Brunel University
Νοσηλευτική (Υγεία του παιδιού) BSc (Hons)
Brunel University - Πανεπιστήμιο Brunel

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 85 αποφοίτους Nursing (Child Health) BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με από το Πανεπιστήμιο Brunel για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με .

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
66 /100
85 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Νοσηλευτική για παιδιά

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29000 £26500 £29500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £32000 £21000 - £30000 £21500 - £34500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Νοσηλευτική για παιδιά (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25030 £25740 £27715
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £25148 £19213 - £29469 £20717 - £32585

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Σε τι διαφέρουν οι ιδιαίτερες ανάγκες υγείας ενός παιδιού από αυτές ενός ενήλικα; Πώς μπορούν να γίνουν κατανοητά τα συμπτώματα ενός παιδιού μέσα από τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις του; Πώς μπορεί να υποστηριχθεί ολόκληρη η οικογένεια σε περιόδους μεγάλων αλλαγών και άγχους; Αυτά είναι τα ερωτήματα στα οποία θα βρείτε τις απαντήσεις ως νοσηλευτής παιδιών. Η νοσηλεία βρεφών, παιδιών και νέων αποτελεί πρόκληση και ανταμοιβή. Αν είστε συμπονετικοί, ευαίσθητοι και διαθέτετε γρήγορη και ορθή κρίση, τότε θα ευδοκιμήσετε σε μια καριέρα όπου μπορείτε πραγματικά να κάνετε τη διαφορά στη ζωή των παιδιών.

Η νοσηλευτική είναι το μεγαλύτερο επάγγελμα υγειονομικής περίθαλψης στη χώρα. Ως πτυχιούχος νοσηλευτής θα εισέλθετε σε ένα ιδιαίτερα σεβαστό επάγγελμα με εξαιρετικές προοπτικές απασχόλησης.

Στο Brunel, θα μάθετε μέσα από μια ισόρροπη ισορροπία θεωρίας και πρακτικής, αποκτώντας την επαγγελματική σας εμπειρία σε διάφορα περιβάλλοντα υγειονομικής περίθαλψης, όπου θα συνεργαστείτε στενά με άλλους επαγγελματίες υγείας, χρήστες υπηρεσιών και τις οικογένειές τους.

Σε αυτό το πρόγραμμα, θα μάθετε κλινικές και επικοινωνιακές δεξιότητες που επικεντρώνονται στην παιδιατρική νοσηλευτική. Οι ευκαιρίες πρακτικής άσκησης θα αναπτύξουν αυτές τις δεξιότητες και την κατανόηση της φροντίδας σε νοσοκομειακό και κοινοτικό περιβάλλον. Το Brunel είναι ένα φημισμένο πανεπιστήμιο έντασης έρευνας με εδραιωμένη και εξαιρετική φήμη στις επιστήμες υγείας, οπότε θα μαθαίνετε από τους καλύτερους στον τομέα. Θα αποφοιτήσετε έτοιμοι να αρχίσετε να διαμορφώνετε το μέλλον της παιδικής νοσηλευτικής.

Μετά την αποφοίτησή σας, θα έχετε το δικαίωμα να εγγραφείτε στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC).

Ως φοιτητής νοσηλευτικής, θα λαμβάνετε τουλάχιστον 5.000 λίρες ετησίως, τις οποίες δεν χρειάζεται να επιστρέψετε. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στον ιστότοπο της βρετανικής κυβέρνησης. Μάθετε περισσότερα: https://www.nhsbsa.nhs.uk/nhs-learning-support-fund

Οι Αξίες του NHS διαμορφώνονται από τους ασθενείς, το κοινό και το προσωπικό βοήθησαν στην ανάπτυξη αυτής της έκφρασης αξιών που εμπνέουν πάθος στο NHS και που πρέπει να διέπουν οτιδήποτε κάνει. Οι επιμέρους οργανισμοί θα αναπτύξουν και θα βασιστούν σε αυτές τις αξίες, προσαρμόζοντάς τες στις τοπικές τους ανάγκες. Οι αξίες του NHS παρέχουν κοινό έδαφος για συνεργασία με στόχο την επίτευξη κοινών φιλοδοξιών, σε όλα τα επίπεδα του NHS Μάθετε περισσότερα: https://www.healthcareers.nhs.uk/working-health/working-nhs/nhs-constitution

Το πρόγραμμα αυτό θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2021. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε κάντε κλικ στο κουμπί 'Ενημέρωση τώρα'. Στη συνέχεια θα σας κρατήσουμε ενήμερους και θα σας ενημερώσουμε για το πότε μπορείτε να υποβάλετε αίτηση. Το πρόγραμμα θα είναι ανοικτό μόνο σε αιτούντες από το εσωτερικό της χώρας για την έναρξη του 2021.

Recognised by the Nursing and Midwifery Council (NMC) for the purpose of registration as a qualified nurse (child).

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Nursing (Child Health), BSc (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Αυτή η ενότητα θα προετοιμάσει τις βάσεις για να παρέχουν οι φοιτητές νοσηλευτική παρέμβαση και υποστήριξη σε άτομα όλων των ηλικιών που χρειάζονται νοσηλευτικές διαδικασίες κατά τη διάρκεια των διαδικασιών αξιολόγησης, διάγνωσης, φροντίδας και θεραπείας για ψυχικές, σωματικές, γνωστικές και συμπεριφορικές προκλήσεις υγείας.

Αυτή η διεπαγγελματική ενότητα παρέχει στους φοιτητές γνώσεις σχετικά με τις βιοεπιστήμες που σχετίζονται με τη νοσηλευτική πρακτική. Οι σπουδαστές θα μάθουν για την ανατομία και τη φυσιολογία και πώς ενσωματώνονται από το κυτταρικό επίπεδο στο επίπεδο των οργανικών συστημάτων. Αυτό θα περιλαμβάνει τη διερεύνηση του ανθρώπινου σώματος σε όλη τη συνέχεια της ζωής τόσο στην υγεία όσο και στην ασθένεια.

Αυτή η ενότητα υποστηρίζεται από το έγγραφο αξιολόγησης της πρακτικής άσκησης του Λονδίνου (PLPAD), το οποίο έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει και να καθοδηγεί τους φοιτητές προς την επιτυχή επίτευξη των κριτηρίων που ορίζονται στο Future nurse: Standards of proficiency for registered nurses and Standards for education and training (NMC 2018). Η συνεχής αξιολόγηση αποτελεί αναπόσπαστη πτυχή της αξιολόγησης στην πρακτική άσκηση και οι σπουδαστές αναμένεται να παρουσιάζουν αποδείξεις σταθερής επίδοσης. Η ενότητα θα εξοπλίσει τους φοιτητές με την κατάλληλη βάση γνώσεων που απαιτείται για την παροχή ασφαλούς, ανθρωποκεντρικής φροντίδας υπό καθοδήγηση.

Αυτή η ενότητα έχει σχεδιαστεί για να επιτρέψει στους φοιτητές να αναπτύξουν την ικανότητα να αναστοχάζονται την πρακτική τους και να ενημερώνονται για τις νέες και αναδυόμενες εξελίξεις στη νοσηλευτική, την υγεία και τη φροντίδα. Τα θέματα της ενότητας παρέχουν δεξιότητες που θα στηρίξουν την ακαδημαϊκή ανάπτυξη του φοιτητή.

Αυτή η ενότητα παρέχει ευκαιρίες στους φοιτητές να αποκτήσουν γνώση και κατανόηση του ρόλου του νοσηλευτή σε σχέση με τους στόχους και τις αρχές της προαγωγής, προστασίας, βελτίωσης και πρόληψης της υγείας κατά την επαφή με τους ανθρώπους.

Έτος 2

Αυτή η ενότητα θα βασιστεί και θα δώσει τη δυνατότητα στους σπουδαστές παιδικής νοσηλευτικής να αναπτύξουν περαιτέρω τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για το ρόλο τους στην αξιολόγηση και την έναρξη της ανθρωποκεντρικής φροντίδας. Αυτό θα περιλαμβάνει την αξιοποίηση των γνώσεων και των δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν κλινικά και θεωρητικά στο πρώτο έτος για την κατανόηση και εφαρμογή μιας προσωποκεντρικής προσέγγισης στη νοσηλευτική φροντίδα, επιδεικνύοντας κοινή αξιολόγηση, σχεδιασμό, λήψη αποφάσεων και καθορισμό στόχων κατά την εργασία με βρέφη, παιδιά, νέους, τις οικογένειές τους και τις κοινότητες.

Αυτή η ενότητα θα στηριχθεί και θα δώσει τη δυνατότητα στους φοιτητές της παιδικής νοσηλευτικής να αναπτύξουν περαιτέρω τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για το ρόλο τους στην αξιολόγηση και την έναρξη της ανθρωποκεντρικής φροντίδας. Στο πλαίσιο του τομέα πρακτικής που έχει επιλέξει ο σπουδαστής, οι πρακτικές εμπειρίες θα παρέχουν στους σπουδαστές μια ποικιλία περιβαλλόντων φροντίδας για να εφαρμόσουν τις κλινικές δεξιότητες και τις βασικές γνώσεις που έχουν αναπτύξει στην Προσομοιωμένη Πρακτική και στις προηγούμενες ενότητες.

Αυτή η ενότητα θα δώσει στους φοιτητές τη δυνατότητα να κατανοήσουν πώς παράγονται τα αποδεικτικά στοιχεία, γιατί παράγονται και πώς επηρεάζουν τη νοσηλευτική πρακτική. Θα αναπτύξει την κατανόηση των ερευνητικών μεθοδολογιών και θα ενισχύσει δεξιότητες όπως η εύρεση και η κριτική της βιβλιογραφίας που θα επιτρέψει στους φοιτητές να αναθεωρήσουν την τρέχουσα νοσηλευτική πρακτική. Θα βοηθήσει στην προετοιμασία για την τελική διατριβή.

Αυτή η ενότητα παρέχει ευκαιρίες στους φοιτητές παιδικού τομέα να αποκτήσουν γνώση και κατανόηση του ρόλου του νοσηλευτή σε σχέση με τη νοσηλεία βρεφών, παιδιών και νέων σε περιβάλλοντα κοινότητας. Η ενότητα προσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο οι Κοινοτικοί Νοσηλευτές Παιδιών συμβάλλουν στην πρόληψη και την προστασία από ασθένειες και κακή υγεία. Παρέχει ευκαιρίες για εμπλοκή στη δημόσια υγεία, την κοινοτική ανάπτυξη και τις παγκόσμιες ατζέντες υγείας, καθώς και στη μείωση των ανισοτήτων στην υγεία.

Σε αυτή την ενότητα, οι φοιτητές θα αποκτήσουν κρίσιμες γνώσεις και δεξιότητες που είναι ευθυγραμμισμένες με τις αρχές της φαρμακολογίας και της διαχείρισης φαρμάκων, οι οποίες θα επιτρέψουν την παροχή υψηλής ποιότητας, τεκμηριωμένης και ανθρωποκεντρικής φροντίδας. Η ενότητα θα επιτρέψει στους φοιτητές να αναπτύξουν περαιτέρω και να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους για τα συστήματα του σώματος και τη φυσιολογία. Το υπόβαθρο των φαρμακοθεραπευτικών γνώσεων και δεξιοτήτων θα επιτρέψει στους σπουδαστές να αποκτήσουν ικανότητα υποστήριξης ατόμων με κοινές σωματικές και ψυχικές παθήσεις- παρέχοντας τα θεμέλια για την εξέλιξη προς την απόκτηση τίτλου συνταγογράφησης μετά την εγγραφή.

Έτος 3

Αυτή η ενότητα θα δώσει τη δυνατότητα στους φοιτητές να αξιολογούν κριτικά διαφορετικούς τύπους αποδεικτικών στοιχείων σε συγκεκριμένους τομείς της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας. Θα έχει ως στόχο να αναπτύξει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των φοιτητών σε σχέση με τα συστηματικά στάδια μιας ολοκληρωμένης βιβλιογραφικής ανασκόπησης σχετικής με έναν ειδικό τομέα της νοσηλευτικής. Το μάθημα θα δώσει επίσης τη δυνατότητα στους φοιτητές να οργανώνουν συστηματικά και να προβαίνουν σε αναλυτικές και αντικειμενικές κρίσεις σχετικά με τα αναθεωρημένα αποδεικτικά στοιχεία στους ειδικούς τομείς της πρακτικής τους.

Αυτή η ενότητα έχει ως στόχο να εφοδιάσει τους τριτοετείς φοιτητές παιδικού τομέα με τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για το ρόλο τους στην παροχή και αξιολόγηση της ανθρωποκεντρικής φροντίδας. Αυτή η ενότητα θα προετοιμάσει τους φοιτητές παιδικού τομέα να επιδείξουν την ικανότητα να παρέχουν νοσηλευτική παρέμβαση και υποστήριξη σε βρέφη, παιδιά και νέους που χρειάζονται νοσηλευτικές διαδικασίες κατά τη διάρκεια των διαδικασιών αξιολόγησης, διάγνωσης, φροντίδας και θεραπείας για ψυχικές, σωματικές, γνωστικές και συμπεριφορικές προκλήσεις υγείας. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στους φοιτητές να προετοιμαστούν για τη φροντίδα βρεφών, παιδιών και νέων με πιο σύνθετες ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης σε ένα εύρος ρυθμίσεων.

Ο σπουδαστής θα εργαστεί στο πλαίσιο του ρόλου του ως μέλος της ομάδας και θα αναπτύξει γνώσεις και δεξιότητες που θα του επιτρέψουν να ανταποκριθεί στα μαθησιακά αποτελέσματα του NMC. Οι πρακτικές ασκήσεις θα δώσουν στον σπουδαστή τα εφόδια για να αναπτύξει τη γνώση και την κατανόηση μέσω της αυξανόμενης ανεξάρτητης πρακτικής, όπου θα υποστηρίζεται στην ανάληψη προγραμματισμένων, νόμιμων, εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων δίπλα σε έναν εγγεγραμμένο επαγγελματία ή θα λαμβάνει καθοδήγηση σε δραστηριότητες παροχής φροντίδας. Κατά τη διάρκεια αυτής της ενότητας ο φοιτητής θα ενθαρρυνθεί να αναπτύξει τις δεξιότητες που διέπουν τη νοσηλευτική πρακτική των παιδιών κατά τη διαχείριση της φροντίδας βρεφών, παιδιών και νέων με σύνθετες ανάγκες σε διαφορετικά περιβάλλοντα υγείας και κοινωνικής φροντίδας. Ο σπουδαστής θα σχεδιάσει τις μαθησιακές του εμπειρίες μέσω ενός μαθησιακού συμβολαίου και θα τις καταγράψει στο PLPAD.

Αυτή η ενότητα θα εφοδιάσει τους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για το ρόλο τους ως νεοεισαχθέντες νοσηλευτές στην ηγεσία και τη διαχείριση της νοσηλευτικής φροντίδας και στην αποτελεσματική εργασία ως μέρος μιας διεπιστημονικής ομάδας. Θα προετοιμάσει τους φοιτητές να ηγούνται και να διαχειρίζονται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα τη νοσηλευτική φροντίδα μιας ομάδας ατόμων, επιδεικνύοντας την κατάλληλη ιεράρχηση προτεραιοτήτων, ανάθεση και ανάθεση αρμοδιοτήτων φροντίδας σε άλλους που εμπλέκονται στην παροχή φροντίδας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Nursing (Child Health) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Brunel

75% Επαγγελματίες της θεραπείας
15% Επαγγελματίες νοσηλευτές
5% Άλλοι επαγγελματίες υγείας
0% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
0% Διδάσκοντες επαγγελματίες

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Νοσηλευτική για παιδιά

Απαιτήσεις προσόντων

Συγκεντρώστε τουλάχιστον 112 βαθμούς UCAS στο Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (Access to HE Diploma) με 45 μονάδες στο επίπεδο 3. Τα θέματα πρόσβασης γίνονται δεκτά: Επιστήμες Υγείας Επαγγέλματα Υγείας Υγεία και κοινωνική φροντίδα Σπουδές υγείας Ιατρική Ιατρική επιστήμη Νοσηλευτική Εργοθεραπεία Φυσικοθεραπεία Επιστήμη Επιστήμη στα επαγγέλματα υγείας

στην Υγεία και την Κοινωνική Φροντίδα

στην Υγεία και την Κοινωνική Φροντίδα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 7 με τουλάχιστον 6,5 στο Writing, 7,0 στην ανάγνωση, 7,0 στον προφορικό λόγο και 7,0 στην ακρόαση.
Institution's Own Test με τουλάχιστον 65% σε κάθε υποενότητα
TOEFL (iBT) 100 με τουλάχιστον 20 σε όλες τις υποενότητες
PTE Academic 64 με τουλάχιστον 58 σε όλες τις επιμέρους βαθμολογίες

Ως φοιτητής νοσηλευτικής, θα λαμβάνετε τουλάχιστον 5.000 λίρες ετησίως, τις οποίες δεν χρειάζεται να επιστρέψετε. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στον ιστότοπο της βρετανικής κυβέρνησης. Μάθετε περισσότερα: https://www.nhsbsa.nhs.uk/nhs-learning-support-fund

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςNursing (Child Health), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Brunel στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Brunel

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Brunel

Το Πανεπιστήμιο Brunel ιδρύθηκε το 1957 και βρίσκεται στα προάστια της μεγάλης πόλης Uxbridge του Λονδίνου. Λόγω της θέσης του πανεπιστημίου, το Brunel University διαθέτει πολυάριθμες συγκοινωνιακές συνδέσεις με το Λονδίνο, τις οποίες οι φοιτητές χρησιμοποιούν για να διευρύνουν τις επιλογές τους όσον αφορά την πρακτική άσκηση. Το ποσοστό εισαγωγής είναι χαμηλότερο από ό,τι σε πολλά πανεπιστήμια, οπότε οι υποψήφιοι θα πρέπει να προετοιμάσουν καλά τις προσωπικές τους δηλώσεις και τις συνεντεύξεις τους όταν υποβάλλουν αίτηση για να εγγραφούν εδώ.

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Brunel

Φοιτητές ανά επίπεδο σπουδών Ακαδημαϊκό έτος 2020/21 - Ισοδύναμες εγγραφές φοιτητών πλήρους φοίτησης, όπως δημοσιεύθηκαν από την Υπηρεσία Στατιστικής Ανώτατης Εκπαίδευσης (HESA) στις 10 Φεβρουαρίου 2022
προπτυχιακοί φοιτητές:
11470
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3685
:
15155
  • Brunel campus life: Union of Brunel Students
  • Brunel campus life: Brunel International and London Brunel International College
  • Creative Writing BA | Brunel University London
  • Being an international student | Brunel University London
  • Education BA | Brunel University London
  • Education students discuss their careers and futures | Brunel University London

Λίστα με 438 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Brunel - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Brunel University Campus
map marker Προβολή χάρτη
Main Site - Kingston Lane
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νοσηλευτικές σπουδές (ενηλίκων) (Προεγγραφή) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
59% 0% 2% £13000 136 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (παιδιά) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
52% 10% 0% £17100 £18000 150 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (ενηλίκων) BN (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
68% 0% 3% £22950 162 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτικές Σπουδές (Παιδί) BSc Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
64% 0% 15% £12250 183 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (παιδί) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Worcester
(University of Worcester)
50% 1% 5% £13100 126 Ουόρσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική ενηλίκων BSc Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
64% 0% 0% £19500 128 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (ενηλίκων) με έτος θεμελίωσης BN (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
71% 0% 7% £19800 158 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (ενηλίκων) (Νοσοκομεία Mid Yorkshire) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
92% 2% 3% £20118 142 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (Ενηλίκων) BMedSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
89% 2% 2% £24450 153 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (Παιδική) BSc (Hons) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
57% 0% 0% £20118 £21124 142 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης