Aberystwyth University
Βιολογία BSc (Hons)
Aberystwyth University - Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 15 αποφοίτους Biology BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με βιολογία (μη ειδική) από το Πανεπιστήμιο Aberystwyth για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με βιολογία (μη ειδική).

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
92 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Βιοεπιστήμες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : βιολογία (μη ειδική) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £19000 £23000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £27500 £14000 - £22500 £18000 - £28500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Βιοεπιστήμες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24966 £22375 £26273
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20975 - £27992 £16894 - £27526 £20699 - £33736

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Είσαι από τους ανθρώπους που βρίσκουν κάθε πτυχή του έμβιου κόσμου συναρπαστική; Το είδος του ανθρώπου που τη μια στιγμή θαυμάζει τους μηχανισμούς της γονιδιακής έκφρασης και την άλλη αναρωτιέται για την πτήση των πουλιών; Αν είστε τέτοιος άνθρωπος, τότε η Βιολογία στο Aberystwyth είναι το κατάλληλο πτυχίο για εσάς.

Από τις πρωτεΐνες μέχρι τους πιθήκους, το μάθημά μας καλύπτει όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή. Το Aberystwyth βρίσκεται ανάμεσα σε λόφους, δασώδεις κοιλάδες, υγροβιότοπους, αμμώδεις και βραχώδεις ακτές και, φυσικά, δίπλα στα παρθένα νερά του Cardigan Bay. Μπορεί να μελετάτε μικροβιολογία το πρωί και να ερευνάτε τη ζωή που βρίσκεται στους αμμόλοφους το απόγευμα.

Θα διδαχθείτε από παθιασμένο, αφοσιωμένο και φιλικό διδακτικό προσωπικό σε εργαστηριακά μαθήματα και μαθήματα πεδίου, τα οποία αναπτύσσουν πραγματικές επιστημονικές δεξιότητες απαραίτητες για το μέλλον σας. Οι ακαδημαϊκές σας σπουδές θα ενισχυθούν από μια πληθώρα εργαστηριακών μαθημάτων και μαθημάτων πεδίου, τα οποία χτίζουν πραγματικές επιστημονικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για το μέλλον σας. Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις διδασκαλίας και ηλεκτρονικής μάθησης σας παρέχουν εξαιρετικούς πόρους μελέτης. Η πλειονότητα του διδακτικού προσωπικού του Ινστιτούτου Βιολογικών, Περιβαλλοντικών και Αγροτικών Επιστημών έχει διδακτορικό δίπλωμα και είναι ενεργό ερευνητικά. Τα επαγγελματικά μαθήματα διαθέτουν επίσης προσωπικό με ιστορικό στη βιομηχανία.

Το Ινστιτούτο διαθέτει μεγάλο αριθμό προσωπικού που ασχολείται μόνο με την έρευνα και με το οποίο οι φοιτητές μπορούν να έρθουν σε επαφή. Θα σας ανατεθεί ένας προσωπικός καθηγητής που θα σας καθοδηγήσει κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας στο Aberystwyth και θα σας βοηθήσει να εγκατασταθείτε όταν φτάσετε για πρώτη φορά.

Στο πρώτο έτος σπουδών σας, θα εξερευνήσετε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από τη Βιοχημεία μέχρι την ποικιλομορφία των ζώων, από τη μικροβιακή ποικιλομορφία μέχρι τη βλάστηση και τα οικοσυστήματα. Όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν ένα σταθερό υπόβαθρο στο δεύτερο και τρίτο έτος και να σας επιτρέψουν να δοκιμάσετε θέματα που ίσως δεν είχατε εξετάσει ποτέ πριν. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που προσφέρεται στο δεύτερο και τρίτο έτος, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα που προσφέρουμε. Σε αυτά τα έτη μπορείτε να εξειδικευτείτε, ίσως ακολουθώντας μια πιο μοριακή ή περιβαλλοντική κατεύθυνση, επιλέγοντας μαθήματα όπως Εφαρμοσμένη Μοριακή Βιολογία και Βιοπληροφορική ή Οικολογική Επιτήρηση. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να διατηρήσετε τις επιλογές σας ανοιχτές, συνδυάζοντας θέματα όπως η Βιοχημεία και η Φαρμακολογία με την Οικολογία Πληθυσμών και Κοινοτήτων.

Οι φοιτητές μας αποφοιτούν από το Πανεπιστήμιο Aberystwyth με δεξιότητες που περιλαμβάνουν: δεξιότητες έρευνας και ανάλυσης δεδομένων, βελτιωμένες μαθηματικές και υπολογιστικές δεξιότητες, αποτελεσματικές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και δημιουργικής σκέψης- μια βαθιά βάση στις δεξιότητες της τεχνολογίας των πληροφοριών- την ικανότητα ανεξάρτητης εργασίας, τη διαχείριση του χρόνου και τις οργανωτικές δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας τήρησης των προθεσμιών- την ικανότητα έκφρασης ιδεών και επικοινωνίας πληροφοριών με σαφή και δομημένο τρόπο, τόσο σε γραπτή όσο και σε προφορική μορφή- την αυτοπαρακίνηση και την αυτοπεποίθηση και την ομαδική εργασία, με την ικανότητα να συζητούν έννοιες σε ομάδες, να δέχονται διαφορετικές ιδέες και να καταλήγουν σε συμφωνία.

Οι απόφοιτοί μας είναι ισχυροί υποψήφιοι στους ακόλουθους τομείς: Ερευνητική επιστήμη, κλινική μοριακή γενετική, διατήρηση της φύσης και εκπαίδευση. Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει πτυχίο βιολογίας μπορούν επίσης να προχωρήσουν σε περαιτέρω εκπαίδευση στην Οδοντιατρική, την Ιατρική και την Επιστημονική Δημοσιογραφία.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Biology BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Aberystwyth

20% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
Cambridge English Advanced
Cambridge English Proficiency
IELTS (Academic) 6.5

Με ελάχιστο 5,5 σε κάθε στοιχείο.

PTE Academic 55

Με ελάχιστη βαθμολογία 51 σε οποιοδήποτε συστατικό.

TOEFL (iBT) 88

Με ελάχιστη βαθμολογία στα συστατικά ως εξής: Ακρόαση 21, γραφή 21, ανάγνωση 22, ομιλία 23.

IELTS (Academic) 6.5

Με ελάχιστο 5,5 σε κάθε στοιχείο.

PTE Academic 55

Με ελάχιστη βαθμολογία 51 σε οποιοδήποτε συστατικό.

TOEFL (iBT) 88

Με ελάχιστη βαθμολογία στα συστατικά ως εξής: Ακρόαση 21, γραφή 21, ανάγνωση 22, ομιλία 23.

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth προσφέρει ένα πολύτιμο πακέτο υποτροφιών και υποτροφιών για την υποστήριξη των φοιτητών. Ο μακροχρόνιος διαγωνισμός εισαγωγικών εξετάσεων που διοργανώνουμε σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε έως και 2.000 λίρες ετησίως για τα έξοδα διαβίωσης και σπουδών σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε αυτό με οποιοδήποτε ή όλα τα άλλα βραβεία μας, για να κάνετε το οικονομικό σας πακέτο πιο πολύτιμο. Τα βραβεία μας περιλαμβάνουν αθλητικές και μουσικές υποτροφίες, υποτροφίες για αποχωρήσαντες από το σχολείο/νέους φροντιστές/απομονωμένους φοιτητές και μια σειρά από βραβεία συγκεκριμένων τμημάτων. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBiology, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Βιολογία BSc (Hons)

Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Ιρλανδία £9000 έτος 1
EU £18830 έτος 1
Διεθνή £18830 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ουαλίας επιβεβαίωσαν ότι οι φοιτητές από την ΕΕ που θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους το ακαδημαϊκό έτος 2021/22 δεν θα είναι πλέον επιλέξιμοι για το καθεστώς των εγχώριων τελών. Ως εκ τούτου, τα δίδακτρα για τους φοιτητές της ΕΕ θα χρεώνονται σύμφωνα με τα διεθνή δίδακτρα από το 2021/22 και μετά.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι Ιρλανδοί υπήκοοι θα εξακολουθήσουν να είναι επιλέξιμοι για το καθεστώς του τέλους διαμονής και για στήριξη από την κυβέρνηση της Ουαλίας στο πλαίσιο της ρύθμισης του κοινού ταξιδιωτικού χώρου.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Aberystwyth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 24 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth (Aber) ιδρύθηκε το 1872 στο Aberystwyth της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει κερδίσει μια εντυπωσιακή σειρά από βραβεία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων διδασκαλίας και της απασχολησιμότητας των μεταπτυχιακών φοιτητών. Είτε σας αρέσει να περπατάτε στην παραλία είτε να επισκέπτεστε το ιστορικό κέντρο της πόλης, το Aberystwyth αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους φοιτητές αναζητούν ένα ήσυχο μέρος για να επικεντρωθούν στους ακαδημαϊκούς τους στόχους.

Λίστα με 383 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Aberystwyth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site (Aberystwyth)
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιολογία (R58) BSc (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - £20772 - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Βιολογία με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογία με γαλλικά BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- - - £30160 - Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογικές Επιστήμες με Ισπανικά για την Επιστήμη BSc (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
- - - £41650 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογικές Επιστήμες με Διοίκηση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
78% 0% 1% £34800 198 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατρικές βιοεπιστήμες με διαχείριση BSc (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
- - - £37900 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογία με αραβικά BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- - - £30160 - Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογικές επιστήμες με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - £29110 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογικές Επιστήμες (Επιστήμες Υγείας της Άγριας Ζωής) BSc (Hons) Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Veterinary College University of London)
86% 5% 5% £22670 147 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης