Durham University
Άμυνα, ανάπτυξη και διπλωματία MSc
Durham University - Πανεπιστήμιο Durham

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 15 αποφοίτους του προγράμματος Defence, Development and Diplomacy MSc στο Πανεπιστήμιο Durham για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Ανθρωπολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
79 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Ανθρωπολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Ανθρωπολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26500 £27000 £33000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22000 - £32500 £21000 - £32000 £23000 - £45500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Ανθρωπολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £22450 £26876
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £28000 £16925 - £28392 £20314 - £34845

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Τις τελευταίες δεκαετίες, ο συνδυασμός άμυνας, ανάπτυξης και διπλωματίας (γνωστός και ως 3D) διαδραματίζει ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στη διεθνή πολιτική. Με τις πιο παρατεταμένες συγκρούσεις, τους ασύμμετρους πολέμους φθοράς και τον αυξανόμενο αριθμό χωρών που ζουν σε κατάσταση "ούτε ειρήνη, ούτε πόλεμος", η αντίληψή μας για τις συγκρούσεις και την παρέμβαση στις συγκρούσεις μεταβάλλεται. Οι συγκρούσεις σπάνια επιλύονται μέσω στρατιωτικής νίκης, διεθνούς διπλωματίας ή μακροπρόθεσμης ανάπτυξης. Αντίθετα, απαιτούν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που συνδυάζει και τα τρία για την αντιμετώπιση των πολιτικών, οικονομικών και σχετικών με την ασφάλεια αναγκών τόσο των κρατών όσο και των πληθυσμών. Όλο και περισσότερο, η επιτυχία καθορίζεται από το πόσο καλά μπορούν να συνεργαστούν οι διάφοροι βραχίονες της κυβέρνησης και της κοινωνίας των πολιτών, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο - και πόσο καλά κατανοούν ο ένας τις προοπτικές του άλλου.

Αυτό το εξατομικευμένο, διεπιστημονικό ΠΜΣ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να εξεταστούν οι συγκρούσεις, η παρέμβαση σε συγκρούσεις και η μετασυγκρουσιακή ανασυγκρότηση μέσα από τους φακούς της άμυνας, της ανάπτυξης και της διπλωματίας. Εξερευνούμε την τελευταία έρευνα χρησιμοποιώντας μια σειρά καινοτόμων τεχνικών διδασκαλίας, οι οποίες παρέχονται από έναν συνδυασμό ακαδημαϊκών και επαγγελματιών με παγκόσμια πρωτοποριακή εμπειρία σε τομείς όπως η βία και η ανασφάλεια, η διεθνής παρέμβαση, οι προσεγγίσεις για την ειρήνη και τη δικαιοσύνη, καθώς και η κινητικότητα και ο εκτοπισμός.

Η θεωρητική σας κατανόηση και οι ερευνητικές σας δεξιότητες συνδυάζονται στη διατριβή του ΠΜΣ, ενώ η καινοτόμος ενότητα προσομοίωσης ανθρωπιστικής παρέμβασης σας δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας σε μια προσομοιωμένη κατάσταση σύγκρουσης.

Το ΠΜΣ είναι πιθανό να απευθύνεται σε αποφοίτους που φιλοδοξούν να σταδιοδρομήσουν στην κυβέρνηση, στις ένοπλες δυνάμεις, σε διακυβερνητικούς οργανισμούς, ΜΚΟ ή στον ακαδημαϊκό χώρο, καθώς και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να ενισχύσουν τις πρακτικές τους δεξιότητες και να τις εντάξουν σε μια ευρύτερη θεωρητική προοπτική.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Defence, Development and Diplomacy MSc από Πανεπιστήμιο Durham

35% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Η διδασκαλία επικεντρώνεται γύρω από τη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Διεθνών Υποθέσεων, μια ζωντανή μαθησιακή κοινότητα που φιλοξενεί πολλαπλά ερευνητικά κέντρα, συμπεριλαμβανομένου του Ινστιτούτου Παγκόσμιας Ασφάλειας του Durham. Το ΠΜΣ παρέχεται σε μεγάλο βαθμό μέσω διαλέξεων, σεμιναρίων ή ομάδων διδασκαλίας και ενεργητικών μαθησιακών συνεδριών, συμπεριλαμβανομένων συζητήσεων, παρουσιάσεων των φοιτητών, ερωταπαντήσεων και παιχνιδιών ρόλων. Οι βασικές ενότητες βασίζονται σε 300 ώρες μάθησης, ένα μεγάλο μέρος των οποίων αποτελείται από ανεξάρτητη ανάγνωση, προετοιμασία και γραπτές εργασίες. Κάθε ενότητα περιλαμβάνει τουλάχιστον 20 ώρες επαφής με την τάξη, οι οποίες σας δίνουν την ευκαιρία να επανεξετάσετε την ύλη του μαθήματος σε ομαδικές συζητήσεις. Πολλές προαιρετικές ενότητες παρέχονται μέσω μιας καινοτόμου μορφής συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης (CPD). Οι ενότητες CPD, που διεξάγονται κατά τη διάρκεια πολλών ημερών, συνδυάζουν φροντιστήρια σε μικρές ομάδες με πρακτικές ασκήσεις, για να καταδείξουν πώς η τελευταία έρευνα μπορεί να εφαρμοστεί σε πραγματικές καταστάσεις. Η διπλωματική εργασία αποτελεί σημαντικό μέρος του μαθήματος. Για την υποστήριξή σας σε αυτό, θα οριστεί ένας επιβλέπων της διατριβής σας με βάση μια ευρεία αντιστοιχία με το θέμα της διατριβής σας. Εκτός από την παροχή καθοδήγησης ειδικά για τη διατριβή, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον επιβλέποντα καθηγητή σας για γενική ακαδημαϊκή υποστήριξη. Για να διατηρήσουμε τη μάθησή σας ενημερωμένη και σχετική, δίνουμε μεγάλη σημασία στην ενσωμάτωση νέων και καινοτόμων ερευνών στο πρόγραμμα σπουδών. Επιπλέον, διοργανώνουμε τακτικά σεμινάρια και διαλέξεις που είναι διαθέσιμες για όλους τους μεταπτυχιακούς φοιτητές. Οι εκδηλώσεις αυτές παρέχουν ευκαιρίες για ενασχόληση με σύγχρονα ζητήματα των πολιτικών και διεθνών σπουδών. Οι μέθοδοι αξιολόγησης ποικίλλουν ανάλογα με τις ενότητες που μελετώνται. Οι περισσότερες αξιολογούνται με δοκίμια, ενώ άλλες περιλαμβάνουν εξετάσεις, παρουσιάσεις, ημερολόγιο προβληματισμού, εκθέσεις, ανασκοπήσεις άρθρων και σύντομες εκθέσεις πολιτικής. Καθώς το μάθημα εξελίσσεται, παρέχουμε συνεχή ανατροφοδότηση μέσω διαμορφωτικών αξιολογήσεων για να σας βοηθήσουμε να αναγνωρίσετε τα δυνατά σας σημεία καθώς και να εντοπίσετε τυχόν τομείς που μπορεί να απαιτούν βελτίωση. Το μάθημα κορυφώνεται με μια διπλωματική εργασία 12.000 λέξεων, η οποία διεξάγεται και γράφεται ως ανεξάρτητη εργασία με την υποστήριξη του επόπτη που σας έχει οριστεί. Η διπλωματική εργασία αξίζει το ένα τρίτο του τελικού βαθμού σας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees

Εάν είστε διεθνής φοιτητής που δεν πληροί τις προϋποθέσεις για απευθείας εισαγωγή σε αυτό το πτυχίο, μπορεί να είστε επιλέξιμοι για να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα προ-μεταπτυχιακών σπουδών στο Διεθνές Κέντρο Σπουδών του Πανεπιστημίου Durham.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τον κατάλογο των μαθημάτων.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςDefence, Development and Diplomacy, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Πτυχίο Bachelor του Ηνωμένου Βασιλείου 2.1 ή ισοδύναμο. Το πτυχίο θα πρέπει να είναι στον τομέα των κοινωνικών επιστημών, αλλά θα εξετάσουμε ενεργά σημαντική σχετική εμπειρία αντί αυτής της απαίτησης.

Δύο ικανοποιητικές ακαδημαϊκές συστάσεις

Σε περιπτώσεις υποψηφίων που διαθέτουν σημαντική σχετική εμπειρία, θα θεωρηθεί σκόπιμο να δοθεί μία επαγγελματική και μία ακαδημαϊκή συστατική επιστολή.

έξοδα

Δίδακτρα Άμυνα, ανάπτυξη και διπλωματία MSc

Αγγλία £15250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £15250 έτος 1
Σκωτία £15250 έτος 1
Ουαλία £15250 έτος 1
Channel Islands £15250 έτος 1
EU £26750 έτος 1
Διεθνή £26750 έτος 1
Ιρλανδία £26750 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα αναγραφόμενα δίδακτρα αφορούν ένα πλήρες ακαδημαϊκό έτος σπουδών πλήρους φοίτησης, καθορίζονται ανάλογα με το ακαδημαϊκό έτος εισαγωγής και παραμένουν τα ίδια καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος για τη συγκεκριμένη κοόρτη (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά).

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Durham στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Durham σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #11 
  • #81 
  Κοινωνικές επιστήμες

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]
  • #23 
  • #166 
  Κοινωνικές επιστήμες
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 38 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Durham

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Durham

Το Πανεπιστήμιο του Durham (DU) ιδρύθηκε το 1832 και βρίσκεται στην καθεδρική πόλη του Durham, στη βορειοανατολική Αγγλία. Το DU είναι υπερήφανο που διαθέτει πολυάριθμα γνωστικά πεδία που κατατάσσονται μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο σύμφωνα με την QS, καθώς και για τον εξαιρετικά μεγάλο κατάλογο μαθημάτων χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές. Εκτός από τις εντυπωσιακές ακαδημαϊκές ευκαιρίες που προσφέρονται, οι φοιτητές μπορούν επίσης να προσβλέπουν σε πολυάριθμες αθλητικές, μουσικές και καλλιτεχνικές εξωσχολικές δραστηριότητες στο χώρο του πανεπιστημίου.

Λίστα με 211 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Durham - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Durham

προπτυχιακοί φοιτητές:
17140
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4365
:
21505
 • Durham University: A day in the life
 • What I wish I'd known before coming to Durham
 • HT Top 10 things about being a student at Durham University
 • What is your favourite thing about Durham?
 • Ustinovian leavers: “Advice to new students”

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Durham University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εγκληματολογία MSc Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
- - - £16750 - Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Ασφάλεια και Ανάπτυξη MA Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
- - - £9650 £10150 - Σουόνσι Oncampus μερική απασχόληση
Σπουδές τρομοκρατίας και αντιτρομοκρατίας MSc Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £19500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διπλωματία MA Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £17100 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Άμυνα, ανάπτυξη και διπλωματία MSc Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £26750 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμφιλίωση και οικοδόμηση της ειρήνης MA Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
- - - £10725 - Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ειρήνη, συγκρούσεις και διπλωματία MA Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £2020 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Επίλυση συγκρούσεων MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Διεθνής Ασφάλεια MSc Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £18200 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οργανωμένο έγκλημα, τρομοκρατία και ασφάλεια MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης