Anglia Ruskin University
Μουσική παραγωγή [με έτος πρακτικής άσκησης] BA (Hons)
Anglia Ruskin University - Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 15 αποφοίτους Music Production [with Placement year] BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Μουσική από το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Μουσική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
41 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Παραστατικές τέχνες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μουσική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £18500 £18000 £23000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £15000 - £23500 £14000 - £23000 £17000 - £28000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Παραστατικές τέχνες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21455 £18360 £22141
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £17911 - £25024 £13492 - £22848 £16777 - £27979

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ετοιμαστείτε για μια καριέρα ως εμπορικός μουσικός παραγωγός, εξοπλισμένοι με τις τελευταίες τεχνικές και την εμπειρία σε μια σειρά από εξοπλισμό μουσικής παραγωγής, με το πρόγραμμα σπουδών μας στο Cambridge.

Ως φοιτητής στο ARU θα δημιουργήσετε ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο εργασίας που θα σας προετοιμάσει για τις σύγχρονες συνεργατικές δημιουργικές βιομηχανίες, είτε θέλετε να εμφανιστείτε ως DJ, είτε να παράγετε και να κυκλοφορήσετε τη δική σας μουσική, είτε να δημιουργήσετε soundtracks για ταινίες και παιχνίδια.

Το πτυχίο μας BA (Hons) Music Production θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε εξοπλισμό βιομηχανικών προδιαγραφών για ηχογράφηση, μίξη, μοντάζ και παραγωγή, δίνοντάς σας πολύτιμη πρακτική στην εργασία ως επαγγελματίας παραγωγός, ενώ ταυτόχρονα θα αναπτύξετε τις ικανότητές σας στην κριτική ακρόαση και τις ιστορικές σας γνώσεις για τη μουσική παραγωγή.

Πολλά από τα μαθήματα θα είναι κοινά με τα άλλα μουσικά μαθήματα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να συνεργαστείτε με διαφορετικούς φοιτητές και να αναπτύξετε σημαντικές δεξιότητες για την επαγγελματική σας ζωή, όπως η ομαδική εργασία και η διαχείριση του χρόνου. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να συνεργαστείτε με φοιτητές στα πτυχία μας για κινηματογράφο και ηλεκτρονικά παιχνίδια, δημιουργώντας soundtracks για τα έργα τους.

Στο έτος 2, θα διευρύνετε την κατανόησή σας για τη σύγχρονη μουσική βιομηχανία αναζητώντας και ολοκληρώνοντας μια πρακτική άσκηση σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει. Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να μάθετε να αυτοαξιολογείτε τις μεταβιβάσιμες και απασχολησιμότητας δεξιότητές σας και να τις αναπτύξετε περαιτέρω.

Τα προαιρετικά μας μαθήματα θα σας επιτρέψουν να διαμορφώσετε το μάθημα μουσικής παραγωγής για την καριέρα που έχετε επιλέξει. Για παράδειγμα, το Audio for Film ή το Audio for Games θα αναπτύξει τις ικανότητές σας στην ηχογράφηση ήχου παραγωγής, στη δημιουργία ηχητικών εφέ, μαζί με εξειδικευμένες δεξιότητες όπως η αυτοματοποιημένη αντικατάσταση διαλόγων ή η παραγωγή μη γραμμικών διαδραστικών εμπειριών.

Επαγγελματικές εγκαταστάσεις

Όλοι οι μαθητές μας έχουν πρόσβαση σε:

 • Πέντε κλιματιζόμενα στούντιο ηχογράφησης με υβριδικά αναλογικά-ψηφιακά στούντιο και δύο σουίτες μίξης, όλα εξοπλισμένα με Pro Tools, Logic και εξωτερικό εξοπλισμό ηχογράφησης (Neve, Universal Audio, Audient, SSL), καθώς και ένα στούντιο οπτικοακουστικών μέσων.
 • Ευρύχωρη αίθουσα συναυλιών, αίθουσες ορχήστρας και αίθουσες εξάσκησης
 • Ηλεκτρονικά και ορχηστρικά όργανα- πέντε πιάνα, συμπεριλαμβανομένου ενός Steinway Model D- συνθεσάιζερ- παραδοσιακά όργανα από την Ινδία, την Κίνα και την Αφρική- ένα Μπαλινέζικο Gamelan
 • Εντυπωσιακό απόθεμα επαγγελματικών μικροφώνων και εξοπλισμού ηχογράφησης
 • Σύστημα καταγραφής podcast και βίντεο

Ως ένας από τους μαθητές μας θα έχετε επίσης πρόσβαση σε όλες τις δημιουργικές εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό μας.

Καριέρα

Κατά τη διάρκεια του πτυχίου μας BA (Hons) Music Production, όχι μόνο θα αναπτύξετε τις πιο πρόσφατες δεξιότητες και γνώσεις για μια καριέρα στη μουσική παραγωγή, αλλά θα λάβετε και την υποστήριξη που χρειάζεστε για να εξελιχθείτε σε έναν σίγουρο και δημιουργικό πτυχιούχο με διάθεση για δια βίου μάθηση και με την επιθυμία να επιδιώξετε συνεχή προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της καριέρας σας.

Μέχρι την αποφοίτησή σας, θα έχετε δημιουργήσει ένα επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο έργων μουσικής παραγωγής, το οποίο θα λειτουργήσει ως ενισχυμένο βιογραφικό σημείωμα για να το παρουσιάσετε σε μελλοντικούς εργοδότες και πελάτες. Αυτό μπορεί να αποτελείται από video showreels, εμπορικές κυκλοφορίες μουσικής ή άλλες αποδείξεις της τεχνικής σας εξειδίκευσης, καθώς και από ένα πλήρως ανεπτυγμένο διαδικτυακό προφίλ.

Επίσης, θα αναζητήσετε και θα ολοκληρώσετε μια πρακτική άσκηση σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει στο δεύτερο έτος, αποκτώντας εμπειρία από τον κλάδο, καθώς και μαθαίνοντας να αυτοαξιολογείστε και να αναπτύσσετε τις δεξιότητές σας στην απασχόληση.

Η αποφοίτηση δεν χρειάζεται να είναι το τέλος του χρόνου σας μαζί μας. Μπορεί να αποφασίσετε να παραμείνετε στο ARU και να σπουδάσετε για ένα μεταπτυχιακό, όπως το MA Music Therapy. Επωφεληθείτε από την υποτροφία των αποφοίτων μας και κερδίστε 20% έκπτωση στα δίδακτρά σας.

Απασχολησιμότητα και προσωπική εξέλιξη της σταδιοδρομίας

Με γνώμονα τους εργοδότες, τα μαθήματά μας υποστηρίζουν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της απασχολησιμότητας. Θα έχετε ευκαιρίες να αναπτύξετε τις δεξιότητες και τις ικανότητες που αναζητούν και να αποκτήσετε μια βαθιά κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η ακαδημαϊκή σας μάθηση σχετίζεται με την εργασία μέσω των Live Briefs και των Ruskin Modules.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Music Production [with Placement year] BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

30% Επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διδασκαλία και την παιδική φροντίδα
25% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Άλλοι εκπαιδευτικοί επαγγελματίες
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Οι ανοιχτές εργασίες αξιολόγησης θα σας προκαλέσουν να βρείτε τις δικές σας δημιουργικές απαντήσεις, δίνοντάς σας χώρο για ενεργές και δημιουργικές πρόβες, συνεργατικό πειραματισμό και την ανάπτυξη της δικής σας ανεξάρτητης εργασίας. Θα αξιολογηθείτε επίσης με τη χρήση διαφορετικών μεθόδων και στρατηγικών που αντικατοπτρίζουν τη μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων που εμπλέκονται στη μουσική δημιουργία. Εκτός από τα δημιουργικά έργα, αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν παρουσιάσεις/επιδόσεις, δοκίμια, αναλυτικές εργασίες, ανάπτυξη χαρτοφυλακίου και γραπτές και πρακτικές εξετάσεις.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Μουσική

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 5.5
  • Foundation Law
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 7.0
  • Graduate Degrees Law
  • 5.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMusic Production [with Placement year], BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μουσική παραγωγή [με έτος πρακτικής άσκησης] BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το κόστος για το έτος πρακτικής άσκησης είναι £1,400

**

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Εικαστικές Τέχνες

  • #44 
  • #53 
  Μουσική
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #62 
  • #72 
  Μουσική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 23 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin University (ARU) ιδρύθηκε το 1858 και βρίσκεται στο Κέιμπριτζ, μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Αυτό το πανεπιστήμιο προσφέρει έναν εκτεταμένο κατάλογο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων, καθώς και 8 επιλογές φοιτητικών κατοικιών σε διαφορετικές τιμές. Το Κέιμπριτζ φημίζεται για το γεγονός ότι είναι μια φοιτητούπολη, και όσοι φοιτούν στο ARU μπορούν να επωφεληθούν από αυτό, αναμιγνύοντας με τους φοιτητές που εργάζονται στα πολυάριθμα πανεπιστήμια της πόλης.

Λίστα με 267 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

προπτυχιακοί φοιτητές:
23010
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5190
:
28200
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Μουσική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Do the Extraordinary
 • What's it like being an International student at Anglia Ruskin University?
 • Shree discuss student life at ARU Cambridge | ARU International Student Ambassador
 • Why choose Anglia Ruskin University?
 • Anglia Ruskin University London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μουσική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
77% 5% 3% £25750 199 Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και χρηματοοικονομικά και μουσικό θέατρο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική παραγωγή και μουσικό θέατρο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική και Αγγλικά BA (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
75% 1% 7% £23800 190 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική και θέατρο BA (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
86% 5% 3% £23800 163 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική εκτέλεση BA (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - £20800 - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική παραγωγή και ψυχολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική BMus (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
86% 5% 0% £23800 169 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική BMus (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
100% 5% 5% £21900 £20800 169 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς Σχέσεις και Μουσική Παραγωγή BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης