Imperial College of Science
Ηλεκτρονική Μηχανική και Μηχανική Πληροφοριών MEng (Hons)
Imperial College of Science - Imperial College of Science

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 50 αποφοίτους του προγράμματος Electronic and Information Engineering MEng (Hons) στο Imperial College of Science για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
75 /100
50 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £40000 £46000 £57000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £31000 - £50000 £36500 - £57500 £40000 - £71500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £31745 £31510 £36530
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £26991 - £36256 £23194 - £39893 £26878 - £46535

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι ηλεκτρονικοί μηχανικοί και οι μηχανικοί πληροφορικής βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προκλήσεων για τη διασύνδεση του κόσμου μας, για το σχεδιασμό πιο αποδοτικής και οικονομικά προσιτής τεχνολογίας και για να μας βοηθήσουν να ζούμε υγιεινά και βιώσιμα.

Αυτό το μοναδικό πρόγραμμα σπουδών συνδυάζει την ηλεκτρονική με την επιστήμη των υπολογιστών και τη μηχανική της πληροφορικής, με εξειδικευμένα μαθήματα από το Τμήμα Πληροφορικής, καθώς και έργα και εργασίες που προέρχονται από την τελευταία μας έρευνα και επικεντρώνονται στην έμπνευση και την υποστήριξη των αυριανών έτοιμων για τη βιομηχανία, δημιουργικών μηχανικών.

Ένα κοινό πρώτο έτος σας επιτρέπει να εξερευνήσετε το εύρος του αντικειμένου πριν κάνετε την επιλογή της κατεύθυνσης. Τα εργαστήρια και τα μαθήματα επίλυσης προβλημάτων θα σας εξοπλίσουν με μια στέρεη θεωρητική βάση και πρακτικές δεξιότητες υλικού και λογισμικού.

Το δεύτερο έτος ακολουθεί ένα βασικό πρόγραμμα, ολοκληρώνοντας τις βασικές γνώσεις στα αναλογικά και ψηφιακά ηλεκτρονικά, τις επικοινωνίες και τον έλεγχο, παράλληλα με μια ισχυρή εστίαση στα μαθηματικά και την πληροφορική, τα δίκτυα και τον προγραμματισμό υψηλού επιπέδου. Θα μάθετε να προγραμματίζετε σε C και θα εξοικειωθείτε με τη σχεδίαση λογισμικού, τις έννοιες προγραμματισμού και τη χρήση εργαλείων - δεξιότητες που μπορούν να μεταφερθούν σε οποιαδήποτε γλώσσα και περιβάλλον προγραμματισμού.

Στο τρίτο έτος, θα επιλέξετε από έναν αριθμό εστιασμένων ενοτήτων, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ένα ευρύ πρόγραμμα σπουδών ή να επικεντρώσετε την εμπειρία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα.

Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε εξάμηνη πρακτική άσκηση στη βιομηχανία και να ζήσετε την εμπειρία της μηχανικής στην πράξη ή να συμμετάσχετε σε μια ομάδα που θα ενεργεί ως σύμβουλος σε μια πρόκληση σχεδιασμού που προτείνεται από έναν βιομηχανικό πελάτη.

Το τελευταίο έτος προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προηγμένων εξειδικευμένων μαθημάτων εμπνευσμένων από την πιο πρόσφατη έρευνα.

Θα εφαρμόζετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας σε όλο και πιο φιλόδοξες εργασίες σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών, επιδεικνύοντας τελικά τη φαντασία, την πρωτοτυπία και την ανεξάρτητη μηχανική εμπειρία σας σε μια σημαντική τελική εργασία.

Για μια επιπλέον διεθνή προοπτική, οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να περάσουν το τέταρτο έτος τους σε ένα από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια στο εξωτερικό. Υπάρχουν περιορισμένες διαθέσιμες θέσεις στο πρόγραμμα Year Abroad, πράγμα που σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός για την επιλογή είναι μεγάλος και δεν μπορεί να εγγυηθεί μια θέση. Κανονικά, μόνο οι φοιτητές με βαθμολογία 60% και άνω είναι επιλέξιμοι για πρακτική άσκηση στη Γαλλία και τη Γερμανία. Μόνο οι φοιτητές με βαθμολογία 70% και άνω είναι επιλέξιμοι για πρακτική άσκηση στις ΗΠΑ. Εάν είστε διεθνής φοιτητής, η μετεγγραφή σας σε διαφορετικό μάθημα μπορεί να έχει αντίκτυπο στη φοιτητική σας βίζα.

Επαγγελματική διαπίστευση

Το πτυχίο αυτό είναι διαπιστευμένο από το Institution of Engineering and Technology (IET) για λογαριασμό του Engineering Council.

Με αυτό το ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα, θα καλύψετε πλήρως τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις για την επαγγελματική εγγραφή ως διπλωματούχος μηχανικός (CEng).

Με ένα επαγγελματικά διαπιστευμένο πτυχίο, θα μπορείτε να αποδείξετε στους εργοδότες ότι έχετε επιτύχει ένα αναγνωρισμένο από τον κλάδο πρότυπο ικανοτήτων. Η επαγγελματική διαπίστευση παρέχει επίσης διεθνή αναγνώριση των προσόντων σας, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε καριέρα στο εξωτερικό.

Το να γίνετε διπλωματούχος μηχανικός μπορεί να βελτιώσει περαιτέρω τις προοπτικές σταδιοδρομίας και τις δυνατότητες κέρδους σας. Αποδεικνύει τις ικανότητές σας και τη δέσμευσή σας στη δια βίου μάθηση - παρέχοντάς σας αναγνώριση στον τομέα σας και μεγαλύτερη επιρροή και ευκαιρίες.

Εκτός από το πτυχίο σας, θα λάβετε το Associateship of the City and Guilds of London Institute (ACGI) με την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος. Αυτή η ιδιότητα του συνεργάτη απονέμεται από ένα από τα ιστορικά κολέγια που μας απαρτίζουν.

Διαπιστευμένο από το Institution of Engineering and Technology για λογαριασμό του Engineering Council για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered Engineer.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Electronic and Information Engineering MEng (Hons) από Imperial College of Science

80% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
Cambridge English Advanced

Για τις εξετάσεις πριν από το 2015, το Κολέγιο απαιτεί βαθμό Β συνολικά. Εάν το αποτέλεσμα της εξέτασής σας είναι από το 2016 και μετά, το Κολλέγιο απαιτεί 185 συνολικά με 176 σε όλα τα στοιχεία/ζώνες

IELTS (Academic) 7

Η παραπάνω βαθμολογία αναφέρεται στη συνολική βαθμολογία. Επιπλέον, απαιτείται βαθμολογία 6,5 σε όλες τις ζώνες.

Τα αποτελέσματα πρέπει να είναι εντός 2 ετών από την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων για να είναι έγκυρα.

PTE Academic 69

Η παραπάνω βαθμολογία αναφέρεται στη συνολική βαθμολογία. Επιπλέον, απαιτείται βαθμολογία 62 σε όλες τις ζώνες.

Τα αποτελέσματα πρέπει να είναι εντός 2 ετών από την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων για να είναι έγκυρα.

TOEFL (iBT) 100

Η παραπάνω βαθμολογία αναφέρεται στη συνολική βαθμολογία. Επιπλέον, απαιτείται βαθμολογία 22 σε όλες τις ζώνες.

Τα αποτελέσματα πρέπει να είναι εντός 2 ετών από την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων για να είναι έγκυρα.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςElectronic and Information Engineering, MEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ηλεκτρονική Μηχανική και Μηχανική Πληροφοριών MEng (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £40940 έτος 1
Διεθνή £40940 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

**

**

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Imperial College of Science

Το Imperial College of Science, Technology and Medicine (επίσης γνωστό ως Imperial College London) είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο που παρέχει προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση σε κάθε έναν από τους ειδικούς κλάδους του. Οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να περιμένουν να βρουν τα πιο σύγχρονα υλικά τελευταίας τεχνολογίας σε κάθε τμήμα, καθώς και καλά εξοπλισμένα κέντρα αναψυχής για να απολαμβάνουν αθλητικές δραστηριότητες εκτός των ωρών διδασκαλίας. Βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου, υπάρχει κάτι για όλους σε αυτή την εκτεταμένη πόλη.

Λίστα με 58 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Imperial College of Science - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Imperial College of Science

προπτυχιακοί φοιτητές:
11625
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
9255
:
20880

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ηλεκτρονικός μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών με ένα έτος στη βιομηχανία (έτος 3) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £28600 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (με ένα έτος στη βιομηχανία) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
100% 0% 0% £25300 162 Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (έτος στη βιομηχανία) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- 10% 0% £25450 £28200 134 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρονικός Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών με ένα έτος στο εξωτερικό (έτος 2) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £28600 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρονικός και Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (με έτος πρακτικής άσκησης) MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
86% 0% 5% £27250 155 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρονικός και Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με διεθνείς σπουδές MEng Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
75% 8% 6% £26700 210 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
90% 5% 10% £28600 163 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρονικός μηχανικός (τετραετές ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £22750 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών με ένα έτος στο εξωτερικό MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
87% 0% 7% £28600 159 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρονική Μηχανική (ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό, συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £22750 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης