De Montfort University
Εικονογράφηση με γραφιστική BA (Hons)
De Montfort University - Πανεπιστήμιο De Montfort

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 35 αποφοίτους του προγράμματος Illustration with Graphic Design BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο De Montfort για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Σπουδές σχεδιασμού.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
72 /100
35 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Σπουδές σχεδιασμού

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Σπουδές σχεδιασμού στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £21000 £24500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £26000 £17000 - £25000 £19500 - £30000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Σπουδές σχεδιασμού (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22025 £20113 £23568
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19981 - £25071 £15144 - £24676 £17604 - £29974

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πτυχίο Illustration with Graphic Design διδάσκεται σε συμμαχία με το πτυχίο Graphic Design, με διδασκαλία συγκεκριμένων ενοτήτων για την ανάπτυξη μιας πιο προσωπικής οπτικής γλώσσας.

Οι γραφίστες και οι εικονογράφοι πρέπει να είναι περίεργοι καινοτόμοι και να ακολουθούν μια αναστοχαστική και διερευνητική διαδικασία σχεδιασμού. Πρέπει να κατανοούν και να εμπλέκουν το κοινό. Το μάθημα Εικονογράφηση με γραφιστική θα αναπτύξει τόσο τις δεξιότητές σας στον κλάδο της γραφιστικής όσο και το δικό σας προσωπικό οπτικό στυλ. Θα διδαχθείτε πώς να ερμηνεύετε τις αναφορές, να εντοπίζετε και να επιλύετε προβλήματα για να δημιουργείτε καινοτόμες λύσεις εικονογράφησης σχεδιασμού.

Στο πρόγραμμα σπουδών Εικονογράφηση με γραφιστική θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε και να πειραματιστείτε με ένα ευρύ φάσμα μέσων και δεξιοτήτων χειροτεχνίας, διδασκόμενοι από ειδικούς επαγγελματίες. Δουλεύοντας πάνω σε έργα που θα επιτρέψουν στη δημιουργικότητα και το ταλέντο σας να ευδοκιμήσουν σε όλα τα έντυπα, ψηφιακά και αναλογικά μέσα, πλατφόρμες.

Χάρη στις στενές μας σχέσεις με τη βιομηχανία, θα σας ανατεθούν ζωντανά έργα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να επιλέξετε και να δημοσιεύσετε εργασίες.

Το μάθημα θα σας προετοιμάσει σε όλες τις πτυχές του γραφιστικού σχεδιασμού και της εικονογράφησης για να ευημερήσετε στη συναρπαστική, διαρκώς μεταβαλλόμενη δημιουργική βιομηχανία. Θα εργαστείτε για τη δημιουργία ενός επαγγελματικού δημιουργικού χαρτοφυλακίου που θα αναδεικνύει τη μοναδική οπτική σας φωνή.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πρόσβαση σε ατομική υποστήριξη από το Κέντρο Σχεδίου του Leicester Media School για να τελειοποιήσετε τις δεξιότητές σας στο σχέδιο και να συναντήσετε ομοϊδεάτες καλλιτέχνες.
 • Επωφεληθείτε από το πρόγραμμα καθοδήγησης από ομοτίμους μας Gurus and Grasshoppers - τελειόφοιτοι φοιτητές καθοδηγούν νέους φοιτητές σε επίσημες εργασίες και πρόσθετους τομείς, ανάλογα με τις ανάγκες.
 • Αναπτύξτε τις πρακτικές και επαγγελματικές σας δεξιότητες μέσω ζωντανών αναθέσεων έργων που θέτουν πραγματικοί πελάτες από τη βιομηχανία του σχεδιασμού.
 • Λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς υψηλού προφίλ, όπως οι D&AD, RSA, Macmillan Children's Books, Batsford, Penguin και Creative Conscience.
 • Εξερευνήστε τον κόσμο με το DMU Global, το πρόγραμμα διεθνούς εμπειρίας μας. Οι φοιτητές του Τμήματος Γραφιστικής έχουν στο παρελθόν ερευνήσει το κίνημα τέχνης Bauhaus στο Βερολίνο και έχουν επισκεφθεί μουσεία και γκαλερί στο Άμστερνταμ.
 • Εκθέστε τη δουλειά σας στο εβδομαδιαίο DMU Degree Show, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τέχνης και σχεδιασμού στο Leicester, όπου οι τελειόφοιτοι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν ανιχνευτές ταλέντων και να κερδίσουν βιομηχανικά βραβεία.
 • Επωφεληθείτε από την Εκπαίδευση 2030, όπου ένα απλουστευμένο ωρολόγιο πρόγραμμα "μάθησης σε μπλοκ" σημαίνει ότι θα μελετάτε ένα θέμα κάθε φορά και θα έχετε περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τη μάθησή σας, να λαμβάνετε ταχύτερη ανατροφοδότηση και να απολαμβάνετε καλύτερη ισορροπία μεταξύ σπουδών και προσωπικής ζωής.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Illustration with Graphic Design BA (Hons) από Πανεπιστήμιο De Montfort

40% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
20% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Επαγγελματίες πληροφορικής

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

**Διδασκαλία** Η διδασκαλία, η μάθηση και η αξιολόγηση στο BA (Hons) Graphic Design θα πραγματοποιηθεί μέσω ενοτήτων με καθιερωμένες στρατηγικές και πρότυπα υλοποίησης. Εδώ, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν μια πνευματική και οπτική επίγνωση των ιστορικών και σύγχρονων πρακτικών, ενσωματώνοντας πρακτικές σε ένα εύρος μέσων. Οι στρατηγικές μάθησης και διδασκαλίας ενθαρρύνουν επίσης τους φοιτητές να συνεργάζονται μεταξύ τους και να εργάζονται σε διάφορους δημιουργικούς κλάδους (διαδραστικός σχεδιασμός, εικονογράφηση, φωτογραφία, εκτύπωση κ.λπ.). **Η διεπιστημονική προσέγγιση απαιτεί μια σειρά από παραδόσεις, όπως:** επιδείξεις σε εργαστήρια, εργασίες στο στούντιο, διαλέξεις, σεμινάρια, φροντιστήρια, ομαδικές εργασίες, προβολές, εξωτερικές επισκέψεις, επισκέψεις επαγγελματιών, ανεξάρτητη μάθηση, έρευνα και αυτοκατευθυνόμενες μελέτες, οι οποίες ενημερώνουν όλους τους πρακτικούς τομείς σπουδών. Οι διαλέξεις και τα σεμινάρια, η έρευνα και η αυτοκατευθυνόμενη μελέτη παρέχουν τις πλαισιακές και ιστορικές πληροφορίες που χρειάζονται οι φοιτητές για να ενημερώσουν τη σκέψη τους γύρω από θεωρητικά ζητήματα και τις αναλυτικές δεξιότητες γραφής τους. **Αξιολόγηση** Οι διαμορφωτικές αξιολογήσεις της εργασίας πραγματοποιούνται σε συνεχή εβδομαδιαία βάση με φροντιστήρια, πριν από τις διαμορφωτικές αξιολογήσεις κάθε εξάμηνο και τις συνοπτικές αξιολογήσεις τον Μάιο. Οι στρατηγικές αξιολόγησης ακολουθούν τα κριτήρια αναφοράς του αντικειμένου και τις ισχύουσες επαγγελματικές απαιτήσεις.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.0
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςIllustration with Graphic Design, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Εικονογράφηση με γραφιστική BA (Hons)

Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
EU £15750 έτος 1
Διεθνή £15750 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
EU £16250 έτος 1
Διεθνή £16250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Επισημαίνεται ότι τα δίδακτρα για τα επόμενα έτη σπουδών για τους συνεχιζόμενους φοιτητές υπόκεινται σε ετήσια αναθεώρηση. Οποιαδήποτε αύξηση των διδάκτρων θα είναι σύμφωνη με τον δείκτη RPI-X (που συνδέεται με τον δείκτη τιμών λιανικής πώλησης) και το ανώτατο όριο διδάκτρων που έχει καθοριστεί από την κυβέρνηση.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο De Montfort στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 26 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο De Montfort

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο De Montfort

Το Πανεπιστήμιο De Montfort, συντομογραφία DMU, ιδρύθηκε το 1896 στη μικρή πόλη του Leicester, East Midlands. Αυτό το πανεπιστήμιο απολαμβάνει ιδιαίτερα ισχυρές στατιστικές απασχόλησης μετά την αποφοίτηση, οι οποίες μπορούν να εξηγηθούν από τη δέσμευσή του για πρακτική άσκηση σε όλους τους φοιτητές σε όλα τα μαθήματα. Οι ξένοι φοιτητές φροντίζονται καλά εδώ, καθώς λαμβάνουν μαθήματα προσανατολισμού που αποσκοπούν στην παροχή συμβουλών και καθοδήγησης σχετικά με τη διαβίωση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ παρέχονται δωρεάν μαθήματα αγγλικής γλώσσας για να ενημερωθούν όλοι οι νέοι φοιτητές.

Λίστα με 117 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο De Montfort - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο De Montfort

προπτυχιακοί φοιτητές:
19290
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4010
:
23300
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Γραφιστική Σχεδίαση": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Joanna’s top five reasons to choose DMU
 • Welcome to Leicester
 • International student Prabhav talks about his time at DMU
 • DMU students from around the world
 • DMU Vloggers: Arpith’s reasons to study at DMU

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Γραφιστική (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- 0% 5% £17585 120 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γραφιστική (Έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- 0% 6% £17585 120 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γραφιστική (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
76% 6% 3% £17500 144 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γραφιστική Σχεδίαση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
72% 0% 0% £34800 146 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γραφιστική Σχεδίαση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
60% 0% 20% £15000 £15450 126 Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γραφιστική (με έτος επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
76% 6% 3% £17500 144 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός γραφικών με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- 5% 11% £15000 122 Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γραφιστική (με έτος πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
90% 0% 2% £22000 177 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εικονογράφηση με γραφιστική BA (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
- - - £15750 £16250 - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γραφιστική Σχεδίαση BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
40% 0% 15% £12500 128 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης