City University London
Διεθνείς Επιχειρήσεις (με ένα έτος σπουδών στο εξωτερικό) BSc (Hons)
City University London - Πανεπιστήμιο City London

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Οικονομικά

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Οικονομικά στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27500 £29000 £40000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £32000 £25500 - £38000 £31000 - £50500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Οικονομικά (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27715 £27758 £35844
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23440 - £32465 £21680 - £36020 £26019 - £47995

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η κατεύθυνση BSc (Hons) International Business παρέχεται από το Bayes Business School (πρώην Cass), μία από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων στην Ευρώπη. Μέρος του City, University of London, το Bayes κατατάσσεται μεταξύ των 6 κορυφαίων σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο* και στην 4η καλύτερη θέση στο Λονδίνο για σπουδές διοίκησης και επιχειρήσεων**.

Το πρόγραμμα σπουδών International Business BSc (Hons) επιτρέπει στους φοιτητές να κατανοήσουν τα διάφορα στοιχεία της λειτουργίας μιας επιχείρησης και της διαχείρισης ενός οργανισμού σε διεθνές επίπεδο.

Το πτυχίο αυτό θα σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν σκοπεύετε να εργαστείτε σε πολυεθνικές επιχειρήσεις ή σε άλλους τομείς όπου τα σύγχρονα ζητήματα επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις διεξάγονται σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να εξετάσετε τον αντίκτυπο των εννοιών της διοίκησης σε διάφορα μέρη του κόσμου και να τις εφαρμόζετε σε πρακτικά παραδείγματα.

Στο πλαίσιο αυτού του πτυχίου θα πρέπει να περάσετε κάποιο χρονικό διάστημα σε έναν από τους εταίρους μας στο εξωτερικό και να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία αυτή για να συμβάλλετε στην κατανόηση των εννοιών της διοίκησης. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των ακόλουθων δύο επιλογών σπουδών στο εξωτερικό:

 • Να περάσετε το πρώτο εξάμηνο του δεύτερου έτους σπουδάζοντας ισοδύναμες ενότητες σε ένα συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο στο εξωτερικό. Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε το πτυχίο σας σε τρία χρόνια. (Πρέπει να πληροίτε ένα συγκεκριμένο κριτήριο βαθμολογίας κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα αντικατάστασης του εξαμήνου στο εξωτερικό).
 • Να περάσετε ένα ενδιάμεσο έτος (sandwich year) στο εξωτερικό σε ένα από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια του εξωτερικού μεταξύ του δεύτερου και του τελευταίου έτους σπουδών σας. Αυτή η επιλογή παρατείνει το πτυχίο σε τέσσερα έτη.

Θα έχετε τη δυνατότητα να αναστοχαστείτε αυτή τη διεθνή εμπειρία στο πλαίσιο της πτυχιακής σας εργασίας. Θα συζητήσετε θέματα που σχετίζονται με την παγκόσμια οικονομία και θα ενθαρρυνθείτε να εξετάσετε τον ιδιαίτερο αντίκτυπο των εννοιών του μάνατζμεντ σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Στο Bayes εκτιμούμε τη βιώσιμη, ηθική επιχειρηματικότητα και την ενσωματώνουμε στο πρόγραμμα σπουδών μας. Γι' αυτό είμαστε επίσης μέλος της πρωτοβουλίας των Ηνωμένων Εθνών για τις Αρχές Υπεύθυνης Διοικητικής Εκπαίδευσης (PRME), πράγμα που σημαίνει ότι είμαστε σε θέση να εκπαιδεύσουμε την επόμενη γενιά ηγετών επιχειρήσεων ικανών να διαχειριστούν τις πολύπλοκες απαιτήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και η κοινωνία τον 21ο αιώνα. Ολόκληρη η σειρά των προπτυχιακών μας προγραμμάτων διοίκησης επιχειρήσεων έχει δημιουργηθεί για να διασφαλίσει ότι οι ηθικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές, πολιτιστικές και οικονομικές εκτιμήσεις είναι κεντρικής σημασίας για την προετοιμασία σας ως μελλοντικοί ηγέτες των επιχειρήσεων.

Όλοι οι προπτυχιακοί φοιτητές του Bayes θα επιλέξουν επίσης από μια σειρά ενοτήτων επαγγελματικής εμπειρίας, ώστε όταν αποφοιτήσετε να είστε εφοδιασμένοι με τις γνώσεις και την εμπειρία που θα σας κάνουν ελκυστικό υποψήφιο για τους εργοδότες. Θα παρακολουθήσετε επίσης ένα μάθημα με επίκεντρο την επαγγελματική σταδιοδρομία, κατάλληλο για το μάθημα που επιλέξατε, ώστε να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για την είσοδό σας στην αγορά εργασίας.

Υπάρχουν έξι κατευθύνσεις BSc Business Management που διδάσκονται στο Bayes: BSc Business Management, BSc Business with Finance, BSc Business with Marketing, BSc Business Management with Social Purpose, BSc Business Management, Digital Innovation and Entrepreneurship και BSc International Business. Ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια των πρώτων ενάμισι ετών του πτυχίου, οι φοιτητές μπορούν να στραφούν σε διαφορετική κατεύθυνση, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα θέσεων. Ορισμένοι περιορισμοί ενδέχεται να ισχύουν εάν ο φοιτητής περνά μέρος του δεύτερου έτους σε πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό.

*Financial Times European Business School Ranking 2022

**Ολοκληρωμένος Οδηγός Πανεπιστημίου 2023

Διαπιστευμένος από την Ένωση Ορκωτών Λογιστών (ACCA) με σκοπό την απαλλαγή από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις.

Διαπιστευμένο από το Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) με σκοπό την απαλλαγή από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις.

Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA) με σκοπό την απαλλαγή από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις.

Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) με σκοπό την απαλλαγή από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις μέσω της επιταχυνόμενης διαδρομής Accredited degree.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους International Business (with One Year Study Abroad) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο City London

35% Διδάσκοντες επαγγελματίες
35% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5%
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Τα περισσότερα μαθήματα αξιολογούνται με συνδυασμό εξετάσεων και εργασιών. Η ισορροπία της αξιολόγησης με εργασίες (αξιολογημένα δοκίμια και εργασίες), αφανείς εξετάσεις και μια τελική εργασία θα εξαρτηθεί σε κάποιο βαθμό από τις προαιρετικές ενότητες που θα επιλέξετε. Το πρώτο έτος του προγράμματός σας συμβάλλει κατά 10% στην τελική κατάταξη του πτυχίου σας, το δεύτερο έτος κατά 30% και το τελευταίο έτος κατά 60%. **Ποσοστό του μαθήματος που αξιολογείται από τα μαθήματα** **Το κατά προσέγγιση ποσοστό της αξιολόγησης του μαθήματος έχει ως εξής:** **Έτος 1** **49% γραπτά, 0% πρακτικά, 51% μαθήματα** **Έτος 2** **60% γραπτά, 2% πρακτικά, 38% εργασίες** **Έτος 3** **53% γραπτά, 0% πρακτικά, 47% εργασία σε μαθήματα**

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Ως παγκόσμιο ίδρυμα, το Bayes Business School στοχεύει στην προώθηση της μεγαλύτερης φυλετικής ποικιλομορφίας στις επιχειρήσεις. Ως εκ τούτου, το Bayes εγκαινίασε μια νέα υποτροφία για προπτυχιακούς μαύρους Βρετανούς φοιτητές. Προσφέρουμε δέκα υποτροφίες για μαύρους προπτυχιακούς φοιτητές που κατοικούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και προέρχονται από νοικοκυριά με χαμηλότερο εισόδημα από το μέσο όρο. Κάθε υποτροφία καλύπτει το σύνολο των διδάκτρων (στο επίπεδο του home fee) και μια ετήσια υποτροφία 6.000 λιρών για τρία χρόνια. Στους κατόχους υποτροφιών θα προσφέρεται επίσης καθοδήγηση και υποστήριξη. Η διεθνής υποτροφία Bayes απονέμεται σε μαθητές που επιτυγχάνουν εξαιρετικούς βαθμούς. Η υποτροφία χορηγείται ως έκπτωση στο ποσό των διδάκτρων που οφείλονται μόνο κατά το πρώτο έτος των σπουδών τους. Το City, University of London προσφέρει επίσης υποτροφίες για φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου που επιτυγχάνουν εξαιρετικούς βαθμούς. Η υποτροφία θα χορηγηθεί πιθανότατα ως έκπτωση στο ποσό των διδάκτρων που οφείλονται μόνο κατά το πρώτο έτος των σπουδών τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες, συμπεριλαμβανομένων των κριτηρίων επιλεξιμότητας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.bayes.city.ac.uk/study/undergraduate/application-and-funding/scholarships. Τα κριτήρια επιλεξιμότητας για τους φοιτητές που θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους τον Σεπτέμβριο του 2024 θα επικαιροποιηθούν τον Σεπτέμβριο του 2023. Οι όροι υπόκεινται σε ετήσιες αλλαγές.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInternational Business (with One Year Study Abroad), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διεθνείς Επιχειρήσεις (με ένα έτος σπουδών στο εξωτερικό) BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
EU £24500 έτος 1
Διεθνή £24500 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο City London στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο City London σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Επιχειρήσεις

  • #14 
  • #83 
  Επιχειρήσεις
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 27 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο City London

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο City London

Το City University London (City) ιδρύθηκε το 1894 και βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο. Λόγω της θέσης του, το City προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα να προσφέρει μια ποικιλόμορφη πανεπιστημιακή κουλτούρα. Οι εγκαταστάσεις στο χώρο έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα το μελλοντικό εργασιακό περιβάλλον του κάθε φοιτητή, γι' αυτό και οι φοιτητές Νομικής έχουν πρόσβαση σε προσομοίωση δικαστηρίων, αλλά και γιατί οι μελλοντικοί Νοσηλευτές μπορούν να περιμένουν να χρησιμοποιήσουν προσομοίωση ιατρικών θαλάμων. Πέρα από τις ακαδημαϊκές σπουδές, το γεγονός ότι βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο επιτρέπει στους σπουδαστές να μετακινούνται γρήγορα λόγω των πολυάριθμων επιλογών δημόσιας συγκοινωνίας στην περιοχή.

Λίστα με 153 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο City London - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο City London

προπτυχιακοί φοιτητές:
11620
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4690
:
16310
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διεθνείς Επιχειρήσεις": 4395 Ακαδημαϊκό έτος 2020/21 - Ισοδύναμες εγγραφές φοιτητών πλήρους φοίτησης που δημοσιεύτηκαν από τη Στατιστική Υπηρεσία Ανώτατης Εκπαίδευσης (HESA) τον Ιανουάριο του 2023
 • City, University of London: Being a student in London
 • City University London
 • City, University of London: Student Experience - My Life at City
 • City, University of London: BA (Hons) English student Ruth’s insights
 • City, University of London: BSc (Hons) Economics with Accounting student Ayesha’s insights
 • City, University of London: Life as a Psychology Student

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διεθνείς επιχειρήσεις και διοίκηση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aston
(Aston University)
- 0% 5% £18250 114 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς επιχειρήσεις και διοίκηση με σύγχρονη γλώσσα με έτος στο εξωτερικό BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £22350 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ισπανικά και Διεθνείς Επιχειρήσεις BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Westminster
(University of Westminster)
- 5% 5% £15400 126 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
International Business BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £19330 £21260 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά (Διεθνείς Επιχειρήσεις) με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £27650 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
International Business Management BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- 10% 18% £14900 120 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων με Ίδρυμα BA (Hons) Πανεπιστήμιο του West London
(University of West London)
- - - £16250 - Ealing Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς Επιχειρήσεις και Επιχειρηματικότητα BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £20500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς επιχειρήσεις και διοίκηση (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £18628 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων BA (Hons) Πανεπιστήμιο του West London
(University of West London)
- 15% 15% £16250 132 Ealing Oncampus πλήρους απασχόλησης