Imperial College of Science
Πληροφορική (Οπτικοί υπολογιστές και ρομποτική) MEng (Hons)
Imperial College of Science - Imperial College of Science

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιστήμη υπολογιστών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμη υπολογιστών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £64000 £51500 £75500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £50000 - £80000 £41000 - £66500 £56000 - £95500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιστήμη υπολογιστών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27334 £25150 £29857
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23230 - £32967 £18886 - £32933 £21689 - £41100

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το μάθημα είναι επαγγελματικά διαπιστευμένο από το IET (Institution of Engineering and Technology) και το BCS (the Chartered Institute for IT). Εκτός από το κύριο πτυχίο σας Imperial, θα λάβετε επίσης το βραβείο Associateship of the City and Guilds of London Institute (ACGI) με την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος.

Η πληροφορική είναι ένα δημιουργικό και ευρύ αντικείμενο που επικεντρώνεται στη χρήση ορθών βασικών αρχών και λογικής σκέψης για το σχεδιασμό και τη δημιουργία συστημάτων που πραγματικά λειτουργούν. Θα μάθετε πώς λειτουργούν τα σύγχρονα συστήματα υπολογιστών και επικοινωνιών και πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να προσαρμοστούν για τη δημιουργία της επόμενης γενιάς εφαρμογών πληροφορικής.

Αυτό το μάθημα έχει μεγάλη τεχνική έμφαση και σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε σε διάφορες τεχνολογίες και αλγορίθμους για εφαρμογές που σχετίζονται με τις τέχνες, όπως: ηλεκτρονικά παιχνίδια, οπτικά εφέ και τέχνη που παράγεται από υπολογιστή.

Όλα τα μαθήματα πληροφορικής ακολουθούν σε γενικές γραμμές την ίδια δομή για τα δύο πρώτα έτη. Τα μαθήματα κορμού σας δίνουν μια κατανόηση των βασικών εννοιών και αρχών της πληροφορικής. Παρέχουμε επίσης ένα στέρεο υπόβαθρο στα διακριτά μαθηματικά (λογική, σύνολα, σχέσεις και γραμματικές), τα οποία είναι τα βασικά μαθηματικά της πληροφορικής, καθώς και στα κλασικά μαθηματικά και τη στατιστική που σχετίζονται με τις εφαρμογές της μηχανικής και της διοίκησης.

Ο κεντρικός πυρήνας των μαθημάτων μας έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει μια επισκόπηση της πληροφορικής, μια κατανόηση των βασικών εννοιών και αρχών, την ικανότητα να εκτιμάτε και να προσαρμόζεστε στις αλλαγές της τεχνολογίας, καθώς και πρακτική εμπειρία στην εφαρμοσμένη πληροφορική.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις θεμελιώδεις αρχές που διέπουν την πληροφορική και στα τεχνικά ζητήματα που σχετίζονται με το σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη χρήση υπολογιστικών συστημάτων. Θα σας παρουσιάσουμε επίσης την αρχιτεκτονική και το υλικό των υπολογιστών, μαζί με το λογισμικό που μπορεί να τα εκμεταλλευτεί.

Θα παρακολουθήσετε εργαστηριακά μαθήματα και μαθήματα επίλυσης προβλημάτων, καθώς και εργασίες σχεδίου και σχεδιασμού καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Καθώς το μάθημα εξελίσσεται, θα μελετήσετε προηγμένες τεχνικές και ενότητες, πολλές από τις οποίες βασίζονται στην τρέχουσα έρευνα που διεξάγεται στο Τμήμα. Στο τέλος του τρίτου έτους θα αποκτήσετε πολύτιμες δεξιότητες και εμπειρία ολοκληρώνοντας μια βιομηχανική πρακτική άσκηση.

Οι σπουδές σας φτάνουν σε επίπεδο Master στο τελευταίο έτος, με μια ευρεία επιλογή προαιρετικών ενοτήτων και μια σημαντική ατομική εργασία σε ένα θέμα της επιλογής σας.

Το υψηλό επίπεδο κοινού περιεχομένου μεταξύ των μαθημάτων μας κατά τα δύο πρώτα έτη σημαίνει ότι η μετεγγραφή σε ένα άλλο μάθημα πληροφορικής εντός του Τμήματος είναι συνήθως δυνατή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αν είστε διεθνής φοιτητής, η μετάβαση σε διαφορετικό μάθημα μπορεί να έχει αντίκτυπο στη βίζα Tier 4, αλλά η Ομάδα Υποστήριξης Διεθνών Φοιτητών είναι εδώ για να σας συμβουλεύσει και να σας υποστηρίξει.

Accredited by the Institution of Engineering and Technology on behalf of the Engineering Council for the purposes of fully meeting the academic requirement for registration as a Chartered Engineer.

Accredited by BCS, the Chartered Institute for IT on behalf of the Engineering Council for the purposes of fully meeting the academic requirement for registration as a Chartered Engineer.

Accredited by BCS, the Chartered Institute for IT for the purposes of fully meeting the academic requirement for registration as a Chartered IT Professional.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Computing (Visual Computing and Robotics), MEng (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Έτος 2

Έτος 3

Έτος 4

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Computing (Visual Computing and Robotics) MEng (Hons) από Imperial College of Science

90% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Επιστήμη υπολογιστών

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α* στα Μαθηματικά Α*Α - ΑΑΑ σε χρήσιμα μαθήματα Χρήσιμα θέματα: - Αρχαία γλώσσα - Βιολογία - Χημεία - Οικονομικά - Ηλεκτρονική - Αγγλική Λογοτεχνία - Ιστορία - Νομική - Σύγχρονες Γλώσσες - Φιλοσοφία - Πολιτική - Ψυχολογία Συνιστώμενα θέματα: - Περαιτέρω Μαθηματικά - Φυσική - Πληροφορική Το τμήμα μπορεί ακόμη να εξετάσει υποψηφίους με άλλους συνδυασμούς μαθημάτων όπου παρουσιάζεται Α* στα Μαθηματικά. Οι τυπικές προσφορές απαιτούν επίσης έγγραφα STEP. Δεν γίνονται δεκτές οι γενικές σπουδές, η κριτική σκέψη, οι ΤΠΕ και οι επιχειρηματικές σπουδές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Πρέπει να περιλαμβάνει: 7 στα Μαθηματικά σε ανώτερο επίπεδο 7 σε άλλο συναφές αντικείμενο σε ανώτερο επίπεδο

Πρέπει να περιλαμβάνει: D2 στα Μαθηματικά D2, D3 - D3, D3, D3, D3 σε χρήσιμα θέματα Χρήσιμα θέματα: - Αρχαία γλώσσα - Βιολογία - Χημεία - Οικονομικά - Ηλεκτρονική - Αγγλική Λογοτεχνία - Ιστορία - Νομική - Σύγχρονες Γλώσσες - Φιλοσοφία - Πολιτική - Ψυχολογία Συνιστώμενα θέματα: - Περαιτέρω Μαθηματικά - Φυσική - Πληροφορική Το τμήμα μπορεί ακόμη να εξετάσει υποψηφίους με άλλους συνδυασμούς μαθημάτων όπου παρουσιάζονται τα Μαθηματικά D2. Οι τυπικές προσφορές απαιτούν επίσης έγγραφα STEP.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
Cambridge English Advanced Για τις εξετάσεις πριν από το 2015, το Κολλέγιο απαιτεί βαθμό C συνολικά. Εάν το αποτέλεσμα της εξέτασής σας είναι από το 2016 και μετά, το Κολλέγιο απαιτεί 176 συνολικά με 169 σε όλα τα στοιχεία/περιοχές
IELTS (Academic) 6 Η παραπάνω βαθμολογία αναφέρεται στη συνολική βαθμολογία. Επιπλέον, απαιτείται βαθμολογία 6,0 σε όλες τις ζώνες. Τα αποτελέσματα πρέπει να είναι εντός 2 ετών από την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων για να είναι έγκυρα.
PTE Academic 62 Η παραπάνω βαθμολογία αναφέρεται στη συνολική βαθμολογία. Επιπλέον, απαιτείται βαθμολογία 56 σε όλες τις ζώνες. Τα αποτελέσματα πρέπει να είναι εντός 2 ετών από την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων για να είναι έγκυρα.
TOEFL (iBT) 92 Η παραπάνω βαθμολογία αναφέρεται στη συνολική βαθμολογία. Επιπλέον, απαιτείται βαθμολογία 20 σε όλες τις ζώνες. Τα αποτελέσματα πρέπει να είναι εντός 2 ετών από την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων για να είναι έγκυρα.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςComputing (Visual Computing and Robotics), MEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Πληροφορική (Οπτικοί υπολογιστές και ρομποτική) MEng (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £35100 έτος 1
Διεθνή £35100 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα, τη χρηματοδότηση, τα δάνεια και τις υποτροφίες, βλ: http://www.imperial.ac.uk/study/ug/fees-and-funding/

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Imperial College of Science στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 40 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Imperial College of Science

Σχετικά με το Imperial College of Science

Το Imperial College of Science, Technology and Medicine (επίσης γνωστό ως Imperial College London) είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο που παρέχει προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση σε κάθε έναν από τους ειδικούς κλάδους του. Οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να περιμένουν να βρουν τα πιο σύγχρονα υλικά τελευταίας τεχνολογίας σε κάθε τμήμα, καθώς και καλά εξοπλισμένα κέντρα αναψυχής για να απολαμβάνουν αθλητικές δραστηριότητες εκτός των ωρών διδασκαλίας. Βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου, υπάρχει κάτι για όλους σε αυτή την εκτεταμένη πόλη.

Λίστα με 67 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Imperial College of Science - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Imperial College of Science

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - Imperial College
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μηχανοτρονική Μηχανική με DPP MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Ulster
(Ulster University)
73% 5% 6% £15360 132 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαστημική επιστήμη και ρομποτική MPhys Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
72% 0% 5% £16300 129 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανοτρονική Μηχανική MEng Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
58% 0% 10% £16000 131 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανοτρονική Μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
86% 2% 10% £22760 156 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχατρονική και ευφυείς μηχανές MSc Πανεπιστήμιο του Central Lancashire
(University of Central Lancashire)
92% 5% 15% £14500 109 Πρέστον, Λανκασάιρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανοτρονική (Προηγμένη επιστήμη μηχανολόγου μηχανικού) MSc Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
86% 2% 10% £26000 156 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγος Μηχανικός/Μηχατρονική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
83% 1% 6% £22760 162 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανοτρονική Μηχανική με βιομηχανικές σπουδές MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
86% 2% 10% £22760 156 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχατρονική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Glascow
(University of Glasgow)
71% 10% 0% £94590 223 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανοτρονική (ολοκληρωμένο μάστερ) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
70% 8% 15% £14750 111 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης