De Montfort University
Μηχατρονική και ρομποτική (ολοκληρωμένο μάστερ) MEng (Hons)
De Montfort University - Πανεπιστήμιο De Montfort

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 65 αποφοίτους Mechatronics and Robotics (Integrated Masters) MEng (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Μηχανολόγος Μηχανικός από το Πανεπιστήμιο De Montfort για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Μηχανολόγος Μηχανικός.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
70 /100
65 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μηχανολόγος Μηχανικός

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μηχανολόγος Μηχανικός στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26000 £25500 £29500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £29000 £17000 - £29000 £21000 - £36500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μηχανολόγος Μηχανικός (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29750 £31542 £37045
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25540 - £33016 £25315 - £38559 £29562 - £45197

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Σεπτέμβριος 2023

Η μηχανοτρονική καλύπτει την ενσωμάτωση μηχανικών, ηλεκτρονικών και ευφυών υποσυστημάτων ελέγχου για την υλοποίηση ενός πλήρους συστήματος, το οποίο μπορεί να είναι προϊόν, μηχανή ή διαδικασία. Ο διεπιστημονικός χαρακτήρας της Μηχατρονικής χρησιμοποιεί αρχές σχεδιασμού, διαδικασίες, μοντέλα, σύνολα εργαλείων και φιλοσοφία μοναδικές για τους Μηχανικούς Μηχατρονικής, οι οποίες επιτρέπουν το σχεδιασμό και την ανάπτυξη απλούστερων, οικονομικότερων και αξιόπιστων συστημάτων.

Οι μηχανικοί μηχανοτρονικής είναι σε έλλειψη, οι οποίοι απολαμβάνουν εξαιρετικά ευέλικτη σταδιοδρομία λόγω των διεπιστημονικών τους δεξιοτήτων.

Το πρόγραμμα σπουδών διαθέτει μια μοναδική ισορροπία μεταξύ βασικών αναλυτικών θεμάτων και επαγγελματικών δεξιοτήτων, εξασφαλίζοντας ότι θα αποφοιτήσετε με την αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις μηχανικής στη βιομηχανία. Οι διοικητικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επιτυχή λειτουργία ως διεπιστημονικός μηχανικός στη σύγχρονη βιομηχανία προωθούνται και αναπτύσσονται σε όλα τα στάδια του προγράμματος σπουδών.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Διαπιστευμένο από το Institution of Mechanical Engineers (IMechE): Για τους σκοπούς της πλήρους κάλυψης των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Incorporated Engineer. Οι σπουδαστές που αποφοιτούν επιτυχώς με αυτό το πτυχίο μπορούν, με την κατάλληλη περαιτέρω μάθηση, να ανταποκριθούν στις ακαδημαϊκές απαιτήσεις για την εγγραφή ως διπλωματούχος μηχανικός.
 • Διαπιστευμένο από το Institution of Engineering and Technology (IET): Το CEng είναι διαπιστευμένο από το (IET) και πληροί τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για Chartered Engineer όταν παρουσιάζεται με διαπιστευμένο MSc. Επιπλέον, το πρόγραμμα πληροί τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για την εγγραφή ως Incorporated Engineer.
 • Μέσω της διδασκαλίας σε μπλοκ, θα επικεντρωθείτε σε μία ενότητα κάθε φορά αντί για πολλές ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να επικεντρωθείτε στενά σε κάθε ενότητα και να απορροφήσετε το μαθησιακό υλικό σε μεγαλύτερο βάθος, ενώ παράλληλα θα συνεργάζεστε στενότερα με τους καθηγητές και τους συμμαθητές σας.
 • Βελτιώστε τις δεξιότητές σας με ένα ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό: Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να σπουδάσει κανείς ως τριετές πτυχίο BEng (Hons) ή τετραετές πτυχίο MEng (Hons), επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε τις σπουδές σας με ορισμένες ενότητες σε επίπεδο master στο τέταρτο έτος, για να αναπτύξετε περαιτέρω τις δεξιότητές σας και να βελτιώσετε την απασχολησιμότητά σας.
 • Το έμπειρο ακαδημαϊκό προσωπικό σας βοηθά να αποκτήσετε μια καλή κατανόηση των αρχών της μηχανικής μαζί με προσωπικές δεξιότητες που θα σας επιτρέψουν να ξεκινήσετε μια ικανοποιητική σταδιοδρομία.
 • Οι ειδικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα μεγάλο, ανοιχτό εργαστήριο μηχανολογίας σχεδιασμένο για τη μελέτη θερμορευστών, στερεάς μηχανικής και δυναμικής, εξειδικευμένα εργαστήρια στην επιστήμη των υλικών, τη δυναμική και τον έλεγχο, καθώς και ένα κύτταρο δοκιμών κινητήρα.
 • Ενισχύστε τις πρακτικές και επαγγελματικές σας δεξιότητες συμμετέχοντας σε φοιτητικούς συλλόγους όπως ο DMU Racing, όπου οι φοιτητές μας καλούνται να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν ένα μονοθέσιο αγωνιστικό αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια δοκιμάζεται στη διάσημη πίστα του Silverstone. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στο DMU Electronics Club και να αποκτήσετε εμπειρία στην περαιτέρω πρακτική ηλεκτρονική, σε μια δομημένη κοινωνική και εκπαιδευτική λέσχη για φοιτητές από όλη τη σχολή.
 • Ενισχύστε τις πρακτικές και επαγγελματικές σας δεξιότητες κάνοντας ένα έτος πρακτικής άσκησης. Φοιτητές μηχανικών έχουν πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση στις εταιρείες Cummins, Network Rail και Caterpillar.

Διαπιστευμένο από το Institution of Engineering and Technology (IET) για λογαριασμό του Engineering Council ως προς την κάλυψη των απαιτήσεων για περαιτέρω εκπαίδευση για την εγγραφή ως Chartered Engineer. Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν προπτυχιακό πρώτο πτυχίο BEng/BSc (Hons) διαπιστευμένο από το CEng για να συμμορφωθούν με τις πλήρεις απαιτήσεις εγγραφής στο CEng.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Mechatronics and Robotics (Integrated Masters) MEng (Hons) από Πανεπιστήμιο De Montfort

30% Διοικητικά επαγγέλματα
15% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
0% Επαγγελματίες πληροφορικής
0% Διδάσκοντες επαγγελματίες
0% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Το μάθημα διδάσκεται από καταρτισμένο, έμπειρο προσωπικό που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια καλή κατανόηση των αρχών της μηχανικής μαζί με τις διαπροσωπικές δεξιότητες που θα σας επιτρέψουν να ξεκινήσετε μια ικανοποιητική καριέρα. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές με έμφαση στις διαλέξεις, τα υποστηρικτικά φροντιστήρια και τα εργαστηριακά μαθήματα. Η μάθηση με επίκεντρο τον σπουδαστή πραγματοποιείται μέσω της έρευνας και της παρουσίασης των ευρημάτων, της σύνταξης εκθέσεων, ατομικών και ομαδικών εργασιών και πρακτικών ασκήσεων εργασίας για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και κατανόησης. Το πρόγραμμα σπουδών διαθέτει μια μοναδική ισορροπία μεταξύ βασικών αναλυτικών θεμάτων και επαγγελματικών δεξιοτήτων, εξασφαλίζοντας ότι θα αποφοιτήσετε με την αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις μηχανικής στη βιομηχανία. Οι διοικητικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επιτυχή λειτουργία στη σύγχρονη βιομηχανία προωθούνται και αναπτύσσονται σε όλα τα στάδια του προγράμματος σπουδών. Μέσω της διδασκαλίας σε μπλοκ, θα επικεντρωθείτε σε μία ενότητα κάθε φορά αντί για πολλές ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να επικεντρωθείτε στενά σε κάθε ενότητα και να απορροφήσετε το μαθησιακό υλικό σε μεγαλύτερο βάθος, ενώ παράλληλα θα συνεργάζεστε στενότερα με τους καθηγητές και τους συμμαθητές σας.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

from at least 2 A-Levels including A-Level Maths or Physics at C or above Five GCSEs A*-C (9-4) including English Language and Mathematics or equivalent.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Μηχανολόγος Μηχανικός

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.0
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMechatronics and Robotics (Integrated Masters), MEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μηχατρονική και ρομποτική (ολοκληρωμένο μάστερ) MEng (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15750 έτος 1
Διεθνή £15750 έτος 1
EU £16250 έτος 1
Διεθνή £16250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Επισημαίνεται ότι τα δίδακτρα για τα επόμενα έτη σπουδών για τους συνεχιζόμενους φοιτητές υπόκεινται σε ετήσια αναθεώρηση. Οποιαδήποτε αύξηση των διδάκτρων θα είναι σύμφωνη με τον δείκτη RPI-X (που συνδέεται με τον δείκτη τιμών λιανικής πώλησης) και το ανώτατο όριο διδάκτρων που έχει καθοριστεί από την κυβέρνηση.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο De Montfort στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο De Montfort σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Μηχανική

  • #45 
  • #1028 
  Μηχανική
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]
  • #47 
  • #61 
  Μηχανολογία
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 26 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο De Montfort

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο De Montfort

Το Πανεπιστήμιο De Montfort, συντομογραφία DMU, ιδρύθηκε το 1896 στη μικρή πόλη του Leicester, East Midlands. Αυτό το πανεπιστήμιο απολαμβάνει ιδιαίτερα ισχυρές στατιστικές απασχόλησης μετά την αποφοίτηση, οι οποίες μπορούν να εξηγηθούν από τη δέσμευσή του για πρακτική άσκηση σε όλους τους φοιτητές σε όλα τα μαθήματα. Οι ξένοι φοιτητές φροντίζονται καλά εδώ, καθώς λαμβάνουν μαθήματα προσανατολισμού που αποσκοπούν στην παροχή συμβουλών και καθοδήγησης σχετικά με τη διαβίωση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ παρέχονται δωρεάν μαθήματα αγγλικής γλώσσας για να ενημερωθούν όλοι οι νέοι φοιτητές.

Λίστα με 117 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο De Montfort - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο De Montfort

προπτυχιακοί φοιτητές:
19290
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4010
:
23300
 • Joanna’s top five reasons to choose DMU
 • Welcome to Leicester
 • International student Prabhav talks about his time at DMU
 • DMU students from around the world
 • DMU Vloggers: Arpith’s reasons to study at DMU

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μηχανοτρονική Μηχανική MEng Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
58% 0% 15% £17600 116 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ρομποτική με έτος ίδρυσης MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- 10% 6% £29110 143 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχατρονική και ρομποτική (ολοκληρωμένο μάστερ) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
- - - £15750 £16250 - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Οπτικός υπολογισμός και ρομποτική) MEng (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
- - - £40940 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανοτρονική και ρομποτική μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
91% 10% 0% £29110 202 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ρομποτική, Μηχατρονική και Μηχανική Ελέγχου (με έτος πρακτικής άσκησης) MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
80% 5% 0% £27250 160 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ρομποτική, Μηχατρονική και Μηχανική Ελέγχου MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
80% 5% 0% £27250 160 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανοτρονική και Ρομποτική Μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
76% 20% 7% - 154 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανοτρονική και ρομποτική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin
(Anglia Ruskin University)
- - - - - Κέμπρητζ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική ρομποτικής MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
72% 11% 15% - 141 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης