Durham University
Αναπτυξιακή ψυχοπαθολογία MSc
Durham University - Πανεπιστήμιο Durham

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 15 αποφοίτους του προγράμματος Developmental Psychopathology MSc στο Πανεπιστήμιο Durham για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Ανθρωπολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
79 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Ανθρωπολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Ανθρωπολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26500 £27000 £33000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22000 - £32500 £21000 - £32000 £23000 - £45500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Ανθρωπολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £22450 £26876
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £28000 £16925 - £28392 £20314 - £34845

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Στόχος του MSc Developmental Psychopathology είναι να παρέχει προηγμένη ερευνητική κατάρτιση για όσους ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν καριέρα στον τομέα της έρευνας, της αναπτυξιακής ψυχολογίας, της νευροδιαφορετικότητας και της κλινικής ή εκπαιδευτικής ψυχολογίας.

Η εξειδικευμένη και γενική μεταπτυχιακή κατάρτιση που παρέχει το πρόγραμμα σπουδών, σας επιτρέπει να αναπτύξετε τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την κατανόηση που απαιτούνται από έναν επαγγελματία που διεξάγει έρευνα στη νευροδιαφορετικότητα, την κλινική, την ανάπτυξη του παιδιού ή άλλους τομείς.

Η ερευνητική κατάρτιση αποτελεί βασικό άξονα του ΠΜΣ. Εκτός από την εκπαίδευση στη βασική έρευνα, το μάθημα στοχεύει στην ενσωμάτωση ερευνητικών προοπτικών από τους τομείς της αναπτυξιακής ψυχολογίας, της νευροδιαφορετικότητας, της κλινικής και της εκπαιδευτικής ψυχολογίας. Αυτή η ιδιαίτερη έμφαση αντικατοπτρίζεται στα μαθησιακά αποτελέσματα, τη δομή και την αξιολόγηση του μαθήματος.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Developmental Psychopathology MSc από Πανεπιστήμιο Durham

35% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Το μάθημα παρέχεται κυρίως μέσω ενός μείγματος διαλέξεων, σεμιναρίων και εργαστηριακών μαθημάτων. Οι διαλέξεις παρέχουν βασικές πληροφορίες για συγκεκριμένα θέματα στον τομέα της τυπικής και της άτυπης ανάπτυξης. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται προκειμένου να πραγματοποιείται διδασκαλία σε μικρότερες ομάδες, με εστιασμένη συζήτηση σε συγκεκριμένα θέματα. Τέλος, οι πρακτικές και εργαστηριακές τάξεις επιτρέπουν στους φοιτητές να αποκτήσουν άμεση εμπειρία, ιδίως όσον αφορά τη χρήση στατιστικών εργαλείων. Το ισοζύγιο αυτού του τύπου δραστηριότητας ποικίλλει ανάλογα με την ενότητα. Πρόκειται για ένα ετήσιο πρόγραμμα σπουδών, με τους φοιτητές να έχουν ένα θερινό εξάμηνο για να εργαστούν στις δραστηριότητες που σχετίζονται με τη διατριβή τους. Οι φοιτητές παρακολουθούν συνήθως περίπου 12 ώρες την εβδομάδα, οι οποίες περιλαμβάνουν διαλέξεις, φροντιστήρια και σεμινάρια. Εκτός των ωρών επαφής που προβλέπονται στο ωρολόγιο πρόγραμμα, οι φοιτητές αναμένεται επίσης να αναλάβουν τη δική τους ανεξάρτητη μελέτη για να προετοιμαστούν για τα μαθήματά τους και να διευρύνουν τις γνώσεις τους, καθώς και να ολοκληρώσουν τη διπλωματική τους εργασία. Η ανεξάρτητη μελέτη αποτελεί βασικό στοιχείο του μαθήματος, με πολύπλοκους παράγοντες που θίγονται στις διαλέξεις, οι οποίες προϋποθέτουν κάποια προηγούμενη γνώση της θεματικής περιοχής. Το μάθημα χωρίζεται σε τρία μέρη. Το ένα τρίτο, που περιλαμβάνει τρεις ενότητες, αφορά ειδικά θέματα που σχετίζονται με την αναπτυξιακή ψυχολογία και την αναπτυξιακή ψυχοπαθολογία (με έμφαση στη νευροαναπτυξιακή ποικιλομορφία). Άλλες τρεις ενότητες επικεντρώνονται σε ερευνητικές δεξιότητες, όπως ικανότητες κριτικής σκέψης και στατιστικές γνώσεις, που είναι απαραίτητες για την κατανόηση της αναπτυξιακής ψυχολογίας και της αναπτυξιακής ψυχοπαθολογίας. Το τελευταίο τρίτο του προγράμματος είναι η διπλωματική εργασία, η οποία αντικατοπτρίζει το αποκορύφωμα της μάθησης και των πρακτικών προσπαθειών από όλο το πρόγραμμα μέσω της παραγωγής ενός ανεξάρτητου και πρωτότυπου ερευνητικού υλικού. Αυτό γίνεται υπό την επίβλεψη ενός μέλους του προσωπικού, με συναντήσεις που ποικίλλουν σε διάρκεια και συχνότητα κατά τη διάρκεια του έτους ανάλογα με τις ανάγκες του ερευνητικού έργου και του φοιτητή. Η αξιολόγηση περιλαμβάνει εξετάσεις, γραπτές εργασίες και την ολοκλήρωση της διατριβής σας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees

Εάν είστε διεθνής φοιτητής που δεν πληροί τις προϋποθέσεις για απευθείας εισαγωγή σε αυτό το πτυχίο, μπορεί να είστε επιλέξιμοι για να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα προ-μεταπτυχιακών σπουδών στο Διεθνές Κέντρο Σπουδών του Πανεπιστημίου Durham.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τον κατάλογο των μαθημάτων.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςDevelopmental Psychopathology, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

2:1 στην Ψυχολογία ή σε συναφές με την Ψυχολογία αντικείμενο (ή ισοδύναμο).

Εάν είστε διεθνής φοιτητής που δεν πληροί τις προϋποθέσεις για απευθείας εισαγωγή σε αυτό το πτυχίο, μπορεί να είστε επιλέξιμοι για να παρακολουθήσετε ένα προ-μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Διεθνές Κέντρο Σπουδών του Πανεπιστημίου Durham.

έξοδα

Δίδακτρα Αναπτυξιακή ψυχοπαθολογία MSc

Αγγλία £13600 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £13600 έτος 1
Σκωτία £13600 έτος 1
Ουαλία £13600 έτος 1
Channel Islands £13600 έτος 1
EU £29900 έτος 1
Διεθνή £29900 έτος 1
Ιρλανδία £29900 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα αναγραφόμενα δίδακτρα αφορούν ένα πλήρες ακαδημαϊκό έτος σπουδών πλήρους φοίτησης, καθορίζονται ανάλογα με το ακαδημαϊκό έτος εισαγωγής και παραμένουν τα ίδια καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος για τη συγκεκριμένη κοόρτη (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά).

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Durham στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Durham σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #10 
  • #13 
  Ψυχολογία
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #9 
  • #13 
  Ψυχολογία
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #11 
  • #74 
  Ψυχολογία

  [Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2024]
  • #9 
  • #101 
  Ψυχολογία

  [Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2023]
  • #19 
  • #126 
  Ψυχολογία

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]
  • #30 
  • #314 
  Ψυχολογία
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 38 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Durham

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Durham

Το Πανεπιστήμιο του Durham (DU) ιδρύθηκε το 1832 και βρίσκεται στην καθεδρική πόλη του Durham, στη βορειοανατολική Αγγλία. Το DU είναι υπερήφανο που διαθέτει πολυάριθμα γνωστικά πεδία που κατατάσσονται μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο σύμφωνα με την QS, καθώς και για τον εξαιρετικά μεγάλο κατάλογο μαθημάτων χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές. Εκτός από τις εντυπωσιακές ακαδημαϊκές ευκαιρίες που προσφέρονται, οι φοιτητές μπορούν επίσης να προσβλέπουν σε πολυάριθμες αθλητικές, μουσικές και καλλιτεχνικές εξωσχολικές δραστηριότητες στο χώρο του πανεπιστημίου.

Λίστα με 211 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Durham - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Durham

προπτυχιακοί φοιτητές:
17140
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4365
:
21505
 • Durham University: A day in the life
 • HT Top 10 things about being a student at Durham University
 • What is your favourite thing about Durham?
 • Ustinovian leavers: “Advice to new students”
 • What I wish I'd known before coming to Durham

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Durham University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ανθρώπινη βιοαρχαιολογία και παλαιοπαθολογία MSc Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £26500 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρώπινη οστεολογία και παλαιοπαθολογία MSc Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £23028 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναπτυξιακή ψυχοπαθολογία MSc Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £29900 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και ψυχοπαθολογία MSc Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £18150 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη (κυτταρική παθολογία) MSc Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £14000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαγνωστική στοματική παθολογία MMedSci Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - - - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μοριακή παθολογία του καρκίνου MSc Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Καρκίνος και μοριακή παθολογία και γονιδιωματική MSc Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πειραματική παθολογία του στόματος (στοματικές επιστήμες) MSc Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Καρκίνος και μοριακή παθολογία και γονιδιωματική σε απευθείας σύνδεση MSc Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- - - - - Λονδίνο Online μερική απασχόληση