Birkbeck, University of London
Συμβουλευτική διοίκησης και οργανωτική αλλαγή MSc
Birkbeck, University of London - Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Management Consultancy and Organisational Change MSc κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές από το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές .

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
77 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH19

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33500 £18000 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £45000 £9500 - £27500 £11500 - £43000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH19 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25625 £23693 £27744
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22269 - £29904 £17937 - £29563 £21216 - £36573

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το MSc Management Consultancy and Organisational Change συνδυάζει τη θεωρία και την πρακτική της συμβουλευτικής διαχείρισης από την οπτική γωνία της οργανωτικής και στρατηγικής αλλαγής. Αυτό το μοναδικό και καινοτόμο πτυχίο σας προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξετε τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας για να λειτουργήσετε ως επιτυχημένος σύμβουλος.

Το μάθημα είναι σχεδιασμένο από την οπτική γωνία των συμβούλων που ασκούν την πρακτική τους και παρέχει έναν μοναδικό συνδυασμό της πιο πρόσφατης θεωρητικής σκέψης για τη στρατηγική διαχείριση με πρακτικές γνώσεις για την επιτυχή οργανωτική αλλαγή. Θα μάθετε να εφαρμόζετε τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρησιμοποιούν μερικές από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες συμβούλων διαχείρισης. Το μάθημα θα σας δώσει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τις γνώσεις, τη στρατηγική σκέψη και τη φαντασία σας μαζί με άλλους ταλαντούχους ανθρώπους σε ένα υποστηρικτικό ακαδημαϊκό περιβάλλον που ενθαρρύνει την ομαδική εργασία και την ενεργό συμμετοχή στη μαθησιακή διαδικασία.

Θα βρείτε αυτό το μάθημα ωφέλιμο αν είστε:

 • έμπειρος σύμβουλος και επαγγελματίας της αλλαγής που θέλει να διευρύνει τις γνώσεις και την εμπειρία του σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον
 • που ξεκινάτε την καριέρα σας ως σύμβουλος και επιθυμείτε να αποκτήσετε νέες γνώσεις και να αναπτύξετε το δικό σας συμβουλευτικό στυλ
 • επαγγελματίας, εμπειρογνώμονας του κλάδου ή στέλεχος του ιδιωτικού ή του δημόσιου τομέα που θέλει να μεταβεί στη συμβουλευτική ή να αποκτήσει συμβουλευτικές δεξιότητες και γνώσεις για να βελτιώσει τον τρέχοντα ρόλο και την απόδοσή του
 • νέος ή επίδοξος μάνατζερ που θέλει να αναπτύξει τις δεξιότητες και τα εργαλεία της συμβουλευτικής που είναι όλο και πιο απαραίτητα σε όλους τους διευθυντικούς ρόλους.

Σημαντικά στοιχεία

 • Το Birkbeck ίδρυσε το πρώτο τμήμα στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη διδασκαλία και την έρευνα στην οργανωτική ψυχολογία πριν από 60 και πλέον χρόνια.
 • Αυτό το μάθημα σας προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία και δεξιότητες συμβούλου μέσω της εργασίας σε ένα πραγματικό συμβουλευτικό έργο με την PA Consulting, μια παγκόσμια εταιρεία συμβούλων διαχείρισης, με έδρα το Λονδίνο και γραφεία σε περισσότερες από 30 χώρες. Διαβάστε για επιτυχημένα έργα που αναλάβατε με την Defra και την RSPCA και παρακολουθήστε τα βίντεο μας για να μάθετε τι λένε οι σύμβουλοι της PA Consulting για την πρόκληση της συμβουλευτικής και τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν έναν σπουδαίο σύμβουλο.
 • Αυτό το ευέλικτο, καινοτόμο και πνευματικά απαιτητικό μάθημα σας παρέχει την ευκαιρία να αναπτύξετε την κατανόηση της θεωρίας και της πρακτικής των συμβούλων διαχείρισης από την οπτική γωνία της οργανωτικής και στρατηγικής αλλαγής.
 • Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα απίστευτο εύρος πόρων, συμπεριλαμβανομένης της Βιβλιοθήκης του Birkbeck, της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, των βιβλιοθηκών άλλων κολεγίων του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και της μεγάλης εθνικής πηγής της Βρετανικής Βιβλιοθήκης.

Καριέρα και απασχολησιμότητα

Οι απόφοιτοι μπορούν να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στη διοίκηση σε ποικίλα περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων της τοπικής και εθνικής αυτοδιοίκησης, των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας. Τα πιθανά επαγγέλματα περιλαμβάνουν:

 • Ορκωτός λογιστής διαχείρισης
 • σύμβουλος διαχείρισης
 • υπεύθυνος ανθρώπινου δυναμικού
 • διευθυντής εφοδιαστικής και διανομής
 • διευθυντής λιανικού εμπορίου.

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία επαγγελματικής σταδιοδρομίας - Careers and Enterprise - ο συνεργάτης σας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας στο Birkbeck και πέραν αυτής. Σε κάθε στάδιο της επαγγελματικής σας πορείας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αναλάβετε την ευθύνη για το μέλλον σας, βοηθώντας σας να συνδέσετε την εμπειρία, την εκπαίδευση και τις μελλοντικές σας φιλοδοξίες.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Management Consultancy and Organisational Change MSc από Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

20% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Η αξιολόγηση περιλαμβάνει εξετάσεις στο τέλος κάθε εξαμήνου, εργασίες και μια εργασία.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα ή δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως στην αγγλική γλώσσα, η προϋπόθεση για το μάθημα αυτό είναι η ισοδύναμη βαθμολογία του Διεθνούς Συστήματος Δοκιμών Αγγλικής Γλώσσας (IELTS Academic Test) 7,0, με τουλάχιστον 6,5 σε κάθε μία από τις επιμέρους δοκιμασίες. Αν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις του IELTS, προσφέρουμε προ-επαγγελματικά μαθήματα αγγλικών, προγράμματα θεμελίωσης και υπηρεσίες γλωσσικής υποστήριξης για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα και να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο Birkbeck.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςManagement Consultancy and Organisational Change, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Η τυπική προϋπόθεση για την εισαγωγή στα μεταπτυχιακά μας είναι πτυχίο δεύτερης τάξης με άριστα (2:2 ή ανώτερο).

Διευθυντές και σύμβουλοι χωρίς πτυχίο αλλά με εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα οργανισμών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα μπορούν να επωφεληθούν σημαντικά από το πρόγραμμα και οι αιτήσεις τους είναι ευπρόσδεκτες.

Οι αιτήσεις εξετάζονται με βάση την αξία τους και τα επαγγελματικά σας προσόντα ή/και η σχετική εργασιακή εμπειρία θα ληφθούν θετικά υπόψη. Υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε ενεργά τις αιτήσεις των ώριμων μαθητών.

έξοδα

Δίδακτρα Συμβουλευτική διοίκησης και οργανωτική αλλαγή MSc

Αγγλία £12150 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £12150 έτος 1
Σκωτία £12150 έτος 1
Ουαλία £12150 έτος 1
Διεθνή £19830 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι φοιτητές χρεώνονται με δίδακτρα σε κάθε έτος σπουδών. Τα δίδακτρα για τους σπουδαστές που συνεχίζουν το μάθημά τους τα επόμενα έτη ενδέχεται να υπόκεινται σε ετήσιες αυξήσεις λόγω πληθωρισμού.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 15 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (BBK) ιδρύθηκε το 1823 και τηρεί διαφορετική στάση απέναντι στις εισαγωγές από ό,τι πολλά άλλα πανεπιστήμια. Το BKK ενθαρρύνει τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση ακόμη και αν δεν διαθέτουν τα παραδοσιακά προσόντα που συνήθως απαιτούνται, καθώς οι αιτήσεις εδώ εξετάζονται επίσης με βάση την αξιολόγηση των γνώσεών σας επί του θέματος, καθώς και της τυχόν εργασιακής σας εμπειρίας. Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, οι φοιτητές θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν σε μια τόσο διαφορετική και ζωντανή πόλη με όλα όσα προσφέρει.

Λίστα με 197 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
4800
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2810
:
7610
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Ηγεσία": 1285 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μαιευτική με ηγεσία MSc Πανεπιστήμιο του Leicester
(University of Leicester)
- - - - - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική με ηγεσία Ενιαία εγγραφή Νοσηλευτική ψυχικής υγείας Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Leicester
(University of Leicester)
- - - - - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική με ηγεσία Διπλό πεδίο Νοσηλευτική ψυχικής υγείας και παιδικής νοσηλείας Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Leicester
(University of Leicester)
- - - - - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική με ηγεσία Διπλό πεδίο Νοσηλευτική ψυχικής υγείας και ενηλίκων Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Leicester
(University of Leicester)
- - - - - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική με ηγεσία Ενιαία εγγραφή Νοσηλευτική ενηλίκων Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Leicester
(University of Leicester)
- - - - - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαίδευση (Ηγεσία και Διοίκηση) MA Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £17600 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
MA Youth & Community Practice: Έρευνα & Ηγεσία MA Πανεπιστήμιο Plymouth Marjon
(Plymouth Marjon University)
- - - £14500 - Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αστυνόμευση (επιχειρησιακή και στρατηγική ηγεσία) MSc (PG) Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £15000 - Κάρντιφ Oncampus μερική απασχόληση
Ηγεσία και διοίκηση στην υγεία PgCert Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £5897 - - Oncampus μερική απασχόληση
TESOL, Ηγεσία και Διοίκηση (εξ αποστάσεως εκπαίδευση) MA Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £10400 - Πόρτσμουθ Online πλήρους απασχόλησης