City University London
Χρηματοοικονομικά με αναλογιστική επιστήμη BSc
City University London - Πανεπιστήμιο City London

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £36000 £47000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £28000 - £40000 £28000 - £48000 £32000 - £67000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24063 £26844 £34100
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £29558 £20891 - £36088 £24232 - £47892

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πτυχίο BSc (Hons) Finance with Actuarial Science παρέχεται από το Bayes Business School (πρώην Cass), μία από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων στην Ευρώπη. Μέρος του City, University of London, το Bayes κατατάσσεται μεταξύ των 6 κορυφαίων σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η αναλογιστική επιστήμη περιλαμβάνει την εφαρμογή ποσοτικών δεξιοτήτων σε οικονομικά προβλήματα που συνήθως ενέχουν κίνδυνο ή αβεβαιότητα. Αν σας γοητεύει ο χρηματοπιστωτικός κόσμος και έχετε πάθος και ταλέντο για τα μαθηματικά, ιδίως τη μοντελοποίηση και τις πιθανότητες, το πτυχίο Finance with Actuarial Science μπορεί να είναι το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς.

Το πτυχίο BSc (Hons) Finance with Actuarial Science θα σας εφοδιάσει με δεξιότητες διαχείρισης και ανάλυσης χρηματοοικονομικών κινδύνων που θα ενισχύσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας στη διαχείριση επενδύσεων, τη διαχείριση κινδύνων ή την αναλογιστική επιστήμη. Η εστίαση στη στρατηγική επενδύσεων και τη διαχείριση επενδύσεων χαρτοφυλακίου/μετοχών διακρίνει αυτό το πρόγραμμα σπουδών από τα συνήθη πτυχία αναλογιστικής επιστήμης, συμπεριλαμβανομένου του δικού μας BSc (Hons) Actuarial Science. Ανακαλύψτε τις διάφορες πτυχές του χρηματοπιστωτικού κόσμου και ειδικότερα πώς η αξιολόγηση και η διαχείριση του κινδύνου είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία. Για να αναπτύξετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για την κατανόηση αυτών των ιδεών, θα παρακολουθήσετε ένα μείγμα οικονομικών, μαθηματικών, στατιστικών και αναλογιστικών ενοτήτων. Θα εφαρμόσετε τις νέες τεχνικές και αναλυτικές σας δεξιότητες για να επιλύσετε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών προβλημάτων.

Κατά το πρώτο έτος, η εστίασή σας επικεντρώνεται στην οικοδόμηση μιας σταθερής βάσης στα μαθηματικά, τη στατιστική και τα οικονομικά, καθώς αρχίζετε να αναπτύσσετε την κατανόηση του χρηματοοικονομικού κινδύνου.

Στο δεύτερο και τρίτο έτος θα διευρύνετε την κατανόηση των χρηματοπιστωτικών αγορών. Αυτό θα περιλαμβάνει την ανάλυση των διαφόρων τύπων χρηματοοικονομικών μέσων που είναι διαθέσιμα, τον τρόπο αποτίμησής τους και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν κατάλληλες λύσεις σε χρηματοοικονομικά προβλήματα που αφορούν τον κίνδυνο και την απόδοση. Θα εκπονήσετε επίσης μια αυτοερευνητική εργασία του τελευταίου έτους σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει και αντανακλά τις φιλοδοξίες σας. Πολλοί από τους καθηγητές μας είναι διπλωματούχοι αναλογιστές και έχουν εργαστεί στον χρηματοπιστωτικό τομέα και συνεχίζουν να παρέχουν συμβουλές σε εταιρικούς οργανισμούς, οπότε θα επωφεληθείτε από τις γνώσεις και την επιχειρηματική τους εμπειρία από πρώτο χέρι. Καθώς δίνουμε μεγάλη σημασία στη διδασκαλία τόσο της θεωρίας όσο και της εφαρμογής, θα βγείτε από το πτυχίο σας με καλή κατανόηση του πώς να χρησιμοποιήσετε τις νεοαποκτηθείσες γνώσεις σας στο χώρο εργασίας.

Βασικό μέρος αυτού του πτυχίου είναι η δυνατότητα απόκτησης επαγγελματικής εργασιακής εμπειρίας ή μιας περιόδου σπουδών στο εξωτερικό. Οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ετήσια αμειβόμενη πρακτική άσκηση κατά τη διάρκεια του τρίτου έτους ενός τετραετούς προγράμματος σπουδών τύπου "σάντουιτς". Οι φοιτητές του Bayes απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών σε επιχειρηματικούς τομείς όπως η ασφάλιση και η διαχείριση κινδύνων, η αναλογιστική τιμολόγηση επενδύσεων και η διαχείριση κεφαλαίου. Πρόσφατες θέσεις πρακτικής άσκησης περιλαμβάνουν: Association of British Insurers, Aviva/Friends Life, Prudential και Legal & General.

Εναλλακτικά, οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να περάσουν ένα έτος σπουδών στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του τρίτου έτους ενός τετραετούς κύκλου σπουδών. Οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για σπουδές σε σχολή διοίκησης επιχειρήσεων σε ένα από τα διάσημα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια, όπως το Πανεπιστήμιο του Waterloo, στον Καναδά, και το Κινεζικό Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ. Οι σπουδές στο εξωτερικό επιτρέπουν στους φοιτητές να διευρύνουν το διεθνές δίκτυο επαφών τους, να αναπτύξουν μια ευρύτερη προοπτική στους κόσμους της αναλογιστικής επιστήμης και των χρηματοοικονομικών και να βελτιώσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους.

Εάν επιθυμείτε να σπουδάσετε το πτυχίο BSc (Hons) Finance with Actuarial Science, αλλά δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις εισόδου, το πρόγραμμα Foundation μπορεί να προσφέρει στους φοιτητές μια διαδρομή εισόδου στο πρόγραμμα.

Financial Times European Business School Ranking 2020

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Finance with Actuarial Science, BSc θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Για να είναι σε θέση να κατανοήσουν τις πιθανές αλλαγές στον οικονομικό κόσμο, οι φοιτητές πρέπει να σπουδάσουν οικονομικά. Αυτή η ενότητα δεν προϋποθέτει προηγούμενες γνώσεις και θα καλύψει τόσο τα μικροοικονομικά όσο και τα μακροοικονομικά κατά τη διάρκεια του έτους. Αυτή η ενότητα καλύπτει το μάθημα CB2 του IFoA.

Εισαγωγή στις λειτουργίες του φύλλου εργασίας του Excel καθώς και σε πιο εξειδικευμένα στατιστικά πακέτα που σας επιτρέπουν να αναλύετε δεδομένα.

Αυτή η ενότητα θα εδραιώσει αρχικά τις μαθηματικές σας γνώσεις, ώστε να διασφαλιστεί ότι όλοι οι φοιτητές έχουν την ίδια βασική κατανόηση, ανεξάρτητα από το εκπαιδευτικό τους υπόβαθρο. Στο δεύτερο εξάμηνο θα καλύψουμε πιο προχωρημένα μαθηματικά θέματα. Το μάθημα των μαθηματικών έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τα απαραίτητα εργαλεία για την επίλυση των προβλημάτων στις άλλες ενότητες.

Η ενότητα "Πιθανότητες και στατιστική" θα υποθέσει ότι οι φοιτητές δεν έχουν καμία γνώση πιθανοτήτων ή στατιστικής. Η ενότητα θα ξεκινήσει με βασικές έννοιες όπως η συνοπτική στατιστική και οι βασικές πιθανότητες και θα αναπτύξει αυτές τις έννοιες σε πιο προχωρημένα θέματα όπως τα διαστήματα εμπιστοσύνης, ο έλεγχος υποθέσεων, η παλινδρόμηση και οι κατανομές πιθανοτήτων. Αυτή η ενότητα αποτελεί μέρος του μαθήματος CS1 του IFoA.

Πρόκειται για ένα υποχρεωτικό μάθημα για το BSc Actuarial Science. Ο αναλογιστικός κλάδος επιθυμεί να προσλάβει φοιτητές που έχουν αυτογνωσία και κατανόηση των μελλοντικών επαγγελματικών τους φιλοδοξιών. Ως εκ τούτου, το μάθημα αυτό ευαισθητοποιεί τους φοιτητές σχετικά με τις επιλογές σταδιοδρομίας εντός και εκτός του αναλογιστικού επαγγέλματος και καλύπτει δεξιότητες παρουσίασης, συνεντεύξεις, βιογραφικά σημειώματα, συνοδευτικές επιστολές και επικοινωνιακές δεξιότητες.

Αυτή η ενότητα θα επικεντρωθεί στην έννοια της αποτίμησης των μελλοντικών χρηματικών πληρωμών σε όρους παρούσας αξίας, ώστε να καταστεί δυνατή η σύγκριση διαφορετικών ροών εισοδήματος, η οποία είναι κρίσιμη για τη λήψη οποιασδήποτε οικονομικής απόφασης. Σε αυτή την ενότητα θα θεωρήσουμε ότι όλες οι πληρωμές είναι εγγυημένες. Θα εξετάσουμε επίσης τη σύνδεση των ποσών με διάφορους δείκτες πληθωρισμού. Αυτή η ενότητα καλύπτει μέρος του μαθήματος CM1 του IFoA.

Έτος 2

Αυτή η ενότητα θα σας εισαγάγει στα διάφορα χρηματοπιστωτικά μέσα και τις αγορές που υπάρχουν, επιτρέποντάς σας να είστε σε θέση να αναπτύξετε λύσεις σε ζητήματα χρηματοπιστωτικού κινδύνου. Η ενότητα αυτή καλύπτει το πρώτο μέρος του μαθήματος CB1 του IFoA (το δεύτερο μέρος καλύπτεται στη χρηματοοικονομική πληροφόρηση).

Η βασική σας ενότητα στη μελέτη των δικαιωμάτων προαίρεσης, των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης και άλλων παράγωγων τίτλων. Μάθετε πώς να επιλέγετε τους κατάλληλους παράγωγους τίτλους για διάφορες εφαρμογές διαχείρισης κινδύνου και να προσδιορίζετε τις απολαβές των στρατηγικών διαχείρισης κινδύνου και τις κακές τιμές αρμπιτράζ.

Αυτή η ενότητα θα σας επιτρέψει να μελετήσετε τη μοντελοποίηση της αβεβαιότητας ορισμένων πιθανολογικών γεγονότων. Οι τεχνικές που μαθαίνετε εδώ μπορούν να εφαρμοστούν σε διάφορες καταστάσεις και θα αναπτυχθούν περαιτέρω σε πιο προχωρημένες ενότητες. Η ενότητα αυτή καλύπτει μέρος του μαθήματος CS2 του IFoA.

Αυτή η ενότητα θα καλύψει πιο προηγμένες τεχνικές στον λογισμό και τη γραμμική άλγεβρα που θα χρησιμοποιηθούν σε άλλες ενότητες του πτυχίου σας.

Αυτή η ενότητα εφαρμόζει τα μαθηματικά στην τιμολόγηση των περιουσιακών στοιχείων στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Στόχος της είναι να εξετάσει τι γνωρίζουμε για τον προσδιορισμό των τιμών των ομολόγων και των μετοχών.

Έτος 3

Αυτή η ενότητα έχει σχεδιαστεί για να επεκτείνει τις προηγούμενες γνώσεις σχετικά με τον κίνδυνο, τις επενδύσεις και τη χρηματοοικονομική διαχείριση και να σας δώσει τη δυνατότητα να κατανοήσετε το δυναμικό περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν οι τράπεζες και άλλα ιδρύματα. Το μάθημα συγκεντρώνει τη διαχείριση των δύο πλευρών του ισολογισμού των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων σε ένα ενιαίο πλαίσιο.

Ανάπτυξη της κατανόησης των τίτλων σταθερού εισοδήματος και της χρήσης τους στη διαχείριση χαρτοφυλακίου. Δημιουργήστε τα εννοιολογικά θεμέλια, ώστε ως διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων, ταμίας, επενδυτικός τραπεζίτης, χρηματοοικονομικός αναλυτής ή έμπορος, να μπορείτε να κάνετε έξυπνες εκτιμήσεις για την εφαρμογή των μέσων σταθερού εισοδήματος.

Αυτή η ενότητα παρέχει τα βασικά εργαλεία και τεχνικές για τη δημιουργία συνθετικών περιουσιακών στοιχείων, καθώς και μεθόδους για τον προσδιορισμό της εύλογης αγοραίας αξίας. Θα αναλύσετε επίσης σε βάθος τη δόμηση σταθερού εισοδήματος, τα δικαιώματα προαίρεσης επί μετοχών και τα δομημένα προϊόντα που εξαρτώνται από τη μεταβλητότητα.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Finance with Actuarial Science BSc από Πανεπιστήμιο City London

40% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
25% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
15% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
0% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
0% Επαγγέλματα πωλήσεων
0% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι

Θα αξιολογηθείτε με ποικίλες μεθόδους, ανάλογα με τις επιλογές του μαθήματος, όπως - Εργασία μαθημάτων - Αθέατες γραπτές εξετάσεις, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στο τέλος κάθε εξαμήνου (ή στο τέλος του έτους, εάν ένα μάθημα διδάσκεται σε δύο εξάμηνα). - Διαγωνίσματα στην τάξη - Διαδικτυακά κουίζ και τεστ, με χρήση του εικονικού περιβάλλοντος μάθησης - Παρουσίαση - Ομαδικές εργασίες, ατομικές εργασίες. - Ποσοστό του μαθήματος που αξιολογείται με εργασίες Το κατά προσέγγιση ποσοστό της αξιολόγησης του μαθήματος, με βάση την εγγραφή 2019/20, έχει ως εξής: Έτος 1 71% γραπτά, 4% πρακτικά, 25% εργασίες Έτος 2 74% γραπτά, 0% πρακτικά, 26% εργασίες Έτος 3 56% γραπτά, 0% πρακτικά, 44% εργασίες.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει μαθηματικά επιπέδου Α με βαθμό Α. Εξαιρούνται οι γενικές σπουδές, η κριτική σκέψη και τα μαθήματα της μητρικής γλώσσας. Σημειώστε ότι απαιτείται βαθμός 5/βαθμός C του GCSE για την αγγλική γλώσσα ή άλλος τίτλος γνώσης της αγγλικής γλώσσας (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσόντα αγγλικής γλώσσας ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.city.ac.uk/study/undergraduate/applying-to-city/tier-4-english-language-requirements).

Πρέπει να περιλαμβάνει Μαθηματικά με βαθμό Α σε ανώτερο επίπεδο. Σημειώστε ότι αυτό πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον τρία μαθήματα σε Ανώτερο Ανώτατο Επίπεδο (βαθμοί ΑΑΑ) και τουλάχιστον δύο άλλα μαθήματα σε Ανώτατο Επίπεδο (βαθμοί ΑΑ). Επιπλέον, απαιτούνται Αγγλικά σε οποιοδήποτε επίπεδο ή άλλο προσόν γνώσης της αγγλικής γλώσσας (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσόντα Αγγλικής γλώσσας ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.city.ac.uk/study/undergraduate/applying-to-city/tier-4-english-language-requirements).

Παρακαλούμε σημειώστε ότι το προσόν αυτό γίνεται δεκτό για την εισαγωγή σε αυτό το μάθημα μόνο εφόσον ο υποψήφιος κατέχει επίσης Μαθηματικά επιπέδου Α με βαθμό Α. Επιπλέον, απαιτείται βαθμός 5/βαθμός C του GCSE για την αγγλική γλώσσα ή άλλο προσόν γνώσης της αγγλικής γλώσσας (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσόντα αγγλικής γλώσσας ανατρέξτε στο http://www.city.ac.uk/study/undergraduate/applying-to-city/tier-4-english-language-requirements).

Πρέπει να περιλαμβάνει Μαθηματικά ανώτερου επιπέδου με βαθμό 6 ή ανώτερο. Σημειώστε ότι το σύνολο του IB μπορεί να περιλαμβάνει έως και 3 bonus/core points και πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον βαθμό 5 σε όλα τα άλλα μαθήματα. Απαιτούνται Αγγλικά σε επίπεδο Standard ή Higher, ή άλλος απαιτούμενος τίτλος γνώσης της αγγλικής γλώσσας (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τίτλους γνώσης της αγγλικής γλώσσας ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.city.ac.uk/study/undergraduate/applying-to-city/tier-4-english-language-requirements).

Παρακαλούμε σημειώστε ότι το προσόν αυτό γίνεται δεκτό για την εισαγωγή σε αυτό το μάθημα μόνο εφόσον ο υποψήφιος κατέχει επίσης Μαθηματικά επιπέδου Α με βαθμό Α. Επιπλέον, απαιτείται βαθμός 5/βαθμός C του GCSE για την αγγλική γλώσσα ή άλλο προσόν γνώσης της αγγλικής γλώσσας (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσόντα αγγλικής γλώσσας ανατρέξτε στο http://www.city.ac.uk/study/undergraduate/applying-to-city/tier-4-english-language-requirements).

Πρέπει να περιλαμβάνει Pre-U Μαθηματικά με βαθμό D3 ή ανώτερο. Εξαιρούνται οι Γενικές Σπουδές, η Κριτική Σκέψη και τα μαθήματα της μητρικής γλώσσας. Επιπλέον, απαιτείται GCSE Αγγλικής Γλώσσας βαθμός 5/βαθμός C ή άλλο προσόν γνώσης της αγγλικής γλώσσας (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσόντα Αγγλικής γλώσσας ανατρέξτε στην ιστοσελίδα http://www.city.ac.uk/study/undergraduate/applying-to-city/tier-4-english-language-requirements).


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFinance with Actuarial Science, BSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Χρηματοοικονομικά με αναλογιστική επιστήμη BSc

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
EU £20500 έτος 1
Διεθνή £20500 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
  • έτος 2

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο City London στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 27 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο City London

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο City London

Το City University London (City) ιδρύθηκε το 1894 και βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο. Λόγω της θέσης του, το City προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα να προσφέρει μια ποικιλόμορφη πανεπιστημιακή κουλτούρα. Οι εγκαταστάσεις στο χώρο έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα το μελλοντικό εργασιακό περιβάλλον του κάθε φοιτητή, γι' αυτό και οι φοιτητές Νομικής έχουν πρόσβαση σε προσομοίωση δικαστηρίων, αλλά και γιατί οι μελλοντικοί Νοσηλευτές μπορούν να περιμένουν να χρησιμοποιήσουν προσομοίωση ιατρικών θαλάμων. Πέρα από τις ακαδημαϊκές σπουδές, το γεγονός ότι βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο επιτρέπει στους σπουδαστές να μετακινούνται γρήγορα λόγω των πολυάριθμων επιλογών δημόσιας συγκοινωνίας στην περιοχή.

Λίστα με 177 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο City London - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο City London

  • City, University of London: Being a student in London
  • City, University of London: Student Experience - My Life at City
  • City, University of London: BA (Hons) English student Ruth’s insights
  • City, University of London: BSc (Hons) Economics with Accounting student Ayesha’s insights
  • City, University of London: Life as a Psychology Student
  • City University London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Northampton Square
map marker Προβολή χάρτη
City, University of London
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αναλογιστική επιστήμη με ένα έτος στο εξωτερικό BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
84% 0% 1% £17100 £18000 131 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική Επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
92% 10% 0% £19500 163 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική επιστήμη και διαχείριση κινδύνων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
81% 0% 5% £17400 186 Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική Επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
76% 0% 0% £19600 174 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική επιστήμη (με επαγγελματική πρακτική άσκηση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
79% 5% 0% £19500 126 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανάλυση δεδομένων και αναλογιστική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
77% 5% 0% £20500 136 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά με αναλογιστική επιστήμη BSc Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
79% 5% 2% £20500 147 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική επιστήμη με ένα έτος στη βιομηχανία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
76% 0% 0% £19600 174 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανάλυση δεδομένων και αναλογιστική επιστήμη (με επαγγελματική πρακτική άσκηση) BSc Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
77% 5% 0% £19500 136 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
84% 0% 1% £17100 £18000 131 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης