City University London
Αναλογιστική Επιστήμη BSc (Hons)
City University London - Πανεπιστήμιο City London

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 320 αποφοίτους Actuarial Science BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech από το Πανεπιστήμιο City London για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
92 /100
320 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £36000 £47000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £30000 - £38000 £28000 - £48000 £32000 - £67000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25010 £26844 £34100
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21999 - £30181 £20891 - £36088 £24232 - £47892

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πτυχίο BSc (Hons) Actuarial Science παρέχεται από το Bayes Business School (πρώην Cass), μία από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων στην Ευρώπη. Μέρος του City, University of London, το Bayes κατατάσσεται μεταξύ των 6 κορυφαίων σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο*.

Ως το μακροβιότερο πτυχίο αναλογιστικής επιστήμης στην Αγγλία, το πρόγραμμα αυτό προσφέρει στους φοιτητές μια άρτια εκπαίδευση σε αναλογιστικές και χρηματοοικονομικές σπουδές, μαθηματικά και στατιστική. Θα αναπτύξετε την ικανότητά σας να προβαίνετε σε αιτιολογημένες κρίσεις, να διατυπώνετε κατάλληλα ερωτήματα και να εξάγετε ανεξάρτητα συμπεράσματα και θα αποκτήσετε πολύτιμες δεξιότητες διαχείρισης χρηματοοικονομικών κινδύνων.

Η αναλογιστική επιστήμη περιλαμβάνει την εφαρμογή ποσοτικών δεξιοτήτων σε οικονομικά προβλήματα που συνήθως ενέχουν κίνδυνο ή αβεβαιότητα, όπως η ασφάλιση. Αν σας αρέσουν τα μαθηματικά, η στατιστική, οι πιθανότητες και τα οικονομικά, θα βρείτε αυτό το μάθημα ιδανικό. Κατά τη διάρκεια του πτυχίου σας, θα εμβαθύνετε σε αυτά τα θέματα του μαθήματος, καθώς και σε στοχαστικά μοντέλα, χρηματοδότηση και χρηματοοικονομική πληροφόρηση, επιχειρήσεις και, φυσικά, την ίδια την αναλογιστική επιστήμη. Θα εκπονήσετε επίσης μια αυτοερευνητική εργασία στο τελευταίο έτος σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει και αντικατοπτρίζει τις φιλοδοξίες σας.

Το πτυχίο παρέχει στους σπουδαστές τις δεξιότητες για να ξεκινήσουν την αναλογιστική τους καριέρα, με την πρόσθετη ευελιξία να επιτρέπει στους σπουδαστές να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητες αυτές εναλλακτικά για να εισέλθουν στη διαχείριση κινδύνων, τη διαχείριση επενδύσεων ή τη χρηματοοικονομική ανάλυση μετά την αποφοίτησή τους. Το πτυχίο αυτό μπορεί να παρέχει απαλλαγή από τα μαθήματα CM1, CM2, CS1, CS2, CB1 και CB2 των εξετάσεων του Institute and Faculty of Actuaries.

Σε κάθε έτος του πτυχίου σας, θα σπουδάσετε ένα βασικό σύνολο μαθημάτων που θα σας επιτρέψουν να επικεντρωθείτε στην αναλογιστική επιστήμη, παράλληλα με μαθήματα που θα διευρύνουν τις σπουδές σας σε άλλους τομείς των οικονομικών και των επιχειρήσεων. Στην πραγματικότητα, το πτυχίο αναλογιστικής επιστήμης στο Bayes περιλαμβάνει περισσότερες πιστωτικές μονάδες από την πλειονότητα όλων των άλλων πτυχίων αναλογιστικής επιστήμης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με τη μελέτη 450 μονάδων αντί των τυπικών 360 μονάδων κατά τη διάρκεια του πτυχίου σας, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε βαθιά κατανόηση σε ειδικότητες όπως η διοίκηση επιχειρήσεων, η χρηματοδότηση ακινήτων, τα χρηματοοικονομικά παράγωγα και η θεωρία ακραίων αξιών.

Πολλοί από τους καθηγητές μας είναι διπλωματούχοι αναλογιστές και έχουν εργαστεί στη βιομηχανία και συνεχίζουν να παρέχουν συμβουλές σε εταιρικούς οργανισμούς, οπότε θα επωφεληθείτε από τις γνώσεις και την επιχειρηματική τους εμπειρία από πρώτο χέρι. Καθώς δίνουμε μεγάλη σημασία στη διδασκαλία τόσο της θεωρίας όσο και της εφαρμογής, θα βγείτε από το πτυχίο σας με καλή κατανόηση του πώς να χρησιμοποιήσετε τις νεοαποκτηθείσες γνώσεις σας στο χώρο εργασίας, είτε αυτό αφορά μια καριέρα ως αναλογιστής είτε μια εναλλακτική κατεύθυνση (όπως, για παράδειγμα, ως διαχειριστής κινδύνων).

Η δεοντολογία αποτελεί ουσιαστική και αναπόφευκτη πτυχή της σταδιοδρομίας ενός αναλογιστή και οι δεοντολογικές πτυχές της διαχείρισης κινδύνων εξετάζονται καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Δεσμευόμαστε να αναπτύσσουμε υπεύθυνους και κοινωνικά ευαισθητοποιημένους αναλογιστές, καθώς πολλές από τις αποφάσεις που θα λάβετε στη σταδιοδρομία σας θα επηρεάσουν πολυάριθμα ενδιαφερόμενα μέρη, οι απόψεις και οι καταστάσεις των οποίων πρέπει να λαμβάνονται υπόψη.

Βασικό μέρος αυτού του πτυχίου είναι η δυνατότητα απόκτησης επαγγελματικής εργασιακής εμπειρίας ή μιας περιόδου σπουδών στο εξωτερικό. Οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ετήσια αμειβόμενη πρακτική άσκηση κατά τη διάρκεια του τρίτου έτους ενός τετραετούς προγράμματος σπουδών τύπου "σάντουιτς". Οι φοιτητές απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών σε επιχειρηματικούς τομείς όπως η ασφάλιση και η διαχείριση κινδύνων, η αναλογιστική τιμολόγηση επενδύσεων και η διαχείριση κεφαλαίου. Πρόσφατες θέσεις πρακτικής άσκησης περιλαμβάνουν: Aviva/Friends Life, Prudential και Legal & General.

Εναλλακτικά, οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να περάσουν ένα έτος σπουδών στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του τρίτου έτους ενός τετραετούς κύκλου σπουδών. Οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για σπουδές σε σχολή διοίκησης επιχειρήσεων σε ένα από τα διάσημα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια, όπως το Πανεπιστήμιο του Waterloo, στον Καναδά, και το Κινεζικό Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ.

*Financial Times European Business School Ranking 2022

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Actuarial Science BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο City London

65% Επαγγέλματα πωλήσεων
20% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
5%

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Θα αξιολογηθείτε με διάφορες μεθόδους, ανάλογα με τις επιλογές των ενοτήτων, όπως - Εργασία μαθημάτων - Αθέατες γραπτές εξετάσεις, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στο τέλος κάθε εξαμήνου (ή στο τέλος του έτους, εάν ένα μάθημα διδάσκεται σε δύο εξάμηνα). - Διαγωνίσματα στην τάξη - Διαδικτυακά κουίζ και τεστ, με χρήση του εικονικού περιβάλλοντος μάθησης - Παρουσίαση - Ομαδικές εργασίες, ατομικές εργασίες. ****Ποσοστό του μαθήματος που αξιολογείται με εργασίες:**** Η ισορροπία μεταξύ της αξιολόγησης με εξετάσεις, της πρακτικής εξέτασης και της αξιολόγησης με εργασίες θα εξαρτηθεί σε κάποιο βαθμό από τις προαιρετικές ενότητες που θα επιλέξετε. Το κατά προσέγγιση ποσοστό της αξιολόγησης του μαθήματος έχει ως εξής: **Έτος 1** **67% γραπτά, 4% πρακτικά, 29% εργασίες** **Έτος 2** **73% γραπτές εργασίες, 27% εργασίες μαθημάτων** **Έτος 3** **65% γραπτά, 2% πρακτικά, 33% εργασίες**

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Ως παγκόσμιο ίδρυμα, το Bayes Business School στοχεύει στην προώθηση της μεγαλύτερης φυλετικής ποικιλομορφίας στις επιχειρήσεις. Ως εκ τούτου, το Bayes εγκαινίασε μια νέα υποτροφία για προπτυχιακούς μαύρους Βρετανούς φοιτητές. Προσφέρουμε δέκα υποτροφίες για μαύρους προπτυχιακούς φοιτητές που κατοικούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και προέρχονται από νοικοκυριά με χαμηλότερο εισόδημα από το μέσο όρο. Κάθε υποτροφία καλύπτει το σύνολο των διδάκτρων (στο επίπεδο του home fee) και μια ετήσια υποτροφία 6.000 λιρών για τρία χρόνια. Στους κατόχους υποτροφιών θα προσφέρεται επίσης καθοδήγηση και υποστήριξη. Η διεθνής υποτροφία Bayes απονέμεται σε μαθητές που επιτυγχάνουν εξαιρετικούς βαθμούς. Η υποτροφία χορηγείται ως έκπτωση στο ποσό των διδάκτρων που οφείλονται μόνο κατά το πρώτο έτος των σπουδών τους. Το City, University of London προσφέρει επίσης υποτροφίες για φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου που επιτυγχάνουν εξαιρετικούς βαθμούς. Η υποτροφία θα χορηγηθεί πιθανότατα ως έκπτωση στο ποσό των διδάκτρων που οφείλονται μόνο κατά το πρώτο έτος των σπουδών τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες, συμπεριλαμβανομένων των κριτηρίων επιλεξιμότητας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.bayes.city.ac.uk/study/undergraduate/application-and-funding/scholarships. Τα κριτήρια επιλεξιμότητας για τους φοιτητές που θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους τον Σεπτέμβριο του 2024 θα επικαιροποιηθούν τον Σεπτέμβριο του 2023. Οι όροι υπόκεινται σε ετήσιες αλλαγές.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςActuarial Science, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Αναλογιστική Επιστήμη BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
EU £24500 έτος 1
Διεθνή £24500 έτος 1
Channel Islands £24500 έτος 1
Ιρλανδία £24500 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο City London στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο City London σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Επιχειρήσεις

  • #9 
  • #76 
  Οικονομικά

  [Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο City London

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο City London

Το City University London (City) ιδρύθηκε το 1894 και βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο. Λόγω της θέσης του, το City προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα να προσφέρει μια ποικιλόμορφη πανεπιστημιακή κουλτούρα. Οι εγκαταστάσεις στο χώρο έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα το μελλοντικό εργασιακό περιβάλλον του κάθε φοιτητή, γι' αυτό και οι φοιτητές Νομικής έχουν πρόσβαση σε προσομοίωση δικαστηρίων, αλλά και γιατί οι μελλοντικοί Νοσηλευτές μπορούν να περιμένουν να χρησιμοποιήσουν προσομοίωση ιατρικών θαλάμων. Πέρα από τις ακαδημαϊκές σπουδές, το γεγονός ότι βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο επιτρέπει στους σπουδαστές να μετακινούνται γρήγορα λόγω των πολυάριθμων επιλογών δημόσιας συγκοινωνίας στην περιοχή.

Λίστα με 153 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο City London - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο City London

προπτυχιακοί φοιτητές:
11620
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4690
:
16310
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αναλογιστική Επιστήμη": 4395 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • City, University of London: Being a student in London
 • City University London
 • City, University of London: Student Experience - My Life at City
 • City, University of London: BA (Hons) English student Ruth’s insights
 • City, University of London: BSc (Hons) Economics with Accounting student Ayesha’s insights
 • City, University of London: Life as a Psychology Student

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μαθηματικά με αναλογιστική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
79% 5% 5% £22300 169 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και αναλογιστική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
82% 4% 0% £22300 150 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική επιστήμη (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
81% 0% 6% £20500 119 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικές, στατιστικές και αναλογιστικές επιστήμες BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Heriot-Watt
(Heriot-Watt University)
- - - £18704 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική Επιστήμη BSc (Hons) Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου
(The London School of Economics and Political Science)
66% 0% 3% £25656 184 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική επιστήμη με ένα έτος στη βιομηχανία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
76% 6% 10% £23700 172 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική επιστήμη (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης) BA/BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- 0% 6% £20500 119 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανάλυση δεδομένων και αναλογιστική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
55% 3% 5% £24500 155 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά με αναλογιστική επιστήμη BSc Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
79% 3% 2% £24500 159 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική Επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
84% 5% 10% £20600 140 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης