Cardiff University
Γαλλικά και πολιτική BA (Hons)
Cardiff University - Πανεπιστήμιο του Cardiff

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 195 αποφοίτους French and Politics BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο του Cardiff για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
73 /100
195 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24500 £27500 £34000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £27500 £21500 - £33000 £26500 - £42500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25569 £24553 £30094
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22014 - £30083 £19227 - £31243 £22796 - £40293

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η Σχολή Σύγχρονων Γλωσσών και το Τμήμα Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων έχουν ως στόχο να εκπαιδεύσουν τους φοιτητές μας ώστε να γίνουν "παγκόσμιοι πολίτες". Συνδυάζοντας τα Γαλλικά και την Πολιτική, θα αποκτήσετε μια ποικιλία μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων και γνώσεων που είναι επωφελείς για τον κόσμο της εργασίας, καθιστώντας σας ανταγωνιστικούς και ελκυστικούς σε ένα ολοένα και πιο παγκόσμιο εργατικό δυναμικό και ανοίγοντας τις πόρτες σε μια ποικιλία επαγγελματικών μονοπατιών.

Ο τομέας της πολιτικής σας επιτρέπει να διερευνήσετε τον τρόπο λειτουργίας των κοινοβουλίων και των κυβερνήσεων και να αξιολογήσετε πολιτικές ιδέες όπως η εξουσία, η ελευθερία, η δημοκρατία, οι συγκρούσεις, η νομιμότητα ή η λογοδοσία, καθώς και να ενσωματώσετε τις διεθνείς σχέσεις.

Οι ενότητες είναι ποικίλες, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε πώς λειτουργεί η πολιτική στη Βρετανία και σε άλλες χώρες, καθώς και να διερευνήσετε πώς δημιουργείται η δημόσια πολιτική. Άλλοι άξονες εργασίας συζητούν τη δικαιοσύνη, τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις διεθνείς σχέσεις, παρέχοντάς σας μια ευρεία κατανόηση της πολιτικής προσαρμοσμένη στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες.

Η Γαλλία είναι σημαντικός παράγοντας στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια σκηνή, διαθέτοντας πλούσιο και εξελιγμένο πολιτισμό. Η γαλλική γλώσσα είναι μία από τις επίσημες γλώσσες εργασίας της ευρωπαϊκής κοινότητας και εξακολουθεί να αποτελεί παγκόσμια γλώσσα του πολιτισμού και της διπλωματίας.

Προσφέρουμε γαλλικά τόσο για προχωρημένους μαθητές όσο και για αρχάριους. Όσον αφορά την εκμάθηση της γλώσσας, αυτό το μάθημα θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε τις γραπτές, προφορικές και ακουστικές σας δεξιότητες μέσα από μια σειρά μαθησιακών δραστηριοτήτων και χρησιμοποιώντας ποικίλο οπτικοακουστικό υλικό. Κατά το πρώτο έτος, εκτός από τη γλωσσική σας διδασκαλία, μια εισαγωγή στην ιστορία και τον πολιτισμό επιδιώκει να παρέχει μια σταθερή βάση για πιο εξειδικευμένες σπουδές καθώς προχωράτε στο πλαίσιο των σπουδών σας.

Η κατανόηση της γαλλικής γλώσσας θα αναπτυχθεί και θα βελτιωθεί περαιτέρω κατά τη διάρκεια του έτους σας στο εξωτερικό, όπου θα βιώσετε από πρώτο χέρι τη ζωή σε μια γαλλόφωνη χώρα.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η μελέτη των γλωσσών δεν αφορά μόνο την ίδια τη γλώσσα. Περιλαμβάνει την εξερεύνηση πολλών πτυχών μιας χώρας. Στο Κάρντιφ φιλοδοξούμε να προσφέρουμε ένα πραγματικά ευρύ πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει προαιρετικά μαθήματα κινηματογράφου, λογοτεχνίας, ιστορίας της τέχνης, πολιτικής και ιστορίας.

Με την ολοκλήρωση αυτού του τετραετούς προγράμματος, θα έχετε υψηλό επίπεδο γλωσσομάθειας, καθώς και κριτική κατανόηση βασικών πτυχών της γαλλικής ιστορίας, του πολιτισμού, της λογοτεχνίας, της πολιτικής και της σύγχρονης κοινωνίας.

Διακριτικά χαρακτηριστικά

 • βασικές ενότητες που εγγυώνται μια σταθερή βάση για όλους, αλλά στη συνέχεια σας επιτρέπουν, με τη συμβουλή του προσωπικού σας καθηγητή, να διαμορφώσετε ένα πρόγραμμα που θα ταιριάζει καλύτερα στα ενδιαφέροντα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες
 • διδασκαλία με γνώμονα την έρευνα που σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με νέες ιδέες που συμβάλλουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος της πολιτικής και των γαλλικών σπουδών
 • ένα μονοπάτι προς αυτό το πτυχίο για αρχάριους που δεν έχουν γαλλικά A-level
 • ένα έτος σπουδών ή εργασίας σε γαλλόφωνη χώρα
 • οι σπουδαστές των Γαλλικών για επιχειρήσεις μπορούν να συμμετάσχουν στις διεθνώς αναγνωρισμένες εξετάσεις του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Παρισιού
 • ακαδημαϊκοί δεσμοί με την Εθνική Συνέλευση της Ουαλίας μέσω του Κέντρου Διακυβέρνησης της Ουαλίας και μακροχρόνιες σχέσεις με εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς, όπως το κοινοβούλιο του Ουεστμίνστερ, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους French and Politics BA (Hons) από Πανεπιστήμιο του Cardiff

18% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
9% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
8% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
3% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
3% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • MBA

Το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ προσφέρει πολλές υποτροφίες στους υποψήφιους φοιτητές μας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας http://www.cardiff.ac.uk/study/undergraduate/funding/scholarships.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFrench and Politics, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Γαλλικά και πολιτική BA (Hons)

Ιρλανδία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
EU £20450 έτος 1
Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Διεθνή £20450 έτος 1
EU £22700 έτος 1
Διεθνή £22700 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Φοιτητές από το Ηνωμένο Βασίλειο και τα νησιά:

Τα αναφερόμενα τέλη ισχύουν για το ακαδημαϊκό έτος 2024/25. Το Πανεπιστήμιο διατηρεί το δικαίωμα να αυξήσει τα δίδακτρα κατά το δεύτερο και τα επόμενα έτη σπουδών, όπως επιτρέπεται από το νόμο ή την πολιτική της ουαλικής κυβέρνησης. Κατά περίπτωση, θα σας ειδοποιήσουμε για οποιαδήποτε αλλαγή στα δίδακτρα μέχρι το τέλος Ιουνίου του ακαδημαϊκού έτους που προηγείται του έτους κατά το οποίο θα αυξηθούν τα δίδακτρα.

Τα δίδακτρα για την εγγραφή στα επόμενα έτη υπόκεινται σε αύξηση και θα επιβεβαιωθούν έως το τέλος Οκτωβρίου του έτους που προηγείται της ημερομηνίας έναρξης του προγράμματός σας.

Τα δίδακτρα καλύπτουν όλες τις εύλογες δαπάνες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του αναφερόμενου προγράμματος σπουδών. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι μπορεί να επιλέξετε να συμμετάσχετε σε εκπαιδευτικά ταξίδια, σε συναφείς τοποθετήσεις ή να αγοράσετε εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στο πρόγραμμα σπουδών σας, τα οποία θα επιβαρυνθείτε με δικά σας έξοδα. Τα δίδακτρα δεν περιλαμβάνουν έξοδα διαβίωσης, όπως διαμονή, διατροφή ή ταξίδια.

Σπουδαστές από την ΕΕ, τον ΕΟΧ και την Ελβετία:

Σπουδαστές από τον υπόλοιπο κόσμο (διεθνείς):

.

Τα δίδακτρα για την εγγραφή στα επόμενα έτη υπόκεινται σε αύξηση και θα επιβεβαιωθούν έως το τέλος Οκτωβρίου του έτους που προηγείται της ημερομηνίας έναρξης του προγράμματός σας.

Τα δίδακτρα καλύπτουν όλες τις εύλογες δαπάνες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του αναφερόμενου προγράμματος σπουδών. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι μπορεί να επιλέξετε να συμμετάσχετε σε εκπαιδευτικά ταξίδια, σε συναφείς τοποθετήσεις ή να αγοράσετε εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στο πρόγραμμα σπουδών σας, τα οποία θα επιβαρύνουν εσάς. Τα δίδακτρα δεν περιλαμβάνουν έξοδα διαβίωσης, όπως διαμονή, διατροφή ή ταξίδια.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Cardiff στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Cardiff σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Γλώσσες & Λογοτεχνία

  • #2 
  • #16 
  Γαλλικά

  [Δημοσίευση 14 Μαΐου, 2024]

Προβολή του συνόλου των 33 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Cardiff

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Cardiff

Το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ ιδρύθηκε το 1883 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον της πόλης Κάρντιφ της Ουαλίας. Μερικά από τα πιο προφανή πλεονεκτήματα του πανεπιστημίου περιλαμβάνουν την έρευνα που οδηγεί παγκοσμίως, ένα ενημερωμένο και ενεργό γραφείο υπηρεσιών σταδιοδρομίας και την κεντρική τοποθεσία. Το Κάρντιφ είναι μια ζωντανή, σύγχρονη πόλη με νεανικό και ποικιλόμορφο πληθυσμό, γνωστή για την αποδοχή ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Λίστα με 334 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Cardiff - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

 • Student life at Cardiff University
 • Student Megan tells you all about Chemistry at Cardiff
 • Cardiff University - Adult Nursing (BN)
 • International students at Cardiff University School of Biosciences

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - Cardiff
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ιστορία και πολιτική (Q97) BA (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - £20772 - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Πολιτική, φιλοσοφία και οικονομία (Q45) BA (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - £20772 - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Κοινωνικές επιστήμες (πολιτική) (R23-POL) BA (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - £20772 - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Κοινωνιολογία και πολιτική BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
64% 4% 0% £18000 120 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Διεθνείς Σχέσεις BA (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
- - - £14160 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
73% 0% 7% £12500 106 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς σχέσεις και πολιτική (με έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- - - £15750 - Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Τουρισμός BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
76% 0% 0% £12500 115 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Κοινωνιολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Sussex
(University of Sussex)
68% 5% 20% £21500 133 Μπράιτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Κοινωνιολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £17665 £19430 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης