Birmingham City University
Βιοϊατρική Μηχανική με έτος θεμελίωσης BEng (Hons)
Birmingham City University - Πανεπιστήμιο Birmingham City

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 25 αποφοίτους Biomedical Engineering with Foundation Year BEng (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με βιομηχανική, ιατρική και βιοϊατρική μηχανική από το Πανεπιστήμιο Birmingham City για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με βιομηχανική, ιατρική και βιοϊατρική μηχανική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
68 /100
25 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μηχανική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : βιομηχανική, ιατρική και βιοϊατρική μηχανική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27500 £23000 £28000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £30000 £17500 - £29000 £21000 - £36500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μηχανική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27855 £24649 £28518
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24239 - £33607 £19237 - £30298 £22054 - £34375

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Σας ενδιαφέρει η μηχανική που αλληλεπιδρά με το ανθρώπινο σώμα; Το πτυχίο μας Βιοϊατρικής Μηχανικής με βάση την πρακτική εξάσκηση διερευνά τα μαθηματικά, την ανατομία, τη φυσιολογία και την πληροφορική, ώστε να ανταποκριθεί στην ταχεία εξέλιξη της τεχνολογίας, η οποία καθίσταται ζωτικό μέρος της υγειονομικής περίθαλψης. Καθ' όλη τη διάρκεια αυτού του κύκλου σπουδών, θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε συναρπαστικές, επιλεγμένες πρακτικές ασκήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό. Αν αυτό το πτυχίο σας ταιριάζει, τότε μάθετε περισσότερα για τις προϋποθέσεις εισαγωγής στο πανεπιστήμιο.

Το μοναδικό πρόγραμμα σπουδών μας Βιοϊατρικής Μηχανικής θα σας παρέχει τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να εργαστείτε σε εξειδικευμένους τομείς όπως η υποστηρικτική τεχνολογία, η αποκατάσταση, η ιατρική απεικόνιση, η παρακολούθηση της φυσιολογίας, η καρδιοπνευμονική μηχανική, η m-υγεία και η ηλεκτρονική υγεία, τα ορθοπεδικά εμφυτεύματα και η αναγεννητική ιατρική/μηχανική ιστών.

Η βιοϊατρική μηχανική (επίσης γνωστή ως βιομηχανική) είναι ένας κλάδος της μηχανικής που αλληλεπιδρά με το ανθρώπινο σώμα. Θα αναπτύσσετε και θα εφαρμόζετε καινοτόμες δεξιότητες στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση ιατρικού εξοπλισμού και συσκευών που καλύπτουν όλα τα φάσματα από τα νεογέννητα έως την υποβοήθηση της διαβίωσης των ηλικιωμένων. Τα πρακτικά εργαστήρια και τα εργαστήρια που θα καθοδηγούνται από τη βιομηχανία θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις τεχνικές σας δεξιότητες. Αυτό θα σας επιτρέψει να συνδέσετε τις εμπορικές καινοτομίες της "πραγματικής ζωής" με τη βασική ακαδημαϊκή θεωρία που διδάσκεστε στις διαλέξεις.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας θα σας επιτρέψουν να εξερευνήσετε μια ποικιλία βιοϊατρικών εφαρμογών, όπως: ανίχνευση και μέτρηση σε μικρο- και νανοκλίμακες, παρακολούθηση της προσωπικής υγείας, τηλεδιάγνωση και παρακολούθηση, βιοϋλικά, για να αναφέρουμε μερικά από αυτά. Οι γνώσεις που θα αποκτηθούν θα σας επιτρέψουν στη συνέχεια να συμμετάσχετε σε συναρπαστικά έργα, όπως ο σχεδιασμός προσθετικών υλικών ή η επινόηση νέας ιατρικής τεχνολογίας για γιατρούς και επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου που θα χρησιμοποιηθούν στην πρόγνωση, τη διάγνωση και τη θεραπεία των ασθενών.

Μαζί με αυτές τις τεχνικές δεξιότητες, ως μηχανικός θα αποκτήσετε επίσης ένα ευρύ φάσμα μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της αποτελεσματικής επικοινωνίας, της ικανότητας κριτικής αξιολόγησης των κενών στις αγορές υγειονομικής περίθαλψης και των εργαλείων που απαιτούνται για την παροχή λύσεων για τη γεφύρωση αυτών των κενών.

Το μάθημα βρίσκεται επί του παρόντος σε διαδικασία διαπίστευσης από το Ινστιτούτο Φυσικής και Μηχανικής στην Ιατρική (IPEM), το Ινστιτούτο Μηχανικής και Τεχνολογίας (IET) και το Ινστιτούτο Μηχανολόγων Μηχανικών (IMechE).

Έτος ίδρυσης

Το πρόγραμμα σπουδών BEng (Hons) Biomedical Engineering with a Foundation Year έχει σχεδιαστεί ειδικά για να υποστηρίξει τη μετάβασή σας σε σπουδές επιπέδου πτυχίου στον τομέα της μηχανικής. Ως φοιτητής, θα πραγματοποιήσετε ένα έτος θεμελίωσης που βρίσκεται στο επίπεδο σπουδών 3, το οποίο έχει σχεδιαστεί ως προοίμιο για το πτυχίο που θα επιλέξετε, παρέχοντάς σας ευκαιρίες να αναπτύξετε τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την κατανόησή σας. Η μαθησιακή σας πορεία μέσω του έτους θεμελίωσης θα αποτελέσει μια ασφαλή βάση πάνω στην οποία μπορείτε να βασιστείτε καθ' όλη τη διάρκεια της ακαδημαϊκής σας σταδιοδρομίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του έτους θεμελίωσης, σας εγγυάται ότι θα προχωρήσετε στο πρώτο έτος του πτυχίου BEng Biomedical Engineering. Εάν ενδιαφέρεστε να προχωρήσετε σε ένα από τα άλλα πτυχία μηχανικών μας, αυτό θα εξαρτηθεί από τις διαθέσιμες θέσεις στα εν λόγω μαθήματα και από την εκπλήρωση των σχετικών προϋποθέσεων εισαγωγής.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Biomedical Engineering with Foundation Year BEng (Hons) από Πανεπιστήμιο Birmingham City

35% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
25% Στοιχειώδη επαγγέλματα
20% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Επαγγέλματα πωλήσεων

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για βιομηχανική, ιατρική και βιοϊατρική μηχανική

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Δεχόμαστε βαθμό διάκρισης σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω θέματα: - Σχεδιασμός, τοπογράφηση και προγραμματισμός για κατασκευές - Ψηφιακή παραγωγή, σχεδιασμός και ανάπτυξη - Εκπαίδευση και φροντίδα παιδιών - Μηχανική κτιριακών υπηρεσιών για κατασκευές - Επιτόπιες κατασκευές - Ψηφιακές επιχειρηματικές υπηρεσίες - Ψηφιακές υπηρεσίες υποστήριξης - Υγεία - Επιστήμη Υγείας - Επιστήμη

Συνήθως περιλαμβάνει τη Χημεία και τη Βιολογία. Απαιτούνται επίσης κανονικά δύο Advanced Highers (τουλάχιστον A/B) που περιλαμβάνουν Βιολογία ή/και Χημεία. Εάν μόνο μία από τις επιστήμες Βιολογία και Χημεία προσφέρεται στο Advanced Higher, απαιτείται βαθμός Α στην εν λόγω επιστήμη. Οι υποψήφιοι που προσφέρουν μόνο ένα από τα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας στο Higher απαιτείται να εξεταστούν στο τελευταίο έτος μαζί με το Advanced Higher στο πρώτο, και να επιτύχουν βαθμούς A τόσο στο Advanced Higher όσο και στο Higher. Τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά πρέπει να έχουν βαθμό 2 Standard Grade (ή ισοδύναμο Intermediate 2). Τα σκωτσέζικα προσόντα μπορούν να εξεταστούν σε περισσότερες από μία συνεδριάσεις.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

104 -112 βαθμοί UCAS Παραστατικές τέχνες ή παρόμοιο αντικείμενο. Εάν δεν έχουν σπουδάσει σχετικά θέματα, η προσωπική δήλωση πρέπει να δείχνει ότι έχουν παραστατικό/δραματικό/κωμωδικό/μεσικό υπόβαθρο/εμπειρία.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Irish Leaving Certificate: Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποφοίτησης: Αποδεκτό μόνο του και σε συνδυασμό με άλλα προσόντα

Εξετάζουμε μια σειρά από προσόντα OCR που ισοδυναμούν με 3 A Levels, ή σε συνδυασμό με A Levels ή άλλα προσόντα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το επίπεδο A Level στις θετικές επιστήμες (ή ισοδύναμο προσόν) με βαθμό Β. Μπορούμε επίσης να θεωρήσουμε τις σχετικές ενότητες του OCR Cambridge Technical ως ισοδύναμο του A Level Science.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6.5

χωρίς καμία υποδοκιμασία κάτω του 6

IELTS (Academic) 6.5

χωρίς καμία υποδοκιμασία κάτω του 6

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBiomedical Engineering with Foundation Year, BEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Βιοϊατρική Μηχανική με έτος θεμελίωσης BEng (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
EU £16085 έτος 1
Διεθνή £16085 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Birmingham City στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 16 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Birmingham City

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Birmingham City

Το Birmingham City University (BCU) ιδρύθηκε το 1853 και βρίσκεται στην πόλη του Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Ο φοιτητικός πληθυσμός αυτού του ιδρύματος αποτελείται από φοιτητές από περισσότερες από 80 εθνικότητες, γεγονός που επιτρέπει στους νεοαφιχθέντες αλλοδαπούς φοιτητές να αισθάνονται γρήγορα ευπρόσδεκτοι και οικείοι. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και πόροι περιμένουν τους φοιτητές σε όλα τα μαθήματα, όπως η τελευταία τεχνολογία της μηχανικής, τα στούντιο τρισδιάστατης εκτύπωσης και τα εργαστήρια ωρολογοποιίας, για να αναφέρουμε μόνο μερικά από αυτά. Το BCU διατηρεί τη φήμη ότι έχει επιλεκτική διαδικασία εισαγωγής, οπότε συνιστάται σε όλους τους αιτούντες να προετοιμάζονται διεξοδικά για τη συνέντευξή τους.

Λίστα με 265 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Birmingham City - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Birmingham City

προπτυχιακοί φοιτητές:
20675
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5010
:
25685
  • BCU Student Stories: Student Accommodation
  • Birmingham City University graduates, advice on making the most of starting out at university.
  • University Q&A | Accommodation, facilities + social life
  • Why choose Birmingham City University (BCU)?
  • Being an international student at Birmingham City University
  • Why we love Birmingham City University!

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

City South Campus, Edgbaston
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιοϊατρική Μηχανική BEng (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
75% 6% 0% £35000 168 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κλινική τεχνολογία (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
86% 15% 0% £22180 143 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγος και Ιατρικός Μηχανικός (με βιομηχανική πρακτική άσκηση) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
72% 0% 2% £18300 £19500 121 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
80% 0% 0% £18300 £19500 111 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης και έτος πρακτικής άσκησης) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £22180 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική με έτος θεμελίωσης BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
68% 15% 10% £16085 125 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
67% 15% 5% £16085 115 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική (με βιομηχανική πρακτική άσκηση) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
80% 0% 0% £18300 £19500 111 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
70% 16% 20% £13920 97 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολογία και Ιατρική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
72% 0% 2% £18300 £19500 121 - Oncampus πλήρους απασχόλησης