Buckinghamshire New University
Παραγωγή και εκτέλεση μουσικής BA (Hons)
Buckinghamshire New University - Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Music Production and Performance BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με άλλοι στην τεχνολογία από το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με άλλοι στην τεχνολογία.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Παραστατικές τέχνες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : άλλοι στην τεχνολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21000 £22500 £25000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18500 - £25500 £17500 - £25500 £19000 - £30000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Παραστατικές τέχνες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21801 £19411 £23181
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18253 - £25466 £14340 - £24328 £17441 - £29439

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αν έχετε πάθος για τη μουσική και θέλετε να το μετατρέψετε σε καριέρα συνθέτοντας, ερμηνεύοντας και ηχογραφώντας πρωτότυπα κομμάτια, τότε αυτό το μάθημα μπορεί να είναι για εσάς. Το BA (Hons) Music Production and Performance έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων μουσικής παραγωγής και εκτέλεσης, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες για να συνθέσετε, να εκτελέσετε, να ηχογραφήσετε και να παράγετε πρωτότυπη μουσική. Με την αποφοίτησή σας θα φύγετε με ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο πρωτότυπης δουλειάς στην εκτέλεση, τη σύνθεση και την παραγωγή.

Γιατί να σπουδάσετε στο Buckinghamshire New University;

Καθώς το BNU παρέχει μαθήματα στη μουσική βιομηχανία για πάνω από 25 χρόνια, διαθέτουμε πλούσια τεχνογνωσία μέσα από το δίκτυο του διδακτικού προσωπικού, των προσκεκλημένων ομιλητών και των αποφοίτων μας, όλοι με ιστορικό επιτυχίας σε μια μεγάλη ποικιλία ρόλων στη μουσική βιομηχανία διεθνώς.

Όπως και ο κλάδος, θέτουμε τη συνεργασία στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας. Θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με άλλα μαθήματα του BNU, όπως οι φοιτητές του τμήματος κινηματογράφου και τηλεόρασης. Θα ηχογραφήσετε ήχο και θα εργαστείτε στο post-production, το οποίο θα σας δώσει εμπειρία εργασίας με μια μεγάλη ποικιλία ειδών, ώστε να σας βοηθήσει να τελειοποιήσετε τις δεξιότητές σας στην παραγωγή. Κατά τη διάρκεια του χρόνου σας μαζί μας θα μάθετε πρακτικές δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε στους πιθανούς εργοδότες. Θα εξοικειωθείτε με τον εξοπλισμό των βιομηχανικών προτύπων, μεταξύ άλλων στο διαπιστευμένο εργαστήριο ήχου Dolby Atmos, βοηθώντας σας να προετοιμαστείτε για ρόλους στη βιομηχανία.

Θα επωφεληθείτε επίσης από τις ευκαιρίες εργασίας μας. Προηγούμενοι σπουδαστές έχουν συνεργαστεί με εταιρείες όπως η Sony, η Sennheiser και η Universal Music. Επιπλέον, η συμβουλευτική ομάδα της βιομηχανίας μας, η BIGMusic, επανεξετάζει τακτικά τα μαθήματά μας, πράγμα που σημαίνει ότι θα αποφοιτήσετε με σύγχρονες δεξιότητες και γνώσεις που ανταποκρίνονται στις σημερινές απαιτήσεις της βιομηχανίας.

Οι ενότητες ευκαιριών αποτελούν βασικό μέρος του προγράμματος σπουδών του BNU. Θα επιλέξετε μαθήματα τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο έτος από μια ευρεία επιλογή σε τομείς όπως η βιωσιμότητα, η επιχειρηματικότητα, η δημιουργικότητα, οι ψηφιακές δεξιότητες, η προσωπική ανάπτυξη, η συμμετοχή των πολιτών, η υγεία και η ευημερία και η απασχόληση. Οι ενότητες ευκαιρίας έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν τη δυνατότητα να αναπτυχθείτε έξω από τα παραδοσιακά όρια του γνωστικού σας αντικειμένου και να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε περαιτέρω από το πλήθος στους μελλοντικούς εργοδότες.

Όλα τα πτυχία μουσικής του Buckinghamshire New University είναι μέλη της Μουσικής Ακαδημαϊκής Σύμπραξης του Ηνωμένου Βασιλείου (MAP).

Ποιες εγκαταστάσεις μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Τα υπερσύγχρονα στούντιο ηχογράφησης και το πιστοποιημένο εργαστήριο ήχου Dolby Atmos σας δίνουν πρόσβαση στο χώρο και την τεχνολογία που χρειάζεστε. Από μεμονωμένες αίθουσες επεξεργασίας μέχρι μεγάλα στούντιο Pro Tools Ultimate με προσαρτημένα δωμάτια ζωντανών εμφανίσεων και φωνητικούς θαλάμους, διαθέτουμε τα πάντα για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία. Το στούντιο 1 διαθέτει σύστημα ηχείων Dolby Atmos 7.1.4 και κονσόλα Avid S6. Είμαστε ένα από τα πρώτα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο που υιοθέτησε το Dolby Atmos σε ένα μουσικό περιβάλλον. Το Studio 2 διαθέτει μια επιφάνεια ελέγχου Avid D-Command και 24 κανάλια προενισχυτών μικροφώνου Focusrite ISA828. Το Στούντιο τρία και το Στούντιο Ηλεκτρονικής Μουσικής βασίζονται σε επιφάνειες ελέγχου Avid S3/S4 και διεπαφές ήχου UAD Apollo x8. Οι θάλαμοι επεξεργασίας είναι εξοπλισμένοι με προενισχυτές μικροφώνου της Avid.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των μαθημάτων μας για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τον εξοπλισμό του στούντιό μας.

Τι θα σπουδάσω;

Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε πολλές από τις δεξιότητες που απαιτούνται στις δημιουργικές βιομηχανίες, προετοιμάζοντάς σας για τη ζωή σε μουσικά περιβάλλοντα, όπως η παραγωγή μουσικής στο στούντιο, ο ζωντανός ήχος, η σύνθεση, η εκτέλεση και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες που σχετίζονται με τη μουσική. Θα μελετήσετε βασικά στοιχεία της μουσικής παραγωγής και εκτέλεσης, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής στο στούντιο, της μουσικής εκτέλεσης και σύνθεσης, της κριτικής ακρόασης και ανάλυσης, καθώς και τεχνικών παραγωγής ζωντανού ήχου.

Ενσωματώνοντας σπουδές στη δημιουργική μουσική πρακτική, την κριτική ακρόαση και την παραγωγή ήχου, το πρόγραμμα σπουδών BA (Hons) Music Production and Performance θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις συνδέσεις μεταξύ αυτών των διαφορετικών δραστηριοτήτων και πώς μπορούν να ενσωματωθούν σε μελλοντικές σταδιοδρομίες.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Music Production and Performance BA (Hons) από Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

30% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
20% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Επαγγέλματα σχεδιασμού
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών

Το διδακτικό προσωπικό μας διαθέτει πλούσια επαγγελματική και ακαδημαϊκή εμπειρία, ενώ πολλοί από αυτούς εξακολουθούν να εργάζονται ενεργά στη μουσική βιομηχανία. Θα συμμετάσχετε επίσης στο δυναμικό πρόγραμμα των επισκεπτών διαλέξεων και μπορείτε να επωφεληθείτε από ζωντανές ενημερώσεις έργων, master classes και πολλές ευκαιρίες δικτύωσης. Θα επωφεληθείτε επίσης από τους ειδικούς καθηγητές μας, οι οποίοι διαθέτουν πλούσιες γνώσεις και εμπειρία στον κλάδο. Θα σπουδάσετε σε μια στενή ομάδα καθηγητών, όπου η συμβολή όλων αναγνωρίζεται και εκτιμάται. Όχι μόνο θα αποκτήσετε φίλους για όλη σας τη ζωή, αλλά θα κάνετε και σημαντικές διασυνδέσεις που θα διαρκέσουν κατά τη διάρκεια της καριέρας σας και θα δημιουργήσετε ένα δίκτυο, όπως ακριβώς θα βρίσκατε στον κόσμο της εργασίας. Θα χρησιμοποιηθούν διάφορα μέσα αξιολόγησης ανάλογα με τις ενότητες που θα παρακολουθήσετε, συμπεριλαμβανομένων εργασιών που θα εκτελέσετε στον ελεύθερο χρόνο σας, εργασιών εντός της τάξης, εργαστηρίων και παρουσιάσεων. Οι αξιολογήσεις θα είναι κατάλληλες για το έργο, εφικτές, παρακινητικές και επαγγελματικά εστιασμένες, αποτελώντας εποικοδομητικό μέρος της μαθησιακής σας διαδικασίας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για άλλοι στην τεχνολογία

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης στο Buckinghamshire New University ως διεθνής υποψήφιος, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/international.

Το Buckinghamshire New University προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/fees-and-funding/financial-support-bursaries-and-scholarships.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMusic Production and Performance, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Παραγωγή και εκτέλεση μουσικής BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα περισσότερα μαθήματα συνεπάγονται κάποια πρόσθετα έξοδα που δεν καλύπτονται από τα δίδακτρά σας.

Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από οικονομική υποστήριξη μέσω υποτροφίας ή υποτροφίας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ενότητα Οικονομική υποστήριξη, υποτροφίες και υποτροφίες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Εικαστικές Τέχνες

  • #61 
  • #73 
  Μουσική
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #66 
  • #78 
  Μουσική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Σχετικά με το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Το Buckinghamshire New University, επίσης γνωστό ως Bucks, ιδρύθηκε το 1893, στην πόλη High Wycombe της Νοτιοανατολικής Αγγλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει επιλέξει να χωρίσει τις ακαδημαϊκές του προσφορές σε επτά ξεχωριστές σχολές, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο ότι οι μαθησιακοί πόροι, όπως οι βιβλιοθήκες, βρίσκονται στις αντίστοιχες περιοχές τους, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός και να αυξηθεί επίσης η ευκολία αναζήτησης του υλικού που χρειάζεται ο φοιτητής. Το Bucks έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε το Silver Award από το TEF.

Λίστα με 191 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

προπτυχιακοί φοιτητές:
16465
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
860
:
17325
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Μουσική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • 5 reasons to study at Bucks New University
 • Tips for International Students and Life at BNU
 • Why our students chose Buckinghamshire New University
 • Bucks in One Word
 • Joe || Nursing Experience at Bucks New University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Buckinghamshire New University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μουσική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
77% 5% 3% £25750 199 Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και χρηματοοικονομικά και μουσικό θέατρο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική παραγωγή και μουσικό θέατρο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική και Αγγλικά BA (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
75% 1% 7% £23800 190 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική και θέατρο BA (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
86% 5% 3% £23800 163 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική εκτέλεση BA (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - £20800 - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική παραγωγή και ψυχολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική BMus (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
86% 5% 0% £23800 169 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική BMus (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
100% 5% 5% £21900 £20800 169 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς Σχέσεις και Μουσική Παραγωγή BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης