Durham University
Ανθρώπινη βιοαρχαιολογία και παλαιοπαθολογία MSc
Durham University - Πανεπιστήμιο Durham

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 15 αποφοίτους του προγράμματος Human Bioarchaeology and Palaeopathology MSc στο Πανεπιστήμιο Durham για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Ανθρωπολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
79 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Ανθρωπολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Ανθρωπολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26500 £27000 £33000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22000 - £32500 £21000 - £32000 £23000 - £45500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Ανθρωπολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £22450 £26876
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £28000 £16925 - £28392 £20314 - £34845

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το ΠΜΣ, που προσφέρει μια ολιστική θεώρηση του σώματος και της κοινωνίας στη μελέτη και ερμηνεία της έρευνας σε ανθρώπινα λείψανα, είναι μοναδικό στον ακαδημαϊκό κόσμο και θα σας προετοιμάσει για μια συναρπαστική καριέρα στην επαγγελματική αρχαιολογία ή στην περαιτέρω έρευνα σε αυτόν τον ζωτικής σημασίας τομέα.

Θα μάθετε για το ρόλο του ανθρώπινου σκελετού ως μια από τις σημαντικότερες πηγές στοιχείων για την κατανόηση του παρελθόντος, ως αποτέλεσμα της ενεργού σχέσης του με την κοινωνική, ψυχική και φυσική φύση της ζωής σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον και σε μια συγκεκριμένη ιστορική περίοδο.

Με μια πρακτική και ιδιαίτερα πρακτική προσέγγιση στη μάθηση, το μάθημα παρέχει τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις μέσω ενός προσεκτικά σχεδιασμένου συνδυασμού διαλέξεων, σεμιναρίων και εργαστηριακών εργασιών, όπου η έμφαση δίνεται στην οστεοπροφιλίωση καθώς και στην υγεία και την ασθένεια.

Καθώς προχωράτε στο μάθημα, οι μέθοδοι μάθησης και οι δραστηριότητες γίνονται πιο σύνθετες καθώς αναπτύσσεται η ικανότητα και η εμπειρία σας γύρω από την οστεοπροφίλ και την υγεία και την ασθένεια. Θα έχετε την ευκαιρία να ακολουθήσετε την κατεύθυνση που σας ενδιαφέρει περισσότερο και θα είστε σε θέση να αποδείξετε πώς οι δεξιότητες και οι γνώσεις σας έχουν αναπτυχθεί στον τομέα που επιλέξατε μέσω της επαφής σας με μια αφοσιωμένη και ενθουσιώδη ακαδημαϊκή ομάδα.

Θα μάθετε να κατανοείτε τον κόσμο στον οποίο ζουν οι άνθρωποι σήμερα και στο παρελθόν. Θα γίνετε βασικό μέλος μιας ζωντανής και αφοσιωμένης κοινότητας βιοαρχαιολογίας με κορυφαίους πόρους και εγκαταστάσεις παγκοσμίως και θα είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας και να τις μετατρέψετε σε μια ικανοποιητική σταδιοδρομία οπουδήποτε στον κόσμο.

Δομή του μαθήματος

Πυρηνικές ενότητες

Εδεξιότητες έρευνας και μελέτης στην αρχαιολογική επιστήμη παρέχει ένα υψηλό επίπεδο κατανόησης των ερευνητικών μεθόδων, των δεξιοτήτων μελέτης και παρουσίασης στην αρχαιολογική επιστήμη, καλύπτοντας τομείς όπως η ερευνητική δεοντολογία, οι δεξιότητες συγγραφής και παρουσίασης, τα ερευνητικά σχέδια και η εφαρμογή της έρευνας, η πληροφορική και η στατιστική. Οστεοπροσδιορισμός σας εφοδιάζει με γνώσεις για τη φυσιολογική ανατομία και φυσιολογία του σκελετού, ώστε να μάθετε να αναγνωρίζετε την ανώμαλη ανατομία και να εξοικειωθείτε με βασικές μεθόδους ανάλυσης σχετικές με τον άνθρωπο και την οστεολογία. Θα αποκτήσετε εκτεταμένη πρακτική εμπειρία στην κατασκευή ενός οστεολογικού προφίλ. Παλαιοπαθολογία: Θεωρία και Μέθοδος παρέχει κατανόηση του τι είναι η παλαιοπαθολογία στο πλαίσιο της υπόλοιπης αρχαιολογικής μελέτης και αναπτύσσει τις δεξιότητες που απαιτούνται για την καταγραφή και διάγνωση παθολογικών ανθρώπινων οστών. Θα αποκτήσετε εκτεταμένη πρακτική εμπειρία στην καταγραφή μιας μεγάλης ποικιλίας παθολογικών καταστάσεων σε πραγματικά ανθρώπινα σκελετικά κατάλοιπα. Διπλωματική εργασία στην οποία θα διεξάγετε έρευνα και θα αναπτύξετε και θα επιδείξετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας σε έναν συγκεκριμένο θεματικό τομέα. Θα εξοικειωθείτε με τη δημοσιευμένη βιβλιογραφία για ένα συγκεκριμένο θέμα, θα αναπτύξετε ένα ερευνητικό σχέδιο, θα συλλέξετε και θα αξιολογήσετε δεδομένα και στη συνέχεια θα γράψετε και θα παρουσιάσετε τη διατριβή σας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Human Bioarchaeology and Palaeopathology MSc από Πανεπιστήμιο Durham

35% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Το ΠΜΣ στην Ανθρώπινη Βιοαρχαιολογία και Παλαιοπαθολογία προσφέρει έναν ενεργό και συναρπαστικό συνδυασμό ενοτήτων που παρέχονται μέσω ενός ευρύτατου μείγματος διαλέξεων, σεμιναρίων και πρακτικών μαθημάτων, καθώς και εκδρομών στο πεδίο. Τα διδακτικά στοιχεία παρέχουν βασικές πληροφορίες και προσδιορίζουν τους κύριους τομείς για συζήτηση και διάλογο, οι οποίοι στη συνέχεια διεξάγονται σε σεμινάρια. Τα πρακτικά μαθήματα λαμβάνουν χώρα στα άρτια εξοπλισμένα εργαστήριά μας, όπου θα αναπτύξετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας στην καταγραφή και την ερμηνεία δεδομένων από σκελετικά λείψανα. Αυτό το στοιχείο του μαθήματος είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της απαραίτητης εμπειρίας που μπορεί να εφαρμοστεί στη μελλοντική επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Το μάθημα κατανέμεται σε τρία εξάμηνα, με το 1ο εξάμηνο να περιλαμβάνει όλες τις πτυχές της ανάλυσης σκελετού μέσω διαλέξεων και πρακτικής εργασίας στο εργαστήριο. Στο 2ο εξάμηνο η έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας για παλαιοπαθολογική ανάλυση, υποστηριζόμενη από την επιλογή ενός προαιρετικού μαθήματος, ενώ στο 3ο εξάμηνο θα σχεδιαστεί και θα ολοκληρωθεί η διπλωματική εργασία υπό την καθοδήγηση του επιβλέποντα καθηγητή της διπλωματικής εργασίας. Η αξιολόγηση του μαθήματος είναι αυστηρή και πραγματοποιείται μέσω δοκιμίων, εξετάσεων και αξιολόγησης ενός χαρτοφυλακίου πρακτικών εργασιών και δοκιμασιών. Θα πρέπει επίσης να σχεδιάσετε, να ερευνήσετε και να γράψετε μια διπλωματική εργασία έως και 15.000 λέξεων. Το ακαδημαϊκό προσωπικό παρέχει γραπτή και προφορική ανατροφοδότηση σε συνεχή βάση και όταν εργάζεστε μαζί με το ερευνητικό προσωπικό, θα πρέπει να αναλύετε και να κριτικάρετε τις ερευνητικές μεθόδους και πρακτικές - δεξιότητες που θα είναι απαραίτητες όταν θα σχεδιάσετε και θα ολοκληρώσετε τη διατριβή σας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees

Εάν είστε διεθνής φοιτητής που δεν πληροί τις προϋποθέσεις για απευθείας εισαγωγή σε αυτό το πτυχίο, μπορεί να είστε επιλέξιμοι για να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα προ-μεταπτυχιακών σπουδών στο Διεθνές Κέντρο Σπουδών του Πανεπιστημίου Durham.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στον κατάλογο των μαθημάτων.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςHuman Bioarchaeology and Palaeopathology, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Ελάχιστο πτυχίο δεύτερης τάξης (2:1) ή ισοδύναμο- μέσος όρος βαθμολογίας 3,3 και άνω.

Προϋποθέσεις αναφοράς

Απαιτείται μία ικανοποιητική ακαδημαϊκή συστατική επιστολή. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη προθεσμία υποβολής αιτήσεων. Οι αιτήσεις για κάθε ακαδημαϊκό έτος πρέπει να υποβληθούν πριν από την έναρξη του εν λόγω ακαδημαϊκού έτους.

έξοδα

Δίδακτρα Ανθρώπινη βιοαρχαιολογία και παλαιοπαθολογία MSc

Αγγλία £11900 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £11900 έτος 1
Σκωτία £11900 έτος 1
Ουαλία £11900 έτος 1
Channel Islands £11900 έτος 1
EU £26500 έτος 1
Διεθνή £26500 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Durham στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 38 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Durham

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Durham

Το Πανεπιστήμιο του Durham (DU) ιδρύθηκε το 1832 και βρίσκεται στην καθεδρική πόλη του Durham, στη βορειοανατολική Αγγλία. Το DU είναι υπερήφανο που διαθέτει πολυάριθμα γνωστικά πεδία που κατατάσσονται μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο σύμφωνα με την QS, καθώς και για τον εξαιρετικά μεγάλο κατάλογο μαθημάτων χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές. Εκτός από τις εντυπωσιακές ακαδημαϊκές ευκαιρίες που προσφέρονται, οι φοιτητές μπορούν επίσης να προσβλέπουν σε πολυάριθμες αθλητικές, μουσικές και καλλιτεχνικές εξωσχολικές δραστηριότητες στο χώρο του πανεπιστημίου.

Λίστα με 211 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Durham - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Durham

προπτυχιακοί φοιτητές:
17140
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4365
:
21505
 • Durham University: A day in the life
 • HT Top 10 things about being a student at Durham University
 • What is your favourite thing about Durham?
 • Ustinovian leavers: “Advice to new students”
 • What I wish I'd known before coming to Durham

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Durham University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ανθρώπινη βιοαρχαιολογία και παλαιοπαθολογία MSc Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £26500 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρώπινη οστεολογία και παλαιοπαθολογία MSc Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £23028 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναπτυξιακή ψυχοπαθολογία MSc Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £29900 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και ψυχοπαθολογία MSc Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £18150 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη (κυτταρική παθολογία) MSc Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £14000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαγνωστική στοματική παθολογία MMedSci Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - - - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μοριακή παθολογία του καρκίνου MSc Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Καρκίνος και μοριακή παθολογία και γονιδιωματική MSc Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πειραματική παθολογία του στόματος (στοματικές επιστήμες) MSc Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Καρκίνος και μοριακή παθολογία και γονιδιωματική σε απευθείας σύνδεση MSc Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- - - - - Λονδίνο Online μερική απασχόληση