University of Huddersfield
Δημιουργική παραγωγή μουσικής BA (Hons)
University of Huddersfield - Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 15 αποφοίτους του προγράμματος Creative Music Production BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: άλλοι στην τεχνολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
79 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων άλλοι στην τεχνολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : άλλοι στην τεχνολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26000 £28000 £36000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23000 - £28000 £20000 - £36000 £27000 - £40500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε άλλοι στην τεχνολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21801 £19411 £23181
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18253 - £25466 £14340 - £24328 £17441 - £29439

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Είστε έτοιμοι να ενισχύσετε τις καλλιτεχνικές σας δυνατότητες με τεχνικές παραγωγής και ηχογράφησης; Αν θέλετε να βελτιώσετε τις δημιουργικές σας δεξιότητες - συνθέτοντας, εκτελώντας και καινοτομώντας στα στούντιό μας - το πτυχίο μας Creative Music Production BA(Hons) είναι για εσάς.

Στο μάθημα, θα μάθετε να γράφετε πρωτότυπη νέα μουσική χρησιμοποιώντας υπολογιστή, στούντιο ηχογράφησης και άλλη αναλογική και ψηφιακή μουσική τεχνολογία. Θα μελετήσετε την αλληλουχία με βάση το DAW ή το υλικό, τη δειγματοληψία, τη σύνθεση και τον σχεδιασμό ήχου.

Θα επικεντρωθείτε στη δημιουργία μουσικής στον υπολογιστή και στο στούντιο και θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε προηγμένες τεχνικές έτοιμες για εργασία στη μουσική βιομηχανία - είτε σας ενδιαφέρει η electronica, η techno, η ambient, το glitch, η pop, το grime ή κάτι εντελώς νέο.

Γιατί να σπουδάσετε Δημιουργική Μουσική Παραγωγή BA(Hons) στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield;

Το πρόγραμμα BA(Hons) Creative Music Production διδάσκεται σε εγκεκριμένες εγκαταστάσεις επαγγελματικών προδιαγραφών. Με 21 στούντιο, θα έχετε στη διάθεσή σας άφθονο χώρο για ηχογράφηση και σύνθεση- οι εγκαταστάσεις μας φιλοξενούν μια σειρά από ψηφιακούς σταθμούς ήχου (DAW), plug-ins, συνθεσάιζερ, μικρόφωνα και εξοπλισμό επεξεργασίας, ο οποίος αναβαθμίζεται τακτικά, ώστε να διασφαλίζεται ότι είναι ενημερωμένος με τα πρότυπα της βιομηχανίας.

Το πρόγραμμα σπουδών σας παρέχει δεξιότητες που ανταποκρίνονται στα πρότυπα του κλάδου και ιδιαίτερα ανεπτυγμένες δημιουργικές ικανότητες, προετοιμάζοντάς σας για μια σειρά από θέσεις εργασίας. Αυτές περιλαμβάνουν δημιουργικό μουσικό παραγωγό, σχεδιαστή ήχου, παραγωγό στούντιο, μηχανικό ήχου, τεχνικό ήχου και ρόλους στο ραδιόφωνο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση ή τα μέσα ενημέρωσης.

Μπορείτε να συνεργαστείτε με εμπορικά επιτυχημένους καθηγητές, διεθνώς αναγνωρισμένους ερευνητές και επισκέπτες καλλιτέχνες, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τα παραγωγικά σας ταλέντα. Στους προηγούμενους επισκέπτες καλλιτέχνες περιλαμβάνονται ο John Warhurst, βραβευμένος με Όσκαρ και Bafta ηχητικός μοντέρ, και απόφοιτος του Huddersfield και ο Nitin Sawhney, παραγωγός, τραγουδοποιός, πολυοργανίστας και συνθέτης ορχήστρας.

Θα εξερευνήσετε επίσης την τελευταία λέξη της νέας μουσικής στο ετήσιο Φεστιβάλ Σύγχρονης Μουσικής του Huddersfield και θα γνωρίσετε πειραματικούς καλλιτέχνες αιχμής στο Φεστιβάλ Electric Spring.

Μετά από αυτό το πτυχίο μουσικής τεχνολογίας, θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με την ερμηνεία και τη σύνθεση τραγουδιών, την ηχογράφηση, τη σύνθεση μουσικής, την παραγωγή στο στούντιο και τον ζωντανό ήχο. Εναλλακτικά, η περαιτέρω εκπαίδευση - στις σπουδές ερμηνείας ή στη μουσική και κινηματογραφική παραγωγή - είναι μια επιλογή.

Επαγγελματικοί φορείς

Πιστοποιημένο από το Joint Audio Media Education Support (JAMES), το πρόγραμμα σπουδών μας Creative Music Production BA(Hons) θα προσφέρει τα θεμέλια για μια δυνητικά αποδοτική καριέρα στη μουσική παραγωγή ή τη μουσική τεχνολογία.

Γιατί Huddersfield;

Η ζωντανή και φιλική πανεπιστημιούπολη του Huddersfield είναι ένα εξαιρετικό μέρος για σπουδές, ενώ η ίδια η πόλη προσφέρει πολλά να δείτε και να κάνετε, με καλές συγκοινωνιακές συνδέσεις στην περιοχή και γύρω από αυτήν.

Διαπιστευμένο από την Joint Audio Media Education Services (JAMES) για λογαριασμό των βιομηχανιών τεχνολογίας ήχου, μουσικής, ηχογράφησης, μουσικής παραγωγής, παιχνιδιών, μέσων ενημέρωσης και μεταπαραγωγής ήχου.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Creative Music Production BA (Hons) από Πανεπιστήμιο του Huddersfield

25% Στοιχειώδη επαγγέλματα
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
0% Διοικητικά επαγγέλματα
0% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών

Η διδασκαλία κατανέμεται μεταξύ διαλέξεων μεγάλων ομάδων και σεμιναρίων, εργαστηρίων και masterclasses σε υπολογιστές και στούντιο. Η μελέτη και οι αξιολογήσεις θα βασίζονται στην επιλογή των ενοτήτων που έχετε επιλέξει.Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει παραστάσεις, συνθέσεις, παρουσιάσεις, εξετάσεις, μαθησιακά ημερολόγια, χαρτοφυλάκια, ρεσιτάλ, δοκίμια και άλλα. Οι προδιαγραφές της ενότητας/το εγχειρίδιο μαθημάτων σας παρέχει πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τα κριτήρια αξιολόγησης που ισχύουν για το μάθημά σας.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες - http://www.hud.ac.uk/undergraduate/fees-and-finance/undergraduate-scholarships/
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCreative Music Production, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Δημιουργική παραγωγή μουσικής BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £16500 έτος 1
Διεθνή £16500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Huddersfield στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Huddersfield σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Εικαστικές Τέχνες

  • #25 
  • #33 
  Μουσική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #32 
  • #39 
  Μουσική
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Το Πανεπιστήμιο του Huddersfield είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που συντηρείται μέσω δημόσιας χρηματοδότησης, με έδρα το Huddersfield στο West Yorkshire της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, γνωστή ως Queensgate, βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της πόλης Huddersfield. Επιπλέον, υπάρχουν δύο άλλες πανεπιστημιουπόλεις που χρησιμοποιούνται για ξεχωριστές λειτουργίες, η πανεπιστημιούπολη Oldham και η πανεπιστημιούπολη Barnsley.

Λίστα με 368 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Huddersfield - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

προπτυχιακοί φοιτητές:
11075
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3010
:
14085
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Μουσική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student life at the University of Huddersfield
 • Why choose the University of Huddersfield?
 • University of Huddersfield - Meet some of our students
 • My first day | University of Huddersfield International Study Centre
 • The international experience | University of Huddersfield International Study Centre
 • Making friends while studying abroad | University of Huddersfield International Study Centre

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μουσική με ένα έτος σπουδών στο εξωτερικό BMus Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
81% 0% 0% £20450 £22700 156 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
81% 10% 0% £20450 £22700 137 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική παραγωγή και κοινωνική φροντίδα BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιταλικά και μουσική BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
75% 5% 0% £20450 £22700 150 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση για τις δημιουργικές βιομηχανίες και τις παραστατικές τέχνες BA (Hons) Liverpool Institute for Performing Arts
(Liverpool Institute for Performing Arts)
- - - £19500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Music Business BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και χρηματοοικονομικά και μουσική (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
71% 0% 5% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική Δημοσιογραφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £16500 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική και κοινωνική πολιτική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
100% 0% 10% £12500 114 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική με ισπανικά BA (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
78% 10% 5% £23800 157 - Oncampus πλήρους απασχόλησης