Cardiff University
Βιολογικές επιστήμες (Ζωολογία) BA/BSc (Hons)
Cardiff University - Πανεπιστήμιο του Cardiff

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 245 αποφοίτους Biological Sciences (Zoology) BA/BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με βιοεπιστήμες (μη ειδικές) από το Πανεπιστήμιο του Cardiff για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με βιοεπιστήμες (μη ειδικές).

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
77 /100
245 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Βιοεπιστήμες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : βιοεπιστήμες (μη ειδικές) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £23500 £30000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £28000 £18500 - £30500 £23000 - £37500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Βιοεπιστήμες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24556 £30929 £35939
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21037 - £28149 £23857 - £42071 £28098 - £51622

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η Ζωολογία είναι η μελέτη όλων των ειδών των ζώων, συμπεριλαμβανομένης της ανατομίας, της φυσιολογίας, της γενετικής και των προσαρμογών τους για την επιβίωση και την αναπαραγωγή σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Πρόκειται για γνώσεις ζωτικής σημασίας, αν θέλουμε να διατηρήσουμε υγιή φυσικά περιβάλλοντα, να ελέγξουμε παράσιτα και ασθένειες, να διατηρήσουμε τη βιοποικιλότητα και να διαφυλάξουμε είδη που απειλούνται με εξαφάνιση.

Το πτυχίο Βιολογικών Επιστημών (Ζωολογία) απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τον ευρύ τομέα της βιολογίας των ζώων. Πρόκειται για ένα πραγματικά διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών που αξιοποιεί τα ερευνητικά πλεονεκτήματα που υπάρχουν σε όλη τη Σχολή, και, εκτός από την κάλυψη της εξέλιξης και της ποικιλομορφίας των κύριων ομάδων ζώων, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να μελετήσετε μαθήματα οικολογίας, φυσιολογίας και γενετικής. Διαθέτουμε ιδιαίτερη εμπειρία στη συμπεριφορά και τη λειτουργία του εγκεφάλου, και θα μελετήσετε τόσο τη συμπεριφορά όσο και τη νευροεπιστήμη στο πλαίσιο αυτού του μαθήματος.

Το περιεχόμενο του μαθήματος συνδέεται στενά με τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του προσωπικού μας (πολλοί από τους οποίους είναι ηγέτες στον τομέα τους)- αυτό σας επιτρέπει να βιώσετε τον ενθουσιασμό της μάθησης σε ένα ενεργό ερευνητικό περιβάλλον και συμβάλλει στη διασφάλιση ότι τα θέματα που καλύπτετε είναι εξαιρετικά επίκαιρα και έχουν σημασία για τον σημερινό κόσμο.

Το πτυχίο μας στη Ζωολογία περιλαμβάνει επίσης πολλές ευκαιρίες για πρακτική εργασία στο πεδίο, επιτρέποντάς σας να αναπτύξετε πολύτιμες τεχνικές έρευνας στο πεδίο. Εκτός από τη συμμετοχή σας σε ερευνητικά προγράμματα πεδίου καθ' όλη τη διάρκεια της φοίτησής σας στο Κάρντιφ, μπορείτε επίσης να επιλέξετε από τα εξειδικευμένα, βασισμένα σε προγράμματα μαθήματα πεδίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες χώρες.

Όπως συμβαίνει με όλα τα πτυχία της Σχολής Βιοεπιστημών, το πρόγραμμα Ζωολογίας προσφέρει την ευελιξία να προσαρμόσετε το πρόγραμμα στα δικά σας ενδιαφέροντα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Ο τίτλος σπουδών σας παραμένει επίσης ευέλικτος μέχρι το τελευταίο έτος σπουδών σας, έτσι ώστε να μπορείτε είτε να συνεχίσετε με το BSc Biological Sciences (Zoology) μέχρι την αποφοίτησή σας, είτε να μεταπηδήσετε σε κάποιο άλλο από τα πτυχία βιοεπιστημών μας κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών σπουδών σας.

Ο τελικός τίτλος του πτυχίου σας θα εξαρτηθεί από την επιλογή των μαθημάτων σας και ο προσωπικός σας καθηγητής θα σας καθοδηγήσει σχετικά με τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας. Μπορεί επίσης να έχετε τη δυνατότητα να μεταβείτε στο τετραετές ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό μας MBiol, το οποίο αποτελεί μια εξαιρετική βάση για μια μελλοντική καριέρα στην επιστημονική έρευνα.

Το μάθημα αυτό παρέχει άριστες βάσεις για ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομίας και προσφέρει άρτια κατάρτιση για ερευνητές επιστήμονες. Οι απόφοιτοί μας έχουν ακολουθήσει μια σειρά από συναρπαστικές και ικανοποιητικές σταδιοδρομίες τόσο σε επιστημονικά όσο και σε μη επιστημονικά συναφή πεδία, όπως η θαλάσσια βιολογία, η οικολογία, η έρευνα και η διατήρηση στο πεδίο ή σε ζωολογικούς κήπους, το περιβαλλοντικό δίκαιο, η βιοϊατρική έρευνα, οι επιστημονικές εκδόσεις, η δημοσιογραφία, η διδασκαλία και η κτηνιατρική επιστήμη. Πολλοί επιλέγουν επίσης να συνεχίσουν τις σπουδές τους με μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δίπλωμα.

Διαφορετικά χαρακτηριστικά του προγράμματος

Η Σχολή Βιοεπιστημών προσφέρει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα συναρπαστικών εκπαιδευτικών ευκαιριών, με ένα ερευνητικό κέντρο στο Βόρνεο που εστιάζει στη διατήρηση της φύσης και με έντονη συμμετοχή στο εμβληματικό Ερευνητικό Ινστιτούτο Βιώσιμων Χώρων και στο Ερευνητικό Ινστιτούτο Νερού του Πανεπιστημίου. Επίσης, προσελκύουμε σημαντική εξωτερική χρηματοδότηση για την έρευνα και αυτό θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, τις τεχνικές και τις εγκαταστάσεις στην εργασία σας.

Η εργασία πεδίου είναι ένα σημαντικό στοιχείο της Ζωολογίας, και με μια ποικιλία φυσικών περιβαλλόντων - από την αγροτική ύπαιθρο μέχρι την ουαλική ακτογραμμή - σχεδόν στο κατώφλι σας, το Κάρντιφ είναι η ιδανική τοποθεσία για να αναπτύξετε και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας ως ερευνητής πεδίου.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα μαθήματα:

 • BSc Βιολογικές Επιστήμες (Ζωολογία) με έτος επαγγελματικής κατάρτισης
 • BSc Βιολογικές Επιστήμες
 • MBiol Βιολογικές Επιστήμες (ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό)

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Biological Sciences (Zoology) BA/BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Cardiff

18% Διοικητικά επαγγέλματα
12% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
11% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
6% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
4% Επαγγέλματα πωλήσεων
3% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
3% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
3% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
3% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • MBA

Περαιτέρω πληροφορίες για τους διεθνείς υποψηφίους μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.cardiff.ac.uk/study/international#.

Το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ προσφέρει πολλές υποτροφίες στους υποψήφιους φοιτητές μας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας http://www.cardiff.ac.uk/study/undergraduate/funding/scholarships.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBiological Sciences (Zoology), BA/BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Βιολογικές επιστήμες (Ζωολογία) BA/BSc (Hons)

Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Ιρλανδία £9000 έτος 1
EU £25450 έτος 1
Διεθνή £25450 έτος 1
EU £28200 έτος 1
Διεθνή £28200 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σπουδαστές από το Ηνωμένο Βασίλειο και τα νησιά:

Τα αναφερόμενα τέλη ισχύουν για το ακαδημαϊκό έτος 2024/25. Το Πανεπιστήμιο διατηρεί το δικαίωμα να αυξήσει τα δίδακτρα κατά το δεύτερο και τα επόμενα έτη σπουδών, όπως επιτρέπεται από το νόμο ή την πολιτική της ουαλικής κυβέρνησης. Κατά περίπτωση, θα σας ειδοποιήσουμε για οποιαδήποτε αλλαγή στα δίδακτρα μέχρι το τέλος Ιουνίου του ακαδημαϊκού έτους που προηγείται του έτους κατά το οποίο θα αυξηθούν τα δίδακτρα.

Τα δίδακτρα για την εγγραφή στα επόμενα έτη υπόκεινται σε αύξηση και θα επιβεβαιωθούν έως το τέλος Οκτωβρίου του έτους που προηγείται της ημερομηνίας έναρξης του προγράμματός σας.

Τα δίδακτρα καλύπτουν όλες τις εύλογες δαπάνες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του αναφερόμενου προγράμματος σπουδών. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι μπορεί να επιλέξετε να συμμετάσχετε σε εκπαιδευτικά ταξίδια, συναφείς πρακτικές ή να αγοράσετε εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στο πρόγραμμα σπουδών σας, τα οποία θα επιβαρύνουν εσάς. Τα δίδακτρα δεν περιλαμβάνουν έξοδα διαβίωσης, όπως διαμονή, διατροφή ή ταξίδια.

Σπουδαστές από την ΕΕ, τον ΕΟΧ και την Ελβετία:

Σπουδαστές από τον υπόλοιπο κόσμο (διεθνείς):

.

Τα δίδακτρα για την εγγραφή στα επόμενα έτη υπόκεινται σε αύξηση και θα επιβεβαιωθούν έως το τέλος Οκτωβρίου του έτους που προηγείται της ημερομηνίας έναρξης του προγράμματός σας.

Τα δίδακτρα καλύπτουν όλες τις εύλογες δαπάνες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του αναφερόμενου προγράμματος σπουδών. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι μπορεί να επιλέξετε να συμμετάσχετε σε εκπαιδευτικά ταξίδια, σε συναφείς τοποθετήσεις ή να αγοράσετε εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στο πρόγραμμα σπουδών σας, τα οποία θα επιβαρύνουν εσάς. Τα δίδακτρα δεν περιλαμβάνουν έξοδα διαβίωσης, όπως διαμονή, διατροφή ή ταξίδια.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Cardiff στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 34 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Cardiff

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Cardiff

Το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ ιδρύθηκε το 1883 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον της πόλης Κάρντιφ της Ουαλίας. Μερικά από τα πιο προφανή πλεονεκτήματα του πανεπιστημίου περιλαμβάνουν την έρευνα που οδηγεί παγκοσμίως, ένα ενημερωμένο και ενεργό γραφείο υπηρεσιών σταδιοδρομίας και την κεντρική τοποθεσία. Το Κάρντιφ είναι μια ζωντανή, σύγχρονη πόλη με νεανικό και ποικιλόμορφο πληθυσμό, γνωστή για την αποδοχή ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Λίστα με 334 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Cardiff - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

 • Student life at Cardiff University
 • Student Megan tells you all about Chemistry at Cardiff
 • Cardiff University - Adult Nursing (BN)
 • International students at Cardiff University School of Biosciences

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - Cardiff
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ιατρικές βιοεπιστήμες με διαχείριση BSc (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
- - - £37900 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογικές επιστήμες με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - £29110 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογία με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογικές Επιστήμες με Ισπανικά για την Επιστήμη BSc (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
- - - £41650 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογικές Επιστήμες με Διοίκηση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
78% 0% 1% £34800 198 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογικές Επιστήμες (Εξελικτική Βιολογία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - £34800 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμες της ζωής BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
67% 11% 0% £21470 £23615 136 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογικές Επιστήμες (Ζωολογία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
79% 0% 10% £16900 116 Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογία (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης