Anglia Ruskin University
Συγγραφή και Αγγλική Λογοτεχνία BA (Hons)
Anglia Ruskin University - Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Writing and English Literature BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Δημιουργική γραφή από το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Δημιουργική γραφή.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
90 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH19

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Δημιουργική γραφή στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £19500 £23000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £24500 £14500 - £24000 £17000 - £28500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH19 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20738 £17423 £20425
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18446 - £26123 £12846 - £22039 £15406 - £26500

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αναπτυχθείτε ως δημιουργικός και επαγγελματίας συγγραφέας, εξερευνώντας παράλληλα τη γραφή που έχει διαμορφώσει και έχει διαμορφωθεί από διαφορετικές κοινωνίες, σπουδάζοντας το πτυχίο μας BA (Hons) Writing and English Literature στο Cambridge.

Γίνετε μέλος ενός μαθήματος που σημείωσε 92% για την Ακαδημαϊκή Υποστήριξη στην Εθνική Έρευνα Φοιτητών 2023. Εξερευνήστε τεχνικές επαγγελματικής συγγραφής και μάθετε να γράφετε συναρπαστικές αφηγήσεις, είτε θέλετε να γράψετε ποίηση, δράμα, μυθιστορήματα, ειδήσεις, αφιερώματα ή κάτι άλλο. Θα βελτιώσετε τις συγγραφικές σας δεξιότητες με ανεκτίμητη ανατροφοδότηση από επαγγελματίες συγγραφείς και εργαστήρια με τους συμφοιτητές σας.

Θα μάθετε επίσης πώς η αγγλική λογοτεχνία διαμορφώνεται από το ιστορικό και πολιτισμικό της πλαίσιο και πώς, με τη σειρά της, επηρεάζει τους μεμονωμένους αναγνώστες και ολόκληρη την κοινωνία. Θα μάθετε επίσης για πολλά άλλα θέματα, όπως η ιστορία, η πολιτική, η θρησκεία, η ψυχολογία και η ιστορία της τέχνης, τα οποία θα εμπλουτίσουν το συγγραφικό σας έργο. Η βαθύτερη κατανόηση των λογοτεχνικών κειμένων θα βελτιώσει τις ικανότητές σας ως συγγραφέα.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το πτυχίο σας στη γραφή και την αγγλική λογοτεχνία στην ιδανική σας καριέρα με το ευρύ φάσμα προαιρετικών μαθημάτων, συμπεριλαμβανομένων μαθημάτων με βάση την εργασία στα έτη 2 και 3. Θα σας υποστηρίξουμε να βρείτε θέσεις πρακτικής άσκησης σχετικές με την καριέρα που έχετε επιλέξει, και θα έχετε ευκαιρίες να συμμετάσχετε σε ζωντανές ενημερώσεις με τους συνεργαζόμενους οργανισμούς μας. Ορισμένοι από τους φοιτητές μας συνεργάστηκαν πρόσφατα με την Slow Theatre Company, παράγοντας μια σειρά θεατρικών έργων για το έργο Women in Red Wiki με σκοπό την ευαισθητοποίηση σχετικά με την υποεκπροσώπηση των γυναικών στη Wikipedia. Οι επιλογές μαθημάτων μας σας επιτρέπουν επίσης να πραγματοποιήσετε ένα έτος πρακτικής άσκησης στο πλαίσιο των σπουδών σας.

Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να μάθετε μια γλώσσα με το πρόγραμμα Anglia Language Programme στα έτη 2 και 3 ή/και να σπουδάσετε στο εξωτερικό για ένα εξάμηνο και να ζητήσετε χρηματοδότηση για την κάλυψη του κόστους.

Εκτός από τη συγγραφή, θα αναπτύξετε πολλές δεξιότητες, όπως γραμματισμό, επικοινωνία, έρευνα, δημιουργική σκέψη, αυτοπεποίθηση και ομαδική εργασία, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε μια καριέρα σε πολλούς διαφορετικούς τομείς.

Ο αντίκτυπος της έρευνάς μας στον τομέα της Αγγλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας κατέκτησε την "παγκόσμια πρωτοπορία" στο Πλαίσιο Ερευνητικής Αριστείας 2021.

Εξαιρετική υποστήριξη των φοιτητών

Γίνετε μέλος της φοιτητικής μας κοινότητας και:

 • να επωφεληθείτε από τις βραβευμένες εγκαταστάσεις μάθησης, συμπεριλαμβανομένων των εκτεταμένων πηγών βιβλιοθήκης και πληροφορικής
 • να μαθαίνετε από εξειδικευμένο προσωπικό που θα καθοδηγήσει τα ερευνητικά σας ενδιαφέροντα και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας
 • να έχετε πρόσβαση σε υποστήριξη, εφόσον τη χρειάζεστε, σε θέματα δεξιοτήτων μελέτης, συμβουλών σταδιοδρομίας, υγείας και ευεξίας κ.ά.
 • να επωφεληθείτε στο έπακρο από τις σπουδές σας στη γραφική πόλη του Κέιμπριτζ, με τον πλούτο των λογοτεχνικών συνδέσεων και ευκαιριών που προσφέρει.

Καριέρα

Οι σπουδαστές μας στο BA (Hons) Writing and English Literature συνεχίζουν να σταδιοδρομούν με επιτυχία σε διάφορους τομείς, όπως η δημοσιογραφία, η διδασκαλία, η συγγραφή, η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, η μουσική βιομηχανία, οι γκαλερί και η διοίκηση τεχνών.

Οι δεξιότητες αλφαβητισμού, δημιουργικότητας, επίλυσης προβλημάτων, έρευνας, ανάλυσης και επικοινωνίας που αποκτούν οι φοιτητές μας στη συγγραφή και την αγγλική λογοτεχνία εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους εργοδότες. Θα μάθετε επίσης να εργάζεστε καλά ανεξάρτητα και ως μέλος μιας ομάδας.

Μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερα, να αναπτύξετε μια ειδικότητα ή να ξεκινήσετε μια συναρπαστική καριέρα στην έρευνα με τα μεταπτυχιακά μας στην Αγγλική Λογοτεχνία ή τη Δημιουργική Γραφή. Επωφεληθείτε από την υποτροφία των αποφοίτων μας και κερδίστε 20% έκπτωση στα δίδακτρά σας.

Απασχολησιμότητα και προσωπική εξέλιξη της σταδιοδρομίας

Με γνώμονα τους εργοδότες, τα μαθήματά μας υποστηρίζουν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της απασχολησιμότητας. Θα έχετε ευκαιρίες να αναπτύξετε τις δεξιότητες και τις ικανότητες που αναζητούν και να αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η ακαδημαϊκή σας μάθηση σχετίζεται με τον κόσμο της εργασίας μέσω των Live Briefs και των Ruskin Modules.

Θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο εκτός των μαθημάτων σας για να αναπτύξετε την απασχολησιμότητά σας, μέσω πρακτικής άσκησης, πρακτικής άσκησης ή εθελοντισμού ή μέσω του προγράμματος συνεργατών μας Students at the Heart of Knowledge Exchange (SHoKE). Μπορείτε να αποδείξετε αυτή την εμπειρία στο βιογραφικό σας σημείωμα και να μιλήσετε γι' αυτήν σε συνεντεύξεις, ώστε να αποκτήσετε αυτό το τόσο σημαντικό πλεονέκτημα.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Writing and English Literature BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

25% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
15% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
15% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
15% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Θα δείξετε την πρόοδό σας με πολλές μεθόδους, που αντικατοπτρίζουν την ποικίλη φύση της πορείας σας. Αυτές θα περιλαμβάνουν τη συγγραφή χαρτοφυλακίων, κριτικά σχόλια, παρουσιάσεις, ημερολόγια και ημερολόγια, κριτικά δοκίμια, κριτικές και αναλύσεις ταινιών, παραγωγή στο διαδίκτυο, έντυπη και βιντεοσκοπημένη παραγωγή και αναθέσεις. Θα λάβετε επίσης μέρος σε "κριτικές", στις οποίες θα παρουσιάσετε και θα υπερασπιστείτε τη δουλειά σας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

UCAS Tariff points from a minimum of 2 A Levels (or equivalent)

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 5.5
  • Foundation Law
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 7.0
  • Graduate Degrees Law
  • 5.5
  • Undergraduate Degrees

Καλωσορίζουμε αιτήσεις από φοιτητές από το εξωτερικό και την ΕΕ και δεχόμαστε μια σειρά από διεθνείς τίτλους σπουδών.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςWriting and English Literature, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Συγγραφή και Αγγλική Λογοτεχνία BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

**

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Γλώσσες & Λογοτεχνία

  • #37 
  • #47 
  Αγγλικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Εικαστικές Τέχνες

  • #34 
  • #39 
  Δημιουργική Γραφή
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 23 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin University (ARU) ιδρύθηκε το 1858 και βρίσκεται στο Κέιμπριτζ, μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Αυτό το πανεπιστήμιο προσφέρει έναν εκτεταμένο κατάλογο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων, καθώς και 8 επιλογές φοιτητικών κατοικιών σε διαφορετικές τιμές. Το Κέιμπριτζ φημίζεται για το γεγονός ότι είναι μια φοιτητούπολη, και όσοι φοιτούν στο ARU μπορούν να επωφεληθούν από αυτό, αναμιγνύοντας με τους φοιτητές που εργάζονται στα πολυάριθμα πανεπιστήμια της πόλης.

Λίστα με 267 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

προπτυχιακοί φοιτητές:
23010
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5190
:
28200
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αγγλική Λογοτεχνία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Do the Extraordinary
 • What's it like being an International student at Anglia Ruskin University?
 • Shree discuss student life at ARU Cambridge | ARU International Student Ambassador
 • Why choose Anglia Ruskin University?
 • Anglia Ruskin University London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αγγλική λογοτεχνία και δημιουργική γραφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
84% 5% 0% £15000 £15450 127 Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονες γλώσσες (γαλλικά/γερμανικά/ιταλικά/ισπανικά) και αγγλική λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
86% 3% 10% £22350 127 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία με Ίδρυμα BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
86% 3% 25% £22350 79 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία και Μαθηματικά BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
95% 5% 10% £12500 116 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική και Αγγλική Λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
72% 4% 2% £20450 £22700 150 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
90% 10% 10% £19500 130 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία και Δίκαιο BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
38% 10% 6% £12500 112 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία και Μουσικό Θέατρο BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
85% 5% 15% £12500 117 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία και Φιλοσοφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £23900 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογία διατήρησης και αγγλική λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 15% £12500 120 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης