Buckinghamshire New University
Διεθνής διαχείριση τουρισμού με αεροπορικά ταξίδια με έτος ίδρυσης BA (Hons)
Buckinghamshire New University - Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 115 αποφοίτους International Tourism Management with Air Travel with Foundation Year BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια από το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30000 £22500 £25500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £45000 £16000 - £27500 £19500 - £31000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22910 £20830 £24369
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19839 - £26189 £16042 - £26488 £18552 - £31827

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Σπουδάζοντας αυτό το υβριδικό πτυχίο, θα αποκτήσετε τις γνώσεις και την κατανόηση που απαιτούνται για να βουτήξετε σε μια καριέρα στους τομείς του τουρισμού και των αεροπορικών ταξιδιών. Πιστοποιημένο από το Institute of Travel and Tourism (ITT), το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί με τη συμβολή κορυφαίων επαγγελματιών του κλάδου, διασφαλίζοντας ότι θα αποκτήσετε τις δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες.

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών προσφέρεται ως τετραετές πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένου ενός αρχικού έτους ίδρυσης. Το Θεμελιώδες Έτος θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε τις ακαδημαϊκές σας δεξιότητες μελέτης και να αποκτήσετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, εντοπίζοντας τα δικά σας δυνατά σημεία και τις ανάγκες ανάπτυξής σας για τη συνέχιση ενός προπτυχιακού προγράμματος.

Γιατί να μελετήσετε αυτό το θέμα;

Εάν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στους διεθνείς τομείς των ταξιδιών και του τουρισμού, τότε το συγκεκριμένο θέμα είναι ιδανικό για εσάς. Η απόκτηση πτυχίου σε αυτούς τους τομείς προσφέρει κατανόηση των παρασκηνιακών λειτουργιών, του σχεδιασμού και της διαχείρισης που απαιτούνται από τους εργοδότες αυτών των κλάδων.

Αυτό το πτυχίο θα σας δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα όλων των πτυχών του τουρισμού, με έμφαση στις αερομεταφορές. Θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κάνετε τα πρώτα σας βήματα σε μια σειρά από σταδιοδρομίες, όπως εργασία σε αεροπορικές εταιρείες ή τουριστικούς πράκτορες, γραφεία μάρκετινγκ, επίγειους χειριστές, εταιρείες διαχείρισης προορισμών, σχεδιασμό τουρισμού, διαχείριση εκδηλώσεων και φορείς εκμετάλλευσης αεροπορικών φορτίων.

Γιατί να σπουδάσετε στο Buckinghamshire New University;

Αυτό το πτυχίο έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίσει ότι μαθαίνετε τα τελευταία νέα από τον κλάδο, ώστε να αποφοιτήσετε με τις πιο σύγχρονες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτεί αυτός ο ενεργητικός τομέας. Η ομάδα διδασκαλίας μας περιλαμβάνει εξειδικευμένους καθηγητές με υψηλό επίπεδο εργασιακών γνώσεων από πολυετή εμπειρία στον κλάδο, γεγονός που θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε βαθιά γνώση των τελευταίων τάσεων και απαιτήσεων του τουρισμού και των αεροπορικών ταξιδιών. Συχνά προσκεκλημένοι ομιλητές παραδίδουν συνεδρίες για να εμπλουτίσουν τη μάθησή σας - η Σχολή είναι υπερήφανη που έχει υποδεχτεί ομιλητές από εταιρείες όπως η TUI και η British Airways.

Στόχος μας είναι η απόκτηση πρακτικής και πραγματικής εμπειρίας και το πρόγραμμά μας προσφέρει εποχιακές ευκαιρίες απασχόλησης, ώστε να αποκτήσετε πολύτιμες δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τη μελλοντική σας καριέρα - προηγούμενες τοποθετήσεις έχουν γίνει μεταξύ άλλων στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, στην easyJet και στη British Airways. Η πιστοποίηση από το The Institute of Travel and Tourism σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε από την πρώτη μέρα με την απόκτηση της φοιτητικής ιδιότητας μέλους του ινστιτούτου. Αυτή η ιδιότητα μέλους σας παρέχει πρόσβαση στις πλούσιες εκδηλώσεις δικτύωσης και σταδιοδρομίας που διοργανώνει με επίκεντρο τον κλάδο.

Οι ενότητες ευκαιρίας αποτελούν βασικό μέρος του προγράμματος σπουδών του BNU. Θα επιλέξετε ενότητες από μια ευρεία επιλογή σε τομείς όπως η βιωσιμότητα, η επιχειρηματικότητα, η δημιουργικότητα, οι ψηφιακές δεξιότητες, η προσωπική ανάπτυξη, η συμμετοχή των πολιτών, η υγεία και η ευημερία και η απασχόληση. Οι ενότητες ευκαιρίας έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν τη δυνατότητα να αναπτυχθείτε εκτός των παραδοσιακών ορίων του γνωστικού σας αντικειμένου και να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε περαιτέρω από το πλήθος στους μελλοντικούς εργοδότες.

Τι θα σπουδάσω;

Κατά το πρώτο έτος, τα βασικά θέματα παρουσιάζουν την ποικιλία των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεων που έχει ο τομέας του τουρισμού στους προορισμούς και στις κοινωνίες. Προσφέρονται επίσης δύο ειδικοί τομείς που επικεντρώνονται στον τομέα των αεροπορικών ταξιδιών.

Στο δεύτερο έτος, θα μελετήσετε βιώσιμες και υπεύθυνες τουριστικές δραστηριότητες στον τομέα του επιχειρηματικού τουρισμού και σε εξειδικευμένες τουριστικές αγορές, όπως ο μουσικός τουρισμός, ο θρησκευτικός τουρισμός, ο γαστρονομικός τουρισμός και ο χορευτικός τουρισμός, μεταξύ πολλών άλλων. Θα έχετε επίσης θέματα σχετικά με τη διαχείριση των αερομεταφορών και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναλάβετε εποχιακή απασχόληση.

Το τρίτο έτος περιλαμβάνει τη μελέτη κρίσιμων και σύγχρονων ζητημάτων στον τουρισμό, όπως ο σκοτεινός τουρισμός, η χρήση των ζώων στον τουρισμό, ο σεξουαλικός τουρισμός, η τρομοκρατία και ο τουρισμός και οι επιπτώσεις των πανδημιών στον τουρισμό, μεταξύ άλλων. Θα μελετήσετε επίσης τη διαχείριση των τουριστικών οργανισμών σε στρατηγικό επίπεδο, εκτός από τους ειδικούς τομείς των αεροπορικών ταξιδιών. Θα σας δοθεί επίσης η δυνατότητα επιλογής είτε να εκπονήσετε διπλωματική εργασία είτε να σπουδάσετε ένα μάθημα σχετικά με τις επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις.

Αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο Ταξιδιών και Τουρισμού (ITT).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους International Tourism Management with Air Travel with Foundation Year BA (Hons) από Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

30% Επαγγελματίες νοσηλευτές
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
10% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
10% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Ιατροί
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
0% Άλλοι επαγγελματίες υγείας
0% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
0% Επαγγελματίες πρόνοιας

Η αφοσιωμένη και υποστηρικτική ομάδα μαθημάτων δεσμεύεται να καλλιεργήσει την ανάπτυξή σας, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να αποφοιτήσετε με τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται για μια επιτυχημένη και ικανοποιητική σταδιοδρομία. Θα μελετάτε δύο μαθήματα ανά εξάμηνο με τρία εξάμηνα ανά ακαδημαϊκό έτος, τα οποία παρέχονται μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεων, διαδραστικών σεμιναρίων, εργαστηρίων, δραστηριοτήτων μικρών ομάδων και συζητήσεων. Υποστηρίζονται επίσης από υλικό ηλεκτρονικής μάθησης που παρέχεται μέσω του Εικονικού Μαθησιακού Περιβάλλοντος. Οι μέθοδοι αξιολόγησης είναι εκείνες που θεωρούνται καταλληλότερες για τη φύση του προγράμματος. Για παράδειγμα, η πιθανότητα να κληθεί κάποιος εργαζόμενος στον κλάδο των ταξιδιών ή των αερομεταφορών να γράψει έκθεση είναι ελάχιστη. Ωστόσο, η ικανότητα συγγραφής δομημένων, καλά τεκμηριωμένων, αναλυτικών ή κατατοπιστικών εκθέσεων και παρουσιάσεων αποτελεί αναμφισβήτητο πλεονέκτημα για όσους αναζητούν εργασία στον κλάδο. ****Οι αξιολογήσεις στο μάθημα περιλαμβάνουν:** ** ***ομαδική εργασία ** ***Παρουσιάσεις αφισών ** ***η χρήση ποσοτικών μεθόδων έρευνας (βασικές προβλέψεις) ** *** γραπτή εργασία (γενικά εκθέσεις) ** ***συγκεντρωτικές ασκήσεις** ***ένα ημερολόγιο αναστοχασμού ** *** Εργασίες με περιορισμένο χρόνο (ΕΕΧ) **. Καθώς προχωράτε στο πρόγραμμα, θα πρέπει να αναλαμβάνετε μεγαλύτερες εκθέσεις και παρουσιάσεις με έμφαση στην αξιολόγηση της αναλυτικής και αξιολογικής ικανότητας. Η τελική ερευνητική εργασία/επιχειρηματικό σχέδιο και πρόταση αποτελούν την απόλυτη δοκιμασία της ικανότητάς σας να αντλείτε, να αναλύετε κριτικά, να συνθέτετε και να αξιολογείτε κριτικά πληροφορίες από μια ευρεία ποικιλία πηγών και να εφαρμόζετε τα ευρήματα και τις συστάσεις σας σε πραγματικές καταστάσεις. Εκτός από την υποστήριξη που παρέχει η ομάδα καθηγητών, το Πανεπιστήμιο διαθέτει επίσης ένα ειδικό κέντρο ακαδημαϊκών δεξιοτήτων, το Student Learning and Achievement. Η ομάδα εδώ μπορεί να παράσχει πρόσθετη υποστήριξη σε τομείς όπως δεξιότητες παρουσίασης, διαχείριση χρόνου, ακαδημαϊκή ανάγνωση, αναφορά ή ακαδημαϊκή συγγραφή, έρευνα για την προετοιμασία εκθέσεων και πώς να προετοιμαστείτε αποτελεσματικά για εξετάσεις, μεταξύ άλλων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης στο Buckinghamshire New University ως διεθνής υποψήφιος, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/international.

Το Buckinghamshire New University προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/fees-and-funding/financial-support-bursaries-and-scholarships.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInternational Tourism Management with Air Travel with Foundation Year, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διεθνής διαχείριση τουρισμού με αεροπορικά ταξίδια με έτος ίδρυσης BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα περισσότερα μαθήματα συνεπάγονται κάποια πρόσθετα έξοδα που δεν καλύπτονται από τα δίδακτρά σας.

Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από οικονομική υποστήριξη μέσω υποτροφίας ή υποτροφίας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ενότητα Οικονομική υποστήριξη, υποτροφίες και υποτροφίες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Σχετικά με το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Το Buckinghamshire New University, επίσης γνωστό ως Bucks, ιδρύθηκε το 1893, στην πόλη High Wycombe της Νοτιοανατολικής Αγγλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει επιλέξει να χωρίσει τις ακαδημαϊκές του προσφορές σε επτά ξεχωριστές σχολές, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο ότι οι μαθησιακοί πόροι, όπως οι βιβλιοθήκες, βρίσκονται στις αντίστοιχες περιοχές τους, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός και να αυξηθεί επίσης η ευκολία αναζήτησης του υλικού που χρειάζεται ο φοιτητής. Το Bucks έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε το Silver Award από το TEF.

Λίστα με 191 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

προπτυχιακοί φοιτητές:
16465
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
860
:
17325
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιχειρήσεις και Διοίκηση": 7365 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • 5 reasons to study at Bucks New University
 • Tips for International Students and Life at BNU
 • Why our students chose Buckinghamshire New University
 • Bucks in One Word
 • Joe || Nursing Experience at Bucks New University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Buckinghamshire New University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Σάντουιτς) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
88% 8% 6% £12300 106 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Διοίκηση Τουρισμού) - Έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
76% 3% 23% £15750 124 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής διαχείριση τουρισμού με αεροπορικά ταξίδια με έτος ίδρυσης BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων BA (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
75% 8% 23% £15100 108 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £18628 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων και υγεία και ευεξία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Welsh in the Professional Workplace, Business and Management BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £16520 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business Management BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £15100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά, λογιστική και διοίκηση με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £20500 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση τουρισμού (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης