University of East Anglia
Ηγεσία της μάρκας MSc
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 55 αποφοίτους Brand Leadership MSc κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
82 /100
55 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £36000 £38500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20500 - £40000 £28000 - £40000 £31000 - £42000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25018 £24761 £30546
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22509 - £29964 £18767 - £33282 £22522 - £40793

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Ξεκινήστε μια ταχεία καριέρα στο branding με αυτό το μοναδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Από τη Chanel στη Nike, την Tesco στην Tesla, τη Disney στην Extinction Rebellion και πολλά άλλα. Οι οργανισμοί σήμερα επενδύουν μαζικά στο branding, για να προσελκύσουν και να διατηρήσουν πελάτες, υπαλλήλους και παράγοντες επιρροής.

Οι εταιρείες χρειάζονται τους πιο έξυπνους ανθρώπους για να βοηθήσουν στην οικοδόμηση των εμπορικών τους σημάτων. Με αυτό το μάθημα, μπορείτε να γίνετε ένας από αυτούς. Οι σπουδαστές μας εργάζονται για επιχειρήσεις όπως η Unilever, η Nestlé, η Google και η TikTok - και για δημιουργικές εταιρείες όπως η Superunion και η Saatchi & Saatchi.

Κατά τη διάρκεια του έτους, θα μάθετε τη θεωρία του branding - και θα την εφαρμόσετε στην πράξη σε ζωντανά έργα για πραγματικούς πελάτες. Θα αποκτήσετε όλες τις δεξιότητες, τα πλαίσια και την εμπειρία που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια θεαματική καριέρα στην αιχμή του δόρατος των επιχειρήσεων - στο branding.

Περί αυτού του μαθήματος

Σε αυτό το μάθημα θα μάθετε πώς να διαπρέψετε στον κόσμο του branding. Θα ανακαλύψετε πώς να δημιουργείτε τις δικές σας μάρκες και πώς να πηγαίνετε τις υπάρχουσες μάρκες σε νέα και συναρπαστικά μέρη. Και χάρη στους δεσμούς μας με τη βιομηχανία, δεν θα αποφοιτήσετε απλώς έτοιμοι να λανσάρετε μάρκες, αλλά θα αποφοιτήσετε έτοιμοι να λανσάρετε και την καριέρα σας.

Το μάθημα συνδυάζει τη θεωρία με την πράξη και σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας μέσω της εργασίας με πραγματικούς πελάτες. Σε όλες τις δραστηριότητές μας, δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη των κοινωνικών σας δεξιοτήτων, όπως η επικοινωνία, η λήψη αποφάσεων, η ομαδική εργασία και η ηγεσία.

Συνήθως παίρνουμε 20-30 μαθητές από όλο τον κόσμο και μας αρέσει να έχουμε ένα μείγμα ηλικιών και εμπειριών. Ορισμένοι φοιτητές έρχονται απευθείας από το πανεπιστήμιο με πτυχίο διοίκησης, πραγματικό πάθος για το branding και κάποια εργασιακή εμπειρία. Άλλοι έχουν αρκετά χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία και μπορεί να θέλουν να προχωρήσουν την καριέρα τους στο branding ή να αλλάξουν κατεύθυνση. Όποιο κι αν είναι το υπόβαθρό σας, θα συνεργαστείτε στενά ως ομάδα - οι φοιτητές μας την αποκαλούν "οικογένεια της μάρκας".

Το μάθημα έχει γίνει γνωστό στον κλάδο για τη δημιουργία σπουδαίων αποφοίτων, και οι επαφές μας στο χώρο των εμπορικών σημάτων προσφέρουν τακτικά θέσεις πρακτικής άσκησης και εργασίας στους φοιτητές μας.

Αποποίηση ευθυνών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Brand Leadership MSc από Πανεπιστήμιο East Anglia

25% Διδάσκοντες επαγγελματίες
25% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Επαγγελματίες μηχανικοί

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας www.uea.ac.uk για περισσότερες πληροφορίες

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6.5

με ελάχιστο 65 σε όλα τα στοιχεία.

IELTS (Academic) 6.5

με ελάχιστο 65 σε όλα τα στοιχεία.

Ένας αριθμός υποτροφιών του Norwich Business School είναι διαθέσιμος για τους κατόχους προσφορών φοιτητών από το Ηνωμένο Βασίλειο/Ευρώπη/διεθνείς φοιτητές, από 4.000 έως 8.000 λίρες- αυτές χορηγούνται λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό και την εξαιρετική ακαδημαϊκή ικανότητα, η οποία αναμένεται να υπερβαίνει τις συνήθεις προϋποθέσεις εισαγωγής μας.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBrand Leadership, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

ΚΛΑΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ: Πτυχίο πτυχίου του Ηνωμένου Βασιλείου - 2,1 ή ισοδύναμο.

**ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟΥ: Επιχειρήσεις, Διοίκηση ή Οικονομικά**

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ: Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί για άτομα με κάποια εμπειρία στο αντικείμενο, είτε από το προπτυχιακό τους πτυχίο είτε από την επαγγελματική τους ζωή. Θα σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε τις υπάρχουσες γνώσεις σας και θα σας προετοιμάσουμε για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στο branding. Για το λόγο αυτό, σας ζητάμε να είστε είτε: 1) ένας νέος πτυχιούχος που έχει σπουδάσει επιχειρήσεις, διοίκηση ή οικονομικά, με τουλάχιστον το 25% του συνολικού πτυχίου σας σε ένα από αυτά τα τρία αντικείμενα, ή 2) ένας πτυχιούχος σε οποιοδήποτε αντικείμενο, με τρία ή περισσότερα χρόνια εμπειρίας σε εργασίες μάρκετινγκ ή στρατηγικής. Εάν υποβάλλετε αίτηση και δεν έχετε ακόμη ολοκληρώσει το πτυχίο σας, παρακαλούμε να μας στείλετε επίσημο αντίγραφο της πιο πρόσφατης δήλωσης βαθμολογίας σας. Όταν μας στέλνετε τη βεβαίωση βαθμολογίας σας, βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνετε λεπτομέρειες σχετικά με το σύστημα βαθμολόγησης που χρησιμοποιεί το πανεπιστήμιό σας. Για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε αν ο κύκλος σπουδών είναι κατάλληλος για εσάς, σας ζητάμε να υποβάλετε μια γραπτή δήλωση μαζί με την αίτησή σας, στην οποία να περιγράφετε γιατί θέλετε να παρακολουθήσετε αυτόν τον κύκλο σπουδών και γιατί σας ενθουσιάζει το branding.

έξοδα

Δίδακτρα Ηγεσία της μάρκας MSc

Channel Islands £17700
Αγγλία £17700
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £17700
Σκωτία £17700
Ουαλία £17700
Διεθνή £23850

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο East Anglia σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Επιχειρήσεις

  • #14 
  • #15 
  Marketing

  [Δημοσίευση 14 Μαΐου, 2024]

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Ηγεσία": 1880 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
 • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
 • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
 • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
 • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
 • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of East Anglia
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μαιευτική με ηγεσία MSc Πανεπιστήμιο του Leicester
(University of Leicester)
- - - - - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική με ηγεσία Ενιαία εγγραφή Νοσηλευτική ψυχικής υγείας Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Leicester
(University of Leicester)
- - - - - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική με ηγεσία Διπλό πεδίο Νοσηλευτική ψυχικής υγείας και παιδικής νοσηλείας Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Leicester
(University of Leicester)
- - - - - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική με ηγεσία Διπλό πεδίο Νοσηλευτική ψυχικής υγείας και ενηλίκων Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Leicester
(University of Leicester)
- - - - - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική με ηγεσία Ενιαία εγγραφή Νοσηλευτική ενηλίκων Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Leicester
(University of Leicester)
- - - - - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαίδευση (Ηγεσία και Διοίκηση) MA Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £17600 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
MA Youth & Community Practice: Έρευνα & Ηγεσία MA Πανεπιστήμιο Plymouth Marjon
(Plymouth Marjon University)
- - - £14500 - Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αστυνόμευση (επιχειρησιακή και στρατηγική ηγεσία) MSc (PG) Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £15000 - Κάρντιφ Oncampus μερική απασχόληση
Ηγεσία και διοίκηση στην υγεία PgCert Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £5897 - - Oncampus μερική απασχόληση
TESOL, Ηγεσία και Διοίκηση (εξ αποστάσεως εκπαίδευση) MA Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £10400 - Πόρτσμουθ Online πλήρους απασχόλησης