών στοιχείων.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Forensic Science, BSc (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Αυτό το μάθημα είναι βασικό μάθημα που παρακολουθούν οι φοιτητές που σπουδάζουν Βιοχημεία, Βιολογικές Επιστήμες, Βιοϊατρική Επιστήμη, Ιατροδικαστική Επιστήμη και Φαρμακολογία. Η ενότητα εισάγει τους φοιτητές στη βασική κυτταρική βιολογία των προκαρυωτών και των ευκαρυωτών, στη μοριακή, οργανική και πληθυσμιακή γενετική, στα βλαστικά στρώματα και στους βασικούς τύπους ιστών στο ανθρώπινο σώμα, καθώς και σε μια ποικιλία μικροοργανισμών. Οι βασικές πληροφορίες παρέχονται στις διαλέξεις και υποστηρίζονται από υλικό στο Canvas. Οι εργαστηριακές πρακτικές ασκήσεις δίνουν στους φοιτητές την ευκαιρία να μάθουν μια επιλογή από τις τρέχουσες τεχνικές που χρησιμοποιούνται για τη μελέτη των κυττάρων, των ιστών, των χρωμοσωμάτων και των μικροβίων. Η ενότητα παρέχει μια σταθερή βάση για τις επόμενες ενότητες στα επίπεδα 5 και 6 που επεκτείνουν τις γνώσεις στην κυτταρική βιολογία, την ανατομία, τη φυσιολογία, τη γενετική και τη μικροβιολογία.

Η ενότητα αυτή εισάγει τους βασικούς τύπους της εγκληματολογικής επιστήμης και τον ρόλο και την εμπειρία των διαφόρων ειδικών της εγκληματολογικής επιστήμης. Αυτή η ενότητα έχει επίσης σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει την ανεξάρτητη μάθηση και την έρευνα.

Αυτό το μάθημα του πρώτου έτους είναι βασικό μάθημα για όλα τα προγράμματα Βιοεπιστημών και Εγκληματολογικών Επιστημών και παρέχει μια σταθερή βάση σε γενικές επιστημονικές και εργαστηριακές δεξιότητες που χρειάζονται οι φοιτητές για να ολοκληρώσουν με επιτυχία τα προγράμματα σπουδών τους. Οι φοιτητές εισάγονται στη φύση των σπουδών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, στην ανάγκη για αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου και προγραμματισμό της εργασίας, στην κατάλληλη χρήση των πηγών πληροφόρησης και στις πηγές πληροφόρησης σχετικά με τη σταδιοδρομία στις βιοεπιστήμες. Αναπτύσσονται επιστημονικές αναλυτικές και εργαστηριακές/πρακτικές δεξιότητες, καθώς και βασικές μαθηματικές και στατιστικές δεξιότητες για τους επιστήμονες της ζωής. Ένα σημαντικό στοιχείο της ενότητας συνίσταται στην ανάπτυξη βασικών ερευνητικών δεξιοτήτων, όπως οι πρακτικές δεξιότητες στο εργαστήριο, οι αρχές του πειραματικού σχεδιασμού και η στατιστική ανάλυση δεδομένων.

Αυτό είναι ένα βασικό μάθημα που παρακολουθούν οι φοιτητές που σπουδάζουν Βιοχημεία, Βιολογικές Επιστήμες, Βιοϊατρική Επιστήμη, Ιατροδικαστική Βιολογία, Ιατροδικαστική Επιστήμη, Ιατρική Βιοχημεία, Διατροφή και Φαρμακολογία. Η ενότητα έχει ως στόχο να σας δώσει μια κατανόηση του τρόπου με τον οποίο βασικά χημικά στοιχεία συνδέονται για να σχηματίσουν πολύπλοκα βιομόρια στα ζωντανά συστήματα. Στη συνέχεια, η ενότητα θα αναπτύξει το ρόλο που παίζει η δομή των πρωτεϊνών, των υδατανθράκων και των λιπιδίων στον καθορισμό των ιδιοτήτων και της λειτουργίας τους, μαζί με την περιγραφή ορισμένων εργαστηριακών τεχνικών που χρησιμοποιούνται για τη διερεύνησή τους. Η ενότητα θα παρουσιάσει επίσης τη σημασία των ενεργειακών μετασχηματισμών στους ζωντανούς οργανισμούς. Η ενότητα αποτελεί ουσιαστική εισαγωγή στις ενότητες των επιπέδων 5 και 6 που αναπτύσσουν περαιτέρω γνώσεις στις βιοχημικές αρχές. Το βασικό υλικό παρέχεται μέσω διαλέξεων και εργαστηρίων επίλυσης προβλημάτων που υποστηρίζονται από εργαστηριακές πρακτικές και επακόλουθη ανάλυση δεδομένων.

Έτος 2

Αυτή η ενότητα αποτελεί βασική απαίτηση στους τομείς της Φαρμακευτικής Επιστήμης, της Ιατροδικαστικής και της Βιοχημείας. Η ενότητα εισάγει τους φοιτητές στις εφαρμογές της αναλυτικής επιστήμης στην αναλυτική βιοχημεία, την κλινική χημεία, την εγκληματολογική ανάλυση και τις φαρμακευτικές επιστήμες. Σας επιτρέπει να αναπτύξετε τις γνώσεις σας, τις πρακτικές δεξιότητες και τις ικανότητες ερμηνείας, ενώ παράλληλα εφαρμόζετε το μοντέλο αναλυτικής διαδικασίας χρησιμοποιώντας μάθηση βάσει σεναρίων.

Αυτή η ενότητα σας παρέχει μια κριτική εικόνα των βασικών ζητημάτων και αντιπαραθέσεων στην απονομή δικαιοσύνης, τον κοινωνικό έλεγχο και την τιμωρία. Σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε κριτικά σχετικά με τον ρόλο του κράτους στη ρύθμιση της συμπεριφοράς και σας παρέχει μια επισκόπηση των βασικών αλλαγών που έχουν συντελεστεί στον τομέα του ελέγχου του εγκλήματος και της ποινικής δικαιοσύνης. Το πρώτο μέρος της ενότητας αφιερώνεται στην ανάπτυξη της κατανόησης των εννοιών της "αστυνόμευσης" και της "αστυνομίας". Διερευνώνται βασικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη αστυνόμευση, καθώς και μια ενισχυμένη επίγνωση του ιστορικού πλαισίου μέσα στο οποίο αναπτύχθηκε η σύγχρονη αστυνόμευση.

Πρόκειται για βασική ενότητα για τους φοιτητές που σπουδάζουν εγκληματολογική επιστήμη. Στόχος της είναι να αναπτύξει τις επιστημονικές, ακαδημαϊκές και ερευνητικές δεξιότητες που εισήχθησαν στο επίπεδο 4 και να συσχετίσει τις εφαρμογές αυτών των δεξιοτήτων με τη μελέτη και την έρευνα στην εγκληματολογική βιολογία. Οι ερευνητικές δεξιότητες διδάσκονται στο πλαίσιο της εγκληματολογικής βιολογίας και των σχετικών ευκαιριών απασχόλησης. Το μάθημα αναπτύσσει επίσης τις γνώσεις σας στην εγκληματολογική βιολογία με ιδιαίτερη έμφαση στις βασικές μεθόδους ταυτοποίησης ανθρώπων και στα ίχνη επαφής που σχετίζονται με τον ανθρώπινο σκελετό, τους ιστούς και τα υγρά, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης DNA. Η ανάπτυξη αυτών των μεθόδων μέσω της επιστημονικής έρευνας και της πρακτικής σε περιπτώσεις εξετάζεται επίσης για να προωθηθεί η κριτική αξιολόγηση της δυνατότητας εφαρμογής και της αξιοπιστίας των βασικών εγκληματολογικών τεχνικών. Βασικά ζητήματα στη χρήση βιολογικών αποδεικτικών στοιχείων σε εγκληματολογικές έρευνες, όπως η χρήση ελέγχων, δειγμάτων αναφοράς και βάσεων δεδομένων, καθώς και μέτρα για την ελαχιστοποίηση της μεροληψίας και του σφάλματος θα εξεταστούν επίσης σε αυτή την ενότητα.

Η ενότητα αυτή εξετάζει τα καθήκοντα όλων όσων εμπλέκονται στην επεξεργασία του τόπου του εγκλήματος. Συζητείται η εμπειρία παρατήρησης και καταγραφής στον τόπο του εγκλήματος, η συλλογή αποδεικτικών στοιχείων, η διατήρηση, η τεκμηρίωση και η αλυσίδα φύλαξης. Επιπλέον, η ενότητα ασχολείται με το ρόλο του πραγματογνώμονα και τη γνώση του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης του Ηνωμένου Βασιλείου. Η ομαδική πρακτική άσκηση στο σπίτι της σκηνής εγκλήματος και η επαγγελματική συμπεριφορά και παρουσίαση που απαιτούν οι εικονικές δίκες αναπτύσσουν βασικούς τομείς της απασχολησιμότητας. Εξετάζονται επίσης ζητήματα ασφάλειας και διασφάλισης ποιότητας στην επεξεργασία σκηνών εγκλήματος. Το μοντέλο αξιολόγησης και ερμηνείας υποθέσεων (CAI) θα χρησιμοποιηθεί σε σχέση με τα σενάρια κατηγορίας και υπεράσπισης που αξιολογούνται κατά τη διάρκεια μιας εικονικής δίκης. Η ενότητα εισάγει τα στατιστικά μοντέλα που χρησιμοποιούνται από τους ιατροδικαστές στο δικαστήριο.

Έτος 3

Αυτή η ενότητα επικεντρώνεται στην ανίχνευση, καταγραφή, ανάλυση και αξιολόγηση ενός ευρέος φάσματος βιολογικών αποδεικτικών στοιχείων, ιδίως αποδεικτικών στοιχείων ίχνους και επαφής, σωματικών υγρών και προτύπων αίματος.

Η ενότητα αυτή εισάγει τις αναλυτικές και εγκληματολογικές τεχνικές που συναντώνται στην ανάλυση αποδεικτικών στοιχείων ίχνους και επαφής. Η ενότητα επικεντρώνεται σε τέσσερις τομείς της εγκληματολογικής εργασίας: ναρκωτικά κατάχρησης, ανάλυση ινών, διερεύνηση πυρκαγιάς και βαλλιστική.

Πρόκειται για βασικό μάθημα στον τομέα των βιοεπιστημών για πολλά προγράμματα BSc (Honours). Η ενότητα project αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μέρος του προγράμματος σπουδών και πιθανότατα αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι ανεξάρτητης εργασίας που είναι πιθανό να αναλάβει ένας φοιτητής κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών του. Υπάρχουν διάφοροι τύποι εργασιών που μπορούν να προσφερθούν στους φοιτητές: μια εργασία εργαστηρίου ή πεδίου, εργασίες δεδομένων που περιλαμβάνουν την απόκτηση δεδομένων και πληροφοριών από έρευνες, ερωτηματολόγια, προσομοιώσεις σε υπολογιστή ή βιοπληροφορική, ή μια συστηματική ανασκόπηση της ερευνητικής βιβλιογραφίας που περιλαμβάνει τη συλλογή, τη σύγκριση και την πρωτότυπη παρουσίαση αναφερόμενων ερευνητικών δεδομένων. Το τελικό σημείο είναι το ίδιο σε όλες τις περιπτώσεις: ανασκόπηση και κριτική αξιολόγηση ποιοτικών και ποσοτικών πληροφοριών και δεδομένων για την αντιμετώπιση μιας υπόθεσης ή ενός ερευνητικού ερωτήματος και η παραγωγή γραπτής έκθεσης.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Forensic Science BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Kingston

15% Διδάσκοντες επαγγελματίες
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5%
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
5% Επαγγελματίες που ασχολούνται με την ποιότητα και τις κανονιστικές ρυθμίσεις
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Η διδασκαλία περιλαμβάνει διαλέξεις, σεμινάρια, εργαστήρια και πρακτικές ασκήσεις με τη χρήση εξειδικευμένων χώρων διδασκαλίας, όπως το σπίτι της σκηνής εγκλήματος, η ιδιωτική συλλογή οστών και τα υπερσύγχρονα αναλυτικά εργαστήρια. Οι μορφές αξιολόγησης περιλαμβάνουν εξετάσεις στο τέλος της ενότητας, ασκήσεις μαθημάτων, εργαστηριακές εκθέσεις και παρουσιάσεις.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

UCAS points from a minimum of 2 A-Levels or equivalent Level 3 qualifications. General Studies not accepted.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Δύο θετικές επιστήμες Α2, συμπεριλαμβανομένης της Βιολογίας ή/και της Χημείας, με ελάχιστο βαθμό C ή ανώτερο. Άλλα επιστημονικά μαθήματα που θεωρούνται ως δεύτερη επιστήμη είναι η Φυσική και τα Μαθηματικά.

Μπορεί να εξεταστεί σε συνδυασμό με άλλα προσόντα επιπέδου 3, π.χ. Α2 σε διάφορα θέματα.

Τα αποδεκτά διπλώματα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση περιλαμβάνουν: Επιστήμες Υγείας και Ανθρωπιστικών Επιστημών που πρέπει να περιλαμβάνουν μονάδες Βιολογίας. Ισοδύναμο 112 μονάδων UCAS που πρέπει να περιλαμβάνει ελάχιστο βαθμό Merit σε όλες τις ενότητες Βιολογίας και Χημείας.

Ισοδύναμο 112 μονάδων UCAS που πρέπει να περιλαμβάνει Χημεία ή/και Βιολογία, Φυσική ή Μαθηματικά με βαθμό C.

Να περιλαμβάνει τουλάχιστον 5 στη Βιολογία και/ή Χημεία ανώτερου επιπέδου καθώς και 5 στα Αγγλικά και Μαθηματικά τυπικού επιπέδου

Αποδεκτά θέματα επιπέδου 3 BTEC Extended Diploma ή διπλώματος που γίνονται δεκτά ως ειδικά θέματα: Εφαρμοσμένη Βιολογία, Εφαρμοσμένη Επιστήμη, Εφαρμοσμένη Επιστήμη [Ιατροδικαστική ή Ιατρική Επιστήμη] που πρέπει να περιλαμβάνει μονάδες Βιολογίας και Χημείας (π.χ. πορεία Βιοϊατρικής Επιστήμης ή πορεία Αναλυτικής και Ιατροδικαστικής Επιστήμης)

Ισοδύναμο 112 μονάδων UCAS που πρέπει να περιλαμβάνει Βιολογία ή/και Χημεία, Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Φυσική ή Μαθηματικά σε επίπεδο τουλάχιστον H3.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.0
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςForensic Science, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ιατροδικαστική Επιστήμη BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Για τα διεθνή δίδακτρα, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: Διαφορετικά δίδακτρα:
https://www.kingston.ac.uk/undergraduate/fees-and-funding/fees/

Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του παρόχου μαθημάτων για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόσθετο κόστος των μαθημάτων

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Kingston στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 24 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Kingston

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Kingston

Το Πανεπιστήμιο Kingston ιδρύθηκε το 1899 και βρίσκεται στην αγροτική και προαστιακή πόλη Kingston upon Thames του Λονδίνου. Οι τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις του πανεπιστημίου βρίσκονται μέσα και γύρω από το κέντρο της πόλης, ενώ ένα δωρεάν λεωφορείο βοηθά τους φοιτητές να φτάσουν εκεί. Αυτό το πανεπιστήμιο προσφέρει αυτό που αποκαλείται διαμονή Flexi-stay, η οποία επιτρέπει στους φοιτητές να κλείνουν δωμάτια στις φοιτητικές εστίες τους για περιόδους κατά τις οποίες αναμένεται να μελετήσουν εξαιρετικά σκληρά.

Λίστα με 301 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Kingston - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Kingston

 • International Student Vlogger: Experiences at Kingston University
 • International Student Vlogger: Why I chose Kingston University
 • Kingston University - meet our international students!
 • What is Kingston University really like? | Student Q&A
 • Kingston alumna Parinita talks about student life at Kingston University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Kingston University
map marker Προβολή χάρτη
Main Site - Yorkon Building
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ιατροδικαστική Επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Lincoln
(University of Lincoln)
84% 5% 1% £15900 133 Λίνκολν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατροδικαστική επιστήμη (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο της Cumbria
(University of Cumbria)
72% 0% 10% £7500 102 Καρλάιλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατροδικαστική έρευνα (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
91% 2% 4% £14000 114 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατροδικαστική Επιστήμη BSc (Hons) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
76% 5% 5% £20118 £21124 134 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη εγκληματολογία με εγκληματολογική έρευνα BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church
(Canterbury Christ Church University)
85% 5% 5% £14500 125 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατροδικαστική έρευνα (Αστυνόμευση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church
(Canterbury Christ Church University)
66% 5% 6% £14500 94 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογική επιστήμη και εγκληματολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bedfordshire
(University of Bedfordshire)
85% 0% 15% £13200 100 Λούτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατροδικαστικές & Ιατρικές επιστήμες BSc (Hons) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
70% 0% 22% £20118 £21124 134 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατροδικαστική Επιστήμη BSc (Hons) (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
76% 5% 5% £20118 £21124 134 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία με εγκληματολογική έρευνα BSc (Hons) Πανεπιστήμιο της Cumbria
(University of Cumbria)
72% 0% 0% £10500 120 Καρλάιλ Oncampus πλήρους απασχόλησης